2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım nasıl yaptın zahmet olmazsa yazar mısın?

ne zahmeti efenim pırasa,ıspanak,bal kabagı,sarımsak, birer parça yetti dün çok yapmıştım bugün
ayarladım..haşlandı iki blender yaptım sonra irmik kattım 3,5 dakika öyle
kaynadı sonra ocaktan aldım tabaga koyunca bir çay kaşıgı zyagı
afiyet olsun yagızaaa[/QUOTE]

sağol canım benim..ikindi menüsü hazır oğluşumun gidimde yapam bari.

merhaba kk nın güzel anneleri geçmiş yapamadım çok sık giremediğimden geçmiş yaparsam sohbet kaçıyo inşallah herkez iyidir bebişler nasıl.

pazartesi aşımız vardı 3 aşı bide ağızdan damla.çok ağır geldi yavruma akşam hafif ateşlendi bugüne kadar hiçbi aşıda böle olmamıştı.dikkate din kızlar bu 6. ay aşılarına.çok fazla çıkmadan ilaç verdim hemen 7.8 di en son.yanakları falan kızarmıştı yavrumun.ilaçtan sonra kendine geldi.8 kiloyuz boyumuzda 73 cm doktorumuz artık kahvaltıyada başla ufaktan dedi.bende artık her sabah bişiler vermeye çalışıyorum azda olsa.

dün sebzeli çorba denedim patetes havuç ıspanak pırasa karnabahar azda irmik ve zeytin yağı attım içine.öğlen yediremedim yemedi akşama doğru 100 ml falan içti.şimdi uyuyo bakalım kalanını vericem uyandıktan sonra.

bu arada anneler benim oğlan önceden en fazla 2.5 saat dayanabilirdi uykusuzluğa sonra yarım saat uyurdu.bugünlerde 4-5 saat uykusuz kalabiliyor normalmi acaba.

ya birde benim oğlan gülünce falan alttaki diş yerleirnde yan yana 2 tane beyazlık görünüyo biri diş uzunluğunda diğeri yuvarlak ve küçük.uzun olan beyazlıkta daha sert bişi gelmiyor elime. ama yuvarlak küçük beyazlık dokununca sertlik geliyor.ama bayadır böle.diş olsa çoktan çıkardı değilmi neki bunlar yaa.

sağol canım benim..ikindi menüsü hazır oğluşumun gidimde yapam bari.[/QUOTE]
afiyet olsun yarasın sen yemeyesin haa
kızlar ben haftada 1 bilemedin 2 gün dışarı çıkıyorum oda 1-2 saat sizde durumlar nasıl

ben h.içi çıkmam genelde çok nadir o da kvalidelere,babamlara..hsonu da ha iyi oluyor eşimle,arklarla

kızlar ben haftada 1 bilemedin 2 gün dışarı çıkıyorum oda 1-2 saat sizde durumlar nasıl

canım ben hafta içleri hiç çıkmıyorum.haftasonlarııda hava güzelse oğluşumla çıkıyoruz yada arabayla alışveriş merkezlerine gidiyoruz.bazende anneme bırakıp biz eşimle çıkyoruz.yani anca haftada 1 çıkabiliyorum.

vay bew hem laf yetiştiriyor hem detopik topik geziyon helal

bir uykusuz da burda uykusu var da uymuyor ve mız mız

uyumama hepimizinkindemi var acaba:44:dönemseldir inşallah
damaklardan altta diş sürüyo canım o beyazlıklar oda ne zaman çıkar Allah bilir ben dr dedim bakın bakalım ne zaman çıkar diye 10 puanlık uzman sorusu dedi geçiştirdi
:44:

uykular azalacak demişti doktor bize zaten uyumuyor demiştim
gün içinde tolasan en fazla 1 saat uyur ya da uyumaz efe kuduruyorr devamlı

sağol canım benim..ikindi menüsü hazır oğluşumun gidimde yapam bari.
afiyet olsun yarasın sen yemeyesin haa

ben h.içi çıkmam genelde çok nadir o da kvalidelere,babamlara..hsonu da ha iyi oluyor eşimle,arklarla [/QUOTE]
iyisin karam ha
benim annemlerde yakın ama benim biryere gidesim yok gizli depresyon yaşıyorum heralde

uykuya gelincede zor uyuruz bacım biz zor

hmmm kaçak seni hoşgeldin
gittiniz hepiniz faceye. hiçbiriniz gelmez oldunuz.
ayberk bey nasıl?

nasıl olsun teyzesi büyüyor az önce sebzesini yedirdim şimdi uyuyor sewn nasılsın cnm hee kaçak oldum :9 ben face snr dan öğrendim haberim yoktu 3 ay falan sanırsam takıldım dünde ayrıldım

acaba artık dahamı az uyuyacaklar büyüdükleri için yada dediğin gibi dönemsel olabilir.
benim oğlanda beyazlığın biri 2 aydıır falan var diğeri 2 haftadır var sanırım

hiçi tek yaptıgımız koridor gezmesi
biz gidiyoruzzzzzzzzz

ayy benimkide artık koridora mutfağa kendi yürüteciyle gidebiliyor.koridorda yerde duran bi yapma çiçek vardı geçen yolmuş hep çiçeklerini.bende mutfaktaydım bulaşıkları atuyodum makineye.aman napıcakki koridorda dedim bakmamıştım bomboş koridor zarar verebilicek bişey yok oğluma.meğer benim oğlum zarar eriyomuşta haberim yokmuş

salondada beşiğin kenarındaki filede duran çoraplarını falan saçıyo heryere.çok yaramaz artık bunlar çokk.

birazda havuç ve irmik ataydın tadı olurdu be

canım havuç yarın kerevizle bugün biraz yoğurt ekledim içine bizimki yoğurdu çok seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…