2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar güzel günler inşallahhhhhhhh

merhaba canım nasılsın bebiş nasıl

Bugun esim beni yemege goturdu havam degisti biraz sanki sen de kucugu annene birakabilirsen tavsiye ederim bacim
Ozledim de bagirdim stres diye gorusemedik bir turlu
Bu arada cumartesi gunkutartilma olayinda ben yokum
Bu hafta tam bir faciaydi

ohh ohhh yemeklere gidilmiş valla insan böyle zamanlarda yenileniyo resmen değilmi.

canım topikteki bi çok bebek bu şekilde uyuyor 2-3 kez yarımşar satalik uykular.benimkide aynen böyle.bazen kendi uyuyor ama çoğunluk ben koltukta alıyorum dizime öyle sallıyorum uyutuyorum.emzik aslında bi nebze kendi kendine uyumasını kolayklaştırabilirdi çünkü rahatlatıyor bebeleri.benimki emziksiz asla uyumaz ama uyuyuncada ağzında tutmaz atar hemen.emzikte farklı markalar deneyebilirsin benim oğlan biçok pahalı markayı reddedip wee nin emziğini tuttu çok ilginç.şimdi 6+ emzik alıcam diğer markaları tekrar denesemmi wee y devammı etsem bilemedim.
canım başka önerebileceğim bişey yok kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş hesabı şunu deneyebilirsin ama hiç uyutmamayı belki bi süre sonra kendliğinden sızar yada daha çok asabiyete bağlar orasından emind eğilim

canım sebzeye yeni başlayacaksan ilk önce havuç patates pirinç yada irmikle başla hazırlamaya.kıvamını bebeğin nasıl içmek istiyorsa ona göre ayarlarsın benimki misal sulu sevmyo ben daha kıvamlı hazırlıyorum.

şöyle yapabilirsin yarım patates 1 havuç göz kararı pirinç yada irmik bunları küçük doğra at suya haşlansın pişmeye yakın içine irmiği at yada pirinç koyacaksan daha erken pirinci at.ocaktan alıncada zeytinyağını koyarsın istersen blendırdan geçirirsin yada süzgeçten hangisi işine gelirse. bunu denedikten sonra yavaş yavaş sebze çeşidini arttırabilirsin.ıspanak karnabahar yer elması pırasa kuru soğan bal kabağı normal kabak.her sefersinde farklı bi sebze ekleyebilirsin.benim oğlan içmeyince içine kayısı yada incir koyuyorum pişirirken.bazen sarımsakta atıyorum malum havalar tuhaf doğal antibiyotik olsun diye.

kızlar az önce trt haberde izledim kızamık salgını devam ediyormuş fransadan gelmiş ülkmize .ve bizde tehlikedeymişiz 80-91 yılları arasında doğanlara kızamık aşısı tek doz yapılmış ve koruması olmaybilirmiş uyarıyordu.gitgide dahada çok yayılıyormuş ilk istabbulda sonra ankara sonra diğer illerede yayılmaya başlamış.

ben kesin yaptırıcam şu oğlan 9 aylık bi olsunda korktum iyice.

biz iyiyiz tatlım .oovvvvv maşallah oğluşuna çok besleyici olmuştur.inşallah bişi olmaz ya sonuçta bu bebe bisküvilerinde falanda yumurta var

biz iyiyiz tatlım .oovvvvv maşallah oğluşuna çok besleyici olmuştur.inşallah bişi olmaz ya sonuçta bu bebe bisküvilerinde falanda yumurta var

haklısın canım ya bende öyle avuttum kendimi sonra.ben bu ballı mamalarıda anlamıyorum bal yasak 1 yaşına kadar ama ballı mamalar var ilginç

afiyet olsun hem sana hem oğluşuna. ne güzel ek gıdalarda problem yaşamıyorsun, maşallah

Wollex Montana Helena Kolay Katlamalı Bebek Arabası / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

kızlar bu arabayı kullanan duyan varmı sizce nasıl bişeye benziyo.bizim travel sistem bebek arabamız var ama çok hantal katlanmınca dünya kadar yer kaplıyo.onu satıp yada birine verip bu tarz bişey almak istiyorum.kendi başımada dışarı çıkarabilmek içn oğlumu sıaklar gelince.tek elle açılıp tek elle katlanıyo ve ağırlığ sadece 66 kilo.katlanın ca 20*20*15 gibi boyutlara geliyor.ama kötü yönleri çift yönlü değil ve oturma yeri yatırılmıyor 6 aydan sonra bunlar önemlimi sizce.baston niyetine kullanmayı düşünüyorum bunu diğer bastonlar tip olarak hoşuma gitmedi.

afiyet olsun hem sana hem oğluşuna. ne güzel ek gıdalarda problem yaşamıyorsun, maşallah

canım aslında yaşıyorum bazen canı isterse güzle yiyo canı istemezse kitliyo ağzını bile açmıyor.özellikle biz yemek yerken yemeği çok seviyo ona vermessek bakıp duruyo verelim diye.sorun yaşıyosa bebeğin siz yerken yedirmeyide deneyebilirsin canım.

sonunu okumadan tam onu diyecektim yumurtanın beyazı kesinlikle yasakkk keşke koymasaydın ayırsaydın alerjiden ziyade başka zararları oluyormuş

hafif bişey istiyosan kesinlikle chicco lite way al hem hafif hem kolayca katlanıyo

bebek arabası kullanışlı bişi gibi gelmedi bana bence birazdaha araştır bende baston tipi istiyrdum ama eşim istemedi iyi değilmiş onalr dedi:))) bende araştırmadım açıkcası hoş çok kaliteli bir arabada almadık ama idare ediyor bizi

bence kesin yatması lazım çünkü bebekler arabaya binince hemen uyuyolar ve oturur pozisyonda uyuyunca çok rahatsız oluyolar ilk oğlumdan biliyorum onun için kızımada hem hafif hem yatabilen bi araba aldım

Valla iyi geldi cnm
Ne de bogazli bi tipim ben de
Gerci gittigimiz yer de tsm kiro maganda yeriydi ama olsun kebaplari iyiydi
Sana da oneririm cnm ankaradaydin sen zaten di mi

merhabalar
uzun zmandır giremedim! (1 ya da 2 gün olmuştur bu bile uzuuun geldiiii) nette sorun oluyordu, sayfalar ilerlemiş keyifler yerindedir umarım..
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz..

marji;

gördüm seni mertin saçları gitmiş şekil olmuş bir de yakışmış yakışıklıya

başka albüm yapan var mı deyin de bakayım

öptük hepiniziii

merhaba kızlar güzel günler inşallahhhhhhhh

merhaba canım

Bugun esim beni yemege goturdu havam degisti biraz sanki sen de kucugu annene birakabilirsen tavsiye ederim bacim
Ozledim de bagirdim stres diye gorusemedik bir turlu
Bu arada cumartesi gunkutartilma olayinda ben yokum
Bu hafta tam bir faciaydi

ooo ne güzel senin adına çok sevindim canım değişiklik iyi olur.

nice 7 senelerini görürsün inşallah sağlıcakla annesi. bu arada mertin saçları kesilmiş delikenlı olmuş. saçları uzunken de çok şekerdi topiğin abisi oluyor sanırım.

sağol canım amin inşallah,öyle oluyor sanırım sonrada ahmetle ,blislin merti geliyor aralarında 2 gün var.

bizimde 9 aylık olduğunda kesin yapacaklar o zamana kadar bulaşmasa bari:18::18::18:

sağol teyzesi evet değişik bir şekil oldusen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…