2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyy uyurken bile gözünnüzün önünde olsun bebişleriniz. valla kızım gözümün önünde battaniyesini çekti kapattı yüzünü:18::18:
hadi ya bunu yaptı ve uyanmadı ve ilginç benimkinin hamagına deyince hemen uyanır
olaya çok faklı baktım dimi
benim kız hep öyle yatar canım bazen sırt üstü dönmüş olur uyanır yana ceviririm tekrar uyur benimkinin uyku saatleri değisiyor 2 saat uyudu yeni uyandık
kızz eylülün çok tatlı allah bagışlasın
benim kız sürekli böyle.bana artık normal geliyor.sırt üstü yatıp kendi kendine oynadığında tuhaf geliyor bana:))
boşuna mı 13 kilo verdim ben:))))
ben 23 verdim ne diyosun sen

diştir dişş
o sihirli degnek gelse efeye degse uslu akıllı olsa keşke

cnaım çok tatlı kızın maşallah.

kız çok değişik olmuş mert.sanki farklı bi çocuğa baktım.ama çokta yakışmış maşallah tam erkek oldu.erkek traşnıda olsu.bizimkinin traş edicek kadar saçı yok

canım bir tanesinin ucu çıktıda yanındakinde de var beyazlık umarım diştendir huy edinmesinde huysuzluğu benim korkum o
bizimkinde de gazlı oldugu zamanlardan yapışan bir huysuzluk var
adacık öyle olmaz
ohhhh karam bu dünyada işin iş gündüz kvalide akşam koca şaka bir yana nasıl oldun daha iyimisin

az daha iyiyim canım
ama çok halsizim az önce 1 saat uyudum
hala yorgunum kız keşke akıllı olaydı da efecan ben kendim bakaydım

kzılar geçmiş yapıodum bitirmeden geldim sizi görünce bi 10 sayfam daha var sanırım

nasılsınız bebişler nasıl

ben çok kötüyüm acayip hastayım ayakta durucak halim yok.ben neysede oğluşada geçicek diye tırsıorum ama yapabileck bişeyimde yok inşallah geçmez.

dün benim oğlan kuduruktu yine diş acayip zorluyo sürekli elimizi istiyo ağzına bende taze soğanın sap kısmını veryorum eline soğuk soğuk iyi geliyor bazen havuçveriyorum.ama dün hiçbiriyle avunmadı oraya bişeyler deydikçede ağlamaya başladı.halbuki sadece uzu görünüyo dişin şu anda gerisi gelmedi. bende hastaydım gece uyumayınca bende istemedende olsa ağrı kesici verdim öyle uydu.bugün jel alıcak eşim dişi için

keşke canım keşke bazen diyorumm ki kendi kendine oturmaya başlasa emeklese oyuncaklarıyla oynar rahatlarız belki biraz

sendemi hastasın bacım geçmiş olsun noluyo hepimize yaaa şu yaz bi gelse artık çok sıkıldım.

degil mi mert paşa çookk degişmiştam erkek
bizimkinde de üç tane kaldıı
ben uzatacam ama saçlarını tabi uzarsa senin oglun napıyo eliföykü

sizindemi dişten acaba canım bizimide öyle geliyolar bazen.bi ara iyi oluyo bi ara coşuyor.canımeline dişini kaşıyabileceği bişşiler verdinmi hiç.rahatlatır belki diştense.

canım bu bebeler sürekli huy değiştiriyor ve artık büyürolar.benimkide hep sırt üstü yatardı ben hiç yan yatırmadım korktum yüzüstü gelirde boğulur diye öyle alşık sırt üstü yatmaya ama.şimdilerde yan yatmayı daha çok seviyo ve daha kolay dalıyo uykuya.hatta bugün öğle uykusuna kendi kendine yüzüstü gelip geçti.çok şaşırdım ben oynuycak sandım yüzüstü yattı kafaını çevirip uyudu bi süre sonra.

senin işin zor canım allah yardımcın olsun ada 3-4 gündür huysuz ben kafayı yedim senin gibi olsam kesin atmıştım kendimi balkondan

canım geçmiş olsun dikkat et kendine bizde dün akşam jel aldık sürdüm umarım işe yararda acısı azalır biraz

dentinox var bizde arada sürüyorum ben de belki rahatlar diye de tık yok
senin hastalık devam mı
keşke canım keşke bazen diyorumm ki kendi kendine oturmaya başlasa emeklese oyuncaklarıyla oynar rahatlarız belki biraz
hep hayalim otursun at oyuncaklarını önüne oynasın sıpa
o zaman da kucak ister benimki yaa
hatta resim boya yapsın hamur falan oynasın bana karışmasın
sendemi hastasın bacım geçmiş olsun noluyo hepimize yaaa şu yaz bi gelse artık çok sıkıldım.

hem de kanamalı hastalık

degil mi mert paşa çookk degişmiştam erkek
bizimkinde de üç tane kaldıı
ben uzatacam ama saçlarını tabi uzarsa senin oglun napıyo eliföykü

bende istiyorum uzatmak bakalım belki yaza kadar uzar bizim oğlanların saçları.emir kaan uyuyo canım bende ona refakat ediyorum. elini tutyorum daha uzun uyusun diye.

efecik napıyo dedesiyle oynuyolar sanırım.

sizindemi dişten acaba canım bizimide öyle geliyolar bazen.bi ara iyi oluyo bi ara coşuyor.canımeline dişini kaşıyabileceği bişşiler verdinmi hiç.rahatlatır belki diştense.

canım ben diş kaşıyıcı veriyorumda benimki dişini kaşımak yerine yalayıp duruyor diş kaşıyıcıyı

işte atmayayım çöpe diye eşim,ailesi beni bırakmıyor
yoksa çıldırmam an meselesi

devam canım hemde daha kötü oluyorum.

hee şu mesele bende grip falan oldun sandım hastalandığını biliyordum zaten.ağrısı hala devam ediyormu bitene kadar sürüyomu canım sende ağrı.yok sa geçen gün hasta oldum diyen sen değilmiydin ayy canım karıştırdımmı yine.

canım çok sağol inşallah işe yarar canım bende öyle umut edip sipariş ettim eşime ama bakalım.

bende istiyorum uzatmak bakalım belki yaza kadar uzar bizim oğlanların saçları.emir kaan uyuyo canım bende ona refakat ediyorum. elini tutyorum daha uzun uyusun diye.

efecik napıyo dedesiyle oynuyolar sanırım.
ne güzel el tutuyor uyuyor benim efe meme de bile uyumaz illa sallanacak
yok babaannesi sallıyor arada ıgg diye bagırıyor uyuyor güya duyuyorum
kvalidem ikide bir karam sana allah sabır versin diyor
10 da geldi kadın pert ben de dedim işe başlayınca ben sana da versin
canım ben diş kaşıyıcı veriyorumda benimki dişini kaşımak yerine yalayıp duruyor diş kaşıyıcıyı

yapma adacım kaşı dişini yalama de ögret kız çocuga

başka şeylerimi kullanıyor canım diş kaşıycı olarak.nazı bebeler diş kaşıyıcı diye icat edilen şeyleri bırakıp başka şeyler icat ederlermiş kendilerine diş kaşımak için.havuç falan vermeyi denedinmi canım.

bir unutkan daha
bendim canımcım dün dedim cümle alem anladı yani regl oldugumu
şiddetli kanama var agrı yok çok şükür ilk defa başıma geliyor
ikinci reglim dogumdan sonra halbuki
ilaç kullamayınca olmuyor bogaz agrısı mı grip mi nezle mi nedir durumun :26:

canım benimkininde napcağı hiç belli olmaz bazen kendi uyur bazen zora sallaya sallaya uyuturum ama geceleir hiç bi zaman kendi uyumaz.gece uykuya geçişimiz bizimde çok zor oluyo bazen 2 saat salladığım oluyor.aslında ıbırakcan uyumassa uyumasan bi süre sonra sızıp kalıcam ama o zamanda çok daha huysuz oluyo

babaannesi yandı o zaman inşallah o zaman biraz daha düzelir.gaz tamamen biterse belki daha kolay olur uykuları bakımı falan.

ben dün yoktum bacım ya demek hatırladığım sen değildim hatta ilk reglisiydi hatrladığımın ve çok ağrısı oluyodu marjimiydi acaba

canım grip var nezle var öksürük var özellikle geceleri boğaz ağrısı vardı hafifledi.hastaneye gitcem emziriyorum ilaç içmeyim diye gitmiyorum böle atlatmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…