anne bebek eşleştirmesi yapayım da biraz zihnimi çalıştırayımmm
sekoş....hivda
stres,marji,bliss..mert üçü birarada
seboş..kıvanç
eylülnaz eylüllen kolayı bu
yeşimm...yagız
master :44::44::44: bebegim unutmuşum ya yaşlılık işte rica etsem söyler misin paşamın adını
zada..ada...nickiyle kodlamışım
karammm kınama yok kötekmi var diyosun yoksaa kınamayla falan uğraşamam direk dalarım olmuş valla bu
önce kötü görümce sonra candıröyle olsun bacım
hep karamı düşünmekten rüyana kadar girmiş pes
kendisi koyu buğday tenli,siyah saçlı,gamzeliyide unutmayayım bir hanımefendi.
sen resmini görmemişmiydin?
sende kaynatsaydın canım çok eğlenceli oluyor,allah iyiliğini versin efenin dönmesinden aklına döner mi geldi
canım arkadaşım nasılda beni korumuş
sende kaynatsaydın canım çok eğlenceli oluyor,allah iyiliğini versin efenin dönmesinden aklına döner mi geldi
Marji canım kankam:13: fotoya öyle bakıp geçmişler canım
Bilselerdi o karam ohoo
Sekoş şekerim her şeyde oldugu gibi buna da diş diyoruz
Ek gıda gazı da olabilir..açlık da çok neden var deneme yanılma
Da anşaşılmıo ki
Lamamma sen de gel senle de kuduralım
Bilgisayarım da hasta virüs programını süresi bitmişti
Yapmayınca hastalandı çalışmıyortelden de hem yavaş
Hem de zor oluyor.. Ama sizin için deger
ahhh ah içim gidiyor ama benim kız akşam olunca huysuzlanıyor koca işten geliyor pek bir faydası yok bana o yüzden akşamları katılamıyorum size
Döner ki ne döner etli butlu bu döner
Sekoş gamzelerimi ben hatırlattım marjiye
Ben de oglumda isterdim ama yok çenesinde olsaydı
Keşke ne yakışırdı döner paşama
Hiyda diyodum ya bir baktım sen sanki üstüne basarak
İki kere hivda dedin ben de çaktım köfteyi düzelttim
Telden yükleyince öyle yamuk oltor foto bilerek mi yaptım
anneler bişey sorucam bu ek gıdaları açkenmi veriyosunuz ben sütüm azalmasın diye emzirip 1-2 saat sonra vermeye çalışıyorum ama daha acıkmadığı için 2.3 kaşık alıp reddediyor onuda zorla.ama acıkmasını beklersem aya yiyo.acıktığında verirsemde sonra güzel emmiyo öğün atlıyo gibi bişey oluyo.unun ayarını nasıl tutturucaz kafam çok karıştı.
ben de diyom bilis suratımıza bakmaz oldu
yarım yumurta sarısı yavaş yavaş arttıracm..1 tatlı kaşıgı labne,anne sütü,bir parça da muz
sırrı muzda sekerim digerlerini ayrı denedim kustu sıpa
tam muz delisi..benim efe de işlemedi şuan hala 4 saatte bir beslemeye yeni geçtim ek gıda gedi diye
sen kaç saatte bir besliyorsun?
benimde pc çook yavaş sayfalar geç açılıyor, format atmam gerek ama tek tek tüm programları yüklüyoruz vaktim yok, eşimde anca hsonu diyo haftalardır:))ne gelmez hsonuymuş buu
ahh ahh hasta mı olacak, aç mı, diş mi, burnu tıkalı o mu diye diye buruyorum sabah p...ç oldu uykum dedim eşim kahv. hazırladı kıyamam yaa öyle gitti okula , gelim de aşkımı deniz kenarına götürüm dedi ama hiç halim yok, eski günleri aklıma geliyor da hivda nınn bebekken ne akıılıydı bırakırdım uyurdu.. ayakta sallamazdım, gece 5 saat uyurdu çok uyudu açıktı der emzirdimm(( valla aklıma geldikçee
şuan beni yapığım gibi, ayakta,, aslında hiç iyi bir şey değil ama sonradan alıştırdım.. ama pc ye bakmak içicAl memeye gelya da ayagına koy salla
Senin bebüşün adı neydi azcık ezber yapıyom da
günaydınnlarrr..
hala hastayımm ve üstelik kzıım sağolsun gece saat başı kalktı iki emdi uyudunoldu bu kıza anlamadım gitti bana bir akıl verin bacılar ne yapayım??
hele sabah 5 de uyandı, buçukda uyudu, 6 :30 da kalktı, 7:00 da kalktı 8 de kalktı 9 a kadarkalkmadı ama salladım sürekli(( çook yorgunummm,
gece kaynatmışsınız
karaaaaammmmhele şükür kızımın adını hiyda yazmadın
hep diyecektim unutuyordum teyzesiii
evet düzgün koyduğu bir resiim oydu
genelde yamuk koyuyoda kendileriiii
onda da yüzü gözü pek seçilmiyordu iyi farketmişsin gamzesini falan
karamın gerçekten gamzesi varmıydı:44: benim de vaaaarrrrrrr çokkisterdim kzımında olsun ama
önce kötü görümce sonra candıröyle olsun bacım
hep karamı düşünmekten rüyana kadar girmiş pes
kendisi koyu buğday tenli,siyah saçlı,gamzeliyide unutmayayım bir hanımefendi.
sen resmini görmemişmiydin?
ben aç iken veriyorum canım.öle okumuştum netten.verdikten 1 saat sonra emziriyorum.
canımm bende bugün ilk defa kahvaltı verdim yağıza.yedi bitince daha istiyoçeyrek yumurta sarısı,pekmez,tuzsuz peynir,bebe bisküvisi ve birazda mama karıştırdım..
Döner ki ne döner etli butlu bu döner
Sekoş gamzelerimi ben hatırlattım marjiye
Ben de oglumda isterdim ama yok çenesinde olsaydı
Keşke ne yakışırdı döner paşama
Hiyda diyodum ya bir baktım sen sanki üstüne basarak
İki kere hivda dedin ben de çaktım köfteyi düzelttim
Telden yükleyince öyle yamuk oltor foto bilerek mi yaptım
hadi ya ne yaptı kabız acaba :44:zyagı kat çorbasına iyi gelir belki..
ya da kayısı yedir bayılıyorlar
tövbee ne yapıyordum kız rüyanda
zenci degiliz herhaldee senin kadar beyaz da
mertte bol bol gamze mevcut saydım tam 5 tane varçenesinde, yanaklarında ,ağzının kenarlarında çok yakışıyor kuzucuğuma.bende bir tane bile yok ama eşimdede sadece çenede var o kadar.
Yarasın yagızıma.. Bisküvi daha kullanmayı düşünmüyorum
Kilosu da iyi diye bir de muhallebi diger ay vercem
Pekmez vermek istiyom ama peynirle emilimi olmaz diye
Çorbayı da böyle içse ya sıpalar
ama şaka yaptığımı söylemiştim okumamışsın herhal
görmedim bacım göstermiyo resmiyo resmini bana ben de mecbur rüyamda gördüm
Ben bir kere oldum bakalım bu ay olacam mıkızlar günaydın.doğumdan sonra wc düzenim bozuldu ya.sizinde öle oldu mu?.kilo veremememin bir sebebi de bu bence..ve hala daha adet olmadım.ben hamile olmayım ya :18:öyle bir şey olmaz diye test mest yapmadım ama. ..benim gibi halen adet olmayan var mı?
ama şaka yaptığımı söylemiştim okumamışsın herhal
görmedim bacım göstermiyo resmiyo resmini bana ben de mecbur rüyamda gördüm
şuan beni yapığım gibi, ayakta,, aslında hiç iyi bir şey değil ama sonradan alıştırdım.. ama pc ye bakmak içic:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?