2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağo karamcım ya sne de olmasan
evet evet doğru hivda

Nedenini özelden attım git bak

Haa o derece büyük ya ada zada demiştim ama
Demek lamamma adaymış adıyla yaşasın ada kızumız

teşekkür ederim canım
maalesef canım o derece büyük zaten hep büyüktü birde süt olayına girince iyice büyüdü hoş süt dolu dolu olsa içim yanmayacak

teşekkür ederim canım
maalesef canım o derece büyük zaten hep büyüktü birde süt olayına girince iyice büyüdü hoş süt dolu dolu olsa içim yanmayacak

gördüm gördüm cvbını sağol şekerimm. deiğim gibi pc çook yavaş. sizin için format bu h.sonu atacamm inş.

Haftasonu ben de yapacam
Efe uyandı ben kaçar

ben çıkayım hivda hn huysuzlandı kocacım da gelir birasdan, gelse de ona atsam biras uyusam bari

karam sekos
nassınız
anaoğul banyo yaptık işlerimizi yaptık bi bacılara selam vereyim dedim çıkıcam şimdi oğlan uyuyunca damlarım
anacım akşamdan buyana 10 sayfa atlamış nasıl okunur ya:13:

karam sekos
nassınız
anaoğul banyo yaptık işlerimizi yaptık bi bacılara selam vereyim dedim çıkıcam şimdi oğlan uyuyunca damlarım
anacım akşamdan buyana 10 sayfa atlamış nasıl okunur ya:13:

sıhhatler olsun cnm
ben de çalışıyodum
döndüm baktım gitmişler

oğlumun corbasını yaptım uyansın yediriyim ıspanak ,kabak , ufak soğan ,havuç,kereviz,z.yağı , yer elması koydum bakalım yiyecek mi :120:
ben olsam yemem
hoş oğlum da yemeyecek de işte 2 kaşık zorla gitse kar

Hakkaten stres ornek annesin valla
her annenin yaptığını yapıyom bacım

hoş geldin canım
güneş gibi geldin inş şu stresin sütü artar kız helak oluyor valla..başkası olsa dayardı mamayı
azmine hayranım onuneli,f kızımızı da görmek isteriz merak ederiz
ne yapayım bacım ilkinde anne sütü veremedim olmadığından her hastalığında kendimi suçladı bundada çabalıyorum işte sağol canım benim

yok kız daha bu akşam geldi yarın öbürgün başlar bakmaya bide nikah işlemleri var gelinlik var bende nikah şahidi olucam galiba diğer şahit kim dersiniz mert
mert yapsa yapsa masaya tükürük savurur imza niyetine
ha bu arada içine görümce kaçmış kız marji

kampımızda da örnek olsa bari
sen naptın spor falan diyecem ama hastaydın dimi :44:
benden olsa olsa kötü örnek olur bacım ya

sağolun canlarım ya gaza getirin beni

ben hayatımda bir kere şahitlik yaptım onda da 1 yıl sonra boşandılar
ugursuz muyum neyim
kız koptum Allah üyülüğünü versin onlarıda her gece yoklamaya aldıysan ondandır

bende iddialaşmayayım şimdi hamilelikten beri bendede hafıza sıfır önceden hiçbişeyi unutmazdım şimd herşeyi unutuyom valla. benimki bi tek bana laf sokuşturmayı unutmuyosun diyo
kocalara laf sokma asıl görevimiz asla aksatmayız bu arada karam demişti karam

kızlar bişey sorucam size ama sakın beni kınamayın baştan sölim. ben günde 2-3 sigara içiyorum istemiyorum içmek ama engelleyemiyorum kendimi çok vicdan azabı çekiyorum ama olmuyo aranızda kullanan varmı
bağımlılık canım emzirme sonrası içersen bi nebze korursun

geçmiş olsun canım böyle böyle büyüyecekler inşallah
aramızdasın ya zaten bu topik hepimizin

selamlarr kızlarr nasılsınız ben dökülüyorum hapşuruyom tıksırıyom ooofff çok fenayım, korkumdan kızımada yanaşımıyorum daha yeni iyleşti yavrum tekrar hastalanırsa fena olur ama benden başka ilgileneceek kimsede yok yediriyom içiriyom hemen kaçıyom yanından

6.cı ayın dolduysa ek gıdaya da geçtiysen acıkınca ek gıda vermen gerekiyor aralarda amzirsen yada gece emzirsen daha iyi süt sağıyorsan eğer kahvaltısına meyvesine kullanabilirsin cnm

sütüm azalır diye korktuğumdan önce emziriyodum ama sonra haliyle ek gıdayı yemiyodu.en iisi önce ek gıda sonra emzirmek nasıl olsa her verdiğime emmek istiyo.yapcak başka bişi yok sanırım.

aman canım Allah korumuş boğazına yapışır felan
hiç bişey ortada bırakmamak lazım büyüdülermi ne:44:

büyüdüler yaa artkşükürler olsun bide paytak paytak yürüdüğünü görseydim.ama ben şimdiden o ilk doğsuğu zamanları özlüyorum büyüdükçe küçüklğkleri özleniyo sanki.

canım sütüm var şükür hiçbişey vermessem bile gün içinde yetiyo yani açlıktan ağlamıyo ama doktorum artık sütün doyurmaz dedi ek gıdaya başla dedi.ben zaten yatmadan önce mama veryordum önceden devam sütü 1 aydırda muhallebi veriyorum gece tok tutsun diye.sonrada 1 saat sonra emzirip uyutuyodum.doktorum gündüzde yedir dedi.
senin dediğin gibi önce ek gıda sonra emzirme olucak sanırım başka trlü ek gıdayı çok zor yiyo.muhallebiyi meyveli olunca çok seviyo ama diğerleirni tokken ağzına bile sürmüyor.

aşk olsun karam beni vbe oğlumu unutmuşsun

selam anneler ve bebişleri nasılsınız geçmiş çok az yapabildim sohbete dalayım dedim sonra kalanını okurum :)

bizim gecemiz biraz iyiydi 1 de uyuduk 6 da uyandık emdik geri uyuduk 10 a kadar.son uykusunda yanıma aldım gazı vardı oğluşumun rahatlasın diye elini tuttum öyle uyuduk gazınıda çıkarıyo rahatlarsa kendi.

bende yapıcam çorba geçen yaptığımda patates havuç ıspanak pıasa karnabahar irmik zeytin yağı koymuştum oğlum çok nazlanaraz az bir5az yedi.bende tadına baktım tabi hakkaten kötüydü.tatsız tuzsuz bi sürü sebze.

az biraz yese vitaminlerini alsa yine yeter canım inşallah severde yer hepsini.

ben bugün daha az sebzemi karıştırsam dedim mesela pırasa çok tuhaf olmuştu içinde gerçi ben sevmem pırasayı belki ondan öyle gelmiştir.

canım o kadar sık emerse doyurucu sütün olmaz tabi birikmezki hiç.arayı açmaya çalış canım doymadığını düşünüyosan mama teklif et yemiyosa demekki aç değil sadece memende kalmak istiyo.bazı bebeler çok memeci oluyolarmış.benimki faha küçükken böyleydi ben emzikle çözdüm sorunu.o emme isteği geçti şimdi emziği sadece gece uyumaya çalışırken kullanıyoruz.uyuyunca atıyo ağzından.

hangi ilçedesin canım
hepimiz o kararsızlığı yaşıyoruz

herkese günaydınnn
işim daha zor artık efe dönüyür sonra geri dönemeyince sinirleniyor hopp onu geri çevir
1 saatte belki 100 kez geri çekirdim döner gibi
tövbe tövbe bebe döner anası döner yemek ister karam bu senden başkasının aklına gelmez ya

marjime laf yok o benim romantik görünümlü kendi değimiyle sinirli prensesim

ha bu arada ahmette tam formundaydı gece zırt pırt ayaktaydım sallarken bi ara başım tak diye düştü öyle irkildim
dönemsel heralde
hadi ya ne yaptı kabız acaba :44:zyagı kat çorbasına iyi gelir belki..
ya da kayısı yedir bayılıyorlar
tövbee ne yapıyordum kız rüyanda
zenci degiliz herhaldee senin kadar beyaz da
koyda fotoyu inceleyelim ketum

benimde herherim gamze yüzüm hariç ters olacam ya

ahmet mertim gamzeli çok tatlı oluyo gamze ya

ha bu arada karam unutkan bacım defalarca hatırlat olurmu:104:
virüs programı indirseydin tarar virüsü yok ederdir bi ara ben öyle yaptım sonra eşim virüs programı yükledi pc ye şimdi rahatım:13:

evde zeytinyagı da yok kayısı da yok çorba da yok bacım çıkışta markete uğrayım bari

o düşündün şeyi yapmıyodun heveslenme hiç

sen benim beyaz olduğumu neden biliyosun kız cadı
bende aynı şeyi soracaktım he nerden biliyo:18:

ah ah sallamam diyenden korkbenimki gerçi sallanmayıda sevmiyo sadece uykusu gelince ağlıyo sallayınca kendini fırlatıyo ben sonra ellerini bacaklarını tutup şok sallama yapıyorum bayılıp kalıyo ne yapayım başka uyutamıyorum

ben varım cnm
ama hamile olduğumu hiç sanmıyorum nedense
neden kız söyle niye sanmıyosun ha

ben çıkayım hivda hn huysuzlandı kocacım da gelir birasdan, gelse de ona atsam biras uyusam bari

erkenmi geliyor ne güzel ya onlar gelince insan bi rahatlıyor değilmi hoş bi işe yarasınlar

sıhhatler olsun cnm
ben de çalışıyodum
döndüm baktım gitmişler
ben geçmiş yaptım geldim sende gitmişsin

manavı tencereye döşemişsin bacım ha yer elması çok faydalıymış dur bende alayım
bende bugün bezelye patates havuç çok az mercimek çok az ince bulgur koydum tadı berbat yemezse zorlamam

geçmiş olsun canım iyi bari kucak istemeden duruyosa 1-2 gün bçyle idare edersiniz

sebzelerin uyumlu olması önemli bide domates lezzet veriyoda ben 1 defa kattım sonra çekindim niyeyse katmadım ha birde irmik gerçekten lezzet veriyor

tam 1 saattir okudum yazdım
zaten az yorulmuştum sanki bide düşük çeneniz yüzünden yoruldum neyse bitirdim oh be

master neyapıyosun elif de gelmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…