2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bişey sorucam size ama sakın beni kınamayın baştan sölim. ben günde 2-3 sigara içiyorum istemiyorum içmek ama engelleyemiyorum kendimi çok vicdan azabı çekiyorum ama olmuyo aranızda kullanan varmı

Bacim ne sigarasi biz hasta olunca ilac bile icmiyoruz
Seni de kinamiyorum ama bence icme
Bence sende o irade var az gayret

hepinize iyi geceler kızlarr inşallahh herşey yolundadır hayatınızda..benım kızım maaleseff bronşit olduu çook üzgünüm ( dualarınızı eksik etmeyın iyleşssin bir an önce...antibiyotık we wentolin kullnıyozz 2 gündr daha iyi tabi geçmedi hala...ilaçların dışında ne yapabilirim tawsiyenız warmıı ?? bu arada sunny baby wak wak mor yürüteçini aldım çok güzel tawsiye ederım ucuzduda kızımda sewdii müzklii hoşş ama bızımkı bi kaç adım ancak atıyoo yürüyesi yok pek...benıde aranıza alın sewınn yaa walla maaşallah kıskanıyom muhabbetnızı :)) ii geceler hepinizee annişlerr wee annişş kuzuları :)))

iyi diyosunda canım o bahsettiğin "dağın başında medeniyetten uzakta" yaşayan kişilerde heralde hippin aptamilin bilmem ne mamalarıyla büyütmüyodur bebelerini. burda kimsenin bebeğinin ağzına kocaman dolma tıkayacak kadar cahil olduğunuda düşünmüyorum eminim bunu yapan kimse tattırma amaçlı ağzına ezip ufacık bir parça atmıştır. söylemin çok sert geldide cevap yazmadan edemedim baştan sölimde yanlış anlama olmasın lütfen

gunaydin eylul anneleri.dün 6. ay aşılarını yaptırmaya gittiğimde sağlık ocağındaki hemşire kızamık salgını olduğunu bu yüzden 6-9 ay arası bebeklere de aşı yapmaya başladıklarını söyledi. bulunduğumuz ilçede de görülmüş. doktoruma sordum karar senin dedi ne yapacağımı şaşırdım.

herkese günaydınnn
işim daha zor artık efe dönüyür sonra geri dönemeyince sinirleniyor hopp onu geri çevir
1 saatte belki 100 kez geri çekirdim döner gibi

kimin kafası karışık degilki ben bakacagım salgın varsa hala 9.ayda yaptıracagım
sizin ilçede varmış salgın bir de ben korkar yaptırırdım canım

sen de gel kızz gelmiyorsun sonra olmuyor canım benim yaptıgın ve çok faydalı olan şeyler..burnunu sürekli temizle odayı sık sık havalandır..ve çok sıcak tutma inş biran önce iyileşir kızcenn
Saka kiz
Senden kimseye kotuluk gelmeyecegi i bilmem mi bacim

uyy marji kendine zarar verir bize vermez

marji candır
benimki yine gece boyu uyumadı kabız olmuş bi de ondan sancılandı heralde yavrum
aşıya da yarın götürecem artık
kız seni rüyamda gördüm gece
pek de kara değildin saçın siyahtı sadece

hadi ya ne yaptı kabız acaba :44:zyagı kat çorbasına iyi gelir belki..
ya da kayısı yedir bayılıyorlar
tövbee ne yapıyordum kız rüyanda
zenci degiliz herhaldee senin kadar beyaz da

bizede 6 aylıkken yapıcaklardı biz yaptırmadık 9 aylıkken yapacaklar.

hadi ya ne yaptı kabız acaba :44:zyagı kat çorbasına iyi gelir belki..
ya da kayısı yedir bayılıyorlar
tövbee ne yapıyordum kız rüyanda
zenci degiliz herhaldee senin kadar beyaz da

önce kötü görümce sonra candıröyle olsun bacım
hep karamı düşünmekten rüyana kadar girmiş pes
kendisi koyu buğday tenli,siyah saçlı,gamzeliyide unutmayayım bir hanımefendi.
sen resmini görmemişmiydin?

herkese günaydınlarrr akşam kazan kaynamış yine oku oku bitmedi

kızlar bişey sorucam size ama sakın beni kınamayın baştan sölim. ben günde 2-3 sigara içiyorum istemiyorum içmek ama engelleyemiyorum kendimi çok vicdan azabı çekiyorum ama olmuyo aranızda kullanan varmı

canım bende seninle aynı durumdayım maalesef hiç vazgeçemedim ve vazgeçemiyorum

geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşir kızın

herkese günaydınnn
işim daha zor artık efe dönüyür sonra geri dönemeyince sinirleniyor hopp onu geri çevir
1 saatte belki 100 kez geri çekirdim döner gibi

kız sabah sabah güldürdün beni efeyi biran hayal ettim çok tatlı yaaa bu arada güne yine yemekle başladık döner falan biz iflah olmucaz herhal

canım arkadaşım nasılda beni korumuş

sende kaynatsaydın canım çok eğlenceli oluyor,allah iyiliğini versin efenin dönmesinden aklına döner mi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…