2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

afiyet bal seker olsun

Bana Dr. um 37 ye çıktı riskli annelik yaşı. Ancak 2 li ve 3 lü sonucu kötü çıkarsa amniyosentez yaparız dedi. Yaşımdan dolayı yapılır diyordum amniyosentez. Ama yine de yaptırmak isteyebilirim onu da.. Bakalım daha erken..Dr. umla hiç konuşmadım bunları.
2 linin de güvenirliği %60 olduğu için çok bir anlam ifade etmiyor zaten.

Yaa hasta psikolojisi umurlarında değil. Benim bir arkadaşım senin dediğin hastanede 7 aylık hamileyken bebeğini kaybetti. O da o kadar kötü anlattı ki muameleyi. Anne zaten çok büyük bir acı yaşıyor, doğum doktorunun psikolog yollayıp desteklemesi lazım ama bir de üzerine kapris yapıyor....

ikili üçlü testlerin ankaraya gittiğini sonuçlarının birer istatistik yorumu olduğunu söylemişti doktorum eğer ultrasonda bebeğin burun kemiği görülürse ve ense kalınlığında problem olmazsa allahın izniyle o çocuk sağlıklıdır demişti üçlü testte durup dururken istatistiki olarak riskli alana giriverirde amniyosenteze mecbur kalırsak yüzde iki düşük yapma ihtimali doğarki buda muhtemelen sağlıklı bi çocuğu kaybetmek demektir demişti kendisi çok iyi bi ultrason uzmanıydı çapadan gelmeydi bide rabbim böyle şeylerle sınamasın inşallah hiçbirimizi inşallah bütün bebekler sağlıkla doğar

ya aslında 2li 3lü amniyo ayrıntılı hepsi tamam yapılması gerekiyor ama bi okadar biz anneler hamişler diken üstünde duruyoruz önceden önlem alınması güzel ama nebilim ya onlarda net bişi olmuyoki arkşım bütün testleri oldu ama malesef downsend bebeği oldu allahtan başka kimse hiçbişeyi bilemez ben kızımda çok etkilenmiştim ayrıntılı istemiyordum herşeyine bakıyorarya bişi çıksa allah korusun koca bebek olmuş onun hayatını nasıl sonlandırırım gidicek yerim olmaz ben allaha sığındım hepimizin sağlıklı bebişleri olur ve doğumdan sonra da burda doğum hikayelerimiz uykusuz kaldığımız geceleri anlatır dururuz inşallah

ay kızlar ya otururken gobegim duruyor göğüs altından kat olusuyo daha erken değil mi ya

evet amniyosentezin çok çok tecrübeli ellerde yapılması gerekiyormuş...O durumda en iyi Dr. u bulmak gerek.. Biz kötü düşünmeyelim...

evet amniyosentezin çok çok tecrübeli ellerde yapılması gerekiyormuş...O durumda en iyi Dr. u bulmak gerek.. Biz kötü düşünmeyelim...

kesinlikle haklısın kötü doktor candan kötü imam dinden edermiş allahım korusun hepimizin bebeklerini nacizane ikinci evladıma hamile bi bayan olarak ilk bebeğimde çok pimpirik yaptım başıma gelmeyen kalmadı bunda daha rahatım inşallah rahat bi doğum yapıcam diyceğim hep pozitif olmakta çok fayda var karıncasını gözeten allahım bizleride koruyup gözetir inşallah

ne güzel söyledin boncuk bende 2'ye hamileyim. Hiç panik yok evham yok ne kadar rahat olursam o kadar keyif alıyorum. Benim ilk doğum falan çok zordu. Bunda daha tecrübeliyim.

ne güzel söyledin boncuk bende 2'ye hamileyim. Hiç panik yok evham yok ne kadar rahat olursam o kadar keyif alıyorum. Benim ilk doğum falan çok zordu. Bunda daha tecrübeliyim.

aynen bende keyif alıyorum ilkinde hep plan program yaptım kader bana güldü geçti planlarım bir bir gitti hiçbişi beklediğim gibi olmadı şimdi çok keyifliyim yarın napcam diye düşünmüyorum oğlumla oyunlar oynayıp kardeşinin gelmesini dörtgözle bekliyorum

ya kıslar benim canım sadece ekmek arası peynir cekiyor fare gibi peynir kemiriyorum

Semiha şakir öyleymiş. Arkadaşım gitti. Kadın pazarı gibiydi diyor.

Kızlar okmeydanı ssk ikili tarama yapıyormu?
Randevu almak gerekiyormu bekleniliyormu çok?Eğer öyleyse bende orda yaptırırım işyerime çok yakın

Ben bugün orada yaptırdım. Kadın doğuma randevu alıp gittim. İkili test istiyorum dedim. Hemen 2 saatte işim bitti bile. Ultrason ve kan tahlilimi hemen aldılar.

slm kızlar uzun süredir giremiyorum bulantılar var ama çıkaramıyorum çıkarsam rahatlıcam kızımda sabahtan çıkartırdım rahatlardım bunda gün boyu bulanıyor böyle olan varmı aranızda

ya kıslar benim canım sadece ekmek arası peynir cekiyor fare gibi peynir kemiriyorum

valla iyi tarafında bak bebeğin peyniri çok sevecek :) ben de peynir ekmek yiyorum. Beyaz peynirli tost yiyorum. Ve kaşarlı pide yiyorum birde peynirli makarna denesem mail olurk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…