bıze kgsuna gore demedı dr ne tuhaff .aklım karıstı sımdıyaa bazen bende vermiyorum unutuyorum ama ihmal etmemek gerekiyor demek ki 4.ay aşılarında bizimkinin kanına bakmışlardı mertin kanına da bakmışlarmıydı
canım sağlık ocağı bize 9 damla demişti ama doktorumuz kilosu başına 1 damla dedi kızım 6 ay kontrolünde 8 kilo civarındaydı ben 8 damla veriyorum şuan kilosuna göre her ay arttırıyorum
Eki Görüntüle 670589 buda benim kızım
bıze kgsuna gore demedı dr ne tuhaff .aklım karıstı sımdı
oy masalahh gozler mavı sanırsamm .
maşallah canım kızın çok tatlı
yaa bende demir damlasını kabız olur falan die 2 günde bir falan veriyordum.ihmal etmeyim bari
bızede 4 damla demıslerdı ama 1o damla verenlervar bende anlamadım nasılıs bu tahlıl vs. yapılmadı
balkabağıyla çorba yapmış olan arkadaşlar tarif lütfen
bide geçenlerde mattika ve master omlet tarifi vermişlerdi bende denedim tabi ama hiç yediremedim aslında çokta lezzetliydi ama sevmedi yumuşacıkta olmuştu oysaki
zaten normalde kahvaltıdanda anlamıyor birtek pınar labne veya pınarın beyaz diye peynirleri varya elimle onlardan yalatırsam yiyor biraz
mert tam 7 aylık olmuş çizelgen gözüme takıldı maşallah ya 7 aylık oldu bizimkiler nice aylara yıllara sağlıkla inşallah garip oldum inan dokunsalar ağlıycam delimiyim ne
Ben hep veriyordum bugün vermedim doktor kabız oluncayaa bende demir damlasını kabız olur falan die 2 günde bir falan veriyordum.ihmal etmeyim bari
Canım sebze çorbasının içine at balkabagı oh missbalkabağıyla çorba yapmış olan arkadaşlar tarif lütfen
bide geçenlerde mattika ve master omlet tarifi vermişlerdi bende denedim tabi ama hiç yediremedim aslında çokta lezzetliydi ama sevmedi yumuşacıkta olmuştu oysaki
zaten normalde kahvaltıdanda anlamıyor birtek pınar labne veya pınarın beyaz diye peynirleri varya elimle onlardan yalatırsam yiyor biraz
Loru yapmak güzel de yiyo benimki ama boşuna süt kalıyor sen napıyorsunaman bugün heyecanla yedi omleti. loru da kendim yaptım ben. sonra da kustu hepsini ne anladım ben bu işten:44:
Allah bagışlasın çok güzelmiş kızın bahtıda güzel olsun inşEki Görüntüle 670589 buda benim kızım
Medine hurması mı evde var yogurda karıştırsam nasıl olurcnm bal kabağını da aynen diğer sebzeler gibi soy ufak ufak doğra pişir içine bi tane de hurma atablilrsin tat verir
evet teyzesi bugün mert tam 7 aylıkzaman ne çabuk geçiyor 28 ağustostan bu yana ne kadarda büyüdü.
allah bize nice yaşlarınıda görmeyi nasip etsin.
Ben hep veriyordum bugün vermedim doktor kabız olunca
İki üç gün ara ver tekrar devam et dedi
Canım sebze çorbasının içine at balkabagı oh miss
Havucu fazla koyunca da efe seviyor çorbayı dene istersen
Loru yapmak güzel de yiyo benimki ama boşuna süt kalıyor sen napıyorsun
Allah bagışlasın çok güzelmiş kızın bahtıda güzel olsun inş
Medine hurması mı evde var yogurda karıştırsam nasıl olur
Bebeklere verilir mi
Amin canım inşşöpüyorum zeytinimi
evet hevesle hepsini yedi sonra da kustu aynencokmu yedıkı .. ılk baslardann kusabılır ama alısır annesı omletı nasıl yaptın
nasıl süt kalıyo? sütü kestiriyorum sonra süzüp peynirli kısmını bez bi keseye koyuyorum. iyice süzülüyo suyu sonra veriyorum.Loru yapmak güzel de yiyo benimki ama boşuna süt kalıyor sen napıyorsun
Bugun esim beni yemege goturdu havam degisti biraz sanki sen de kucugu annene birakabilirsen tavsiye ederim bacimiş tabi
benimkide aynı ya çığlık atıyor ya ağlıyor
bende depresyondayım bacım hiç keyfim yok
bu kadarı merti kabız yapmazmı tekrardan peki kabız yaparsa ne olacakmış onuda söyleseydi dr
bize hala başlatmıyor dr değiştiricem heralde
efendiiiim
he burdayım
benimkide suyu seviyor anası gibi ama ben ateşli değilim
tam zeytinmaşallah
iyi tarafından bakalım bu hafta iyi kilo vermiş olucan
ver verde sonu nasıl olacak bu kabızlığın ben onu merak ediyorum
sağol canım ahmet işte beni depresyona soktu inan artık korkar oldum devamlı huysuz benim bebem böyle değildigittikçe huysuzluğun dozunu artırıyor bende sabır çekiyorum
Bugun esim beni yemege goturdu havam degisti biraz sanki sen de kucugu annene birakabilirsen tavsiye ederim bacim
Ozledim de bagirdim stres diye gorusemedik bir turlu
Bu arada cumartesi gunkutartilma olayinda ben yokum
Bu hafta tam bir faciaydi
evet teyzesi bugün mert tam 7 aylıkzaman ne çabuk geçiyor 28 ağustostan bu yana ne kadarda büyüdü.
allah bize nice yaşlarınıda görmeyi nasip etsin.
bende daha adet olmadım ya.. yüzümü bazı dönemler o yüzden sivilce basıyor geçiyor bir olsak rahatlarız aslında.ne güzel adet olman karam bende özledim ya
nerdeyse 1buçuk yıldr olmuyorum
artık bi eksiklikmiş gibi gelmeye başladı
gündüzleri benimkide toplamda en fazla 1 saat uyuyr gündüz uykusu hiç yok diyebilirim .benimkide emerek uyuyr başka türlü uyumuyr malesef. emzik te tutmadı benimkide .selam güzel anneler ve tatlı bebişleri. başlıkta da belirttiğim gibi kızım gündüzleri çok az uyuyor 2 ya da 3 kez 20 ya da 30 ar dakika. üstelik sallanmaya alıştı. kendiliğinden yatağına konduğunda yatan bebeği var mı kızlar? ya da herhangi bir yöntem önerebilecek olan ? gündüzleri 1 dakika olsun yanından ayrılamıyorum da hemen bağırmaya ağlamaya başlıyor.sanırım 6 aya kadar kendi kendine uyumaya alıştırmak gerekiyormuş. uykusu olduğu halde ilginçtir uyumak istemiyor emzik de tutmadı yaramazım. parmağını emerek uyuyor bir de benzer durumu yaşayanlar neler önerirsiniz? bu konuda başarılı annelerden fikirler bekliyorum arkadaşlar.
herkese merhaba
kizim bugun 6 aylik oldu. bugune kadar anne sutuyle idare ettik.arada duzenli olmasa da elma,armut,muz verdim. doktor kontrolumuze bazi nedenlerden oturu 15 gun var.sutum eskisi gibi degil hissediyrm. ve artik sebzelere baslamayi dusunuyorum.sizlerden ricam ilk defa ek gidaya basliyoruz nasil baslayalim.neyi nasil vereyim.lutfen bana yardimci olun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?