2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

offf of kafayı yicem kızım uyku ve yemek saati dışındaki vaktinde sürekli ağlıyor mızmızlanıyor hiçbirşeyden memnun olmuyor biraz önce o bağırıyor ben bağırıyorum komşular gelmezse birazdan iyidir

slm byanlar, nasılsınız görmeyeli:)))

ben halaaa (daha çok) hasta, mutfağa falan giremem dedim eşim girdi, bakalım fırın poşedinde tavuk yapacak ardından mutfağı toparlayacak
bi bakim dedim ne var ne yok burda

Huysuzluk dönemsel

Pembemavi geçmiş olsun canım

Eliföykü unutkanlık var da ben de devamlı emir dersen
Unutmam birdaha ben de illa okuyacam bir de cevap yazacam
Fotoroman gibi kaptırıyorum kendimi..oglunun maaşallahı var ben
Allah korusun çok tatlı ama sana çok benzetemedim:44: yememesi diştendir
Seboş çocuklarının fotosunu gördük bana benzerler dediydin ya
Teee ilk zamanlar ordan anladım çarşaf gibi beyaz oldugunu

Stress hee ben demiştim semizotunu sen de gülmüştün marjiye nazar
Mı degdi ne :18: koymuyom seboş da koysun foto bana ne

Marji stress bu her şeye lafı var

Son olarak stres her yerin nasıl gamzeli kızz

Senin eşin de benimki gibiymiş kıs sanslıyız
Benim efe bugün bir tık iyi gazlarını duymaya başladım
Çok mutlu oldum ve kaka yaparken çok sesli olmuyor artık
Heralde gazımız azalıyor çokk şükür

evet topiğn en şanslılarıyız sanırım
ya da söyleyenleriyiz mi deseydimm:44:

efe akıllanır, benimki delirirrrrr

aferinn efeyeeee büyüor annesi, 6 ay üzdüm daha da üzmeyim diyordur

evet topiğn en şanslılarıyız sanırım
ya da söyleyenleriyiz mi deseydimm:44:

efe akıllanır, benimki delirirrrrr

aferinn efeyeeee büyüor annesi, 6 ay üzdüm daha da üzmeyim diyordur

İnş canım ya vallla çok zorluyor beni allah nasıl sabır veriyorsa
Dayanıyor insan çok şükür saglıklılar
Hivda kuduruk mu çok

canım aynı benim oğlan bugün böyle sürekli mızır mızır bişeyde yemedi doğru düzgün .acaba dişimi çıkıcak canım ondanmı huysuzlanıyor.diş kaşıyıcı falan denedinmi belki verince susar kaşımak iyi gelebilir sende biraz olsun anlamış olursun diştenmi acaba diye.aman hasta olmasınlarda kuzucuklar huysuzlukalrı dişten yada sırf canı istediklerinde olsun napalım.

demek mutfak kocaya emanet kocamdamı hasta demiştin buna rağmen mutfağa girip sana yardım ediyo ne güzel.tavuğun yanına bide sana çorba yapsın tavuk sulu falan da iyi gelir canım tarif ediverirsin bilmiosa.

canım teşekkür ederim demek benzetmedin bana
canım gerçekten dişten sanırım sürekli ağzında bişiler olsun istiyo yemek dışında tabi.mız mız dünden beri bugünde arttı.birde diş yerinde var dediğim beyazlığın yanında bi nokta daha çıkmış anlamadım ben u diş olayından bişi.

Her anne senin gibi degil cnm emin ol

maşallah canım efeye senmiydin bacım ya kayısı kurusu verdim diye omu iyi geldi acaba.bazen karıştırıyorum kim ne dediydi off doğumdan sonra çok unutkan oldum.hayatta yemek yakmayan ben yemekler yakıyorum hatta çaydanlığı bile yakıyorum

hı hııo da hastaydı bugün bias daha iyiymiş. maş. kolay atlatır bana göre kendisi.. öğle ben tarhana yapmıştım o var sağol canm

karam'a da cvp verdikten sonra okumadan çıkayım hemen yoksa kalıyorum

benim kız sonradan kuduruklardan, önce melek gibiydi, umarım dönemseldir, diştir felan.. geçicidir inş.

dedim veee

Ben foto koyucam diye bi vaatte bulunmamistim ama senin yaptigina ne derler bilirsin

Hee bembeyazim sut gibiyim catla

Cocuklar babasinin kopyasi demistim
Sen acliktan unutkan olmusun bacim
Git biraz et ye

HTML:

Evet canım bendim budünde yarım kayısı haşladım
Ezdim çok pütürlü olmayan yerlerinde verdim
Biraz da yogurt ekledim yedi paşam
Bir de su içirmeye başladım artık az ama baya
Dolduruyor bezini eskiden sık sık az az yapardı
Kaka uzmanı oldum sayesinde
Şey ben ben benzetemedim:44:

Cocuklar babasinin kopyasi demistim
Sen acliktan unutkan olmusun bacim
Git biraz et ye

Ala ala öyle niye hatırlıyom geçmiştir mıhakka ki yoksa
Uydurmam mümkün degil duymuşum demek neremden uydurayım tövbee
Dur canım marji gelsin saralım hoş nazara mı geldi ne
Semizotunu unuttu

merti yürüteçde 5 dk tutuyordum ya bugün biraz daha tutayım dedim bizimki aldı başını gidiyor ben şok oldumhiç becerezmezdi halbuki maşallahevi baştan aşağı turladı çoçuğa fırsat verseymişim keşke daha önce pişman oldum.bide arada tavşan gibi zıplıyor içinde çok komik çok hoşuna gitti.

kız doğru seboş babasının kopyası demişti fabrika çıkışı demişti hatta yani iyiki bir semizotunu unuttuk bizde insanız ben hızlıhızlı okurken kaçırmışım demek ki.

canım benimkide baya susuyo artık.özellikle çok yorulduğu zamanlar suyu soluksuz içiyo.ihtiyaçları var sanırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…