kızlar bişey sorucam size ama sakın beni kınamayın baştan sölim. ben günde 2-3 sigara içiyorum istemiyorum içmek ama engelleyemiyorum kendimi çok vicdan azabı çekiyorumama olmuyo aranızda kullanan varmı
karammm kınama yok kötekmi var diyosun yoksaa kınamayla falan uğraşamam direk dalarım olmuş valla bu
kötü görümce haaa aşk olsun
Bacim ne sigarasi biz hasta olunca ilac bile icmiyoruz
Seni de kinamiyorum ama bence icme
Bence sende o irade var az gayret
Bi de bazılarına bakıyorum da sankı örnek olmak ıstermıscesıne dolma fılan yedırdım yazmış.bence bebeğinızın canına kastetmeyın..6 aylık bebeklere dolma fılan verılmez...Allah esırgesın sokaktan bulmadık bız onları...Kac yasında ınsanlarız , 6 aylık bebeğe normal yemek yedırılmeyceğinı dağın basında medenıyetten uzakta yasayan kısılere sorsan onlar bıle bılır.yapmayın,cocğunuz ezıyet etmeyın..ha madem yapıyorsunuz bı cahıllık bunu buralarda solemeyın.bılmeyen bırı deneyıpte evladına vermeye kalkarsa,bebekte boğulursa bunun sorumluluğunu nasıl tasıyacaksınız bılmıyorum!! lutfen ...
gunaydin eylul anneleri.dün 6. ay aşılarını yaptırmaya gittiğimde sağlık ocağındaki hemşire kızamık salgını olduğunu bu yüzden 6-9 ay arası bebeklere de aşı yapmaya başladıklarını söyledi. bulunduğumuz ilçede de görülmüş. doktoruma sordum karar senin dedi ne yapacağımı şaşırdım.
sen de gel kızz gelmiyorsun sonra olmuyorhepinize iyi geceler kızlarr inşallahh herşey yolundadır hayatınızda..benım kızım maaleseff bronşit olduu çook üzgünüm( dualarınızı eksik etmeyın iyleşssin bir an önce...antibiyotık we wentolin kullnıyozz 2 gündr daha iyi tabi geçmedi hala...ilaçların dışında ne yapabilirim tawsiyenız warmıı ?? bu arada sunny baby wak wak mor yürüteçini aldım çok güzel tawsiye ederım ucuzduda kızımda sewdii müzklii hoşş ama bızımkı bi kaç adım ancak atıyoo yürüyesi yok pek...benıde aranıza alın sewınn yaa walla maaşallah kıskanıyom muhabbetnızı :)) ii geceler hepinizee annişlerr wee annişş kuzuları :)))
Saka kiz
Senden kimseye kotuluk gelmeyecegi i bilmem mi bacim
işallah olur birgünsözün bittiği yer bu olsa gerek iyi geceler umarım yarına dahada iyi olursun
sen de gel kızz gelmiyorsun sonra olmuyorcanım benim yaptıgın ve çok faydalı olan şeyler..burnunu sürekli temizle odayı sık sık havalandır..ve çok sıcak tutma inş biran önce iyileşir kızcenn
uyy marji kendine zarar verir bize vermez
marji candır
benimki yine gece boyu uyumadı kabız olmuş bi de ondan sancılandı heralde yavrum
aşıya da yarın götürecem artık
kız seni rüyamda gördüm gece
pek de kara değildin saçın siyahtı sadece
gunaydin eylul anneleri.dün 6. ay aşılarını yaptırmaya gittiğimde sağlık ocağındaki hemşire kızamık salgını olduğunu bu yüzden 6-9 ay arası bebeklere de aşı yapmaya başladıklarını söyledi. bulunduğumuz ilçede de görülmüş. doktoruma sordum karar senin dedi ne yapacağımı şaşırdım.
hadi ya ne yaptı kabız acaba :44:zyagı kat çorbasına iyi gelir belki..
ya da kayısı yedir bayılıyorlar
tövbee ne yapıyordum kız rüyanda
zenci degiliz herhaldee senin kadar beyaz da
marji candır
benimki yine gece boyu uyumadı kabız olmuş bi de ondan sancılandı heralde yavrum
aşıya da yarın götürecem artık
kız seni rüyamda gördüm gece
pek de kara değildin saçın siyahtı sadece
kızlar bişey sorucam size ama sakın beni kınamayın baştan sölim. ben günde 2-3 sigara içiyorum istemiyorum içmek ama engelleyemiyorum kendimi çok vicdan azabı çekiyorumama olmuyo aranızda kullanan varmı
hepinize iyi geceler kızlarr inşallahh herşey yolundadır hayatınızda..benım kızım maaleseff bronşit olduu çook üzgünüm( dualarınızı eksik etmeyın iyleşssin bir an önce...antibiyotık we wentolin kullnıyozz 2 gündr daha iyi tabi geçmedi hala...ilaçların dışında ne yapabilirim tawsiyenız warmıı ?? bu arada sunny baby wak wak mor yürüteçini aldım çok güzel tawsiye ederım ucuzduda kızımda sewdii müzklii hoşş ama bızımkı bi kaç adım ancak atıyoo yürüyesi yok pek...benıde aranıza alın sewınn yaa walla maaşallah kıskanıyom muhabbetnızı :)) ii geceler hepinizee annişlerr wee annişş kuzuları :)))
herkese günaydınnn
işim daha zor artık efe dönüyür sonra geri dönemeyince sinirleniyor hopp onu geri çevir
1 saatte belki 100 kez geri çekirdim döner gibi
sen de gel kızz gelmiyorsun sonra olmuyorcanım benim yaptıgın ve çok faydalı olan şeyler..burnunu sürekli temizle odayı sık sık havalandır..ve çok sıcak tutma inş biran önce iyileşir kızcenn
uyy marji kendine zarar verir bize vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?