canım allah korumuş oğluşunu dikkat etmek lazım gittikçe hareketleniyor bu minikler hoş bizimki tembel daha totoyu kaldırıp dönemiyor bile
ayyy evet yaa bir de çok seviyorlar nasıl sevgiyse ben kızımı kucağa alıştırmak istemedim sürekli yatırırdım bu geliyor çocuğu alıyor kucağına paso kucakta oturtuyor birgün küçük görümcem "anne bıraksana çocuk kucağa alışcak diyor bizimkisi de olsun annesinin işi ne" diyor haftasonu gittik diyorum 2. çocuğu yapmıcam eşim hiç yardımcı olmuyor bana diyorum kalkmış bana saçmalama diyor neymiş ben abimi görüp böyle diyormuşum
canım kahvaltının içine su yerine koyabiliyorsan kendi sütünü koy yada kullanıyorsan devam sütü aptamil falan yani
geçmiş olsun çok büyü birşey atlatmışsınız benimkide kanapeden düşmüştüne kadar dikkat etsekte olacağı varsa oluyor düşe kalka büyecekler allah esirgesin onları.
döner annesi daha döner her bebeğin gelişimi kendini odakladığı şey farklı olurmuş.
canım seninki hem ilgisiz hemde tam kaynanaymış.anesinin işi ne haabide oğlunun sana yardımcı olmasınıda istemiyo
teşekkür ederim canım gerçekten öyle.doktorum düşmeden büyüyen bebek pek yoktur korkma demişti.ama insan korkuyor ister istemez ya bişey olursa diye .hayatımda hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum.artık kanepede hiç bırakmıyorum hatta yalnız pek bırakmamaya çalışıyorum bana iyi bi ders verdi oğluşum.babası hala biraz fazla mızırdansa düştüğündenmi oldu acaba diyo çok korkuyor.o vardı yanında tutamadım düşerken diye kendini çok suçlu hissediyor ama onu o şekilde bırakanda benim.normal olmasına rağmen bu tür şeyler indsan hep kendini suçluyo ya bişey olsaydı diye.
seninde oğluşuna geçmiş olsun canım allah yavrularımızı korusun.
benimki ben doğurduktan sonra kaynana oldu öncesinde zaten ayda yılda bir gelirdi evime doğumdan sonra 15 gün kadar annemle dönüşümlü kaldılar daha birgüne bir gün şunu da iyi yapmışsınız güzel olmuş dediği yoktur kızımın kafasında konak olmuştu biraz kalkmış annesi düzgün yıkayamıyor o yüzden oldu diyor büyük görümcemde benim kızımı hep sen yıkıyordun daha çok vardı konağı ne alakası var dedi sustu kaldı offf of başladım mı susamıyorum dertliyim bu konuda allahtan eşim annesini ağzına bakmıyor en zoru ve kötüsü o bence
merak etme canım sonradan hareketlenir erkek çoçukları daha afacan oluyor sanırım şimdiler böyleler biz yandık:18::18::18:
ne güzel ada oturur bebekleriyle oynar sakince
bende o lafa çok kızarım annesinin işi nene demek ya banada birkaç kişi o lafı söyledi acayip kızdım
teşekkür ederim canım gerçekten öyle.doktorum düşmeden büyüyen bebek pek yoktur korkma demişti.ama insan korkuyor ister istemez ya bişey olursa diye .hayatımda hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum.artık kanepede hiç bırakmıyorum hatta yalnız pek bırakmamaya çalışıyorum bana iyi bi ders verdi oğluşum.babası hala biraz fazla mızırdansa düştüğündenmi oldu acaba diyo çok korkuyor.o vardı yanında tutamadım düşerken diye kendini çok suçlu hissediyor ama onu o şekilde bırakanda benim.normal olmasına rağmen bu tür şeyler indsan hep kendini suçluyo ya bişey olsaydı diye.
seninde oğluşuna geçmiş olsun canım allah yavrularımızı korusun.
benimki ben doğurduktan sonra kaynana oldu öncesinde zaten ayda yılda bir gelirdi evime doğumdan sonra 15 gün kadar annemle dönüşümlü kaldılar daha birgüne bir gün şunu da iyi yapmışsınız güzel olmuş dediği yoktur kızımın kafasında konak olmuştu biraz kalkmış annesi düzgün yıkayamıyor o yüzden oldu diyor büyük görümcemde benim kızımı hep sen yıkıyordun daha çok vardı konağı ne alakası var dedi sustu kaldı offf of başladım mı susamıyorum dertliyim bu konuda allahtan eşim annesini ağzına bakmıyor en zoru ve kötüsü o bence
en nefret ettiğim kaynana modeliherşeyi kendileri bilir bende bunun kayınpeder versiyonu var yok ben çoçuğa bakamazmışım yok şöyleymiş yok böyleymiş yakında yine damlar buraya
en nefret ettiğim kaynana modeliherşeyi kendileri bilir bende bunun kayınpeder versiyonu var yok ben çoçuğa bakamazmışım yok şöyleymiş yok böyleymiş yakında yine damlar buraya
evet canım sanırım erkek çocukları daha erken hareketleniyor ahh ah o bebeklerle oynama dönemi bir gelse şimdiden 2 tane barbiesi var kızımın babası pek bir hevesli
bende çok kızıyorum canım sanki bu çocuklar hep aynı kalıyor sanki bizim başka işimiz yok sanki bu çocukların başka ihtiyaçları yok
canım hiç suçlamayın kendinizi bir laf vardır olcağın önüne geçilmezmiş allah beterinden korusun buna da şükür demek lazım
bu arada bende aptamilin 8 tahıllı ve 7 tahıllısı var üstünde anne sütü ve devam sütüyle kullanılabilir yazıyor ama belki sendeki sütlü tahıllı olanlardandır sen yine üstünü oku öyle yap ağır gelmesin sonra
senin işin daha zor valla canım benim bizimkiler geliyor en fazla 4-5 saat çekiyoruz seninki geliyor gitmek bilmiyor hele söylediği laf hala aklımda kötü sitelere giriyormuşsun yaa kötü siteye bak kkallah yardımcın olsun
kötü sitelermi ben bunu kaçırmışım marjinal aya sorun yaşadınız sanırım kayın pederle.allah akıl fikir verisn yaa
haklısın canım eşinde annesinin lafına bakıp senin üstüne gelse en zoruda o olurdu.sanırım eşinde biliyo annesinin huyunu.allah huzurunuzu bozmasın inşallah.canım senin kaynana hakkatenne amaçlıyo acaba o şekilde konuşarak davranarak.
allah allah niye bakamazmışsın gelip kendisimi bakıcakmış.bi çocuğa annesinden daha iyi kim bakabilirki.direk sana sen çocuğa bakamazsın mı dedi allahım akıl fikir versin ne diyim.
haklısın canım bunada şükür demek lazım.
baktımda bu sütlü tahıllıymış canım içinde devam sütü var kendiliğinden.
bir an senin kaynanada söylüyor sandımdoğru burayı kötü site olarak görüyordu
eşime diyorum annen böyle söyledi tabii şikayet eder gibi değilde anlatıyormuşum gibi o da boşver diyor bazende alınıyor herhangi bir amacı falan yok bence boş boş konuşuyor işte o istiyor ki ben herşeyi eski kafaya göre yapayım bende kızım konusunda fazla itinalıyım her anne gibi
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ELİFOYKÜ yanlız senin oğlan pek yaman şimdiden egzersiz felan yap onun hızına belki yetişirsin:18:Canin demek takla attı oğluşun allah korumuş canım ahh bu bebişler ahh iyice hareketlendiler yaramazıklarıda başladı. ayaklarıyla kendini ittirdi heralde oyun olsun diye anakucağındayken.
mutfak çekmeceleri falan çok zaraalı canım ya ben bazne durmazsa yemek falan yaparken örümceğiyle mutfağa alıyorum çekiyo çekmeceleri emniyet kildi taktı babamız allah korusun ya herşey olabilir.bide skiden evler sobalıydı o zaman nasıl koruyodu annelerimiz bizi ya allah korusun.
bebeler için baya değişiklik yapmamız gerekiyor sanıeım evlerde tv sehpasının önüne geçiyo bizimki DVD yi çekmeye çalışyo.sehpada cam ve köşeli duvara monte.gerekirse LCD nin üstüne monte ettiricem eşime.
anlattımmı aradamı kaynadı hatırlamıyorum stres sehpaya çarptı deyince aklıma geldi geçen gün kanepeden dştü bizimki düşerkende sehpadan ses geldi bizde sehpaya kafasını vurdu sandık.eşim kafasını kontrol ederken bıngıldak yeri gelmiş elin korktu çocuk kafasını çarpmış ezilmiş diye.gece doğru acile gittik.doktor kontrol etti bıngıldak o dedi herley normal dedi röntgen çektirdik bişey çıkmadı çok şükür.ben soru üstüne soru sormaya devam edince isterseniz beyin için sokuolarya bi cihaz adını unuttum şidmi ondan çektirebilirsiniz ama önerme dedi.bende radyosyon almasından korkup çektirmedim.takip ettik çok şükür bişey olmadı.zaten sanırım kafasını çarpmamış elini çarpmış sehpadaki bardağa ulaşmaya çalışmış çünkü kafasında hiçbişey yoktu bi kızarıklık bi çizik.ama ömrümden ömür giiti valla içim yandı resmen ööyle bi cırlamışımki oğlanda ağlıyo susturamadık bi süre ben bi yandan ağlıyorum.allah bütün bebişleri korusun inşallah.
maşallah ben 125 ml versem ahmete heralde 24 saat bişey yemezbugün oğluma kahvaltı olarak sizinde önerilerinizden yararlanarak şöyle bi mama yaptım
1 yumurtanın sarııs yarısını koyucaktımda küçüktü yumurta
küçük bi parça labne peynir
çeyrek muz
1 bebe bisküvisi
1 kaşık 8 tahıllı mamadan
birazda sıcak su bunların hepsini iyice karıştırdım yedirdim hepsinide bitirdi dahada olsaymış yermiş.
bende hepsini ayrı ayrı vermekten yanayım bazen biz yerken ağzına tepiyorum ayrı ayrı ama öyle çok yiyemiyor.böyle 125 ml falan yedi sanırım.
ama pütürlü şeylerede alışsın diye veriyorum ağzına biz yerken
kaynana işte ne olacak kendi kızınada aynı lafı söylermi acabacanım allah korumuş oğluşunu dikkat etmek lazım gittikçe hareketleniyor bu minikler hoş bizimki tembel daha totoyu kaldırıp dönemiyor bile
ayyy evet yaa bir de çok seviyorlar nasıl sevgiyse ben kızımı kucağa alıştırmak istemedim sürekli yatırırdım bu geliyor çocuğu alıyor kucağına paso kucakta oturtuyor birgün küçük görümcem "anne bıraksana çocuk kucağa alışcak diyor bizimkisi de olsun annesinin işi ne" diyor haftasonu gittik diyorum 2. çocuğu yapmıcam eşim hiç yardımcı olmuyor bana diyorum kalkmış bana saçmalama diyor neymiş ben abimi görüp böyle diyormuşum
canım kahvaltının içine su yerine koyabiliyorsan kendi sütünü koy yada kullanıyorsan devam sütü aptamil falan yani
banada teyzem dedi işn ne otur bak diye insanlar geçmişini unutuyor tek işimiz bebek kucaklamakmış gibimerak etme canım sonradan hareketlenir erkek çoçukları daha afacan oluyor sanırım şimdiler böyleler biz yandık:18::18::18:
ne güzel ada oturur bebekleriyle oynar sakince
bende o lafa çok kızarım annesinin işi nene demek ya banada birkaç kişi o lafı söyledi acayip kızdım
görümceni tebrik etmeyi unuttum böyle görümceye can kurbanbenimki ben doğurduktan sonra kaynana oldu öncesinde zaten ayda yılda bir gelirdi evime doğumdan sonra 15 gün kadar annemle dönüşümlü kaldılar daha birgüne bir gün şunu da iyi yapmışsınız güzel olmuş dediği yoktur kızımın kafasında konak olmuştu biraz kalkmış annesi düzgün yıkayamıyor o yüzden oldu diyor büyük görümcemde benim kızımı hep sen yıkıyordun daha çok vardı konağı ne alakası var dedi sustu kaldı offf of başladım mı susamıyorum dertliyim bu konuda allahtan eşim annesini ağzına bakmıyor en zoru ve kötüsü o bence
ay marji kusura bakma canım ya koptum yineen nefret ettiğim kaynana modeliherşeyi kendileri bilir bende bunun kayınpeder versiyonu var yok ben çoçuğa bakamazmışım yok şöyleymiş yok böyleymiş yakında yine damlar buraya
sabah ahmetim hafif sıcaktı diştendir dedim iğlen uyumuştu uyandı bi baktım sıcak ölçtüm 38.2
sabah genzide dolu gibiydi hemen yarım ölçek peditus içirdim yine yattı ateş şimdilik düşük ama çıkar diye korkuyorum
gece hep üstünü açıyor üşüttü kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?