tam 1 saattir okudum yazdım
zaten az yorulmuştum sanki bide düşük çeneniz yüzünden yoruldumneyse bitirdim oh be
master neyapıyosunelif de gelmiş
karamsekos
nassınız
anaoğul banyo yaptık işlerimizi yaptık bi bacılara selam vereyim dedim çıkıcam şimdi oğlan uyuyunca damlarım
anacım akşamdan buyana 10 sayfa atlamış nasıl okunur ya:13:
canım o kadar sık emerse doyurucu sütün olmaz tabi birikmezki hiç.arayı açmaya çalış canım doymadığını düşünüyosan mama teklif et yemiyosa demekki aç değil sadece memende kalmak istiyo.bazı bebeler çok memeci oluyolarmış.benimki faha küçükken böyleydi ben emzikle çözdüm sorunu.o emme isteği geçti şimdi emziği sadece gece uyumaya çalışırken kullanıyoruz.uyuyunca atıyo ağzından.
zaten az yorulmuştum sanki bide düşük çeneniz yüzünden yoruldumneyse bitirdim oh be
sstrescimmm
iyi diyelim adettendir
sıhhatler olsun ahmete..
eee hep gece atlamazsınız ya bir kerede gündüz atlasın
evet haklısın,mama veriyom almıyo gece uyku arasında veriyorum bu arlar dün verdim almadı, emzik de kabull etmiyor ahh ahhh.. dün resme beni emzik yaptı uyandı 2 emdi uyudu
oğluşunun adı neydi maş. çok tatlı da o canavar mıdır maske midir o ne ya öylee:44:
evet ben benzettim tatlım
ben aktiif görünüyorum ama pc de değil mutfakta:))
neyse ben çıkayım yemek az yiyeyim barii, tüm gün iştahım yoktu kahv. sonra bir şey yemedim depilates bugün de yok anlayacağınız hastayımmmm
iyi sohbetler size
ahanda karamın yazdığını gördüm altta, hemn yazayım
ben 1 aylıkken kızım ben grip oldum dr den istedim vermedi zaten havada var dedi sen istediğini yap alır demişti bol bol emzir dedi. ben de öyle yaptım zaten pencere açıktı ozamanlar çok şükr geçmedi, ama şimdi sürekli pencere açamıyorum kaldı ki babamızda hasta odamızı sürekli havalandırıyorum ama inş. geçmez canım sağolasın
bu arada yazmamışım oğlumun adı EMİR KAAN
OFF ÇOCUĞU EMZİRMEDİM 3-3.5 SAATKADAR KALKTI ŞİMDİ YİNE YEDİREMEİM ÇORBAYI.ÇORBA HARİÇ HERŞEYİ YEDİREBİLİORUM AZDA OLSA AMA BUNU HİÇ YEMEDİ.BİDAHA İÇİNE PIRASA KARNIBAHAR KOYMUYCAM SEVMEDİ HERALDE
Eki Görüntüle 664214
Eki Görüntüle 664215
Eki Görüntüle 664216
Eki Görüntüle 664217
bugün oğlumun resmini paylaşayım dedim.en yenisi şu canavarın yanında olan.
ben burayı bi yerden çıkarıcm ama :44: neresi kız bura :26:
senin sorduğun seye bak benim cvp verdiğime
benziyo bence
Evet veee uykusuz bir gecenin ardindaaan burdayim kizim 12 de 2 ye kadar uyuduuu ondan sonra öksürerek uyandi ve 6ya kadar kucaktaydiiii uyuoorr ama kucakta yatirincaa uyaniyorrdu hemen
6ya kadar dayandimm ondan sonra artikkucagimda eylülle yatarak uyuduukkk bir iki saat geri kalktikkksimdidee burdayimmgecmis yapmam lazimm,ama coook fazla kaynatmissiniz kazan tasmis hanimlarrr elif öyküü cok tatlisiniz Maasallah size rabbim bagislasin
Bugun esimeee sacimi kestircemmmm hanimlarrr kendime bugun bakimgünü ilan ettim. Kasimi gözümü aldiiim sira saclarimaaa geldiii:115:
Sizde me var ne yookk hanimlarrrrrrr
canavarla olan resmi çok komik maşallah ona
çok az benzettim ben.
canım bura anteras sendemi ankaradasın yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?