merhaba kızlargüzel günler inşallahhhhhhhh
Bugun esim beni yemege goturdu havam degisti biraz sanki sen de kucugu annene birakabilirsen tavsiye ederim bacim
Ozledim de bagirdim stres diye gorusemedik bir turlu
Bu arada cumartesi gunkutartilma olayinda ben yokum
Bu hafta tam bir faciaydi
selam güzel anneler ve tatlı bebişleri. başlıkta da belirttiğim gibi kızım gündüzleri çok az uyuyor 2 ya da 3 kez 20 ya da 30 ar dakika. üstelik sallanmaya alıştı. kendiliğinden yatağına konduğunda yatan bebeği var mı kızlar? ya da herhangi bir yöntem önerebilecek olan ? gündüzleri 1 dakika olsun yanından ayrılamıyorum da hemen bağırmaya ağlamaya başlıyor.sanırım 6 aya kadar kendi kendine uyumaya alıştırmak gerekiyormuş. uykusu olduğu halde ilginçtir uyumak istemiyor emzik de tutmadı yaramazım. parmağını emerek uyuyor bir de benzer durumu yaşayanlar neler önerirsiniz? bu konuda başarılı annelerden fikirler bekliyorum arkadaşlar.
herkese merhaba
kizim bugun 6 aylik oldu. bugune kadar anne sutuyle idare ettik.arada duzenli olmasa da elma,armut,muz verdim. doktor kontrolumuze bazi nedenlerden oturu 15 gun var.sutum eskisi gibi degil hissediyrm. ve artik sebzelere baslamayi dusunuyorum.sizlerden ricam ilk defa ek gidaya basliyoruz nasil baslayalim.neyi nasil vereyim.lutfen bana yardimci olun :)))
merhabalar anneler nasılsınız bebişkolr nasıl.benim oğluş iyi çok şükür bende daha iyiyim sanki.
bugün oğluma fıırnda mücver yaptım daha doğrusu ikimize yaptım
patate kabak soğan bunları rendfeleyip suyunu sıktım elimle sonra içine yumurta un maydonuz taze soğan koydum tatlı kırmızı biberde koydum onunda vitaminini alsın diye sonra tepsiye döküm az bi tarafı ayırıp geri kalan kısma tuz serpip hafif karıştırdım.attım fırına.üzerinede hafif sarmsaklı bolca yoğurt döktüm çok beğenerek yedi oğluş blendırdan geçirmeme falanda gerek kalmadı pamuk gibide olmuş.oğlumla öğle yemeğimiz buydu bugün.
yalnız bi sorum var sonradan akıma geldi bebelere yumurtanın beyazı yasakya yemeklerdedemi yasak ben koydumda inşallah alerji yapmaz.
biz iyiyiz tatlım .oovvvvv maşallah oğluşuna çok besleyici olmuştur.inşallah bişi olmaz ya sonuçta bu bebe bisküvilerinde falanda yumurta var
merhabalar anneler nasılsınız bebişkolr nasıl.benim oğluş iyi çok şükür bende daha iyiyim sanki.
patate kabak soğan bunları rendfeleyip suyunu sıktım elimle sonra içine yumurta un maydonuz taze soğan koydum tatlı kırmızı biberde koydum onunda vitaminini alsın diye sonra tepsiye döküm az bi tarafı ayırıp geri kalan kısma tuz serpip hafif karıştırdım.attım fırına.üzerinede hafif sarmsaklı bolca yoğurt döktüm çok beğenerek yedi oğluş blendırdan geçirmeme falanda gerek kalmadı pamuk gibide olmuş.oğlumla öğle yemeğimiz buydu bugün.
yalnız bi sorum var sonradan akıma geldi bebelere yumurtanın beyazı yasakya yemeklerdedemi yasak ben koydumda inşallah alerji yapmaz.
afiyet olsun hem sana hem oğluşuna. ne güzel ek gıdalarda problem yaşamıyorsun, maşallah
Wollex Montana Helena Kolay Katlamalı Bebek Arabası / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
kızlar bu arabayı kullanan duyan varmı sizce nasıl bişeye benziyo.bizim travel sistem bebek arabamız var ama çok hantal katlanmınca dünya kadar yer kaplıyo.onu satıp yada birine verip bu tarz bişey almak istiyorum.kendi başımada dışarı çıkarabilmek içn oğlumu sıaklar gelince.tek elle açılıp tek elle katlanıyo ve ağırlığ sadece 66 kilo.katlanın ca 20*20*15 gibi boyutlara geliyor.ama kötü yönleri çift yönlü değil ve oturma yeri yatırılmıyor 6 aydan sonra bunlar önemlimi sizce.baston niyetine kullanmayı düşünüyorum bunu diğer bastonlar tip olarak hoşuma gitmedi.
Wollex Montana Helena Kolay Katlamalı Bebek Arabası / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
kızlar bu arabayı kullanan duyan varmı sizce nasıl bişeye benziyo.bizim travel sistem bebek arabamız var ama çok hantal katlanmınca dünya kadar yer kaplıyo.onu satıp yada birine verip bu tarz bişey almak istiyorum.kendi başımada dışarı çıkarabilmek içn oğlumu sıaklar gelince.tek elle açılıp tek elle katlanıyo ve ağırlığ sadece 66 kilo.katlanın ca 20*20*15 gibi boyutlara geliyor.ama kötü yönleri çift yönlü değil ve oturma yeri yatırılmıyor 6 aydan sonra bunlar önemlimi sizce.baston niyetine kullanmayı düşünüyorum bunu diğer bastonlar tip olarak hoşuma gitmedi.
merhaba canım nasılsın bebiş nasıl
ohh ohhh yemeklere gidilmiş valla insan böyle zamanlarda yenileniyo resmen değilmi.
canım topikteki bi çok bebek bu şekilde uyuyor 2-3 kez yarımşar satalik uykular.benimkide aynen böyle.bazen kendi uyuyor ama çoğunluk ben koltukta alıyorum dizime öyle sallıyorum uyutuyorum.emzik aslında bi nebze kendi kendine uyumasını kolayklaştırabilirdi çünkü rahatlatıyor bebeleri.benimki emziksiz asla uyumaz ama uyuyuncada ağzında tutmaz atar hemen.emzikte farklı markalar deneyebilirsin benim oğlan biçok pahalı markayı reddedip wee nin emziğini tuttu çok ilginç.şimdi 6+ emzik alıcam diğer markaları tekrar denesemmi wee y devammı etsem bilemedim.
canım başka önerebileceğim bişey yok kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş hesabışunu deneyebilirsin ama hiç uyutmamayı belki bi süre sonra kendliğinden sızar yada daha çok asabiyete bağlar orasından emind eğilim
canım sebzeye yeni başlayacaksan ilk önce havuç patates pirinç yada irmikle başla hazırlamaya.kıvamını bebeğin nasıl içmek istiyorsa ona göre ayarlarsın benimki misal sulu sevmyo ben daha kıvamlı hazırlıyorum.
şöyle yapabilirsin yarım patates 1 havuç göz kararı pirinç yada irmik bunları küçük doğra at suya haşlansın pişmeye yakın içine irmiği at yada pirinç koyacaksan daha erken pirinci at.ocaktan alıncada zeytinyağını koyarsın istersen blendırdan geçirirsin yada süzgeçten hangisi işine gelirse. bunu denedikten sonra yavaş yavaş sebze çeşidini arttırabilirsin.ıspanak karnabahar yer elması pırasa kuru soğan bal kabağı normal kabak.her sefersinde farklı bi sebze ekleyebilirsin.benim oğlan içmeyince içine kayısı yada incir koyuyorum pişirirken.bazen sarımsakta atıyorum malum havalar tuhaf doğal antibiyotik olsun diye.
ohhhhhhhhhhh mis gibi benim annemler izmirde ben ist.dayım kaynanamada bırakamam kendine hayrı ykkeşke annem burda olsaydı benimde
Tek basina bebek buyutmek zor bacim
Allah guc kuvvet versin
merhaba kızlargüzel günler inşallahhhhhhhh
Bugun esim beni yemege goturdu havam degisti biraz sanki sen de kucugu annene birakabilirsen tavsiye ederim bacim
Ozledim de bagirdim stres diye gorusemedik bir turlu
Bu arada cumartesi gunkutartilma olayinda ben yokum
Bu hafta tam bir faciaydi
merhaba canım
ooo ne güzel senin adına çok sevindim canım değişiklik iyi olur.
nice 7 senelerini görürsün inşallah sağlıcakla annesi.bu arada mertin saçları kesilmiş delikenlı olmuş. saçları uzunken de çok şekerdi topiğin abisi oluyor sanırım.
kızlar az önce trt haberde izledim kızamık salgını devam ediyormuş fransadan gelmiş ülkmize .ve bizde tehlikedeymişiz 80-91 yılları arasında doğanlara kızamık aşısı tek doz yapılmış ve koruması olmaybilirmiş uyarıyordu.gitgide dahada çok yayılıyormuş ilk istabbulda sonra ankara sonra diğer illerede yayılmaya başlamış.
ben kesin yaptırıcam şu oğlan 9 aylık bi olsunda korktum iyice.
merhabalar
uzun zmandır giremedim! (1 ya da 2 gün olmuştur bu bile uzuuun geldiiii) nette sorun oluyordu, sayfalar ilerlemiş keyifler yerindedir umarım..
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz..
marji;
gördüm seni mertin saçları gitmişşekil olmuş bir de yakışmış yakışıklıya
başka albüm yapan var mı deyin de bakayım
öptük hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?