canım nasıl yaptın zahmet olmazsa yazar mısın?
kızlar ben haftada 1 bilemedin 2 gün dışarı çıkıyorum oda 1-2 saat sizde durumlar nasıl
vay bew hem laf yetiştiriyor hem detopik topik geziyon helalben arada gidiyorumda ondan bacım
mert yine faltaşı gibi uyanıkmı bacım bizimki güya uydu bakalım ne zaman ağlar uyusun biraz ya uykusuzluktan güçsüz düşüp hasta olucak diye korkuyorum
çok mu yorgunsun canım yaa
yorgunum karan gece uyumadım 4 ten beride ayaktaydın 10.45 de uyudum 11.15 te uyandım sersem gibiyimniye öle yapıyor ya halbuki meyve tatlıdır
ahmet iştahsız bebe canım 2 gündür yoğurt veremedim muhallebide vermedim işte
hipp her yerde yok bulursam bende yıgayım eve ara ara veriyim sağol canımbizimki meyvelere itiraz etmiyor fileye armut elma koyuyorum silip süpürüyor,bide bağırsakları çalışsın diye hippin kayısı püresi,erik püresi veriyorum.sebzeleri:120:tükürüyor maalesef
ne zahmeti efenim pırasa,ıspanak,bal kabagı,sarımsak, birer parça yetti dün çok yapmıştım bugün
ayarladım..haşlandı iki blender yaptım sonra irmik kattım 3,5 dakika öyle
kaynadı sonra ocaktan aldım tabaga koyunca bir çay kaşıgı zyagı
afiyet olsun yagızaaa
kızlar ben haftada 1 bilemedin 2 gün dışarı çıkıyorum oda 1-2 saat sizde durumlar nasıl
bizimki meyvelere itiraz etmiyor fileye armut elma koyuyorum silip süpürüyor,bide bağırsakları çalışsın diye hippin kayısı püresi,erik püresi veriyorum.sebzeleri:120:tükürüyor maalesef
canım benim bebeğim kabız olduğundan beri hep kayısı haşlayıp ya mamasına katıyorum ya suyunu içiriyorum yada püre yapıp yediriyorum bidahada kabız olmadı şükür çok iyi geliyor.
vay bew hem laf yetiştiriyor hem detopik topik geziyon helal
bir uykusuz da burda uykusu var da uymuyor ve mız mız
uyumama hepimizinkindemi var acaba:44:dönemseldir inşallahmerhaba kk nın güzel anneleri geçmiş yapamadım çok sık giremediğimden geçmiş yaparsam sohbet kaçıyo inşallah herkez iyidir bebişler nasıl.
pazartesi aşımız vardı 3 aşı bide ağızdan damla.çok ağır geldi yavruma akşam hafif ateşlendi bugüne kadar hiçbi aşıda böle olmamıştı.dikkate din kızlar bu 6. ay aşılarına.çok fazla çıkmadan ilaç verdim hemen 7.8 di en son.yanakları falan kızarmıştı yavrumun.ilaçtan sonra kendine geldi.8 kiloyuz boyumuzda 73 cm doktorumuz artık kahvaltıyada başla ufaktan dedi.bende artık her sabah bişiler vermeye çalışıyorum azda olsa.
dün sebzeli çorba denedim patetes havuç ıspanak pırasa karnabahar azda irmik ve zeytin yağı attım içine.öğlen yediremedim yemedi akşama doğru 100 ml falan içti.şimdi uyuyo bakalım kalanını vericem uyandıktan sonra.
bu arada anneler benim oğlan önceden en fazla 2.5 saat dayanabilirdi uykusuzluğa sonra yarım saat uyurdu.bugünlerde 4-5 saat uykusuz kalabiliyor normalmi acaba.
ya birde benim oğlan gülünce falan alttaki diş yerleirnde yan yana 2 tane beyazlık görünüyo biri diş uzunluğunda diğeri yuvarlak ve küçük.uzun olan beyazlıkta daha sert bişi gelmiyor elime. ama yuvarlak küçük beyazlık dokununca sertlik geliyor.ama bayadır böle.diş olsa çoktan çıkardı değilmi neki bunlar yaa.
uykular azalacak demişti doktor bize zaten uyumuyor demiştimmerhaba kk nın güzel anneleri geçmiş yapamadım çok sık giremediğimden geçmiş yaparsam sohbet kaçıyo inşallah herkez iyidir bebişler nasıl.
pazartesi aşımız vardı 3 aşı bide ağızdan damla.çok ağır geldi yavruma akşam hafif ateşlendi bugüne kadar hiçbi aşıda böle olmamıştı.dikkate din kızlar bu 6. ay aşılarına.çok fazla çıkmadan ilaç verdim hemen 7.8 di en son.yanakları falan kızarmıştı yavrumun.ilaçtan sonra kendine geldi.8 kiloyuz boyumuzda 73 cm doktorumuz artık kahvaltıyada başla ufaktan dedi.bende artık her sabah bişiler vermeye çalışıyorum azda olsa.
dün sebzeli çorba denedim patetes havuç ıspanak pırasa karnabahar azda irmik ve zeytin yağı attım içine.öğlen yediremedim yemedi akşama doğru 100 ml falan içti.şimdi uyuyo bakalım kalanını vericem uyandıktan sonra.
bu arada anneler benim oğlan önceden en fazla 2.5 saat dayanabilirdi uykusuzluğa sonra yarım saat uyurdu.bugünlerde 4-5 saat uykusuz kalabiliyor normalmi acaba.
ya birde benim oğlan gülünce falan alttaki diş yerleirnde yan yana 2 tane beyazlık görünüyo biri diş uzunluğunda diğeri yuvarlak ve küçük.uzun olan beyazlıkta daha sert bişi gelmiyor elime. ama yuvarlak küçük beyazlık dokununca sertlik geliyor.ama bayadır böle.diş olsa çoktan çıkardı değilmi neki bunlar yaa.
çok mu yorgunsun canım yaa
yorgunum karan gece uyumadım 4 ten beride ayaktaydın 10.45 de uyudum 11.15 te uyandım sersem gibiyim
ahmet iştahsız bebe canım 2 gündür yoğurt veremedim muhallebide vermedim işte
hipp her yerde yok bulursam bende yıgayım eve ara ara veriyim sağol canım
hadi ya ben 4 saat uyudum dün acayip yorgunum çookk hemi de inş bir
gün deliksiz uyuyacaz
uyumama hepimizinkindemi var acaba:44:dönemseldir inşallah
damaklardan altta diş sürüyo canım o beyazlıklar oda ne zaman çıkar Allah bilir ben dr dedim bakın bakalım ne zaman çıkar diye 10 puanlık uzman sorusu dedi geçiştirdi
:44:
afiyet olsun yarasın sen yemeyesin haasağol canım benim..ikindi menüsü hazır oğluşumun gidimde yapam bari.
hmmm kaçak seni hoşgeldin
gittiniz hepiniz faceye. hiçbiriniz gelmez oldunuz.
ayberk bey nasıl?
damaklardan altta diş sürüyo canım o beyazlıklar oda ne zaman çıkar Allah bilir ben dr dedim bakın bakalım ne zaman çıkar diye 10 puanlık uzman sorusu dedi geçiştirdi
uykular azalacak demişti doktor bize zaten uyumuyor demiştim
gün içinde tolasan en fazla 1 saat uyur ya da uyumaz efekuduruyorr devamlı
benimkide yle bu ara eskidende çşok uyumazdı ama 2.5 saatte 1 falan yarım saat uyurdu şimdi dahada azladı tabi.demek daha az uyuyacaklarmış artık kuzular işimiz dahada zorlaşıyod esene.
hiçi tek yaptıgımız koridor gezmesi
biz gidiyoruzzzzzzzzz
benimkisi uyumuyor hadi diyelim ama kendi kendinede oynamıyor oynasa veya vakit geçirse okadar youlmaz insanuykular azalacak demişti doktor bize zaten uyumuyor demiştim
gün içinde tolasan en fazla 1 saat uyur ya da uyumaz efekuduruyorr devamlı
benimkide yle bu ara eskidende çşok uyumazdı ama 2.5 saatte 1 falan yarım saat uyurdu şimdi dahada azladı tabi.demek daha az uyuyacaklarmış artık kuzular işimiz dahada zorlaşıyod esene.
birazda havuç ve irmik ataydın tadı olurdu be
aynen ahmet mertte öyle sinirleniyo
ya ne meyve veriyosunuz elma armut gına geldi ağlatarak biraz yedirdim
kuru kayısı haşlayarak verebilirsin ayrıca dr. portakal mandalina muz kivi verebileceğimi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?