2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

afiyet olsun yağız a

Benim eşim yapak edek dedi ben dedim kk giriyorum olmaz
İşte sonradan kudurması feci benimki hep kuduruk oldugu için
Dogdugundan beri uyku yok var da sallanarak uyur paşamız

şte sallayınca sen aklıma geldin,
bide böyle ayakta sallayınca sanırm stres idi bir dha sallamam dedim bunu da salladım diye diyenn.. off off doluyummmmmmm

kız gamzesini ben farketmedim zaten kendisi hatırlattı

okumamışım sölediğini..

söyler kızz söyle o

ben varım cnm
ama hamile olduğumu hiç sanmıyorum nedense

mertte bol bol gamze mevcut saydım tam 5 tane varçenesinde, yanaklarında ,ağzının kenarlarında çok yakışıyor kuzucuğuma.bende bir tane bile yok ama eşimdede sadece çenede var o kadar.

benim oğlumda da var gamze.bende de var bana çekmiş sanırsam zaten tek benzeyen yeri..yoksa aynı baba

biliyorum canım biliyorum okudum bende sana şaka yaptım

hee doğru sözde resmini yine koyucaktı:44:
Onlar da koysun bana ne
dün senin çorbadan yaptım.sadece balkabağı yoktu evde onu koymadım ama çok sewdi valla sildi yuttu

Oo balkabaksız yediyse çok iyi balkabaklınyalar o zaman
Maaşallah kuzucuga..uyanınca soganlı normal kabaklı yapacam umarım yer

Kızlar bir süre smile kullanamayacam telden geç oluyor
Siz anlayın artık nerde ne yapıyom
Alınıp kırılmayalım okişş

mertte bol bol gamze mevcut saydım tam 5 tane varçenesinde, yanaklarında ,ağzının kenarlarında çok yakışıyor kuzucuğuma.bende bir tane bile yok ama eşimdede sadece çenede var o kadar.

tüm bebekler gibi mert de çook tatlı evetttt ggamzeler çookk yakışıyooo kuzucuğaa..

sana da geçmişb olsun bacım
dikkkat et kendine aman diyim

tüm bebekler gibi mert de çook tatlı evetttt ggamzeler çookk yakışıyooo kuzucuğaa..

hepsi melek onların hepsi çok şekerhadi çenesindeki gamzeyi babasından aldı ama diğer gamzeleri görünce hem şaşırdım hem mutlu oldum ben hep gamzeli bebeklere özenirdim dileğim fazlasıyla tututu.

hani demişsiniz ya 3 , 3,5 4 saat de bir emziriyorum diye nasıl becerdinz onu ya benim kız memeci çorba yer meemeye bakar vermezsem ağlar, uyuyacağı zaman meme ister uyandığında meme ister, bir ara verse zman tanısa anasına süt birikecek doyacak.. beni gördüğünde hemen mmeye bakar elni atar kucağıma yatış poz. geldiğinde ağlar sabırsızlanır, öyle doyurucu sütüm de yok olmadı hiç

naısl becerdiniz diyn hele

Al memeye gel ya da ayagına koy salla
Senin bebüşün adı neydi azcık ezber yapıyom da

benimki ayakta sallanmıyor canım geçen gün denedim ama uyumadı öyle zaten bende istemedim hiç ayakta uyumasını eskiden koyardım yatağına yada oyun halısına kendiliğinden uyurdu şimdi ya memede yada ayağa kalkıp kucakta uyuyor memeyide ben tutmassam kaçırıyor ağzından benimkiler büyük ya çocuk zaptedemiyor herhal bu arada kızımın adı ada

canım bende bu ay adet oldum daha 1 kez yani

dolu işim var geldim yine çene çalıyorum görüşürüz kızlar

ben varım cnm
ama hamile olduğumu hiç sanmıyorum nedense
Bu yine gelmiş alıntıya taktıgımdan mı ne
Kız bunlar daha neler yaptırcak bize kahvaltı karıştırmam
Dedim karıştırdı kucak olmaz dedim kucaktan inmyo
Sallanmasın dedim durmadan sallanıyor
benim oğlumda da var gamze.bende de var bana çekmiş sanırsam zaten tek benzeyen yeri..yoksa aynı baba
Ay ne güzel yaa büyüyünce çıkar belki gamze
aman çok da meraklıydım sanki

Merakından rüyana girmişim bee nanik

kızlar size doyum olmaz ama benim de çıkmam lazım akşama misafirim var bir şeyler yapmalıyım.işim bitince gelirim gene öpüldünüz..

hepsi melek onların hepsi çok şekerhadi çenesindeki gamzeyi babasından aldı ama diğer gamzeleri görünce hem şaşırdım hem mutlu oldum ben hep gamzeli bebeklere özenirdim dileğim fazlasıyla tututu.
Benimkinin poposunda var anasına çekik

Önce iki saat sonra üç şimdi de dört saatte
Sütüm yaglı ve doyurucu çok şükür zorlanmadım çok
Ama yavaş yavaş süreyi uzatmaya çaluş meme bagımlısı
Olmasın hİVDA

sen daha iyi bilirsin
Nedenini özelden attım git bak

Haa o derece büyük ya ada zada demiştim ama
Demek lamamma adaymış adıyla yaşasın ada kızumız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…