2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kolay gelsin canım
yok ya biraz aksiyon olsun diye yaptım çok önemli bişi degildi neyse içimde patlasın napim

en iyisi fazla şey bilmemek aslında
akıllı olup dünyanın kahrını çekecegine deli olki dünya senin kahrını çeksin ne alaka ama bu sözü severim söyliyim dedim:44:

delü
dogru bacım ögrendilçe irdeliyorsun bazen konuşyom orda burda millet şaşkın şaşkın bakıyor len bu manyamış
neler konuşuyo diye belki çogunun salgından bile haberi yok

önemli degildi ya öylesine yaptım fotomu koyacaktım bugün çekildigim ama koymaktan vazgeçtim
çok mühim degildi zaten boşverin hadi sohbete devam
kopardın kız beni dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış kendi kendine vazgeçtin anaaaaaa kız sboşamı darıldın

önemli degildi ya öylesine yaptım fotomu koyacaktım bugün çekildigim ama koymaktan vazgeçtim
çok mühim degildi zaten boşverin hadi sohbete devam
Karam su kilo mevzularindan sonra cok merak etmistim seni, keske gorsem yaaa
Mesaj atiliyo mu resimler??

Mrrb annecikler nasilsinz uzun zmndr grmydm bebisler nasil
Merhaba Fufa
Hamileyken, okuyup da yazmadigim zamanlardan biliyorum seni. Nasilsiniz, kizin, ailen?

Masallh onlra iyi olsnlrda aynen koydgm yerde bulamyrm hele yurutecte ucuo masallah

kız ben dağ dağa küsmüş bilirim tavşan nerden çıtı
ahmet koptu kaçtım ben
tam canım
Karam su kilo mevzularindan sonra cok merak etmistim seni, keske gorsem yaaa
Mesaj atiliyo mu resimler??

Merhaba Fufa
Hamileyken, okuyup da yazmadigim zamanlardan biliyorum seni. Nasilsiniz, kizin, ailen?

bilmiyorum canım msj olsa daha iyi tabii..niye merak ettin kıs kilo konusundan sonra :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…