2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bu yine gelmiş ana
ayyy uyurken bile gözünnüzün önünde olsun bebişleriniz. valla kızım gözümün önünde battaniyesini çekti kapattı yüzünü:18::18:
Bu da
Hoş geldin canımm
Artık beraber kuduruklarla kuduracaz desene
Bak ne güzel diyosun pimpirikliyiz ben yenmeye çalışıyorum
Benimki anca bagırıyo bişi dedigi yok bireysel farklılık senin bebüş de demek
Başka cevherler var
Her şeyi almış len bu tel
Tekrar hoş geldin bacım
karam naptın kv ordamı

Heee canım burda ama son yarım saati varr
Ben de yemek yapıyom

Ben de yemek yapıyom[/QUOTE]

bende girişicem simdi mutfaga benim kocişte gelcek 1 saati var yemek dediğinde patatesli omlet
ne becerikliyim dimi ee bu saatten sonrada ancak bu olur

Herkese selamlar

bende oğluşuma ilk 5 ay tv ye baktırmadım bakmasın diye önüne yastık koyuyorum atıp gene bakıyor ama sadece reklamlara bende gündüz tv açmıyorum akşam arada biz izlerken bakıyor yeni nesil bebeklerle baş edilmiyor anacım

Ben de yemek yapıyom

bende girişicem simdi mutfaga benim kocişte gelcek 1 saati var yemek dediğinde patatesli omlet
ne becerikliyim dimi ee bu saatten sonrada ancak bu olur[/QUOTE]
ben dolma yaptım canumcım ekşili az acılı

Ben tv yi açmıyorum tek bilgisayarla yaşıyorum
Uyurken numbrone tv son ses müzikle uyur o zaman açarım
Uyudukça kısarım sonra sessizlik

İş yapmıyom mu
Evi dagıt topla efenin çamaşırını katla yıka bizimkiler
Ona kahvaltı yok çorba yok yogurt bunlar iş degil mi

oğlum çok çığlık atıyor sanırım sağır olucam.. herkesin bebişleri böyle mi?

bu çığlık atmalar konuşma gibi bişimiş, çığlık atınca kendi seslerini duyuyor hoşlarına gidiyormuş :) hey allahım benim sıkılınca beni çağırmak isteyince hatta hiç bişi yokken bile çığlık atıyor. delircem

oo karamcım afiyet olsun ekşilide pek severim aama az olsun süt kacırıyomus öyle diyorlar neyse ben gidiyorum mutfaga işler beni bekler öpüldünüz

oo karamcım afiyet olsun ekşilide pek severim aama az olsun süt kacırıyomus öyle diyorlar neyse ben gidiyorum mutfaga işler beni bekler öpüldünüz
Tamam şekerim kolay gelsin öptm

Ay benimki de öyle anca çıglık başka beceri yok zaten

kvalideye kahve verdim efeyi sallıyr
ben de odaya geçtim az çene çalalım sizle
hayat sana güzel desene
hadi ya bunu yaptı ve uyanmadı ve ilginç benimkinin hamagına deyince hemen uyanır
olaya çok faklı baktım dimi

ben 23 verdim ne diyosun sen :
cnm benimki de çıt sesine bile uyanır. yürürken ayağım kütler benim. ona bile kımıldanır düşün. ama bir ara kımıladadı. battaniyeyii çekti yüzüne devam etti uyumaya.
23 ben şu an 55 kiloyum.3 kilo daha verirsem eski kiloma döneceğim:))
ayyyy nası güzel uyumuş maşallah
hoşgeldin cnm. allah bağışlasın oğluşunu
benim ki doğru düzgün ses bile çıkarmıyor. gün boyu konuşmaya çalışıyorum bırak hece çıkarmayı ses bile vermiyor bazen.herkesin dediği gibi her bebeğin gelişimi farklı;9

benimkide bir ara çığlık çok attı allaha şükür şimdi çığlık yok ama beni yanına çağırıken bağırıyor....

uzun zamandır görmüyordum seni.ç ya da denk gelmiyorduk:))
benim de anca çığlık cnm.

hoşgeldin canım

canım takma kafana böle şeyleri.benim oğlumda daha demiyor..anca bağırıyor çığlık atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…