2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tam 1 saattir okudum yazdım
zaten az yorulmuştum sanki bide düşük çeneniz yüzünden yoruldum neyse bitirdim oh be

master neyapıyosun elif de gelmiş

bu geçmiş olayı benide yoruyor okuyamazsam merak ediyorum neler oldu diye.bazıları kalıyo okuyomıyorum bazıları arada kaynıyo yinede takip etmeye çalışıyorum hala okuyamadığım bi 10 sayfa var sanırım o arada neler oldu meraktayım.

geldim canım oğlanı uyuttum emzirmeden kalkınca çorba teklif edicem bakalım napıcak aç olucak en son 11.30 da emzirdim.merakytayım.

karam sekos
nassınız
anaoğul banyo yaptık işlerimizi yaptık bi bacılara selam vereyim dedim çıkıcam şimdi oğlan uyuyunca damlarım
anacım akşamdan buyana 10 sayfa atlamış nasıl okunur ya:13:

sstrescimmm
iyi diyelim adettendir
sıhhatler olsun ahmete..
eee hep gece atlamazsınız ya bir kerede gündüz atlasın

evet haklısın,mama veriyom almıyo gece uyku arasında veriyorum bu arlar dün verdim almadı, emzik de kabull etmiyor ahh ahhh.. dün resme beni emzik yaptı uyandı 2 emdi uyudu

oğluşunun adı neydi maş. çok tatlı da o canavar mıdır maske midir o ne ya öylee:44:

canım kendini o şekilde rahatlattıyo keşke emziğe alışsaydı böyle insan doyuyomu doymuyomu onu bile anlamıyo.bizde öleydik bi ara.

geçen media markete gitmiştik oraya koymuşlar batmanliside var bizde çekmiştik öyle resim.

evet ben benzettim tatlım

canımı çok sıkıolar ya benzetmiolarmış oğlumu bana çok üzülüyorum benim gözlerim mavi sarışınım oğlumun gözleri mavi değilya herkez babasına benzetiyoilla gözler benziycek değilya.bende benzetiyorum oğlumu bana hıh

bu arada yazmamışım oğlumun adı EMİR KAAN

OFF ÇOCUĞU EMZİRMEDİM 3-3.5 SAATKADAR KALKTI ŞİMDİ YİNE YEDİREMEİM ÇORBAYI.ÇORBA HARİÇ HERŞEYİ YEDİREBİLİORUM AZDA OLSA AMA BUNU HİÇ YEMEDİ.BİDAHA İÇİNE PIRASA KARNIBAHAR KOYMUYCAM SEVMEDİ HERALDE

Canım çok geçmiş olsun inşallah atlatırsnız hemencecik bebişe bulaştırmadan.allah korur yavrularımızı canım bulamaz inşallah.

canım zaten pırasa karnıbahar va lahana gaz yaparmış yani doktorumuz öyle dedi şimdilik benim bebişe yasak bu sebzeler ki allaha şükür bizim gaz sorunumuz yok

Evet veee uykusuz bir gecenin ardindaaan burdayim kizim 12 de 2 ye kadar uyuduuu ondan sonra öksürerek uyandi ve 6ya kadar kucaktaydiiii uyuoorr ama kucakta yatirincaa uyaniyorrdu hemen
6ya kadar dayandimm ondan sonra artikkucagimda eylülle yatarak uyuduukkk bir iki saat geri kalktikkk simdidee burdayimmgecmis yapmam lazimm,ama coook fazla kaynatmissiniz kazan tasmis hanimlarrr elif öyküü cok tatlisiniz Maasallah size rabbim bagislasin
Bugun esimeee sacimi kestircemmmm hanimlarrr kendime bugun bakimgünü ilan ettim. Kasimi gözümü aldiiim sira saclarimaaa geldiii :115:
Sizde me var ne yookk hanimlarrrrrrr

teşekkür ederim canım.
zor bi geceymiş canım bazen yapıo bu sıpalar bigün iyi uyusa ertesi gün hiç uyumuyo hala gazlarımı oluyo acep.
ohh ohh bakım iidir insanın moralini düzeltiyo valla ein kuaförmü canım yanlış anlamadıysam eşime kestirecem demişsin.bende kestirecem hemde kısacık çok dökülüyor doğumdan sonra saçlarım sağlıklıda değiller artık.

ya ben oğluş çorba yemedi dedimya ardındanda çok az emdi hatta tahıllı mama yaptım hazır onuda biberonla denedim bi şans içmedi kaşıklada içiremedim hatta suluğuna koydum yok içmedi.noldu bu çocuğa anlamadım.iştahsız bugün.düm kakasını yapmadan yattı bugünde hala yapmadı karnı çok şiş duruyo ondanmı yiyemiyor acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…