Evet konusulmustu et yaramis bacim
Iskendere devsm
Stres de yesin
Stressss senin için bir foto daha koydum
Yorumla bakayım karakterimi abee
Bliss git yat bacım ben nöbeti devredeyim yatacam
Hamam yormuş öptmmm
Uykum gelmis, kafa gittiKime devretcen ki bacim nobeti?
Yeni fotoya baktim, ya sen var ya benim bi arkadasimla gorumcemin karisimisinacayip benziyosun ikisine yaaa
Bakisin, durusun ayni arkadasim
Tenin, sacin gorumcem
Yuz hatlarin da ikisinin karisimi, vay beee insanlar cift degil üçüz yaratilirmis demek
Gec oldu ya niye hala yatmiyorum been acabaa
Kime devretcen ki bacim nobeti?
Yeni fotoya baktim, ya sen var ya benim bi arkadasimla gorumcemin karisimisinacayip benziyosun ikisine yaaa
Bakisin, durusun ayni arkadasim
Tenin, sacin gorumcem
Yuz hatlarin da ikisinin karisimi, vay beee insanlar cift degil üçüz yaratilirmis demek
Gec oldu ya niye hala yatmiyorum been acabaa
Aynen benimki de oyle, o yzden kucukken ac kalmasin diye sagip biberona basladik, oyle de alisti. Hala doyacak kadar emmiyo, ben surekli sagma halindeyim :s
Ya niye cope kii?
Ben sadece buzluktan cikan 2. Defa isitilmaz diye biliyorum, donmadiysa tekrar isitilabiliir? Yanlis mi yapiyorum ki? :s
Gidenlere iyi ceceleer
kapanışı ben yapmışım açılış da benden olsunn herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn
koşturmaccaya hazır mısınız
valla bu iki vicdansız sütü bol bulunca döküveriyorlar bacım
zaten sütüm azaldı artık şimdi kıymetlenir belki
günaydın millet
3.5 saatlik uykuyla duruyorum güya saat kurup yattım bi kalktım saat yok dedimki canım eşim ben uyanmıyım diye saati almış kendi kalkmışadama birden sevgi hissettim sonra tabi gün ağardı ben ahmetle uğraşıyordum baktım eşim kalkmış
saati sen aldın dimi dedim yoooo dedibi baktındım etrafa saat yatağın içine girmiş üstünede kuluçkaya yatmışım yorgunluktan çalan saati yatağın içine sokup yatmışım iyimi
neyse hastaneye gidicem dua edin ciddi bişey çıkmasın
bu arada karam 2. fotoğrafta daha netsin hamamdan çıktığın nasıl belli pırıl pırıl parlıyosunkıskandım
önce bi günaydınnnn
sonra bi geçmişş
aldın mı kız bleender
off ya efeye havuç,kabak,pırsa,ıspanak ve tarhana çorbası yaptım(kvalidemde varmış kendi yaptıgı)
megersem acıymış tarhana...acı olduguna yiyemeyecegine mi yanayım,bir daha çorba hazırlayacagıma mı
geçmişimiziioku da gel hele
maleseffffbizim bu aralar nette sorun var eşimin evde old. vakit net gidiyor:))
bir da ya kafam karıştı bi site de ucu plastik diyr diğerinde aynı görsee ucu demir diyor :)) halbuki ikisininde ucu metall 20tl kadar fark var.. bugün arayacağız bilgi alacağız ucuz siteden.. braun mr 300 curry buna karar verdim..
ayy köt olmuş beyaaa.. karıştırdın mı cnm yoksa
foto koydun mu koymadın mı tüm topiği beklettin
günaydın kızlar.herkese güzel haftalar..Az önce oğlumun 6.ay kontrolünden geldik.Çok şükür bir problem yok...7.200 , 67 cm..baş çevresi de 42,5..biraz minyon ama olsun..dişleri için jel yazdı çok huysuzlandığında sürersin dedi.. ek gıda için de pek farklı bişey sölemedi.çorba-meyve falan devam işte..mercimek çorbası verebilirsin dedi.bakalım bugün yapayım deneyim bakayım bir beğenecek mi?..biz de haberler böle..siz de ne var ne yok..YA karam ben nie foto göremedim.nerde bu fotolar..birde bende şuan tartı yok bilmiyorum ki kaç kilo oldumark.a gidip tartılınca yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?