sevindim geçtiğine kızın rahatlamıştırKabalamaya bir göz gezdirdimm daha gecmis yapamadi. Sohbet kacmasin ama öyleymiss canim biz hamd olsun atlattik sayilir darisi tüm hasta bebislere siz nasil oldunuz
ekşi elma nane limon cık olmaz şimdi emzirince bunlar olmadı enazından benim için ama sonrası için yapılır tabi ekşi acı bunlar hem metebolizmayı hemde yağ yakımını hızlandırıyor esas tabi spor
hiiiiii şimdi jeton düştübacım bogazım parçalandı şurda beni nerenden dinliyon
23 kilo aldım 75 tim hamile kalınca yuvarlanıyordum falan
ama evlendigim kilo 67 onu istiyom diye
sevindim geçtiğine kızın rahatlamıştır
benimkine 6 gibi fitil verdik 6.30 da yattı hala yatıyor uyanıncada sabaha kadar diker bizi:18:
ekşi süt kaçırıyor dimi :44:ekşi elma nane limon cık olmaz şimdi emzirince bunlar olmadı enazından benim için ama sonrası için yapılır tabi ekşi acı bunlar hem metebolizmayı hemde yağ yakımını hızlandırıyor esas tabi spor
Tugba özayiin fitnes cdsi vardi bendee onunla yatmadan önce bir saat spor yapiyorduum 7den sonra birsey yemiyorduuum yada sade elma salata gibi vee muhtesem sonuccc
gerçekten akşam 6-7 den sonra bişey yememek çok etkiliTugba özayiin fitnes cdsi vardi bendee onunla yatmadan önce bir saat spor yapiyorduum 7den sonra birsey yemiyorduuum yada sade elma salata gibi vee muhtesem sonuccc
hiiiiii şimdi jeton düştüsen 67 kilo ikenmi 36 mı 38 mi ne işte beden giyiyodum demiştin
amin canım cümlemizin inşallahYavrum benim gecmis olsu. Rabbims sifanizi versin insaallah bununla gecmis olsunnn
öyle yazıyor bende ekşi acı kullanmıyorumekşi süt kaçırıyor dimi :44:
ben de layım bir cd ama çok yorucuysa yapamam yaa off efe geceleri uyusa yaparım ama uyumuyor kerata
gerçekten akşam 6-7 den sonra bişey yememek çok etkili
amin canım cümlemizin inşallah
öyle yazıyor bende ekşi acı kullanmıyorum
senin etin sıkıdır ama daha ziyade kemiğin agır demekki ondan olduğundan fazla tartı veriyosunevet bebegim 67yden 36 beden 76.4 le 42 bedenim
şuan 76 diyom kimse inanmıyo hiç göstermiyorsun diyolar
neyi hakettin kız anlamadımben gece yemeyini çok severim az sucuk ekmekler makarnalar götürmedim ama şimdi yapmıyorum yapamıyorum
ben çuku yemedim hakkettim dimi ama
senin etin sıkıdır ama daha ziyade kemiğin agır demekki ondan olduğundan fazla tartı veriyosun
neyi hakettin kız anlamadım
bende aç hissediyorumben çok acı yerdim yemeye yemeye acı hissim azalık en hafif acı bile olsa agzım yanıyor halbuki çok pis acılı çigköfteleri götürürdüm
ekmeksiz len acıktım ben heralde hep yemek örnekleri veriyom tutun benii
bende aç hissediyorum
7 gibi 2 tabak şimdi gülücen ama pirinçli semizotu yedim 1.5 dilim kepek ekmeği ve yoğurt ama resmen açım:44:
kız çukuyu anladımda niye hakettin ne olduki yermi yapıyon yemek içinetim sıkı taş gibiyim birkere
çuku kızz çukuu
sen bize ögrettin çikolatanın kısaltması
bir de cimcoş var
aslında kv haklı yaz sebzesi ama bacım ne alalım karnabaharmı yatıp kalkıp kemirelim ben ara ara alıyorum ahmetin çorbalarınada koyuyorumvalla güldümm
ya ben kvalideme dedim efe için semizotu al dedi zamanı degil ala ala :44:
kız yap şu süprizi ahan gelen geldi marji belki gelmez sebosun kıvancı ateşli kuzumkız stress senle tek yazışlyoz ha digerleri heyyy gelin garrii
aslında kv haklı yaz sebzesi ama bacım ne alalım karnabaharmı yatıp kalkıp kemirelim ben ara ara alıyorum ahmetin çorbalarınada koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?