en iyisi fazla şey bilmemek aslındabiz de gittik avmye aama hızlı hızlı millet rahat valla kk nü okumuyorlar belli
Olur mu oyle sey datlum yaa
Gecmisi toplamak zor oluyo diye her firsatta okuyrm ama yazacak kadar zaman olmadi
Ben musaitken de kimse yoktu, ornek bugun ogleden sonra
Simdi sut sagiyorum, surpriz bekliyorum
Bu kadar meraklandirdin insallah cok sasirtici guzel bi seydir karamm
ana balık inadı tuttubacak boyu kısa bizimkinin demekkiyok canım ya iştahım kaçtı yapmayacam bişi
naz için degil valla içimden gelmiyor artık
en iyisi fazla şey bilmemek aslında
akıllı olup dünyanın kahrını çekecegine deli olki dünya senin kahrını çeksin ne alaka ama bu sözü severim söyliyim dedim:44:
İcinde miii aman Allah korusun, icine atma bak dinleyen varkenkolay gelsin canım
yok ya biraz aksiyon olsun diye yaptım çok önemli bişi degildi neyse içimde patlasın napim
hayırda niyekikolay gelsin canım
yok ya biraz aksiyon olsun diye yaptım çok önemli bişi degildi neyse içimde patlasın napim
bizi beğenmedi yetersiz gördüStres, napmali simdi bu karami??
ana balık inadı tuttu
beni beğenip yapmadın süprizi şimdi tafra ha
hayırda niyeki
bizi beğenmedi yetersiz gördü
kopardın kız beni dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamışönemli degildi ya öylesine yaptım fotomu koyacaktım bugün çekildigim ama koymaktan vazgeçtim
çok mühim degildi zaten boşverin hadi sohbete devam
Mrrb annecikler nasilsinz uzun zmndr grmydm bebisler nasil
iyilik fufa sen ve kızın nasıl ilişkiler nasılMrrb annecikler nasilsinz uzun zmndr grmydm bebisler nasil
kopardın kız beni dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamışkendi kendine vazgeçtin anaaaaaa kız sboşamı darıldın
bebekler buaralar pek kuduruk canım çok
yoruyolar annişleri..
seninki nasıl?
iyilik fufa sen ve kızın nasıl ilişkiler nasıl
kız ben dağ dağa küsmüş bilirim tavşan nerden çıtıkız bir kere de şu cümleleri dogru kur kıs
tavşan daga küsmüş dagın haberi yok sen de beni kopardınn
Karam su kilo mevzularindan sonra cok merak etmistim seni, keske gorsem yaaaönemli degildi ya öylesine yaptım fotomu koyacaktım bugün çekildigim ama koymaktan vazgeçtim
çok mühim degildi zaten boşverin hadi sohbete devam
Merhaba FufaMrrb annecikler nasilsinz uzun zmndr grmydm bebisler nasil
Masallh onlra iyi olsnlrda aynen koydgm yerde bulamyrm hele yurutecte ucuo masallah
tam canımkız ben dağ dağa küsmüş bilirim tavşan nerden çıtı
ahmet koptu kaçtım ben
Karam su kilo mevzularindan sonra cok merak etmistim seni, keske gorsem yaaa
Mesaj atiliyo mu resimler??
Merhaba Fufa
Hamileyken, okuyup da yazmadigim zamanlardan biliyorum seni. Nasilsiniz, kizin, ailen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?