- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
oğluşun nasıl oldu cnm
hala günde 3-4 kere kaka yapıyor canım daha tam olarak iyileşmedi sanırım ama hastalık dönemine göre iyi sayılır o zaman günde 8-9 u buluyordu.
bende daha adet olmadım ya.. yüzümü bazı dönemler o yüzden sivilce basıyor geçiyor bir olsak rahatlarız aslında.
gündüzleri benimkide toplamda en fazla 1 saat uyuyr gündüz uykusu hiç yok diyebilirim .benimkide emerek uyuyr başka türlü uyumuyr malesef. emzik te tutmadı benimkide .
ben elmayla başladım elmanın 4te 1 ini cam rendede rendeleyip veriyrdum armutt olabilir,havuç suyu verebilirsin şimdi arttırdık yarım elmayı lüpletiyor :) küçük elmayı da yiyebilir.
aynenn cnm kendimi ergenlikte gibi hissediyrm bazı kişiler emzirdikleri müddetçe adet oolmazmış ne kadar doğru bilmem
aynenn cnm kendimi ergenlikte gibi hissediyrm bazı kişiler emzirdikleri müddetçe adet oolmazmış ne kadar doğru bilmem
ben annem çektim sanırım onunda 1 yıl olmamış doğumdan sonra
maasallah sübhanallah allah bagislasin anali babali büyüsün
marji canim nasil olduu mert pasacanım ben kabızlıktan dolayı düzenli veremiyordum ishal geçince başlayıp çok düzenli vermem lazım.
maasallah sübhanallah allahim bagislasin anali babali büysün canimEki Görüntüle 670589 buda benim kızım
Allahim hayirli saglikli ömürler nasip etsin canim bizde ayin 5inde 7 aylik olucagiz gecen kv le konusunca farkettim 7 ayyy deyincee bir hos oldum dile kolay rabbim evlatlarimiza saglik versiiiinevet teyzesi bugün mert tam 7 aylıkzaman ne çabuk geçiyor 28 ağustostan bu yana ne kadarda büyüdü.
allah bize nice yaşlarınıda görmeyi nasip etsin.
biz ilk havucla basladik cannim doktorumuz meyveden önce sebze önermisdi her bebek meyve yer tatli oldugundan ama sebze yemez dediii simdi artik her sebzeden yiyoruz ilk etapta hepsinden azar azar verdik alerji yapipiyapmadigina bakdikk sonra karisik pirincli etliherkese merhaba
kizim bugun 6 aylik oldu. bugune kadar anne sutuyle idare ettik.arada duzenli olmasa da elma,armut,muz verdim. doktor kontrolumuze bazi nedenlerden oturu 15 gun var.sutum eskisi gibi degil hissediyrm. ve artik sebzelere baslamayi dusunuyorum.sizlerden ricam ilk defa ek gidaya basliyoruz nasil baslayalim.neyi nasil vereyim.lutfen bana yardimci olun :)))
bence yatar pozisyona gelmiyorsa alinmamali bebeisler disardayken mutlaka uyuyor ve yatar pozisyonda veya hafif eglimli olsaaa daha iyi olur boyuncuklari agrimasiinWollex Montana Helena Kolay Katlamalı Bebek Arabası / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
kızlar bu arabayı kullanan duyan varmı sizce nasıl bişeye benziyo.bizim travel sistem bebek arabamız var ama çok hantal katlanmınca dünya kadar yer kaplıyo.onu satıp yada birine verip bu tarz bişey almak istiyorum.kendi başımada dışarı çıkarabilmek içn oğlumu sıaklar gelince.tek elle açılıp tek elle katlanıyo ve ağırlığ sadece 66 kilo.katlanın ca 20*20*15 gibi boyutlara geliyor.ama kötü yönleri çift yönlü değil ve oturma yeri yatırılmıyor 6 aydan sonra bunlar önemlimi sizce.baston niyetine kullanmayı düşünüyorum bunu diğer bastonlar tip olarak hoşuma gitmedi.
ben de daha adet olmadım ama olanların sütü azalıyormuşş cnm böyle iyi bence
göbüş kocaman o ayrı
bir cezve sütle yapıyorum loru ben bayagı süt kalıyor boşa onu dedim canım:44:evet hevesle hepsini yedi sonra da kustu aynen
zeytinyağı lor ve yumurta sarısını pişiriyorum tavada. bu kadar
nasıl süt kalıyo? sütü kestiriyorum sonra süzüp peynirli kısmını bez bi keseye koyuyorum. iyice süzülüyo suyu sonra veriyorum.
o suyunu herşeyde kullanabilirsin baya faydalı ama bazen atıyorum ben napalım bebiş lorunu yesin de.
satılan peynirler peynir tozu diye okudum en azından bi süre vermicem hazır bişey.
ohh iyi yapmışsınız canım kebapları götürdün desene hani diyetBugun esim beni yemege goturdu havam degisti biraz sanki sen de kucugu annene birakabilirsen tavsiye ederim bacim
Ozledim de bagirdim stres diye gorusemedik bir turlu
Bu arada cumartesi gunkutartilma olayinda ben yokum
Bu hafta tam bir faciaydi
ben anlatacaktım ama eliföykü güzel anlatmışherkese merhaba
kizim bugun 6 aylik oldu. bugune kadar anne sutuyle idare ettik.arada duzenli olmasa da elma,armut,muz verdim. doktor kontrolumuze bazi nedenlerden oturu 15 gun var.sutum eskisi gibi degil hissediyrm. ve artik sebzelere baslamayi dusunuyorum.sizlerden ricam ilk defa ek gidaya basliyoruz nasil baslayalim.neyi nasil vereyim.lutfen bana yardimci olun :)))
biz de olabiliriz o zaman ee bebişimi kim emzirir o zaman allhım sen bizi korukızlar az önce trt haberde izledim kızamık salgını devam ediyormuş fransadan gelmiş ülkmize .ve bizde tehlikedeymişiz 80-91 yılları arasında doğanlara kızamık aşısı tek doz yapılmış ve koruması olmaybilirmiş uyarıyordu.gitgide dahada çok yayılıyormuş ilk istabbulda sonra ankara sonra diğer illerede yayılmaya başlamış.
ben kesin yaptırıcam şu oğlan 9 aylık bi olsunda korktum iyice.
yatması önemli ve çift yönlü olması rüzgarı güneşi var canımWollex Montana Helena Kolay Katlamalı Bebek Arabası / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
kızlar bu arabayı kullanan duyan varmı sizce nasıl bişeye benziyo.bizim travel sistem bebek arabamız var ama çok hantal katlanmınca dünya kadar yer kaplıyo.onu satıp yada birine verip bu tarz bişey almak istiyorum.kendi başımada dışarı çıkarabilmek içn oğlumu sıaklar gelince.tek elle açılıp tek elle katlanıyo ve ağırlığ sadece 66 kilo.katlanın ca 20*20*15 gibi boyutlara geliyor.ama kötü yönleri çift yönlü değil ve oturma yeri yatırılmıyor 6 aydan sonra bunlar önemlimi sizce.baston niyetine kullanmayı düşünüyorum bunu diğer bastonlar tip olarak hoşuma gitmedi.
efe de kabız olduhala günde 3-4 kere kaka yapıyor canım daha tam olarak iyileşmedi sanırım ama hastalık dönemine göre iyi sayılır o zaman günde 8-9 u buluyordu.
annem öyleymiş tam sütü kesilirmiş hamile kalırmışşaynenn cnm kendimi ergenlikte gibi hissediyrm bazı kişiler emzirdikleri müddetçe adet oolmazmış ne kadar doğru bilmem
ben de daha adet olmadım ama olanların sütü azalıyormuşş cnm böyle iyi bence
göbüş kocaman o ayrı
umtluay canm bnm yok aslında atılma fılan sadece bı olay yasandı,onun dısında herkes cok ıyı,ben telden gırıyorum coğu zaman face bedava ama buralara gıremıyorum o yuzden cnm,pc den gırınce takıp etmeye calısıyorum.gercektende ıyıkı dğrmusz,bızde anlamadık nasıl gectı zaman ,kızım buyudu bnmde ,daha dişimız cıkmadı,şimdılık bı srun yok,ıns ta olmaz,işe gerı basladım ben ,okula devam,bakıcımız var ,sukur alıstık :) bölee bızdenn teyzesı :) cok opuyoruz sızı :)ha bıde faceden gözde değirmencının sana cookk selamı var,cok özlemıs,gelsın buraya dıyor :)Eki Görüntüle 671245
bir cezve sütle yapıyorum loru ben bayagı süt kalıyor boşa onu dedim canım:44:
ohh iyi yapmışsınız canım kebapları götürdün desene hani diyet
hoş bu hafta ben kendimi pekmez ve çikolataya verdim tabi regl öncesi
iştah açılmasını saymazsak
ben anlatacaktım ama eliföykü güzel anlatmış
biz 6.ayda kahvaltı,çorba,meyve,yogurt azar azar başladık
şimdi artarak devam ediyoruz
biz de olabiliriz o zaman ee bebişimi kim emzirir o zaman allhım sen bizi koru
ee fransa mı hani suriyeydi
yatması önemli ve çift yönlü olması rüzgarı güneşi var canım
efe de kabız oldudünden beri kaka yok
annem öyleymiş tam sütü kesilirmiş hamile kalırmışş
ama ben oldum ablam da öyle olur sandı kızı 6 aylıkken hamile kaldı
evet canım göbüşümün indigini farkettim iyi olmuş
sen de götürmüşsün çaktırmadan dmek
valla kilo almasma bile razıyım bu hafta ama kesin aldım
kız canım ne oldu bize ya kimse yok kaç gündür
hadi hadi sen de her hafta böyle diyorsun sonra 2 şer 2 şer veriyorsun kiloları
afacanlar durmuyo demekki kudurdular iyice benimkilerde de hala bi uyku emaresi yok
seninki napıyo
devir teslim mi yaptın yine
bu sefer hiç umut yok bacım
evde yaptıgınız yogurtları kaç güne kadar veriyorsunuz her gün yeni mi yapıyorsunuz
kafam karıştı benim de:44:sizler nasıl yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?