2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hala günde 3-4 kere kaka yapıyor canım daha tam olarak iyileşmedi sanırım ama hastalık dönemine göre iyi sayılır o zaman günde 8-9 u buluyordu.

maşallah gene baya düzelmiş cnm ,rabbim beterinden saklasın

aynenn cnm kendimi ergenlikte gibi hissediyrm bazı kişiler emzirdikleri müddetçe adet oolmazmış ne kadar doğru bilmem

aynenn cnm kendimi ergenlikte gibi hissediyrm bazı kişiler emzirdikleri müddetçe adet oolmazmış ne kadar doğru bilmem

ben annem çektim sanırım onunda 1 yıl olmamış doğumdan sonra

Eki Görüntüle 670420 bakınız aç yavrum ama ana yemekleri değil atıştırmayı tercih ediyor
maasallah sübhanallah allah bagislasin anali babali büyüsün

canım ben kabızlıktan dolayı düzenli veremiyordum ishal geçince başlayıp çok düzenli vermem lazım.
marji canim nasil olduu mert pasa

maasallah sübhanallah allahim bagislasin anali babali büysün canim

evet teyzesi bugün mert tam 7 aylıkzaman ne çabuk geçiyor 28 ağustostan bu yana ne kadarda büyüdü.
allah bize nice yaşlarınıda görmeyi nasip etsin.
Allahim hayirli saglikli ömürler nasip etsin canim bizde ayin 5inde 7 aylik olucagiz gecen kv le konusunca farkettim 7 ayyy deyincee bir hos oldum dile kolay rabbim evlatlarimiza saglik versiiiin
rabbim herkeze bu güzell annelik duygusunu tatirsin evlatlarimizin eksikligini göstermesin insaallah canim (amin)

biz ilk havucla basladik cannim doktorumuz meyveden önce sebze önermisdi her bebek meyve yer tatli oldugundan ama sebze yemez dediii simdi artik her sebzeden yiyoruz ilk etapta hepsinden azar azar verdik alerji yapipiyapmadigina bakdikk sonra karisik pirincli etli
bence yatar pozisyona gelmiyorsa alinmamali bebeisler disardayken mutlaka uyuyor ve yatar pozisyonda veya hafif eglimli olsaaa daha iyi olur boyuncuklari agrimasiin yoksa görünüs olarak güzell ama özellikler önemlii

ben de daha adet olmadım ama olanların sütü azalıyormuşş cnm böyle iyi bence
göbüş kocaman o ayrı

adet olsan bi dert olmasan bi dert olmak cok güzel sisin iniyorr ama ondan öncede insanin canii tatli seyler istiyorrr geri aliyor kilolarrri

umtluay canm bnm yok aslında atılma fılan sadece bı olay yasandı,onun dısında herkes cok ıyı,ben telden gırıyorum coğu zaman face bedava ama buralara gıremıyorum o yuzden cnm,pc den gırınce takıp etmeye calısıyorum.gercektende ıyıkı dğrmusz,bızde anlamadık nasıl gectı zaman ,kızım buyudu bnmde ,daha dişimız cıkmadı,şimdılık bı srun yok,ıns ta olmaz,işe gerı basladım ben ,okula devam,bakıcımız var ,sukur alıstık :) bölee bızdenn teyzesı :) cok opuyoruz sızı :)ha bıde faceden gözde değirmencının sana cookk selamı var,cok özlemıs,gelsın buraya dıyor :)

Son düzenleme:
bir cezve sütle yapıyorum loru ben bayagı süt kalıyor boşa onu dedim canım:44:
Bugun esim beni yemege goturdu havam degisti biraz sanki sen de kucugu annene birakabilirsen tavsiye ederim bacim
Ozledim de bagirdim stres diye gorusemedik bir turlu
Bu arada cumartesi gunkutartilma olayinda ben yokum
Bu hafta tam bir faciaydi
ohh iyi yapmışsınız canım kebapları götürdün desene hani diyet
hoş bu hafta ben kendimi pekmez ve çikolataya verdim tabi regl öncesi
iştah açılmasını saymazsak
ben anlatacaktım ama eliföykü güzel anlatmış
biz 6.ayda kahvaltı,çorba,meyve,yogurt azar azar başladık
şimdi artarak devam ediyoruz
biz de olabiliriz o zaman ee bebişimi kim emzirir o zaman allhım sen bizi koru
ee fransa mı hani suriyeydi
yatması önemli ve çift yönlü olması rüzgarı güneşi var canım
hala günde 3-4 kere kaka yapıyor canım daha tam olarak iyileşmedi sanırım ama hastalık dönemine göre iyi sayılır o zaman günde 8-9 u buluyordu.
efe de kabız oldu dünden beri kaka yok
annem öyleymiş tam sütü kesilirmiş hamile kalırmışş
ama ben oldum ablam da öyle olur sandı kızı 6 aylıkken hamile kaldı

ben de daha adet olmadım ama olanların sütü azalıyormuşş cnm böyle iyi bence
göbüş kocaman o ayrı

evet canım göbüşümün indigini farkettim iyi olmuş

allah bagışlasın çok tatlı kızın maaşallah

bugün nasıl geçti anlamadım..
sabah arkadaşım geldi..
akşam oglum abi oldu hastaneye bebiş görmeye gittik annamm ne minik yüzü avucumdan küçük
eşime dedim efe de böyle miydi :44: nasıl da büyümüş benim ogluşum
sonra ordan avm ye gittik yemek yedik geldik

sen de götürmüşsün çaktırmadan dmek
valla kilo almasma bile razıyım bu hafta ama kesin aldım

evde yaptıgınız yogurtları kaç güne kadar veriyorsunuz her gün yeni mi yapıyorsunuz
kafam karıştı benim de:44:sizler nasıl yapıyorsunuz

afacanlar durmuyo demekki kudurdular iyice benimkilerde de hala bi uyku emaresi yok
seninki napıyo
devir teslim mi yaptın yine

canım senin oglu gündüz çok mu uyutuyorlar acaba
benim ki gün içinde 1 saat anca uyumuştur 15 dakikadır sallamasız uyuyor
eşim sen yine git yat dedi yok dedim ısrarla onu gönderdim nöbet bende şuan..
hasta olacak uykusuzluktan garibim sonra onla ugraş

evde yaptıgınız yogurtları kaç güne kadar veriyorsunuz her gün yeni mi yapıyorsunuz
kafam karıştı benim de:44:sizler nasıl yapıyorsunuz

günlük yaptırmaya calışıyorum k. valideye ama bu aralar pek tutturamıyor
her gün yemiyo benimki yogurdu
zaten yogurt corbasını daha cok seviyor
doktor da mamadan mayalayın dedi ama onu da denemedim daha hiç
belki yarın mayalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…