2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bıze kgsuna gore demedı dr ne tuhaff .aklım karıstı sımdı

oy masalahh gozler mavı sanırsamm .

yaa bende demir damlasını kabız olur falan die 2 günde bir falan veriyordum.ihmal etmeyim bari

ihmal etmemek gerek canım.

bızede 4 damla demıslerdı ama 1o damla verenlervar bende anlamadım nasılıs bu tahlıl vs. yapılmadı

sağlık ocağında filan tahlil yapmadan direk veriyorlar canım biz bu ishal için özele gidince orda baktılar.daha önceleride özel doktoruna götürüyordum ama tahlilleri 6.aydan sonra yaparız diyordu.

cnm bal kabağını da aynen diğer sebzeler gibi soy ufak ufak doğra pişir içine bi tane de hurma atablilrsin tat verir

mert tam 7 aylık olmuş çizelgen gözüme takıldı maşallah ya 7 aylık oldu bizimkiler nice aylara yıllara sağlıkla inşallah garip oldum inan dokunsalar ağlıycam delimiyim ne

evet teyzesi bugün mert tam 7 aylıkzaman ne çabuk geçiyor 28 ağustostan bu yana ne kadarda büyüdü.
allah bize nice yaşlarınıda görmeyi nasip etsin.

yaa bende demir damlasını kabız olur falan die 2 günde bir falan veriyordum.ihmal etmeyim bari
Ben hep veriyordum bugün vermedim doktor kabız olunca
İki üç gün ara ver tekrar devam et dedi
Canım sebze çorbasının içine at balkabagı oh miss
Havucu fazla koyunca da efe seviyor çorbayı dene istersen
aman bugün heyecanla yedi omleti. loru da kendim yaptım ben. sonra da kustu hepsini ne anladım ben bu işten:44:
Loru yapmak güzel de yiyo benimki ama boşuna süt kalıyor sen napıyorsun
Allah bagışlasın çok güzelmiş kızın bahtıda güzel olsun inş
cnm bal kabağını da aynen diğer sebzeler gibi soy ufak ufak doğra pişir içine bi tane de hurma atablilrsin tat verir
Medine hurması mı evde var yogurda karıştırsam nasıl olur
Bebeklere verilir mi
evet teyzesi bugün mert tam 7 aylıkzaman ne çabuk geçiyor 28 ağustostan bu yana ne kadarda büyüdü.

Amin canım inşşöpüyorum zeytinimi

oda seni öpüyor teyzesi

cokmu yedıkı .. ılk baslardann kusabılır ama alısır annesı omletı nasıl yaptın
evet hevesle hepsini yedi sonra da kustu aynen
zeytinyağı lor ve yumurta sarısını pişiriyorum tavada. bu kadar

Loru yapmak güzel de yiyo benimki ama boşuna süt kalıyor sen napıyorsun
nasıl süt kalıyo? sütü kestiriyorum sonra süzüp peynirli kısmını bez bi keseye koyuyorum. iyice süzülüyo suyu sonra veriyorum.
o suyunu herşeyde kullanabilirsin baya faydalı ama bazen atıyorum ben napalım bebiş lorunu yesin de.
satılan peynirler peynir tozu diye okudum en azından bi süre vermicem hazır bişey.

merhaba kızlar güzel günler inşallahhhhhhhh

Bugun esim beni yemege goturdu havam degisti biraz sanki sen de kucugu annene birakabilirsen tavsiye ederim bacim
Ozledim de bagirdim stres diye gorusemedik bir turlu
Bu arada cumartesi gunkutartilma olayinda ben yokum
Bu hafta tam bir faciaydi

Bugun esim beni yemege goturdu havam degisti biraz sanki sen de kucugu annene birakabilirsen tavsiye ederim bacim
Ozledim de bagirdim stres diye gorusemedik bir turlu
Bu arada cumartesi gunkutartilma olayinda ben yokum
Bu hafta tam bir faciaydi

ohhhhhhhhhhh mis gibi benim annemler izmirde ben ist.dayım kaynanamada bırakamam kendine hayrı ykkeşke annem burda olsaydı benimde

selam güzel anneler ve tatlı bebişleri. başlıkta da belirttiğim gibi kızım gündüzleri çok az uyuyor 2 ya da 3 kez 20 ya da 30 ar dakika. üstelik sallanmaya alıştı. kendiliğinden yatağına konduğunda yatan bebeği var mı kızlar? ya da herhangi bir yöntem önerebilecek olan ? gündüzleri 1 dakika olsun yanından ayrılamıyorum da hemen bağırmaya ağlamaya başlıyor. sanırım 6 aya kadar kendi kendine uyumaya alıştırmak gerekiyormuş. uykusu olduğu halde ilginçtir uyumak istemiyor emzik de tutmadı yaramazım. parmağını emerek uyuyor bir de benzer durumu yaşayanlar neler önerirsiniz? bu konuda başarılı annelerden fikirler bekliyorum arkadaşlar.

herkese merhaba

kizim bugun 6 aylik oldu. bugune kadar anne sutuyle idare ettik.arada duzenli olmasa da elma,armut,muz verdim. doktor kontrolumuze bazi nedenlerden oturu 15 gun var.sutum eskisi gibi degil hissediyrm. ve artik sebzelere baslamayi dusunuyorum.sizlerden ricam ilk defa ek gidaya basliyoruz nasil baslayalim.neyi nasil vereyim.lutfen bana yardimci olun :)))

nice 7 senelerini görürsün inşallah sağlıcakla annesi. bu arada mertin saçları kesilmiş delikenlı olmuş. saçları uzunken de çok şekerdi topiğin abisi oluyor sanırım.

ne güzel adet olman karam bende özledim ya
nerdeyse 1buçuk yıldr olmuyorum
artık bi eksiklikmiş gibi gelmeye başladı
bende daha adet olmadım ya.. yüzümü bazı dönemler o yüzden sivilce basıyor geçiyor bir olsak rahatlarız aslında.
gündüzleri benimkide toplamda en fazla 1 saat uyuyr gündüz uykusu hiç yok diyebilirim .benimkide emerek uyuyr başka türlü uyumuyr malesef. emzik te tutmadı benimkide .

ben elmayla başladım elmanın 4te 1 ini cam rendede rendeleyip veriyrdum armutt olabilir ,havuç suyu verebilirsin şimdi arttırdık yarım elmayı lüpletiyor :) küçük elmayı da yiyebilir.

merhabalar anneler nasılsınız bebişkolr nasıl.benim oğluş iyi çok şükür bende daha iyiyim sanki.

bugün oğluma fıırnda mücver yaptım daha doğrusu ikimize yaptım
patate kabak soğan bunları rendfeleyip suyunu sıktım elimle sonra içine yumurta un maydonuz taze soğan koydum tatlı kırmızı biberde koydum onunda vitaminini alsın diye sonra tepsiye döküm az bi tarafı ayırıp geri kalan kısma tuz serpip hafif karıştırdım.attım fırına.üzerinede hafif sarmsaklı bolca yoğurt döktüm çok beğenerek yedi oğluş blendırdan geçirmeme falanda gerek kalmadı pamuk gibide olmuş.oğlumla öğle yemeğimiz buydu bugün.

yalnız bi sorum var sonradan akıma geldi bebelere yumurtanın beyazı yasakya yemeklerdedemi yasak ben koydumda inşallah alerji yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…