tencere iyiymiş bide mama kabı o rsndeyle ne yapacanTencere bernardodan 32 den 16 düşmüştü
Deveci armudu aldım bi de hiç yememişti kuzum yesin
tencere iyiymiş bide mama kabı o rsndeyle ne yapacan
bende korkmazın küçük tenceresine baktım 28 tl idi almadım daha güzel bişey yani daha küçük bişey bakıcam
mama kabınamı aynı anda koyacan aslında ne güzel biraz ondan biraz ondanrende yapacamrende metal aslında pek kullanmam o da 8 den üçe düşmüştü alayım bari dedim
bernardo da indirimde canım yüzde 50 indirim bak derim
yogurdunu çorbasını meyvesini koyacam kısss
kız tvdede reklamlarda dün gördüm strese hayır strese hayır bian noluyo be dedimno stress diye yabancı şarkı varmış eşim diyo stress dinlesin
mama kabınamı aynı anda koyacan aslında ne güzel biraz ondan biraz ondan
cam renden var anladığım kadarıyla
topikteki anneler bebekler hastalıktan kırılıyor eylülnaz siz nasıl oldunuzHosbulduk hanimlarrr nasilsiniz keyfler nasiil
kız tvdede reklamlarda dün gördüm strese hayır strese hayır bian noluyo be dedim
benimde hazneli rendem var ben sadece bol kaşar rendeliyceğim zaman kullanıyorumevet bölmeli vakumlu tabak bayatlamıyo yazıyokoy çık dışarı
şimdi olmasa da tam ögünlerde güzel olur dediydim
var bacım indirim görünce dayanamadım metal rendeyi hazneli ya bize kullanırım artıkım
onu bırak bugün biz çıkarken kıza bişiler diyecem kapıdan bagırıyorum stress canım baksana
hayatımız stres oldu yahuu
kız sen ne zaman 98 dinbir de gezmede bana dedilerr oo karamkiloların gitmiş güzel gelin
bir de ben 23 kilo alınca parmak ısırıp kıs sana ne olmuş diyenler dedim içimden
nasılmışş sizin kilolar yapıştı benimkiler gitti naberrr
98 dim ama ya şimdi 76.4
evet pizza falan yapınca lazım olur özellikle iyi fikirbenimde hazneli rendem var ben sadece bol kaşar rendeliyceğim zaman kullanıyorum
Hanimlarrr bu arda zayiflamak isteyenler icin nnn bizim tanidik bir litre suya bir eksi elmayi bir limonu dörde bölüp birde 2 tane tarcin cubugu birazda nanee ekleyip kaynatip gün boyu iciyormusss zayiflamaya baslamiss metabolizmasini calistiriyormusss ama emziren anneler ne gibi faydasi veya zarari olurbilemmem ama kiloverdiriyormusss
Bende yapacagim insaallah 5 sene öncesi bir azimle 4aydaa 20 kg verdiiim ahhh yine bu zamanlar baslamistimmm ama ozaman sporda yapiyorduumm
topikteki anneler bebekler hastalıktan kırılıyor eylülnaz siz nasıl oldunuz
ekşi elma nane limon cık olmaz şimdi emzirince bunlar olmadı enazından benim için ama sonrası için yapılır tabi ekşi acı bunlar hem metebolizmayı hemde yağ yakımını hızlandırıyor esas tabi sporHanimlarrr bu arda zayiflamak isteyenler icin nnn bizim tanidik bir litre suya bir eksi elmayi bir limonu dörde bölüp birde 2 tane tarcin cubugu birazda nanee ekleyip kaynatip gün boyu iciyormusss zayiflamaya baslamiss metabolizmasini calistiriyormusss ama emziren anneler ne gibi faydasi veya zarari olurbilemmem ama kiloverdiriyormusss
Bende yapacagim insaallah 5 sene öncesi bir azimle 4aydaa 20 kg verdiiim ahhh yine bu zamanlar baslamistimmm ama ozaman sporda yapiyorduumm
kız sen ne zaman 98 din
evet pizza falan yapınca lazım olur özellikle iyi fikir
nasıl verdin hangi sporla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?