ben aç iken veriyorum canım.öle okumuştum netten.verdikten 1 saat sonra emziriyorum.
canımm bende bugün ilk defa kahvaltı verdim yağıza.yedi bitince daha istiyoçeyrek yumurta sarısı,pekmez,tuzsuz peynir,bebe bisküvisi ve birazda mama karıştırdım..
Benim eşim yapak edek dedi ben dedim kk giriyorum olmaz
İşte sonradan kudurması feci benimki hep kuduruk oldugu için
Dogdugundan beri uyku yok var da sallanarak uyur paşamız
kız gamzesini ben farketmedim zaten kendisi hatırlattı
kızlar günaydın.doğumdan sonra wc düzenim bozuldu ya.sizinde öle oldu mu?.kilo veremememin bir sebebi de bu bence..ve hala daha adet olmadım.ben hamile olmayım ya :18:öyle bir şey olmaz diye test mest yapmadım ama. ..benim gibi halen adet olmayan var mı?
mertte bol bol gamze mevcut saydım tam 5 tane varçenesinde, yanaklarında ,ağzının kenarlarında çok yakışıyor kuzucuğuma.bende bir tane bile yok ama eşimdede sadece çenede var o kadar.
Ben bir kere oldum bakalım bu ay olacam mıwcye suç atma kız
Şilkoyuz işte
anca rüyanda görürsün göstermem tabi gizemli kadınım ben
52:
Onlar da koysun bana nebiliyorum canım biliyorum okudumbende sana şaka yaptım
hee doğru sözde resmini yine koyucaktı:44:
dün senin çorbadan yaptım.sadece balkabağı yoktu evde onu koymadım ama çok sewdi valla sildi yuttu
mertte bol bol gamze mevcut saydım tam 5 tane varçenesinde, yanaklarında ,ağzının kenarlarında çok yakışıyor kuzucuğuma.bende bir tane bile yok ama eşimdede sadece çenede var o kadar.
günaydınnlarrr..
hala hastayımm ve üstelik kzıım sağolsun gece saat başı kalktı iki emdi uyudunoldu bu kıza anlamadım gitti bana bir akıl verin bacılar ne yapayım??
hele sabah 5 de uyandı, buçukda uyudu, 6 :30 da kalktı, 7:00 da kalktı 8 de kalktı 9 a kadarkalkmadı ama salladım sürekli(( çook yorgunummm,
gece kaynatmışsınız
karaaaaammmmhele şükür kızımın adını hiyda yazmadın
hep diyecektim unutuyordum teyzesiii
evet düzgün koyduğu bir resiim oydu
genelde yamuk koyuyoda kendileriiii
onda da yüzü gözü pek seçilmiyordu iyi farketmişsin gamzesini falan
karamın gerçekten gamzesi varmıydı:44: benim de vaaaarrrrrrr çokkisterdim kzımında olsun ama
afiyet olsun yağız a
sağol canımm
ben varım cnm
ama hamile olduğumu hiç sanmıyorum nedense
hııhh iyi bari yalnız değilim..yaa bende düşünmüyom hiç ama ne bilim aklıma geliverdi birden
ben varım cnm
tüm bebekler gibi mert de çook tatlı evetttt ggamzeler çookk yakışıyooo kuzucuğaa..
Al memeye gelya da ayagına koy salla
Senin bebüşün adı neydi azcık ezber yapıyom da
kızlar günaydın.doğumdan sonra wc düzenim bozuldu ya.sizinde öle oldu mu?.kilo veremememin bir sebebi de bu bence..ve hala daha adet olmadım.ben hamile olmayım ya :18:öyle bir şey olmaz diye test mest yapmadım ama. ..benim gibi halen adet olmayan var mı?
Bu yine gelmiş alıntıya taktıgımdan mı neben varım cnm
Kız bunlar daha neler yaptırcak bize kahvaltı karıştırmamafiyet olsun yağız a
şte sallayınca sen aklıma geldin,
bide böyle ayakta sallayınca sanırm stres idi bir dha sallamam dedim bunu da salladım diye diyenn.. off off doluyummmmmmm
okumamışım sölediğini..
söyler kızz söyle o
Ay ne güzel yaa büyüyünce çıkar belki gamzebenim oğlumda da var gamze.bende de var bana çekmiş sanırsamzaten tek benzeyen yeri..yoksa aynı baba
aman çok da meraklıydım sanki
Benimkinin poposunda var anasına çekikhepsi melek onların hepsi çok şekerhadi çenesindeki gamzeyi babasından aldı ama diğer gamzeleri görünce hem şaşırdım hem mutlu oldum ben hep gamzeli bebeklere özenirdim dileğim fazlasıyla tututu.
hani demişsiniz ya 3 , 3,5 4 saat de bir emziriyorum diye nasıl becerdinz onu ya benim kız memeci çorba yer meemeye bakar vermezsem ağlar, uyuyacağı zaman meme ister uyandığında meme ister, bir ara verse zman tanısa anasına süt birikecek doyacak.. beni gördüğünde hemen mmeye bakar elni atar kucağıma yatış poz. geldiğinde ağlar sabırsızlanır, öyle doyurucu sütüm de yok olmadı hiç
naısl becerdiniz diyn hele
Nedenini özelden attım git baksen daha iyi bilirsin
benimki ayakta sallanmıyor canım geçen gün denedim ama uyumadı öyle zaten bende istemedim hiç ayakta uyumasını eskiden koyardım yatağına yada oyun halısına kendiliğinden uyurdu şimdi ya memede yada ayağa kalkıp kucakta uyuyor memeyide ben tutmassam kaçırıyor ağzından benimkiler büyük ya çocuk zaptedemiyor herhalbu arada kızımın adı ada
canım bende bu ay adet oldum daha 1 kez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?