bu küçük kavanozlar 125 mldi degil mi su ml kavramımı geliştirmem lazım :44:evet canım kilolu değil 8 kilo 73 cm doktorumuz bu hareketlilikle kilo almaz bu çocuk dedi. herzaman yediremiyorum canım bazen kitliyo ağzını ama yeyince yiyo 175 ml 200 ml falan özellikle tatlı bişey olursa meyveli muhallebi falan
canım diştende olabilir dediğin gibi.sen deneyimli annesin bizden daha iyi bilirsin.
selam herkese..
dün rahasızdım giremedim hiiç..
kilomu bildirip çıkacam geçmiş yapamadım
çok düzenli beslenemedim ve spor yapamadım
72.1 den 70.9 oldum
hiç umudum yoktu ama
sizleri okuyamadı ama umarım herkes kilo vermişdir az da olsa
geldik canım geldikkpes hepinize ya ne gezdinin ne gezdiniz dünya turu atsanız bu kadar olurdu
bikaç kişi topiği bekledik resmen başkada yazan çizen yok
benimki de yapmıştı canım ama kendiliginden geçti iyice acıkmasını bekle öyle ver ve sakin olmaya çalış inş sizinki de kısa dönemde geçerarkadaşlar merhaba hepinize.daha önce yazmıştım oğlum uyanıkken emmiyor diye. 20 gün olmuştu,düzelmişti. bugün yine emmek istemiyor. ek gıdaya alışıp emmek mi istemiyor dye düşündüm ama kaşıkla da yemiyor. biberon zaten tutmuyor... sizin de zaman zaman bebişlerniz memeden küsüyormu? neler yapayım
hadi ya ne ateşmiş arkadaş çok üzüldüm yaaCnm benimkinin atesi hala dusmedi cok huzursuz
Seninki iyidir insallah
aynı sebos ya seninki biliyosunki ateşten 1.5 gün sürüyor yarın sabaha düzelir benimki üşüttü işte evde oturduğu yerde
anacım sana daha çok her şey yakışırhavanı sevsinler kapris küpü
karam geçmiş yapacakta herkese laf yetiştirecekte oooooo sebosta gitti
enaz sen sonrada ben vermişiz ha farkındamısın sen gerçi pek bi sevindin ama ben sevinmedimbu küçük kavanozlar 125 mldi degil mi su ml kavramımı geliştirmem lazım :44:
ohh sekoşçok güzel pilatesle mi oldu böyle canım
kız çok merak ettim söyle söylegeldik canım geldikk
benimki de yapmıştı canım ama kendiliginden geçti iyice acıkmasını bekle öyle ver ve sakin olmaya çalış inş sizinki de kısa dönemde geçer
hadi ya ne ateşmiş arkadaş çok üzüldüm yaasu ver canım bol bol
geldim canım size sürprizim varrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi yapmışsın evet süprizi bekliyorum halagezmemiz az öpmeli geçti çok şükür eve gelince elini yüzünü bir güzel yıkadık
ordan avm ye gittik kvalide onlara geçeriz diye yemek yapmıştı kırıldı bize ama napalım canımız dışarda yemek istedi
avmden efeme bişiler aldım fotosunu çektim koyacagımm
güzel bir gündü evim mis ben miss oglum abi olmuş da bebiş görmeye gitmiş çok duygulandım çookkk
enaz sen sonrada ben vermişiz ha farkındamısın sen gerçi pek bi sevindin ama ben sevinmedim
bugün 44 beden kot pantolonumu giydim gezerken hafif kaydı üstümden pek bi hoşuma gitti
farkındaysan kendi kendime konuşuyorum az gezeydinde biriktirmeseydin
kız çok merak ettim söyle söyle
iyi yapmışsın evet süprizi bekliyorum hala
arkadaşlar merhaba hepinize.daha önce yazmıştım oğlum uyanıkken emmiyor diye. 20 gün olmuştu,düzelmişti. bugün yine emmek istemiyor. ek gıdaya alışıp emmek mi istemiyor dye düşündüm ama kaşıkla da yemiyor. biberon zaten tutmuyor... sizin de zaman zaman bebişlerniz memeden küsüyormu? neler yapayım
3 tane hamiş pantolonum vardı biri yazlık nerde bilmiyorum biri kot onu ara ara giyiyorum hiç geniş değil hatta daha dar biride penyeydi evde eşofman olarak kullanıyorum genişleme yok anlıycansen adamı bunaltırsın ulennsonuçta verdik napalım öyle böyle eriyercez
benim de hamile pantolonlarım geniş eskilerr dar oluyor araftayım
karaaaam karam diyorumherkes toplaşsın sonra
3 tane hamiş pantolonum vardı biri yazlık nerde bilmiyorum biri kot onu ara ara giyiyorum hiç geniş değil hatta daha dar biride penyeydi evde eşofman olarak kullanıyorum genişleme yok anlıycan
sen naptın günün nasıl geçti
zahmet yemiş tarhanayı oh afiyet olsun böcügüme
karaaaam karam diyorumaslan damarımı tutturma
kız bak ahmet hasta uyuyo az sonra uyanır özelden çıtlatta bari millete merak olsun bana değil alalaküsme kızz az heyecan olsunn
kız bak ahmet hasta uyuyo az sonra uyanır özelden çıtlatta bari millete merak olsun bana değil alala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?