2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

şırıngayla agzına sıkmayı dene canım..

kesilesiye demeni yiyim kıss
çok hoşuma gitti yanlış anlama ben de arada şive konuşurum gelek gidek gibi
bende normalde şive yoktur ama burada her yöreden alıntı ortaya karışık şeyler yazmayı seviyorum

bir de sertçe ısırdıklarını düşünn off yandım allah diye bagırısın
sanki kaç kez dişli bebek emzirdim
set ısırıyo kız damaklarıyla eze eze:18: of yandım anam dedim sonra bastım küfürü yani hesap et canım nasıl yandı gerçi küfürün ucu bana dokundu ama neyse artık

eylulnaz kullanıcı adlı arkadaşımız kuaför bence bu mesajı onun görmesini sağla

ama benim kanımca evde olmaz böyle renk değişimleri kuaför şart

canım bende evde yapamam diye düşünüyorum ama 2 defa kuaföre gittim saç boyatmak için ikisindede sonuç berbat benim istediğim şeyi değil kafalarına göre takıldılar o yüzden iyi bi kuaför bulamadığım için kendim yapayım dedim bide tesettürlüyüm bazı kuaförler müsait olmuyo saçımı açmam için

annadım küfürü
istanbul hanımefedisisin sen canım

şırıngayla agzına sıkmayı dene canım..

kesilesiye demeni yiyim kıss
çok hoşuma gitti yanlış anlama ben de arada şive konuşurum gelek gidek gibi

yok kız ne yanlış anlıcam örtmenim sen yazınca bende başladım gülmeye bu daha ne ki bende ne cehverler bu konuda börek derken böö pide derken pii uzar gider bende biryerlere demem biyeriye derim

marji karam yazmış gerçi ama enjektör iyi bir yöntem istersen dene

zaten istedigin rengi bulana kadar sıkılıyorsun o saçtan sürekli aynı döngü
ben boyamadım hamilelikten beri öncesinde de kendi rengime boyatmıştım..
boya derdim kalmadı
her renk yaptım en güzeli ana renk bence

evet işinin ehlini bulmak özellikle kuaför konusunda çok zor bence tavsiye üzerine bilindik biryere gitsen

annadım küfürü
istanbul hanımefedisisin sen canım
sorma canım sorma ne demezsin

ha mesaj kutunu boşalt bacım

slmmm
bugün ki menümüz
sabah yumurta sarısı ve tuzsuz peynirli omlet sevdik ve yedik
öğle bal kabagı corbası sevmedik yemedik üstüne bi de annenin yüzüne tükürdük

canım senin oğlanın derdi gaz o zaman gözü kaplı ağlamalar falan ayağını karnına çekmeler.3. aydan sonra iyidi demişsin ek gıdadan sonra oldu sanırım.bünyeleri ek gıdalara alışınca geçer inşallah canım bu gaz sorunlarıda.

Eki Görüntüle 667945

Eylülll naz iyigecelerr diliyorrr teyzeleriiii hepinizi öpüyorrr

Maasallah

maşallah güzel prensese pekte kokoş

canım geçmiş olsun tekrardan atlattınız ne güzel allahım tekrar gstermesin.

merhaba kızlar bişi soracagım bebekleriniz ateslendiginde kac derecede ates düşürücü veriyorsunuz.?

kızlar 7 .ayda herhangi bir aşı varmı?:26:

aşı yok canım 9. ayda kızamık için çağırmadıysa doktorun 12. aya kadar aşı yok.bebişler 6 ay rahat.

merhaba kızlar bişi soracagım bebekleriniz ateslendiginde kac derecede ates düşürücü veriyorsunuz.?

canım benimki aşı sonrası 37.8 e falan çıkmıştı o zaman verdim.37.2 sonrası ateş sayılıyormuş araştırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…