2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

valla iyi tarafında bak bebeğin peyniri çok sevecek :) ben de peynir ekmek yiyorum. Beyaz peynirli tost yiyorum. Ve kaşarlı pide yiyorum birde peynirli makarna denesem mail olurk

ama sebze sevmiyor su dönemleri bi atlatalımda yemek yiyelim ya

kızlar iki hafta önce kahverengi kanamam oldu.doktor düşük önleyici iğne yaptı.progesteron verdi bir hafta kullan dedi.okula gidebilirsin kendini çok yorma sadece dedi.ama bugün okulda kahverengi lekelenme şeklinde gene kan geldisizce düşük tehlikesinden mi olur sadece kahverengi lekelenme?başka sebepleri de var mıdır?eşimi bekliyorum gelsin hemen doktora gidicez.

hadi yl filiz :) görmedim kız ben de az önce gördüm ya kızımın oyuncağı düştü eğildim onu almaya orası sıkıştı bir baktım kat oluşmuş. Ha ha. Ay ıspanak yaptım kızlar bir daha tövbe ya anam ağladı yemin ediyorum yıka yıka yoruldum. Bir de tarhana yapacağım yeter ışte :)

Bir peynir muhabbeti geçmiş. Ben de bayılırım peynire. Beyaz peyniri domatessiz yiyemiyorum. domatesleri de hormonlu diye yiyemiyorum. ee haliyle beyaz peyniri yiyemiyorum. ama elimde eski kaşar parçası sürekli kemiriyorum ben de. Normalde zaten ağır peynirleri severim, ama bu aralar eski kaşara düşkün oldum.

benden dolayı geçti peynirin her cesidi yiyorum bildiğin fare oldum buzdolabının önünde ekmek arası peynir yiyorum benimde peynir domates cekiyor ama domates mevsimi değil 3 dilim yedim doymuyorum

küflü olan kısımları yemiyorsun dimi canım onlar zararlı diyorlar küflü yemek

Son düzenleyen: Moderatör:
oh melekler peynir yiyor :) bende tüm gün peynir yiyorum çünkü bulantıma bir tek o iyi geliyor.

slm kızlar uzun süredir giremiyorum bulantılar var ama çıkaramıyorum çıkarsam rahatlıcam kızımda sabahtan çıkartırdım rahatlardım bunda gün boyu bulanıyor böyle olan varmı aranızda

Benim de senin gibi sabah bulantım olursa akşama kadar günüm çok kötü geçiyor. Çıkartsam rahatlarım belki ama çıkartamıyorum. Ama o sabah iyi geçerse bir daha hiç sıkıntı olmuyor.

Ben ıspanağın paketli hazır yıkanmışını alıyorum. Bi iki tur yıkayıp hemen hazırlıyorum. Daha pratik oluyor. Yoksa uğraşamam ya mümkün değil.

Ben de beyaz peynir şööyle sıcak çıtır çıtır ekmeğin içinde olsun da yiyeyim hayali kuruyorum. Biz hiç nazlı hamile değiliz yaa :) peynir ekmeğe seviniyoruz. Azıcık kocişleri aşeriyorum diye uğraştırmak lazım ama hiçbirimizde yok öyle bi istek :)

ben kızım da da ilk 3 ay 3.5 ay hiçbir şey yiyenedim sonra bir başladin yemeye doymuyordum ve sonunda kızım maşallah sağ salim doğdu hatta gelişimi hep zaman yasitlar dan daha ileri oldu her zaman. Ki ben bir de 9 ay Kustum yani.

oh masallahhh minige

filiz bunu demeyecektin ha ha :) ben 6. Hafta da durmadan as erdim ne olduğunu söylemem canınız falan çeker. Deli gibi heryerde aradı buldu 10tane as erdin. Ama kusma bulantı başladi herşey iptal

Ben normalde de yıkanmış ıspanak alırım. Çok zor oluyor onu temizlemek başka türlü.
Yalnız kızlar marulları falan yıkarken suyun köpürdüğünü hissettiniz mi?
Tarım ilacımı acaba diye kalakaldım. MArulları suya bastıkça beyaz beyaz birseyler çıktı...Bir de ben şimdi sirke kullanıyorum ama şu marketlerde satılan sebze meyve yıkama suyunu kullanan var mı hiç???

Bulantıya da gerçekten ayva deneyin. Çok çok iyi geliyor. Bana peynirdne iyi geliyor.

baska yemek yiyemiyoruz iyi mi kötü mü bilmiyorum

yok küflü kısmını yemiyorum. Ama ben normal yemek yemeye de devam ediyorum. Aralarda cevizle peynir kemiriyorum...

kızlar aseriyorum. net diye bir site var. Hersey var ama bakmayın aklınızda olmayan seyleri de canınız istiyor. Ama herseyin dondurulmuş olduğunu duyunca cazibesini yitirdi gözümde...

bence sebze ve meyvelerin yıkanmasında sirke daha iyi sular bana hiç mantklı gelmiyor yıkanmısdan kastın dondurulmus mu?

ayvayı biz burda bulamadık daha gelmedi bize

sebze yiyemiyorum ben diğer yemekleri götürüyorum ama ne zaman sebze yapsam midem almıyor

yok yıkanıp kurutulup paketlenmiş ıspanak yaprakları satılıyor taze olarak. Onlar pratik oluyor bayağı.
Ayva orda olmaz. Olsa da çorbasını ya da reçelini yaparlar, yemeyi bilmezler ki çiğ bir şekilde..... Ben Alman bir arkadaşa yedirmiştim Türkiye ye geldiğinde "bu gerçekten yeniliyor mu böyle " demişti. Sonra bayılmıştı tadına.

oh ne güzel burda alman marketlerinde hep dondurulmus var bazen geliyor oda sansına denk gelirse alıp yersin

türk marketinde bile bulamadık

almanlarda zaten yemek kültürü yok

teşekkür ederiz teyzesi. Ne yapıyoruz canımızı sıkmiyoruz ve canımız ne isterse onu yiyoruz. Bebekler bizim herşeyi hissediyorlar unutmayın.

şimdide hissederlermi cunku ufaklar

bide merak ettiğim sey suan ufak oldukları için uyuyormu yada uyanıyormu ne yapıyor içerde :26:

oh ne güzel burda alman marketlerinde hep dondurulmus var bazen geliyor oda sansına denk gelirse alıp yersin

türk marketinde bile bulamadık

almanlarda zaten yemek kültürü yok

evet bizim mutfağımız gibi değil ama nefis kek kültürü var. alman keklerinin hakkını yiyemem...Yine şansısın oralarda türk marketi çoktur en azından bulgur, yoğurt, zeytin, beyaz peynir bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…