sabah ahmetim hafif sıcaktı diştendir dedim iğlen uyumuştu uyandı bi baktım sıcak ölçtüm 38.2
sabah genzide dolu gibiydi hemen yarım ölçek peditus içirdim yine yattı ateş şimdilik düşük ama çıkar diye korkuyorum
gece hep üstünü açıyor üşüttü kesin
kızlar kızımm bronsıloıt oldu ısmını yanlıs yazmıs olabılırım.. azıtro ventolın brıncanly dıe 3 tane surup verdı bırı antıbıyotık sadece sıkayetımız hafıf bı hırıltıydıı ates kusmaa v.s bıseyımız olmadı. cok uzgunumm5 gun kullanıcaz ınshemencık duzelır kuzummm
SAĞOL CANIM ıhlamur rezene öyle şeyler içmiyorcanım çok geçmiş olsun çıkmaz inşallah ateşi tekrardan.ıhlamur falanmı içirsen azıcık boğazına iyi gelir.
bu gece üst açma olayı benide çok korkutuyor engel olamıyorum ben farkedince geri örtüyorum.haliyle terli ooluyorla üstünü açınca üşüyolardır.
canım bütün bebeler böyle diye avutuyorum kendimi yaramazlık konusunda.yürütece koyuyorumya ondan yapabiliyor bunları.senin oğlan dahamı uslu.bi bumu böyle korkutma beni.ben hep normal erkek bebesi diye bakıyodum olaya.
ben şimdi üşenmedim kalktım ölçtüm her öğün 55-60 cc yani 2 ölçek veriyomuşum her şeyi onun minicik bi kasesi var ama şimdi az olduğunu anladım bebek mideleri arasında bu kadar fark olurmu ki çünkü benimki bunu bile kavga dövüş yiyor :26:canım 125 ml çokmu gerçekten ben yedi diye verdim ama çokmu vermişim.rahatsız olurmuuki korktum şimdi.
geçmiş olsunkızlar kızımm bronsıloıt oldu ısmını yanlıs yazmıs olabılırım.. azıtro ventolın brıncanly dıe 3 tane surup verdı bırı antıbıyotık sadece sıkayetımız hafıf bı hırıltıydıı ates kusmaa v.s bıseyımız olmadı. cok uzgunumm5 gun kullanıcaz ınshemencık duzelır kuzummm
kıvanç nasıl canım ateşi çıktı mı?
dolu gördüm seni sebosBebisler iyice hareketlendi artik daha dikkatli olmaliyiz nasil olacaksak bizimki de bikac kez ana kucagindan dustu ama aglamadi heralde yumusak inis apti
Kaynanalari takmayin ama cevabini da yapistirin bence meydani fazla bos bulmasinlar
nerde görülmüş marji türkiye genelimi eee ne yapıcazhaberleri izlediniz mi?kızamık salgını hızla yayılıyormuş:18::18::18:2 tane bebek ölmüş
Simdilik iyi cnm
Darisi geceye
Boyu hic uzamamis ya bizim oglan bodur cikti
Pazartesi doktora goturunce bi daha olcturucem
Senin afacan napiyo
dolu gördüm seni sebos
aşı nasıl geçti
nerde görülmüş marji türkiye genelimi eee ne yapıcaz
sabah ahmetim hafif sıcaktı diştendir dedim iğlen uyumuştu uyandı bi baktım sıcak ölçtüm 38.2
sabah genzide dolu gibiydi hemen yarım ölçek peditus içirdim yine yattı ateş şimdilik düşük ama çıkar diye korkuyorum
gece hep üstünü açıyor üşüttü kesin
doğru ölçememişlerdir canım illa az da olsa uzamıştırSimdilik iyi cnm
Darisi geceye
Boyu hic uzamamis ya bizim oglan bodur cikti
Pazartesi doktora goturunce bi daha olcturucem
Senin afacan napiyo
zırlıyor şuanbugün çok yaramazdı herzamanki gibi
hayret bişey ya ben pazartesi sağlık ocağıyla bi konuşayım çağırırsa giderim bu sefer korktum ben dışarı felanda çıkarmayalım kızlar42 ilde dedi, haberlerde 1000i aşkın kişide görülmüş.
doğru ölçememişlerdir canım illa az da olsa uzamıştır
ahmetinde sesi gitmeye başladı genzi tamamen doldu ateş devam bize dr yolu yarın göründü gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?