hadi ya bunu yaptı ve uyanmadı ve ilginç benimkinin hamagına deyince hemen uyanırayyy uyurken bile gözünnüzün önünde olsun bebişleriniz. valla kızım gözümün önünde battaniyesini çekti kapattı yüzünü:18::18:
kızzbenim kız hep öyle yatar canım bazen sırt üstü dönmüş olur uyanır yana ceviririm tekrar uyurbenimkinin uyku saatleri değisiyor 2 saat uyudu yeni uyandık
ben 23 verdim ne diyosun senbenim kız sürekli böyle.bana artık normal geliyor.sırt üstü yatıp kendi kendine oynadığında tuhaf geliyor bana:))
boşuna mı 13 kilo verdim ben:))))
sorma canım yaaa kafayı yicem benimki hiç böyle değildi son 1 hafta çoştu dişe bağlıyorum inşallah öyledir
benimki oyuncaklarıyla oynardı çok nadir kucakta olurdu sanki başına sihirli bir değnek değdi sinirli bir kız yaptı cadıyı
Eki Görüntüle 669125 Eki Görüntüle 669127
Eki Görüntüle 669126 Eki Görüntüle 669128
söz verdiğim fotoğraflar oğlumun traşlı hali:)
bizimkinde de gazlı oldugu zamanlardan yapışan bir huysuzluk varcanım bir tanesinin ucu çıktıda yanındakinde de var beyazlık umarım diştendir huy edinmesinde huysuzluğu benim korkum o
ohhhh karam bu dünyada işin iş gündüz kvalide akşam kocaşaka bir yana nasıl oldun daha iyimisin
hadi ya bunu yaptı ve uyanmadı ve ilginç benimkinin hamagına deyince hemen uyanır
olaya çok faklı baktım dimi
kızzeylülün çok tatlı allah bagışlasın
ben 23 verdim ne diyosun sen
diştir dişş
o sihirli degnek gelse efeye degse uslu akıllı olsa keşke
cnaım çok tatlı kızın maşallah.
kız çok değişik olmuş mert.sanki farklı bi çocuğa baktım.ama çokta yakışmış maşallah tam erkek oldu.erkek traşnıda olsu.bizimkinin traş edicek kadar saçı yok
offf of çıldırıyorum adaya bir haller oluyor sürekli bir bağırma devamında ağlama sürekli kucakta olmak istiyor sürekli mızır mızır sırtı yer görmüyor benim çocuğum böyle değildi ne oluyor bu çocuğa yaaa bir anne cinnet geçirmiş diye bir haber alırsanız bilin ki o benim
kızlar kızı uyuttum. 20 dk ya uyanır. o uyanana kadar keyif yapayım dedim. bir kahve yaptım ve size bir bakayım dedim.
haaa bir de benim kız bir kaç gündür yan yatarak uyuyor. ya sağına ya soluna. bildiğiniz büyük insanlar gibi:)))sırt üstü kesinlikle yatmıyor. aranızda bebişi böyle uyuyn var mı??
bizimkinde de gazlı oldugu zamanlardan yapışan bir huysuzluk var
adacık öyle olmaz
az daha iyiyim canım
ama çok halsizim az önce 1 saat uyudum
hala yorgunumkız keşke akıllı olaydı da efecan ben kendim bakaydım
kzılar geçmiş yapıodum bitirmeden geldim sizi görünce bi 10 sayfam daha var sanırım
nasılsınız bebişler nasıl
ben çok kötüyüm acayip hastayım ayakta durucak halim yok.ben neysede oğluşada geçicek diye tırsıorum ama yapabileck bişeyimde yok inşallah geçmez.
dün benim oğlan kuduruktu yine diş acayip zorluyo sürekli elimizi istiyo ağzına bende taze soğanın sap kısmını veryorum eline soğuk soğuk iyi geliyor bazen havuçveriyorum.ama dün hiçbiriyle avunmadı oraya bişeyler deydikçede ağlamaya başladı.halbuki sadece uzu görünüyo dişin şu anda gerisi gelmedi. bende hastaydım gece uyumayınca bende istemedende olsa ağrı kesici verdim öyle uydu.bugün jel alıcak eşim dişi için
dentinox var bizde arada sürüyorum ben de belki rahatlar diye de tık yokkzılar geçmiş yapıodum bitirmeden geldim sizi görünce bi 10 sayfam daha var sanırım
nasılsınız bebişler nasıl
ben çok kötüyüm acayip hastayım ayakta durucak halim yok.ben neysede oğluşada geçicek diye tırsıorum ama yapabileck bişeyimde yok inşallah geçmez.
dün benim oğlan kuduruktu yine diş acayip zorluyo sürekli elimizi istiyo ağzına bende taze soğanın sap kısmını veryorum eline soğuk soğuk iyi geliyor bazen havuçveriyorum.ama dün hiçbiriyle avunmadı oraya bişeyler deydikçede ağlamaya başladı.halbuki sadece uzu görünüyo dişin şu anda gerisi gelmedi. bende hastaydım gece uyumayınca bende istemedende olsa ağrı kesici verdim öyle uydu.bugün jel alıcak eşim dişi için
hep hayalim otursun at oyuncaklarını önüne oynasın sıpakeşke canım keşke bazen diyorumm ki kendi kendine oturmaya başlasa emeklese oyuncaklarıyla oynar rahatlarız belki biraz
sendemi hastasın bacım geçmiş olsun noluyo hepimize yaaa şu yaz bi gelse artık çok sıkıldım.
degil mi mert paşa çookk degişmiştam erkek
bizimkinde de üç tane kaldıı
ben uzatacam ama saçlarını tabi uzarsasenin oglun napıyo eliföykü
sizindemi dişten acaba canım bizimide öyle geliyolar bazen.bi ara iyi oluyo bi ara coşuyor.canımeline dişini kaşıyabileceği bişşiler verdinmi hiç.rahatlatır belki diştense.
senin işin zor canım allah yardımcın olsun ada 3-4 gündür huysuz ben kafayı yedim senin gibi olsam kesin atmıştım kendimi balkondan
canım geçmiş olsun dikkat et kendine bizde dün akşam jel aldık sürdüm umarım işe yararda acısı azalır biraz
dentinox var bizde arada sürüyorum ben de belki rahatlar diye de tık yok
senin hastalık devam mı
hep hayalim otursun at oyuncaklarını önüne oynasın sıpa
o zaman da kucak ister benimki yaa
hatta resim boya yapsın hamur falan oynasın bana karışmasın
hem de kanamalı hastalık
senin işin zor canım allah yardımcın olsun ada 3-4 gündür huysuz ben kafayı yedim senin gibi olsam kesin atmıştım kendimi balkondan
canım geçmiş olsun dikkat et kendine bizde dün akşam jel aldık sürdüm umarım işe yararda acısı azalır biraz
ne güzel el tutuyor uyuyor benim efe meme de bile uyumaz illa sallanacakbende istiyorum uzatmak bakalım belki yaza kadar uzar bizim oğlanların saçları.emir kaan uyuyo canım bende ona refakat ediyorum.elini tutyorum daha uzun uyusun diye.
efecik napıyo dedesiyle oynuyolar sanırım.
canım ben diş kaşıyıcı veriyorumda benimki dişini kaşımak yerine yalayıp duruyor diş kaşıyıcıyı
canım ben diş kaşıyıcı veriyorumda benimki dişini kaşımak yerine yalayıp duruyor diş kaşıyıcıyı
devam canım hemde daha kötü oluyorum.
hee şu mesele bende grip falan oldun sandım hastalandığını biliyordum zaten.ağrısı hala devam ediyormu bitene kadar sürüyomu canım sende ağrı.yok sa geçen gün hasta oldum diyen sen değilmiydin ayy canım karıştırdımmı yine.
ne güzel el tutuyor uyuyor benim efe meme de bile uyumaz illa sallanacak
yok babaannesi sallıyor arada ıgg diye bagırıyor uyuyor güya duyuyorum
kvalidem ikide bir karamsana allah sabır versin diyor
10 da geldi kadın pertben de dedim işe başlayınca ben sana da versin
yapma adacım kaşı dişini yalama de ögret kız çocuga
bir unutkan daha
bendim canımcım dün dedim cümle alem anladı yani regl oldugumu
şiddetli kanama var agrı yok çok şükür ilk defa başıma geliyor
ikinci reglim dogumdan sonra halbuki
ilaç kullamayınca olmuyor bogaz agrısı mı grip mi nezle mi nedir durumun :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?