bi günde düz koy şu resimleriŞuanki durum efenin salıncak keyfi
:118::118::122::119:
Eki Görüntüle 663450 Eki Görüntüle 663451 Eki Görüntüle 663452 Eki Görüntüle 663453
sondakı ablamızla olan 1 aylıkken cnm
aman canım Allah korumuş boğazına yapışır felanayy bu oğlan beni dellendirecek kayısı incir yiyodum benimkide örümceğinde sehpaya yanaşmış kayısı almışl bitane görmemişim.onuda hepsini sok sen ağzına damağına yapıştırmış eritmiş kayısıyı nerdeyse tuhaf tuhafs esler çıkarıyo ağzında bişi geveliyo allah allah dedim bi baktım ağzındakocaman kayısı.
canım dr danışıp bi pedutusmu başlasan acaba ben küçükte öğle yapmıştım çok ilerlemeden iyileşmiştisağolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için , hasta olan ben değilmişim sanırım, geçmiş yapamadım. benim gib hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.
hastayken bebek bakmak çok zor hele de onu da hasta edeceğim aklıma gelince
inş. hasta olmaz burnu tıkalı, arada hapşuruyorr,, böyle olunca diyorum ki o hasta olmasın da ben çekeyim kızıyorum önce kendime sonra eşime(o dışardan getirdi)
zor bi durum bacaklar delik deşik zaten ama aşıyıda 1 hafta geçirdim diyosun yaparlar mecburen ama huysuzluğa hazırlıklı olcanımhımm aklıma gelmişken bişe danışayım benim kızın antibiyotik iğneleri vardı 5 tane bugün bitti yavrumun bacakları mosmor oldu şiştibide yarın 6. ay aşısı var sizlerden öğrendiğim kadarıyla 3 yerden yapılcakmış zaten yavrumun bacakları delik deşik bide yarın 3 tane daha olıursa kötü olur sanki,ebe ye sordum bişe olmaz getir yapalım dedi ama benim içim rahat etmedi bikaçgün daha ertelesemmi aşısını,ama zaten 1 hafta geçti aşı zamanı bide orası var
soksun ağzına marji kendi oyuncağı kendi salyası canım bırak paşam oynasınmaşallah efeyesevmiş heralde
mert 5 dk durmuyor salıncağında yürüteçtede oyuncakları ağzına sokmaya çalışıyor of of alışamadı gitti.alışşaydı iyi olucaktı
bizim eve arabayla 10 dk uzaklıkta yeni bebe mağazası açıldı bu mama sandalyesi felan aldığım yer orası hipin her çeşidini satıyor haftasonu oraya gidicem sağol tatlım kıymatlımcanım bu hippin kavonoz mamaları heryerde bulunmuyor hemen tükeniyor ben hep e bebekten buluyorum orda bol bol var.
bide sade olarak kayısı püresi ve erik püresi sadece hippin var diğer markalarda hep karışık diğer meyvelerle.
tut kız sen ne benşm paşamı rahat bırakmıyosunallah korumuş yaramazı iyi boğulmamış canım,yürüteçle yürüyebilmesine maşallah ama biryandan da tehilkeli bizimki 2 adım anca gidiyor yürüteçte,günde 5 dkdan fazla tutmuyorum
canım sütün bolsa az ek gıda bol anne sütü ha benim sütüm az ilk önce ek gıda veriyorum az yüyo zaten sonra memeye tutuyorumanneler bişey sorucam bu ek gıdaları açkenmi veriyosunuz ben sütüm azalmasın diye emzirip 1-2 saat sonra vermeye çalışıyorum ama daha acıkmadığı için 2.3 kaşık alıp reddediyor onuda zorla.ama acıkmasını beklersem aya yiyo.acıktığında verirsemde sonra güzel emmiyo öğün atlıyo gibi bişey oluyo.unun ayarını nasıl tutturucaz kafam çok karıştı.
seboş çokmu kötüsün ya nasıl oldun
marji sen toparlayabildinmi
karammmm
yalasın bacım napak öyle ögreniyorlarrmaşallah efeyesevmiş heralde
mert 5 dk durmuyor salıncağında yürüteçtede oyuncakları ağzına sokmaya çalışıyor of of alışamadı gitti.alışşaydı iyi olucaktı
bi günde düz koy şu resimleri
yerim yerim pompişimisalıncak yenimi ne güzel öyle paşada kurulmuş keyfide pek fena
mrb cnm arı mamanın her cesıdını kullandım dıyebılırım tahıllısı harıc.kızım cok sevıyor,hergun bır kase yedırıyorum,doyurucu .kutudakı ölcuyu yapmıyorum ama.bı yemek kasığı arı mamayla bı cay bardağı suyu pişrerek yapıyorum.kızlar arı mama ile ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim :26::44:
mrb cnm arı mamanın her cesıdını kullandım dıyebılırım tahıllısı harıc.kızım cok sevıyor,hergun bır kase yedırıyorum,doyurucu .kutudakı ölcuyu yapmıyorum ama.bı yemek kasığı arı mamayla bı cay bardağı suyu pişrerek yapıyorum.
herkese slmm
bebişler napıyor uyudular mı?
slm
uyumak mı bu saatte cook ayıp
haa niye kız benim kuduruk bile uyuyordöne döne yoruldu bugün
seninki napıyor
sallıyorumm ama uyumaya hiç niyeti yokgece uzun olacak
anne bebek eşleştirmesi yapayım da biraz zihnimi çalıştırayımmm
sekoş....hivda
stres,marji,bliss..mert üçü birarada
seboş..kıvanç
eylülnaz eylüllen kolayı bu
yeşimm...yagız
master :44::44::44: bebegim unutmuşum ya yaşlılık işte rica etsem söyler misin paşamın adını
zada..ada...nickiyle kodlamışım
biz dışarı çıkardık avm de gözü döndü yorgunluktan
uyuyor 20 dakika oldu ve en güzeli sallanmadan uyuyor
gece uyusunlar da gündüz her şeye razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?