2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ters takla nasıl attı töbe töbe hiç yanlız bırakılmamalı sadece halıya yatırıp öyle arkamı dönüyorum ondada gidip sehpaya kafasını vuruyor

bende zaten şok oldum bildiğin takla attı gözümün önündeben hemen koştum hiç ağlamıyor bile gülüyor dünde yürüteçle sehpaya gidiyor çok tehilkeliler yere bırakamıyorum ki çok ağlıyor hiç alışık değil.

ben bazen yere battaniye serip mesela salonda onun yanında toz alıyorum beni seyrediyor ama kafayı çevirdiğim an küt sehbanın ayaklarına çarpıyor
b
de dikkat ettim benim evin her köşesi tehlike saçıyor nasıl başedicem düşünüyorum bazen

bizimde öyle eşya dolu heryer bunlarda tehilke nerdeyse orayı seviyolar kablolara çok ilgili bir gün telin şarj kablosunu aniden eline aldı çekiştirip duruyor.

kokulu valla ben ekgıdadan diye düşünüyorum ama:26:
yarına kadar beklede devam ederse bi dr görün derim eğer bağırsak florası yani bağırsağın yapısı bozulduysa bir sebepten uzar durum onun için ilaç verirlerse ilerlemez
ha bide bu aralar havalarda etkili bahar ishalimi ne işte dikkat et bakalım ne olacak ha bide muz patates felan yedirsen

nelerle uğraşıyoruz marji aylardır kabızken şimdi ishal oldu paşa 40 yıl düşünsem mertlerin ishalini konuşacağımız aklıma gelmezdi hoş benimki kabız hala o ayrı

bende ona şaşırıyorum zaten iki gün öncasine kadar kabızdı şimdi ishal bir ayar tutturamadık ya inşallah ahmette,mertte normal bir düzen tutturur.

bizimde öyle eşya dolu heryer bunlarda tehilke nerdeyse orayı seviyolar kablolara çok ilgili bir gün telin şarj kablosunu aniden eline aldı çekiştirip duruyor.
bizim prizler emniyet kilitli ama mutfak çekmecelerim alçak evde her eşya sert keskin köşeli benim ilk oğlum mehmet büyüdükten sonra eşyaları ful değiştirmiştim tabi doğurmycam diye şimdi yine sehpalar felan filan hep kaldırılıcak

büyük oğlunun ismi mehmet diye inan aklımdan geçiyordu küçük ahmet ya sana sorucaktım sen mi koydun isimlerini?

kaçayım diyom hala laflıyorum ya bende amma gevezeyim seni bulmuşken ayrılamıyorum

büyük oğlunun ismi mehmet diye inan aklımdan geçiyordu küçük ahmet ya sana sorucaktım sen mi koydun isimlerini?
büyük oğlan mehmet emre mehmeti baba emreyi ben koydum
ta ozamanlar dedimki 2. bi oğlum olursa ahmet koyucam adını ahmetle-mehmet hoş geliyodu rabbim nasip etti öyle oldu

ben bırakamıyorum adayı yaa babası bile zor zaptediyor bütün gün çocuk beni göre göre iyice yabanileşti geçen gün anneme bıraktım çarşıya çıktık 2 saatte 10 kere aradım bağırıp durmuş uykusu gelince ya babada ya bende uyuyacak ama annem hakkından gelmiş uyutmuş hoş ben durmadığını duyunca hoooppp 5 dk. annemlerdeydim
efenin şarkısıda iyiymiş erkek değil mi şimdiden neler seviyor sıpa

kabız oldu benimki sıkıntılı teyzesi bugün de aşılarımız var birazdan çıkıcam bakalım napcaz

geçmiş olsun canım umarım günü rahat atlatırsınız

ben ve oğlum kötüyüz ben regl oldum çok ağrım var oğlumda ishal hala düzelmedi yarına kadar sürerse doktora götürücem bakalım.

ahhhh o sancılar yok mu her ay kıvrandırırdı benide bir yandan sancı bir yandan bebek zor allah yardımcın olsun canım merte lifli şeyler çok yedirdiysen o yüzden ishal olmuştur yarına kadar bekle bakalım

benim kvalide de çoğu zaman özel gelmez pazara giderken uğrar yaa ben zaten benim için gelmesini beklemiyorum da insan torununu özlemez mi yaa 20 gün evde olmasa çalışsa anlıcam ama bütün günde evde

Canin demek takla attı oğluşun allah korumuş canım ahh bu bebişler ahh iyice hareketlendiler yaramazıklarıda başladı. ayaklarıyla kendini ittirdi heralde oyun olsun diye anakucağındayken.

mutfak çekmeceleri falan çok zaraalı canım ya ben bazne durmazsa yemek falan yaparken örümceğiyle mutfağa alıyorum çekiyo çekmeceleri emniyet kildi taktı babamız allah korusun ya herşey olabilir.bide skiden evler sobalıydı o zaman nasıl koruyodu annelerimiz bizi ya allah korusun.

bebeler için baya değişiklik yapmamız gerekiyor sanıeım evlerde tv sehpasının önüne geçiyo bizimki DVD yi çekmeye çalışyo.sehpada cam ve köşeli duvara monte.gerekirse LCD nin üstüne monte ettiricem eşime.

anlattımmı aradamı kaynadı hatırlamıyorum stres sehpaya çarptı deyince aklıma geldi geçen gün kanepeden dştü bizimki düşerkende sehpadan ses geldi bizde sehpaya kafasını vurdu sandık.eşim kafasını kontrol ederken bıngıldak yeri gelmiş elin korktu çocuk kafasını çarpmış ezilmiş diye.gece doğru acile gittik.doktor kontrol etti bıngıldak o dedi herley normal dedi röntgen çektirdik bişey çıkmadı çok şükür.ben soru üstüne soru sormaya devam edince isterseniz beyin için sokuolarya bi cihaz adını unuttum şidmi ondan çektirebilirsiniz ama önerme dedi.bende radyosyon almasından korkup çektirmedim.takip ettik çok şükür bişey olmadı.zaten sanırım kafasını çarpmamış elini çarpmış sehpadaki bardağa ulaşmaya çalışmış çünkü kafasında hiçbişey yoktu bi kızarıklık bi çizik.ama ömrümden ömür giiti valla içim yandı resmen ööyle bi cırlamışımki oğlanda ağlıyo susturamadık bi süre ben bi yandan ağlıyorum.allah bütün bebişleri korusun inşallah.

benim kvalide de çoğu zaman özel gelmez pazara giderken uğrar yaa ben zaten benim için gelmesini beklemiyorum da insan torununu özlemez mi yaa 20 gün evde olmasa çalışsa anlıcam ama bütün günde evde

aynen aynen genelde bi yere giderken uğrarlar bide yok torunumu özledim yok aşkım benim yok canım benim.doğumdan sonra bile 2 haftada 1 falan geliyorlardı.insan yeni torunu olmuş sürekli görmek ister.bazıları böyle oluyo demekki.artık çok takmıyorum benden uzak olsunda diyorum napıyım.bazen oğlumu sevmesine bile katlanamıyorum o yüzden sanki yapmacıkmış gibi geliyor.hatta som bi kaç geldiğinde oğlumun ellerini ağzına alıp emiyo bende alıyorum hemen gözünün önünde siliyorum oğlumun ellerini.
doğumdan sonra anladım nasıl olduklarını önceden iyiydik.

bugün oğluma kahvaltı olarak sizinde önerilerinizden yararlanarak şöyle bi mama yaptım
1 yumurtanın sarııs yarısını koyucaktımda küçüktü yumurta

küçük bi parça labne peynir
çeyrek muz
1 bebe bisküvisi
1 kaşık 8 tahıllı mamadan

birazda sıcak su bunların hepsini iyice karıştırdım yedirdim hepsinide bitirdi dahada olsaymış yermiş.

bende hepsini ayrı ayrı vermekten yanayım bazen biz yerken ağzına tepiyorum ayrı ayrı ama öyle çok yiyemiyor.böyle 125 ml falan yedi sanırım.
ama pütürlü şeylerede alışsın diye veriyorum ağzına biz yerken

canım allah korumuş oğluşunu dikkat etmek lazım gittikçe hareketleniyor bu minikler hoş bizimki tembel daha totoyu kaldırıp dönemiyor bile

ayyy evet yaa bir de çok seviyorlar nasıl sevgiyse ben kızımı kucağa alıştırmak istemedim sürekli yatırırdım bu geliyor çocuğu alıyor kucağına paso kucakta oturtuyor birgün küçük görümcem "anne bıraksana çocuk kucağa alışcak diyor bizimkisi de olsun annesinin işi ne" diyor haftasonu gittik diyorum 2. çocuğu yapmıcam eşim hiç yardımcı olmuyor bana diyorum kalkmış bana saçmalama diyor neymiş ben abimi görüp böyle diyormuşum

canım kahvaltının içine su yerine koyabiliyorsan kendi sütünü koy yada kullanıyorsan devam sütü aptamil falan yani

geçmiş olsun çok büyü birşey atlatmışsınız benimkide kanapeden düşmüştüne kadar dikkat etsekte olacağı varsa oluyor düşe kalka büyecekler allah esirgesin onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…