2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aman canım Allah korumuş boğazına yapışır felan
hiç bişey ortada bırakmamak lazım büyüdülermi ne:44:

canım dr danışıp bi pedutusmu başlasan acaba ben küçükte öğle yapmıştım çok ilerlemeden iyileşmişti
zor bi durum bacaklar delik deşik zaten ama aşıyıda 1 hafta geçirdim diyosun yaparlar mecburen ama huysuzluğa hazırlıklı olcanım
maşallah efeyesevmiş heralde
mert 5 dk durmuyor salıncağında yürüteçtede oyuncakları ağzına sokmaya çalışıyor of of alışamadı gitti.alışşaydı iyi olucaktı
soksun ağzına marji kendi oyuncağı kendi salyası canım bırak paşam oynasın

bizim eve arabayla 10 dk uzaklıkta yeni bebe mağazası açıldı bu mama sandalyesi felan aldığım yer orası hipin her çeşidini satıyor haftasonu oraya gidicem sağol tatlım kıymatlım

allah korumuş yaramazı iyi boğulmamış canım,yürüteçle yürüyebilmesine maşallah ama biryandan da tehilkeli bizimki 2 adım anca gidiyor yürüteçte,günde 5 dkdan fazla tutmuyorum
tut kız sen ne benşm paşamı rahat bırakmıyosun 7 aylık olucaklar toplamda 1 saat kalsın bişey olmaz anacım

canım sütün bolsa az ek gıda bol anne sütü ha benim sütüm az ilk önce ek gıda veriyorum az yüyo zaten sonra memeye tutuyorum
sende önce öğününü ver sonra emzir
ha mecbur kaldın emzirdiysen 2-3 saat sonra normalde acıkıyorsa ozaman öğün yedir ama muhakkak yesin
bende bazen 1-2 öğünü atlıyorum

maşallah efeyesevmiş heralde
mert 5 dk durmuyor salıncağında yürüteçtede oyuncakları ağzına sokmaya çalışıyor of of alışamadı gitti.alışşaydı iyi olucaktı
yalasın bacım napak öyle ögreniyorlarr benimki de çok durmadı attırıyor
kendini intihar eder gibi en fazla beş dakika
çok tatlı maaşallah..
bi günde düz koy şu resimleri

yerim yerim pompişimi salıncak yenimi ne güzel öyle paşada kurulmuş keyfide pek fena

telden koyuyorum bacım napim böyle oluyor düzeltiliyor mu bilmiyom
bilmemek ayıp mı yok canım ben tee hamileyken almıştık salıncagı,mama sandalyesini..
sabırsızlık da var ben de

kızlar arı mama ile ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim :26::44:
mrb cnm arı mamanın her cesıdını kullandım dıyebılırım tahıllısı harıc.kızım cok sevıyor,hergun bır kase yedırıyorum,doyurucu .kutudakı ölcuyu yapmıyorum ama.bı yemek kasığı arı mamayla bı cay bardağı suyu pişrerek yapıyorum.

bende aldım da içinde tatlandırıcı varmış :26: kararsız kaldım ya zararlı bişey olmasın :26:

Bi de bazılarına bakıyorum da sankı örnek olmak ıstermıscesıne dolma fılan yedırdım yazmış.bence bebeğinızın canına kastetmeyın..6 aylık bebeklere dolma fılan verılmez...Allah esırgesın sokaktan bulmadık bız onları...Kac yasında ınsanlarız , 6 aylık bebeğe normal yemek yedırılmeyceğinı dağın basında medenıyetten uzakta yasayan kısılere sorsan onlar bıle bılır.yapmayın,cocğunuz ezıyet etmeyın..ha madem yapıyorsunuz bı cahıllık bunu buralarda solemeyın.bılmeyen bırı deneyıpte evladına vermeye kalkarsa,bebekte boğulursa bunun sorumluluğunu nasıl tasıyacaksınız bılmıyorum!! lutfen ...

anne bebek eşleştirmesi yapayım da biraz zihnimi çalıştırayımmm
sekoş....hivda
stres,marji,bliss..mert üçü birarada
seboş..kıvanç
eylülnaz eylüll en kolayı bu
yeşimm...yagız
master :44::44::44: bebegim unutmuşum ya yaşlılık işte rica etsem söyler misin paşamın adını
zada..ada...nickiyle kodlamışım

kocam kızınca küt diye kapattım sorry
benim paşamm EMİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…