Bu yine gelmiş anakızlar kızı uyuttum. 20 dk ya uyanır. o uyanana kadar keyif yapayım dedim. bir kahve yaptım ve size bir bakayım dedim.
haaa bir de benim kız bir kaç gündür yan yatarak uyuyor. ya sağına ya soluna. bildiğiniz büyük insanlar gibi:)))sırt üstü kesinlikle yatmıyor. aranızda bebişi böyle uyuyn var mı??
Bu daayyy uyurken bile gözünnüzün önünde olsun bebişleriniz. valla kızım gözümün önünde battaniyesini çekti kapattı yüzünü:18::18:
Hoş geldin canımmherkese merhaba bayanlar
bende uzun zamandır takipçinizim sizinle konuşabilmek için üye oldum ve ilk msjımı yazıyorum.
hepinizi tanıyorum umarım zamn içinde sizde beni tanırsınız ve seversiniz :) benimde 10 eylül doğumlu bir oğlum var herkesinki gibi benimkide beni çok yoruyor
Bak ne güzel diyosun pimpirikliyiz ben yenmeye çalışıyorumselam arkadaşlar bebeğim eylül de doğdu şimdi tam 6 aylık. internette gelişim özellliklerini okuyorum nerdeyse tüm sitelerde artık tek hece ( ba- ba, de- de)çıkarabilir yazıyor hatta arkadaşımında bebeği var 6 aylık de-de diyor. fakat benim kızım henüz çıkaramıyor. geçen ay yani daha 5 aylıkken doktor kontrolünde doktorda sordu çıkarıyormu diye
bizde mi sorun var gelişimde bireysel farklılıklar vardır ama normal mi bu. lütfen cevap yazarsanız çok sevinirim çok takıyorum kafama.çok pirpirik biriyim elimde değil. çığlıklar atıyor eeeeee yada gaaaaa diye bağırıyor ama hece yok.
Her şeyi almış len bu telhb suksuk kızının resimlerini gördüm maşşalh çok tatlı bende oğlumunkini yükliycem en kısa zamanda
hb lamamma demek seninkide 10 eylül doğumlu ne güzel zaman cabuk geciyo 6buçk aylık oldular bile
arzural ve stress sağolun hb
karam naptın kv ordamı
Heee canım burda ama son yarım saati varr
Ben de yemek yapıyom
Herkese selamlar
bende oğluşuma ilk 5 ay tv ye baktırmadım bakmasın diye önüne yastık koyuyorum atıp gene bakıyor ama sadece reklamlara bende gündüz tv açmıyorum akşam arada biz izlerken bakıyor yeni nesil bebeklerle baş edilmiyor anacım
Kvalidem gittiiii
Kociş de onu bırakmaya gitti
Tamam şekerim kolay gelsin öptmoo karamcım afiyet olsun ekşilide pek severim aama az olsun süt kacırıyomus öyle diyorlar neyse ben gidiyorum mutfaga işler beni bekler öpüldünüz
oğlum çok çığlık atıyor sanırım sağır olucam.. herkesin bebişleri böyle mi?
bu çığlık atmalar konuşma gibi bişimiş, çığlık atınca kendi seslerini duyuyor hoşlarına gidiyormuş :) hey allahım benim sıkılınca beni çağırmak isteyince hatta hiç bişi yokken bile çığlık atıyor. delircem
hayat sana güzel desenekvalideye kahve verdim efeyi sallıyr
ben de odaya geçtim az çene çalalım sizle
cnm benimki de çıt sesine bile uyanır. yürürken ayağım kütler benim. ona bile kımıldanır düşün. ama bir ara kımıladadı. battaniyeyii çekti yüzüne devam etti uyumaya.hadi ya bunu yaptı ve uyanmadı ve ilginç benimkinin hamagına deyince hemen uyanır
olaya çok faklı baktım dimi
ben 23 verdim ne diyosun sen:
ayyyy nası güzel uyumuş maşallahcanım bu bebeler sürekli huy değiştiriyor ve artık büyürolar.benimkide hep sırt üstü yatardı ben hiç yan yatırmadım korktum yüzüstü gelirde boğulur diye öyle alşık sırt üstü yatmaya ama.şimdilerde yan yatmayı daha çok seviyo ve daha kolay dalıyo uykuya.hatta bugün öğle uykusuna kendi kendine yüzüstü gelip geçti.çok şaşırdım ben oynuycak sandım yüzüstü yattı kafaını çevirip uyudu bi süre sonra.
hoşgeldin cnm. allah bağışlasın oğluşunuherkese merhaba bayanlar
bende uzun zamandır takipçinizim sizinle konuşabilmek için üye oldum ve ilk msjımı yazıyorum.
hepinizi tanıyorum umarım zamn içinde sizde beni tanırsınız ve seversiniz :) benimde 10 eylül doğumlu bir oğlum var herkesinki gibi benimkide beni çok yoruyor
benim ki doğru düzgün ses bile çıkarmıyor. gün boyu konuşmaya çalışıyorum bırak hece çıkarmayı ses bile vermiyor bazen.herkesin dediği gibi her bebeğin gelişimi farklı;9selam arkadaşlar bebeğim eylül de doğdu şimdi tam 6 aylık. internette gelişim özellliklerini okuyorum nerdeyse tüm sitelerde artık tek hece ( ba- ba, de- de)çıkarabilir yazıyor hatta arkadaşımında bebeği var 6 aylık de-de diyor. fakat benim kızım henüz çıkaramıyor. geçen ay yani daha 5 aylıkken doktor kontrolünde doktorda sordu çıkarıyormu diye
bizde mi sorun var gelişimde bireysel farklılıklar vardır ama normal mi bu. lütfen cevap yazarsanız çok sevinirim çok takıyorum kafama.çok pirpirik biriyim elimde değil. çığlıklar atıyor eeeeee yada gaaaaa diye bağırıyor ama hece yok.
çok seviyorsun sanırım kayınvalideni güzel bişey olsa gerek allah kavuştursun
Anneme yakın diyebilirim sevgim
Ama gelinim ya şimdi de diyom akşam da kalaydı ne var çok feneyım dimi
Biz burda 70 lerden bahsedelim sen 55 de ve üç kilo vermeliyim
De
oğlum çok çığlık atıyor sanırım sağır olucam.. herkesin bebişleri böyle mi?
bu çığlık atmalar konuşma gibi bişimiş, çığlık atınca kendi seslerini duyuyor hoşlarına gidiyormuş :) hey allahım benim sıkılınca beni çağırmak isteyince hatta hiç bişi yokken bile çığlık atıyor. delircem
herkese merhaba bayanlar
selam arkadaşlar bebeğim eylül de doğdu şimdi tam 6 aylık. internette gelişim özellliklerini okuyorum nerdeyse tüm sitelerde artık tek hece ( ba- ba, de- de)çıkarabilir yazıyor hatta arkadaşımında bebeği var 6 aylık de-de diyor. fakat benim kızım henüz çıkaramıyor. geçen ay yani daha 5 aylıkken doktor kontrolünde doktorda sordu çıkarıyormu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?