2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kabalamaya bir göz gezdirdimm daha gecmis yapamadi. Sohbet kacmasin ama öyleymiss canim biz hamd olsun atlattik sayilir darisi tüm hasta bebislere siz nasil oldunuz
sevindim geçtiğine kızın rahatlamıştır
benimkine 6 gibi fitil verdik 6.30 da yattı hala yatıyor uyanıncada sabaha kadar diker bizi:18:

Öyle canim emziren annelerimize ve sana biraz uygunsuz paylasimmmdediim yinede

ekşi süt kaçırıyor dimi :44:
Tugba özayiin fitnes cdsi vardi bendee onunla yatmadan önce bir saat spor yapiyorduum 7den sonra birsey yemiyorduuum yada sade elma salata gibi vee muhtesem sonuccc

ben de layım bir cd ama çok yorucuysa yapamam yaa off efe geceleri uyusa yaparım ama uyumuyor kerata

amin canım cümlemizin inşallah

öyle yazıyor bende ekşi acı kullanmıyorum

ben çok acı yerdim yemeye yemeye acı hissim azalık en hafif acı bile olsa agzım yanıyor halbuki çok pis acılı çigköfteleri götürürdüm
ekmeksiz len acıktım ben heralde hep yemek örnekleri veriyom tutun benii

evet bebegim 67yden 36 beden 76.4 le 42 bedenim
şuan 76 diyom kimse inanmıyo hiç göstermiyorsun diyolar
senin etin sıkıdır ama daha ziyade kemiğin agır demekki ondan olduğundan fazla tartı veriyosun

ben gece yemeyini çok severim az sucuk ekmekler makarnalar götürmedim ama şimdi yapmıyorum yapamıyorum
ben çuku yemedim hakkettim dimi ama
neyi hakettin kız anlamadım

bende aç hissediyorum
7 gibi 2 tabak şimdi gülücen ama pirinçli semizotu yedim 1.5 dilim kepek ekmeği ve yoğurt ama resmen açım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…