2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım 125 ml çokmu gerçekten ben yedi diye verdim ama çokmu vermişim.rahatsız olurmuuki korktum şimdi.

kızlar kızımm bronsıloıt oldu ısmını yanlıs yazmıs olabılırım.. azıtro ventolın brıncanly dıe 3 tane surup verdı bırı antıbıyotık sadece sıkayetımız hafıf bı hırıltıydıı ates kusmaa v.s bıseyımız olmadı. cok uzgunumm 5 gun kullanıcaz ınshemencık duzelır kuzummm

geçmiş olsun canım çıkmaz inşallah.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm hemen iyileşir inşallah.

SAĞOL CANIM ıhlamur rezene öyle şeyler içmiyor
her dakika tabi gece başlarında değiliz açıyolarda acaba biz ne zaman görüyoruz

benim oğlan acayip hareketli ama bide afacanlık diye bişey var seninkisi bide afacanmı dedim acep evet erkek çocuklar gerçekten çok enerjik ben ne yapıcam bilmiyorum her akşam büyükle futbol maçım var araba sürmeler felan bende helak olduyorum
canım 125 ml çokmu gerçekten ben yedi diye verdim ama çokmu vermişim.rahatsız olurmuuki korktum şimdi.
ben şimdi üşenmedim kalktım ölçtüm her öğün 55-60 cc yani 2 ölçek veriyomuşum her şeyi onun minicik bi kasesi var ama şimdi az olduğunu anladım bebek mideleri arasında bu kadar fark olurmu ki çünkü benimki bunu bile kavga dövüş yiyor :26:

geçmiş olsun
enazından başında yakalamışsınız

Bebisler iyice hareketlendi artik daha dikkatli olmaliyiz nasil olacaksak bizimki de bikac kez ana kucagindan dustu ama aglamadi heralde yumusak inis apti
Kaynanalari takmayin ama cevabini da yapistirin bence meydani fazla bos bulmasinlar

haberleri izlediniz mi?kızamık salgını hızla yayılıyormuş:18::18::18:2 tane bebek ölmüş

dolu işim var bakım çıkayım dedim karam kayınvalidesinden gelemedi galiba yoksa buraları boş bırakmazdıgörüşürüz canlar

Bebisler iyice hareketlendi artik daha dikkatli olmaliyiz nasil olacaksak bizimki de bikac kez ana kucagindan dustu ama aglamadi heralde yumusak inis apti
Kaynanalari takmayin ama cevabini da yapistirin bence meydani fazla bos bulmasinlar
dolu gördüm seni sebos
aşı nasıl geçti
haberleri izlediniz mi?kızamık salgını hızla yayılıyormuş:18::18::18:2 tane bebek ölmüş
nerde görülmüş marji türkiye genelimi eee ne yapıcaz

Cnm seninkine de gecmis olsun benimki de ustunu acmaya basladi isler giderek zorlasiyor

Simdilik iyi cnm
Darisi geceye
Boyu hic uzamamis ya bizim oglan bodur cikti
Pazartesi doktora goturunce bi daha olcturucem
Senin afacan napiyo
doğru ölçememişlerdir canım illa az da olsa uzamıştır
ahmetinde sesi gitmeye başladı genzi tamamen doldu ateş devam bize dr yolu yarın göründü gibi

selam kızlar..
bugün aşıya gittik oğlanla. öğleden sonra bi ateşlendi ateş düşürücü verdim, 4.ay aşısında vermemeye çalışmıştım helak olmuştu çocuk. gece ateşlenmez inş.
500 gr almış bu ay, iyi dedi hemşire.

ek gıda işinde bi düzen yok bende ya. bigün şehriye çorbası verdiğim oluyo bigün iki kaşık yoğurtla geçiyo. hangi saatte istekli olduğunu tutturamadım bi türlü.
doğru düzgün bişey yemeyince kaka da yapmıyo, stres senin oğlanın kabızlığı az yediğinden olabilir. kaseyi bitirirse kakasını yapıyo benimki yemedği gün yapmıyo.
sizin ek gıda planınız nasıl hangi saatlerde ne veriyosunuz.

bir de mama sandalyesi ne aldınız? hangi marka kaç lira?
tam oturamıyolar daha ya kullanılabiliyo mu. biz alalım diyoruz ama ne alsam hiç bilemedim. kraft baktık 190 liraydı

hasta bebeklere geçmiş olsun. memlekete gidince benimki de bronşit oldu iğnelerle atlattı. çok zor ya..
kızamık aşısını da 9 aylıkken yapıcaz dediler bugün sağlık ocağında. salgın varsa o zamana kadar niye bekliyolar:18:

doğru ölçememişlerdir canım illa az da olsa uzamıştır
ahmetinde sesi gitmeye başladı genzi tamamen doldu ateş devam bize dr yolu yarın göründü gibi

Zaten hemsire biraz sigirdi aa iki ay oncesiyle ayni mi boyu dedim
Dur bi de gerdirip olceyip dedi bi santim uzamis dedi
Cnm sana gozukmus hakkaten dr yolu buyuk gecmis olsun
Herseyi de disin ustune atiyoruz ama disten mi acaba diye dusunuyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…