2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet bizim mutfağımız gibi değil ama nefis kek kültürü var. alman keklerinin hakkını yiyemem...Yine şansısın oralarda türk marketi çoktur en azından bulgur, yoğurt, zeytin, beyaz peynir bulabilirsin.

evet kekleri bi harika oluyor

gerçekten sanslıyım türk marketleri var gecenlerde burda biri korede idi yemek bulamıyordu

ya ben de her zaman yıkanmış alırım daha Az yıkıyorsun daha pratik. Ama eşim bulamamış toprakli almış market işi ona kaldı çünkü mecbur 2saat uğraştım yıkamak için

daha gözleri kapalı cinsiyet belli yutkunuyor amnıon sıvısından içiyor çiş yapıyor el ayakları oynatabiliyor

Dils3 erkeklere iş bırakınca öyle oluyor. Yıllardır kıymayı hiç yağsız alıp içine zeytinyağı koyarım bugün eşimi yolladım markete. Gidip yağlı kıyma almış... Dedim sen yıllardır hiç mi dikkat etmedin nasıl kıyma aldığımıza yediğimize.......

gerçekten sanslıyım türk marketleri var gecenlerde burda biri korede idi yemek bulamıyordu

Ben 4.5 sene de macaristanda yaşadım. Orada da yoktu. Bir arap bakkalı bulmuştum, aklımın ucundan gelmezdi bulgurların zeytinlerin, leblebilerin önünde zıp zıp zıplayacağım. ama genel olarak avrupada türk olmak kolay, azınlık olmak kolay.Hoş oraların da farklı zorlukları var yaşayan türk tipolojisi yüzünden. Ama yemek açısından esas zorluk latin amerika, asya ve uzak doğuda.

mericdemir2007 ve anchusa çok teşekkürler elimden geldince dikkat etmeye çalışıyorum..geçicek inşallah bu sıkıntılı dönem sonra tadını çıkarıcam inşallah...

7 haftalığım canım ama dün gaz şikayeti sanmıştım ben bu yanmayı...
dün gittim doktorada..
inşallah bu akşam geçer
canım bende de ilk başta midemdeki şikayet yanma ile başladı sonra da bulantıya çevrildi ekşi,acılı,baharatlı yiyeceklerden uzak dur...muz, elma çok iyi geliyor..arkadaşlar ayvayıda tavisiye ediyolar ama benim burda olmadığı için onu yiyemedim..inşallah sen benim kadar sıkıntı çekmezsin midenden dolayı..

Merhaba kızlar..
Bi baş ağrısıyla uyandım bu sabah bakalım ne zaman geçecek ((
şu aralar bende de yoğunlaştı baş ağrısı..bi sitede okudum 11 ve 12.hftlarda yoğunlaşıyomuş maalesef..geçmiş olsun...
maşallah :) sizin bu yazıları okudukça çok mutlu oluyorum..kısmetse bende haftaya gidicem artık doktora özledim bebişimi görmek istiyorum..
çok teşekkür ederim satım 5 aralık 10 haftalığım allahın izniyle 27 sinde ikili testim var bekliyorum kuzumu görmeyi

slm kızlar uzun süredir giremiyorum bulantılar var ama çıkaramıyorum çıkarsam rahatlıcam kızımda sabahtan çıkartırdım rahatlardım bunda gün boyu bulanıyor böyle olan varmı aranızda
canım bende aynı durumdayım sabahları özellikle çok şiddetli oluyor..sonrada tüm gün devam ediyor 3 tür serum alıyorum bende o biraz rahatlatıyor..doktor şuan hormonlar en üst seviyede 12.hftdan sonra azalarak geçicek dedi..inşallah geçer bakalım bekliyoruz..
peyniri ilk zamanlarda çok yedim..ama şuan kesinlikle görmek istemiyorum..normalde de çok severim her çeşidini..umarım bu tiksinme olayı geçici bi dönemdir..
baska yemek yiyemiyoruz iyi mi kötü mü bilmiyorum
bende yiyebilirsem kuru kuru poğaça yiyorum..bide elma..arada da canım et istiyor..sebze yi görmek istemiyorum..ama hiç yiyememekten iyidir bence..

daha gözleri kapalı cinsiyet belli yutkunuyor amnıon sıvısından içiyor çiş yapıyor el ayakları oynatabiliyor

ne güzel bir mucize 3-5 cmler ama her işi yapıyorlar

avrupa dediğin gibi güzel latin amerikada iyi kötü yiyebiliyorsun ama asya uzak dogu cok kötü

araplarında yemek tadları bize uymuyor bazıları okadar baharatlı yemek yapıyorki

en kısa zamanda bu dönemlerimiz bitse de sebzemizide yesek

o benim koredeki burda olmaktansa avrupada yaşamayı tercih ederdim..burdakilerin bizim kültürümüzzle hiiiç alakası yok..geçerktende uzak doğuda olunca herşeyden çook uzaktalar biz yanımızda getirdik hep kahvaltılıkları kuru bakliyatları..hazır çorba,baharat vs..burdan bi tek yiyecek olarak sebze meyve alıyoruz...zaten başkada bişi yok bize hitap eden..oldukça zorlanıyorum yani şu hamilelikten beri..kısmetse riskli dönem geçince 4. ayda türkiye ye dönücem..bebişim için iyi beslensin diye..

seni cok iyi anlıyorum eşim ordaydı 3 ögün hamburger yemişti bide bazı yemeklerin videolarını cekmişti aman Allahım devamlı ordamı yasıcaksınz yoksa iş için mi ordasınız kesinlikle gel ordaki hamileler ne yapıyor acaba

kızlar bn baya bi zayıfladım 63 le kaldım şuan 58 im ya sizler

canım evet baya zayıflamışsın ama dert etme ilerleyen dönemlerde sen istemesende kilo alıyormuşsun iştah açılınca..bende 56 ile hamile kaldım..ilk zamanlar baya bi yedim 57,5 oldum..şimdi ise 55 e düştüm..çok fazla bişi yiyemiyorum..dahada verebilirim o yüzden..bakalım...

sorma canım çok kötü yemekleri sen bide kokularını bi bilsen..burdaki hamileler alışkın kendi yemeklerine..şapıır şupur yiyolar..gerçektende ses çıkartarak yiyolar..sanki çok lezzetli gibi..onlara bu normal geliyo tabii..ben o yüzden uzun zamandır markete ve yiyecek yerlerine gitmiyorum..bu ayın 25.de kontrolüm var doktor uçağa binebilirsin derse zaten hemen atlayıp gelicem..hayırlısı bakalım...

GulPembe amin canım Allah senden de razı olsun..sabrediyorum bakalım..eşimin işi nedeniyle burdayız...onun işide yazın bitecek burda..ama ben o kadar sabredemem..

bizim yemekler tabagın içinde duruyor onlarınki hareket halinde nasıl yiyorlar ee tabi biz nasıl zevkle bir yemegimizi yesek onlarada tuhaf gelir bir sorunun yoksa doktor izin veriyor bende kısmetse nisanda türkiyeye gelicem

bende 4kilo verdim kızlar ya. Gerçi 1haftadır bakmadım hiç kaç kilo oldum ki

GulPembe amin canım Allah senden de razı olsun..sabrediyorum bakalım..eşimin işi nedeniyle burdayız...onun işide yazın bitecek burda..ama ben o kadar sabredemem..

senden de Allah razı olsun sen gel canım eşin sıkar dişini yaza kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…