2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

döner annesi daha döner her bebeğin gelişimi kendini odakladığı şey farklı olurmuş.

canım seninki hem ilgisiz hemde tam kaynanaymış.anesinin işi ne haa bide oğlunun sana yardımcı olmasınıda istemiyo

canım haklısında 8 tahıll mamanın hazırlanışında su yazıodu bende içine 1 kaşıkta ondan koydum acaba sonra süt ağır gelirmi diye koymadım.bidahakine sütle deneyim

Son düzenleme:
merak etme canım sonradan hareketlenir erkek çoçukları daha afacan oluyor sanırım şimdiler böyleler biz yandık:18::18::18:
ne güzel ada oturur bebekleriyle oynar sakince
bende o lafa çok kızarım annesinin işi ne ne demek ya banada birkaç kişi o lafı söyledi acayip kızdım

geçmiş olsun çok büyü birşey atlatmışsınız benimkide kanapeden düşmüştüne kadar dikkat etsekte olacağı varsa oluyor düşe kalka büyecekler allah esirgesin onları.

teşekkür ederim canım gerçekten öyle.doktorum düşmeden büyüyen bebek pek yoktur korkma demişti.ama insan korkuyor ister istemez ya bişey olursa diye .hayatımda hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum.artık kanepede hiç bırakmıyorum hatta yalnız pek bırakmamaya çalışıyorum bana iyi bi ders verdi oğluşum.babası hala biraz fazla mızırdansa düştüğündenmi oldu acaba diyo çok korkuyor.o vardı yanında tutamadım düşerken diye kendini çok suçlu hissediyor ama onu o şekilde bırakanda benim.normal olmasına rağmen bu tür şeyler indsan hep kendini suçluyo ya bişey olsaydı diye.

seninde oğluşuna geçmiş olsun canım allah yavrularımızı korusun.

benimki ben doğurduktan sonra kaynana oldu öncesinde zaten ayda yılda bir gelirdi evime doğumdan sonra 15 gün kadar annemle dönüşümlü kaldılar daha birgüne bir gün şunu da iyi yapmışsınız güzel olmuş dediği yoktur kızımın kafasında konak olmuştu biraz kalkmış annesi düzgün yıkayamıyor o yüzden oldu diyor büyük görümcemde benim kızımı hep sen yıkıyordun daha çok vardı konağı ne alakası var dedi sustu kaldı offf of başladım mı susamıyorum dertliyim bu konuda allahtan eşim annesini ağzına bakmıyor en zoru ve kötüsü o bence

o duyguyu bende yaşadım bende hayatımda hiç bu kadar korkmadımsuçluluk duygusu hiç geçmiyor hala aklıma geldikçe fena oluyorum ama olan oldu bundan sonrası önemli

en nefret ettiğim kaynana modeliherşeyi kendileri bilir bende bunun kayınpeder versiyonu var yok ben çoçuğa bakamazmışım yok şöyleymiş yok böyleymiş yakında yine damlar buraya

evet canım sanırım erkek çocukları daha erken hareketleniyor ahh ah o bebeklerle oynama dönemi bir gelse şimdiden 2 tane barbiesi var kızımın babası pek bir hevesli
bende çok kızıyorum canım sanki bu çocuklar hep aynı kalıyor sanki bizim başka işimiz yok sanki bu çocukların başka ihtiyaçları yok

canım hiç suçlamayın kendinizi bir laf vardır olcağın önüne geçilmezmiş allah beterinden korusun buna da şükür demek lazım
bu arada bende aptamilin 8 tahıllı ve 7 tahıllısı var üstünde anne sütü ve devam sütüyle kullanılabilir yazıyor ama belki sendeki sütlü tahıllı olanlardandır sen yine üstünü oku öyle yap ağır gelmesin sonra

haklısın canım eşinde annesinin lafına bakıp senin üstüne gelse en zoruda o olurdu.sanırım eşinde biliyo annesinin huyunu.allah huzurunuzu bozmasın inşallah.canım senin kaynana hakkaten ne amaçlıyo acaba o şekilde konuşarak davranarak.

en nefret ettiğim kaynana modeliherşeyi kendileri bilir bende bunun kayınpeder versiyonu var yok ben çoçuğa bakamazmışım yok şöyleymiş yok böyleymiş yakında yine damlar buraya

allah allah niye bakamazmışsın gelip kendisimi bakıcakmış.bi çocuğa annesinden daha iyi kim bakabilirki.direk sana sen çocuğa bakamazsın mı dedi allahım akıl fikir versin ne diyim.

senin işin daha zor valla canım benim bizimkiler geliyor en fazla 4-5 saat çekiyoruz seninki geliyor gitmek bilmiyor hele söylediği laf hala aklımda kötü sitelere giriyormuşsun yaa kötü siteye bak kk allah yardımcın olsun

haklısın canım bunada şükür demek lazım.
baktımda bu sütlü tahıllıymış canım içinde devam sütü var kendiliğinden.

kötü sitelermi ben bunu kaçırmışım marjinal aya sorun yaşadınız sanırım kayın pederle.allah akıl fikir verisn yaa

kötü sitelermi ben bunu kaçırmışım marjinal aya sorun yaşadınız sanırım kayın pederle.allah akıl fikir verisn yaa

kız bu kötü site lafını benim kpde söylemişti kk için hatta 1,5 ay önce buraya yazmıştım aynı kafadalar desene

eşime diyorum annen böyle söyledi tabii şikayet eder gibi değilde anlatıyormuşum gibi o da boşver diyor bazende alınıyor herhangi bir amacı falan yok bence boş boş konuşuyor işte o istiyor ki ben herşeyi eski kafaya göre yapayım bende kızım konusunda fazla itinalıyım her anne gibi

bir an senin kaynanada söylüyor sandımdoğru burayı kötü site olarak görüyordu

yani benim dediğim olsun istiyo. amann bunlaaı hiç takmıycaksın aslında kendi bildiğini yapıcaksın.ama insan takıyo işte.
bende bazen eşime söylerim annen bunu dedi bunu yaptı diye. eşimde der ne takıyosun huyunu bilmiyomusun boşver diye. bende diyorum allah allah millet benim huyumu bilsin ben ne bilicem

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ELİFOYKÜ yanlız senin oğlan pek yaman şimdiden egzersiz felan yap onun hızına belki yetişirsin:18:
maşallah ben 125 ml versem ahmete heralde 24 saat bişey yemez seninki kuduracak ya enerji depoluyor

kaynana işte ne olacak kendi kızınada aynı lafı söylermi acaba
ayrıca bende kahvaltıya süt koymuyorum hep süt süt bıktılar yahu

banada teyzem dedi işn ne otur bak diye insanlar geçmişini unutuyor tek işimiz bebek kucaklamakmış gibi

görümceni tebrik etmeyi unuttum böyle görümceye can kurban

ay marji kusura bakma canım ya koptum yine ne olacak senin bu kp den çektiğin millet kv den sen kp den dertli

sabah ahmetim hafif sıcaktı diştendir dedim iğlen uyumuştu uyandı bi baktım sıcak ölçtüm 38.2
sabah genzide dolu gibiydi hemen yarım ölçek peditus içirdim yine yattı ateş şimdilik düşük ama çıkar diye korkuyorum
gece hep üstünü açıyor üşüttü kesin

canım çok geçmiş olsun çıkmaz inşallah ateşi tekrardan.ıhlamur falanmı içirsen azıcık boğazına iyi gelir.

bu gece üst açma olayı benide çok korkutuyor engel olamıyorum ben farkedince geri örtüyorum.haliyle terli ooluyorla üstünü açınca üşüyolardır.

canım bütün bebeler böyle diye avutuyorum kendimi yaramazlık konusunda.yürütece koyuyorumya ondan yapabiliyor bunları.senin oğlan dahamı uslu.bi bumu böyle korkutma beni.ben hep normal erkek bebesi diye bakıyodum olaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…