2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim oğlum daha zayıf
saglıklı olması bence daha önemli

cnm coook gecmiş olsun ya Allah acil şifa versin merte

Kiz karam bi gecmis yapiyim dedim ne kactin hemen
Denizli espri duzeldi kopardin beni kiz
Stresim kulucka isi iyiymis ahmetimin ilac kullanacak olmasina uzuldum
Marjim tosuncuma nazar oldu kesin kiyamam ama cok uzun surdu ishali bacim belliydi tuh
Cok gecmis olsun tekrardan
Allah acil sifa versin

azda olsa pipide tıkanıklık olma ihtimali olabilirmiş aslında aciliyeti yok dr ne kadar erken olursa o kadar iyi dedi normalde eşimde 5 6 yaş istemişti ben istiyorum yaptıralım deyince tamam dedi doğduğunda yaptırıcaktım da ayberk son dk kakasını yiyince 12 gün yoğun bakımda kalınca yaptırmadım bide sünnet acısı çeksin istemedim benim paşam usludur teyzesi

biz de 15 gün içinde yaptırmayı düşünüyoruz ama benim efe altını bile açarken durmadıgı için sedasyonla yapılacak
minik erkek olcaklar artık sıkıntısız geçer inş
bence kilosu gayet iyi canım ben 8.aya kadar verebildigim kadar anne sütü verecem
sonra da ögüne geçecem inş sütümüz olurr

off marjii canım benim ya zeytinimin çok üzüldüm yaa
inşş kesilir ishali peki neden olmuş ishal söyledi mi bişi doktor :44:

durmuyo evet oyun istiyo gidebildiği yeri karıştırmak istiyo. hareketlendikçe iş zorlaşıyo büyüsün diye bekliyoruz ama :))

o beyazlık bizde de vardı bayadır. alt sol tarafta. ordan da çıkmış şimdi dişi. tabi ne kadar sürer o beyazlıktan sonra değişir

ben de bi adet olsaydım.

ben de senin gibi yaptım. sevdiği şeyleri çok verirsem emmeyi azaltıyo. emsin diye izin aldım evdeyim. ek gıda az az veriyorum ama yine.

sağol canımm.

geçmiş olsun kuzuya. kansızlık hepsinde var ya, ilacı da kullanamıyolar kabızlıktan.
ishalininz de çabuk geçer inş.

oyy kıyamam zeytinime şimdi o kelebeğe hep elini atar canını ağrıtır, çook geçmiş olsun umarım ishali devam etmez

saol tatlım.. be de neden yemiyor demiştim sadece pirinç unu, su ve mama olunca çocuk yemiyor.. deneyeyim bu akşam sağolll..

bu arada benim kız 6. ayında 7.600 dü 8 bile değildi, sıkma canını sağlıklı olmaları mühimm

umarım sorunsuz atlatırsınız o süreci, şimdiden hayırlı olsun

bence en güzeli dogar dogmaz yapılacak o zaman agrı hissetmedikleri için
uyuşturma falan yok e bir de hep uyuyolar ohh
cahilligime geldi benim
cok gecmis olsun. umarim kisa surede atlatirsiniz..

(ben surekli yazamiyorum ama sizlerin takipcisiyim)
aşagıda adını görüyorum bazen

aferin ayberke
bize vurmadı uslu bebek bu olmamış

canım çok geçmiş olsun mert paşaya beklemeden gittiğin iyi olmuş .nedenmiş peki ishali bişey dedilermi .inşallah ilaçlar işe yarar canım yaa baya uzun sürmüştü ishali susuz kalmış demek.arada girebilirsen girde haber ver canım ya.

kop kop :79::79::79::79:
benim efe bir dönme dolap oluyor,bir maymun olup oyun halısına asılıyor bir aglıyor acıkıyor pc açık kalıyor onu
toparlayıp toparlayıp geliyorumm görmemişim geldigini :18:

canım bende öyle zannediyordum çok istiyordum yeni doğduğunda sünnet olmasını.sonra bi araştırdımki bebekler yeni doğduğundada ağrı hissediyormuş.meğer başta öyle zannediliyormuş ama sonra farkedilmiş acı hissettikleri.bunu duyunca aynen böyle oldun yazık dedim ya o şekilde sünnet olan bebelere.allah göstermesin.bu şeye benziyo bi film izlemiştim doktorlar adamı uyuşturup ameliyat ediyolardı meğer adam uyuşmamış herşeyi hissediyor falan .

hadi ya bunu yeni duydum kız gerçek mi ala ala ben niye böyle duymuşum bilmişim
hissediyorsa feci tabi yaa ayy

kop kop :79::79::79::79:
benim efe bir dönme dolap oluyor,bir maymun olup oyun halısına asılıyor bir aglıyor acıkıyor pc açık kalıyor onu
toparlayıp toparlayıp geliyorumm görmemişim geldigini :18:

Ben de dr a goturdum oglani kontrole hic sordugun yok
Stresim olsa sorardi simdi cnm benim

canım ne kadar doğruydu bilmiyorum ama bu sünnet olayını araştırırken böyle bi yazı okumuştum ve şok olmuştum

Ben de dr a goturdum oglani kontrole hic sordugun yok
Stresim olsa sorardi simdi cnm benim

stress iyi ben kötü teyze öyle mi
kız stress gitti marji gitti hele marjiye çok üzüldüm efe pırt pat yapıyor kaka yok mızmızlanıyor çocuk
off off şuanda sallıyom ama huzursuz garibim
ne oldu boyu kaçmış boyuu :26:

stress geçmiş yapacak da gelecek o zamana kadar ahmet kuduruyor gidiyorr off ne zaman iki laf edecez senle be arkadaşım

canım ne kadar doğruydu bilmiyorum ama bu sünnet olayını araştırırken böyle bi yazı okumuştum ve şok olmuştum

ama hani topuktan kan alınıyordu ya bizim efenin gıkı çıkmadı o zaman ala ala
aman iyiki yaptırmadık o zaman artık ikinci erkek olursa
araştırırım şimdi hiç vaktim yok
efeden kalan zamanlarda

stres sen de dr.a gitmişsin geçmiş olsun ahmete. benim oğlumun adı da ahmet
sebostos senin bebe de mi hasta, geçmiş olsun ne dedi dr

selamlar güzel hanımlar biraz bodoslama olacak yine ama geçen tek tek yazdığım cevapların hepsi silindi o kadarda uğraşmıştım oysaki şimdide korktum öle olur diyede teşebbüs bile edemedim az laflimde bakıcam geçmişe napıyorsunuz şekerler keyifler yerinde gibi. bizim pek iyi değil kuzum hastalandı sanmıştım ama herkes hasta değil diştendir dişten diyor tahmin edeceğiniz gibi. bazı bebeklerde üşütmüş gibi oluyormuş diş çıkarırken. birde kızlar artık yavaş yavaş zor günlere doğru ilerliyoruz sanırsam önceden nereye koysam orada dururdu şimdi zıpır zıpır sürekli dikkat istiyor eşek sizler iyimisiniz bakalım

sebos marji ve stres bu arada geçmiş olsun canlar nasıl oldu kuzucuklar sizinkilerde dişten olmasın. birde 12 sinde diyetisyenle randevum var gitmicem galiba utanıyorum yaa ik 15 gün 4 kilo verdim bi gazla ondan sonra 1 ayda 1,5 kilo verdim şimdi durum ne bilmiyorumda evdeki tartımın pili bitti tartılamıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…