bir soru sormuştummmcvp verildi de ben mi görmedimm acepp??:44:
Benimkinin poposunda var anasına çekik
Önce iki saat sonra üç şimdi de dört saatte
Sütüm yaglı ve doyurucu çok şükür zorlanmadım çok
Ama yavaş yavaş süreyi uzatmaya çaluş meme bagımlısı
Olmasın hİVDA
Nedenini özelden attım git bak
Haa o derece büyük ya ada zada demiştim ama
Demek lamamma adaymış adıyla yaşasın ada kızumız
Kız verdim cevap
teşekkür ederim canım
maalesef canım o derece büyük zaten hep büyüktü birde süt olayına girince iyice büyüdü hoş süt dolu dolu olsa içim yanmayacak
gördüm gördüm cvbını sağol şekerimm. deiğim gibi pc çook yavaş. sizin için format bu h.sonu atacamm inş.
karamsekos
nassınız
anaoğul banyo yaptık işlerimizi yaptık bi bacılara selam vereyim dedim çıkıcam şimdi oğlan uyuyunca damlarım
anacım akşamdan buyana 10 sayfa atlamış nasıl okunur ya:13:
her annenin yaptığını yapıyom bacımHakkaten stres ornek annesin valla
ne yapayım bacım ilkinde anne sütü veremedim olmadığından her hastalığında kendimi suçladıhoş geldin canım
güneş gibi geldin inş şu stresin sütü artar kız helak oluyor valla..başkası olsa dayardı mamayı
azmine hayranım onuneli,f kızımızı da görmek isteriz merak ederiz
mert yapsa yapsa masaya tükürük savururyok kız daha bu akşam geldi yarın öbürgün başlar bakmaya bide nikah işlemleri var gelinlik var bende nikah şahidi olucam galiba diğer şahit kim dersiniz mert
benden olsa olsa kötü örnek olur bacım yakampımızda da örnek olsa bari
sen naptın spor falan diyecem ama hastaydın dimi :44:
sağolun canlarım ya gaza getirin beniişallah işine yarar ya gerçekten azimli ve sabırlı tam ana yaniiii bu arada efede çok tatlı maşallah ismini doğru yazdım umarım sohbetleriniz harika yanlız ben geçen bişeyde dağıldım resmen. sen sölemiştin heralde bende semizotunu çok severim ama yemeklerin yanında lafına bittim ya aklıma geldikçe gülüyorum hala çok yaşa emi.
kız koptum Allah üyülüğünü versin onlarıda her gece yoklamaya aldıysan ondandır
ben hayatımda bir kere şahitlik yaptım onda da 1 yıl sonra boşandılar
ugursuz muyum neyim
kocalara laf sokma asıl görevimiz asla aksatmayızbende iddialaşmayayım şimdi hamilelikten beri bendede hafıza sıfır önceden hiçbişeyi unutmazdım şimd herşeyi unutuyom valla. benimki bi tek bana laf sokuşturmayı unutmuyosun diyo
bağımlılık canım emzirme sonrası içersen bi nebze korursunkızlar bişey sorucam size ama sakın beni kınamayın baştan sölim. ben günde 2-3 sigara içiyorum istemiyorum içmek ama engelleyemiyorum kendimi çok vicdan azabı çekiyorumama olmuyo aranızda kullanan varmı
geçmiş olsun canım böyle böyle büyüyecekler inşallahhepinize iyi geceler kızlarr inşallahh herşey yolundadır hayatınızda..benım kızım maaleseff bronşit olduu çook üzgünüm( dualarınızı eksik etmeyın iyleşssin bir an önce...antibiyotık we wentolin kullnıyozz 2 gündr daha iyi tabi geçmedi hala...ilaçların dışında ne yapabilirim tawsiyenız warmıı ?? bu arada sunny baby wak wak mor yürüteçini aldım çok güzel tawsiye ederım ucuzduda kızımda sewdii müzklii hoşş ama bızımkı bi kaç adım ancak atıyoo yürüyesi yok pek...benıde aranıza alın sewınn yaa walla maaşallah kıskanıyom muhabbetnızı :)) ii geceler hepinizee annişlerr wee annişş kuzuları :)))
6.cı ayın dolduysa ek gıdaya da geçtiysen acıkınca ek gıda vermen gerekiyor aralarda amzirsen yada gece emzirsen daha iyi süt sağıyorsan eğer kahvaltısına meyvesine kullanabilirsin cnm
aman canım Allah korumuş boğazına yapışır felan
hiç bişey ortada bırakmamak lazım büyüdülermi ne:44:
canım sütün bolsa az ek gıda bol anne sütü ha benim sütüm az ilk önce ek gıda veriyorum az yüyo zaten sonra memeye tutuyorum
sende önce öğününü ver sonra emzir
ha mecbur kaldın emzirdiysen 2-3 saat sonra normalde acıkıyorsa ozaman öğün yedir ama muhakkak yesin
bende bazen 1-2 öğünü atlıyorum
anne bebek eşleştirmesi yapayım da biraz zihnimi çalıştırayımmm
sekoş....hivda
stres,marji,bliss..mert üçü birarada
seboş..kıvanç
eylülnaz eylüllen kolayı bu
yeşimm...yagız
master :44::44::44: bebegim unutmuşum ya yaşlılık işte rica etsem söyler misin paşamın adını
zada..ada...nickiyle kodlamışım
oğlumun corbasını yaptım uyansın yediriyimıspanak ,kabak , ufak soğan ,havuç,kereviz,z.yağı , yer elması koydum bakalım yiyecek mi :120:
ben olsam yemem
hoş oğlum da yemeyecek de işte 2 kaşık zorla gitse kar
hani demişsiniz ya 3 , 3,5 4 saat de bir emziriyorum diye nasıl becerdinz onu ya benim kız memeci çorba yer meemeye bakar vermezsem ağlar, uyuyacağı zaman meme ister uyandığında meme ister, bir ara verse zman tanısa anasına süt birikecek doyacak.. beni gördüğünde hemen mmeye bakar elni atar kucağıma yatış poz. geldiğinde ağlar sabırsızlanır, öyle doyurucu sütüm de yok olmadı hiç
naısl becerdiniz diyn hele
hangi ilçedesin canımgunaydin eylul anneleri.dün 6. ay aşılarını yaptırmaya gittiğimde sağlık ocağındaki hemşire kızamık salgını olduğunu bu yüzden 6-9 ay arası bebeklere de aşı yapmaya başladıklarını söyledi. bulunduğumuz ilçede de görülmüş. doktoruma sordum karar senin dedi ne yapacağımı şaşırdım.
tövbe tövbe bebe döner anası döner yemek ister karam bu senden başkasının aklına gelmez yaherkese günaydınnn
işim daha zor artık efe dönüyür sonra geri dönemeyince sinirleniyor hopp onu geri çevir
1 saatte belki 100 kez geri çekirdim döner gibi
marjime laf yok o benim romantik görünümlü kendi değimiyle sinirli prensesimmarji candır
benimki yine gece boyu uyumadı kabız olmuş bi de ondan sancılandı heralde yavrum
aşıya da yarın götürecem artık
kız seni rüyamda gördüm gece
pek de kara değildin saçın siyahtı sadece
koyda fotoyu inceleyelim ketumhadi ya ne yaptı kabız acaba :44:zyagı kat çorbasına iyi gelir belki..
ya da kayısı yedir bayılıyorlar
tövbee ne yapıyordum kız rüyanda
zenci degiliz herhaldee senin kadar beyaz da
benimde herherim gamze yüzüm hariç ters olacam yaönce kötü görümce sonra candıröyle olsun bacım
hep karamı düşünmekten rüyana kadar girmiş pes
kendisi koyu buğday tenli,siyah saçlı,gamzeliyide unutmayayım bir hanımefendi.
sen resmini görmemişmiydin?
ahmet mertim gamzeli çok tatlı oluyo gamze yagünaydınnlarrr..
hala hastayımm ve üstelik kzıım sağolsun gece saat başı kalktı iki emdi uyudunoldu bu kıza anlamadım gitti bana bir akıl verin bacılar ne yapayım??
hele sabah 5 de uyandı, buçukda uyudu, 6 :30 da kalktı, 7:00 da kalktı 8 de kalktı 9 a kadarkalkmadı ama salladım sürekli(( çook yorgunummm,
gece kaynatmışsınız
karaaaaammmmhele şükür kızımın adını hiyda yazmadın
hep diyecektim unutuyordum teyzesiii
evet düzgün koyduğu bir resiim oydu
genelde yamuk koyuyoda kendileriiii
onda da yüzü gözü pek seçilmiyordu iyi farketmişsin gamzesini falan
karamın gerçekten gamzesi varmıydı:44: benim de vaaaarrrrrrr çokkisterdim kzımında olsun ama
virüs programı indirseydin tarar virüsü yok ederdir bi ara ben öyle yaptım sonra eşim virüs programı yükledi pc ye şimdi rahatım:13:Marji canım kankam:13: fotoya öyle bakıp geçmişler canım
Bilselerdi o karam ohoo
Sekoş şekerim her şeyde oldugu gibi buna da diş diyoruz
Ek gıda gazı da olabilir..açlık da çok neden var deneme yanılma
Da anşaşılmıo ki
Lamamma sen de gel senle de kuduralım
Bilgisayarım da hasta virüs programını süresi bitmişti
Yapmayınca hastalandı çalışmıyortelden de hem yavaş
Hem de zor oluyor.. Ama sizin için deger
bende aynı şeyi soracaktım he nerden biliyo:18:evde zeytinyagı da yok kayısı da yok çorba da yok bacım çıkışta markete uğrayım bari
o düşündün şeyi yapmıyodun heveslenme hiç
sen benim beyaz olduğumu neden biliyosun kız cadı
ah ah sallamam diyenden korkafiyet olsun yağız a
şte sallayınca sen aklıma geldin,
bide böyle ayakta sallayınca sanırm stres idi bir dha sallamam dedim bunu da salladım diye diyenn.. off off doluyummmmmmm
okumamışım sölediğini..
söyler kızz söyle o
neden kız söyle niye sanmıyosun haben varım cnm
ama hamile olduğumu hiç sanmıyorum nedense
erkenmi geliyor ne güzel ya onlar gelince insan bi rahatlıyor değilmi hoş bi işe yarasınlarben çıkayım hivda hn huysuzlandı kocacım da gelir birasdan, gelse de ona atsam biras uyusam bari
ben geçmiş yaptım geldim sende gitmişsinsıhhatler olsun cnm
ben de çalışıyodum
döndüm baktım gitmişler
manavı tencereye döşemişsin bacım ha yer elması çok faydalıymış dur bende alayımoğlumun corbasını yaptım uyansın yediriyimıspanak ,kabak , ufak soğan ,havuç,kereviz,z.yağı , yer elması koydum bakalım yiyecek mi :120:
ben olsam yemem
hoş oğlum da yemeyecek de işte 2 kaşık zorla gitse kar
geçmiş olsun canım iyi bari kucak istemeden duruyosaselamlarr kızlarr nasılsınız ben dökülüyorum hapşuruyom tıksırıyom ooofff çok fenayım, korkumdan kızımada yanaşımıyorum daha yeni iyleşti yavrum tekrar hastalanırsa fena olur ama benden başka ilgileneceek kimsede yok yediriyom içiriyom hemen kaçıyom yanından
sebzelerin uyumlu olması önemli bide domates lezzet veriyoda ben 1 defa kattım sonra çekindim niyeyse katmadım ha birde irmik gerçekten lezzet veriyorbende yapıcam çorba geçen yaptığımda patates havuç ıspanak pıasa karnabahar irmik zeytin yağı koymuştum oğlum çok nazlanaraz az bir5az yedi.bende tadına baktım tabi hakkaten kötüydü.tatsız tuzsuz bi sürü sebze.
az biraz yese vitaminlerini alsa yine yeter canım inşallah severde yer hepsini.
ben bugün daha az sebzemi karıştırsam dedim mesela pırasa çok tuhaf olmuştu içinde gerçi ben sevmem pırasayı belki ondan öyle gelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?