2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

meydan bana kaldı kendim çalıp kendim söylüyorum
stress chicoya gittik bugün aynı yürüteçin son ayarını yaptı efenin boyu aynı bizimkiyle ayagı yere degmedi
71 cm halbuki ala ala :44:zahmet nasıl degdiriyor anamadım ayol

nere gidicen kız beni de götür gittiğin yereeeeee canım sıkılıyoooo

ne demek canım senide alırdım bilseydim

Saol cnm seninkine de cok gecmis olsun
Cok uzun surdu mertin hastaligi cnm. Bi doktora mi gotursen

evet canım pazartesiye kadar geçmezsse götürücem yaa bugün geçti sandım akşam yine başladı

efeye aldığın ciciler hayırı olsun canım güle güle kullansın bende bugün merte ev tarhanası aldım yarın denerim.

seninde kardeşin evleniyormuş hayırlı olsun canım benimkiside benden 1 yaş küçük 21 yaşında daha çok genç umarım bu evlilik işini yürütebilirler erkeğin olgun olması önemli.

ekşi süt kaçırıyor dimi :44:

ben de layım bir cd ama çok yorucuysa yapamam yaa off efe geceleri uyusa yaparım ama uyumuyor kerata

gerçekten akşam 6-7 den sonra bişey yememek çok etkili

Cokyorucudegill biraz yorucu ben yine vakit bulsam yapacam inankii ben bunu yaparkennn cok aktifdim hic bir is. Beni yormuyorduuuu banamisin demiyorduu ama simdiiii kalkmaya üseniyommm anaciimm

bugün öğlen 1den akşam 8e kadar avmdeydik ne güzel mert iyiydi ishali yoktu.
yine merte bir sürü kıyafet aldım 2 gardolap kıyafeti var yinede gözüm doymuyor ama daha düğün için istediğim gibi birşeyler bulamadım.
eve geldik babası berbere traşa götürdü çok değişik oldu prensim hala alışamadım,banyo yaptırdık ancak gelebildim.

Selam kizlarr
Biz cikamadik bhugun esimn isleri yuzunden..
Evdeydim, naptim bilmiyorum ama gun bitiverdi

mert naptı o sürede uyudu mu hiç
foto foto merak ettim zeytinimin son halini
karamcım merakla bekliyoruz süprizini

off ya herkes tam buluşsaydı iyiydi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…