2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

lahmacun mu yok artık
yanına da şalgam suyu vereydiniz
cnm daha cok küçükler ya şimdiden midesine niye zarar gelsin ki zaten büyüdüğünde yeterince zarar görecek
babası da sonuçta gizli yedirmedi dimi

niye sende toplanıyorlarmış bacım kendi karısına iş olmasın diyemi demiş.eşinde iyi demiş hasta diye.gelmesinler boşver sende söyle olmassa.biz hastalanınca kimsenin umrunda olmuyo bide o halde çocuklara bakıp onlkarıda hasta ediyoruz.töbe töbe ne düşüncesiz insanlar var hasta dediği halde olsun annen yardım eder demiş .kayınvalidelerde gelinime gitsemde iş yapsam diye gözlüyolar sanki.

yok canım gizli yedirmedi bende yanındaydım ama verme bişey olur deyince bişey olmaz nolucak dedi tepti ağzına kıymalı çorba yiyoya nlcak dedi.aynı şey sanki bende ne biliyim babası sonuçta heves ediyo benim yediğimden yesin diye kötü bi niyeit yok tabide.ama keşke daha sert olaymışım çocuğun midesi kaldırmadı galiba.

Faydaları yok bir de zarar verirler üç aile mi valla işin zor canım

Hoş geldin kus gel biz geçmiş yaratalım

Elektrik geldi gitmiyorum

kız ondan kusmuştur oburix lahmacunu yuttumu kız vermesin kız söyle kocişe bunlar daha bebe yav

canım çok erke değilmi daha heleki efe gazlı bi bebek zor bakıyosun,yoruluyorsun hem sana yazık hemde efeye yazım onun ilgisini kardeşiyle paylaşmak zorunda kalıcaksın daha çok küçükler ve bize çok ihtiyaçları var.ben en çokta 2. bebek olrsa oğluma yeteri ilgiyi zamanı çabayı gösterememekten korkuyorum.2. yi 4-5 sene sonra düşünüyorum.oda yaparsam doğumdan korkuma yaparmıyım bilmiyorum.kız çocuk merakım var ama doğumdan da acayip tırsıyorum tekrar aynı sancıları çekip doğum yapmak kormutuyor beni.yoksa çock bakmak değilde korkutan sadece doğum.

Faydaları yok bir de zarar verirler üç aile mi valla işin zor canım

Hoş geldin kus gel biz geçmiş yaratalım

Elektrik geldi gitmiyorum

hoşbuldum canım gitme kal elektirk te gelmiş.efe napıyo şuan uyuyomu kıs

kız ondan kusmuştur oburix lahmacunu yuttumu kız vermesin kız söyle kocişe bunlar daha bebe yav

çok obur bacım ağzına ne verirsen yemek istiyo benim adamında hoşuna gidiyo ne yerse ona da veriyo.geçenki yemekteki rezillikten sonra vermez haralde o kustuğunda dışardaydık ne yediyse çıkardı bizim oğlan biyere gir üstüne değiş falan baya rezil olduk.

efeye pirinçli et suyuna çorba yaptım bakalım içecek mi
maydanos ve nane de koydum
bugün yapıcaktım şehriye çorbası yemez dedim vazgeçtüm en faydalısı sebze çorbaları ya ben sebzeye takılıcam
bugün balkabağı patates havuç kereviz yerelması soğan sarımsak ve irmikli çorba yaptım

sezeryan oldum ama dogum çok feciymiş
ve benim hamileligim de beter geçer mide bulantılı,uykulu,bel sırt agrısı,
son 2 ay dogrulamam falan çok büyür karnım çünkü ikiz gibi
ince düşünce hiç yapasım yok
ama ben genel düşünüyorum
efe 1 yaşına gelince fikrim degişmezse tabi
iştahın nasıl kız ben öğlen fena dağıttım akşamda hayırlısı

yo canım bugün daha iyiyim götürdügüm incir toplarını saymazsak
yarın sen de düzelirsin inş lahadandır

erkeklerin kafa yavaş işliyo sen gözünü korkutsaydın yinede

canım benim oğlanında saçları kahverengi şuan alttan saçları çkıyo sarı sarı parlıyor.
değişmez artık kıvırcık olmaz canım saçları

uyumaksa tabi sallıyorum bir yandan sallanmadan uyusun yarım saat uyusun ya
emire ne güzel işte

ben 2 haftadır sebze veriyom zaten bu hafta çorba haftası
afiyet olsun zahmetime
sogan koymuyorum ben artık gazını arttırıyor

anacım istediğimi yemiyorum ya kendimi zayıflamış hissediyom bazen tartıya çıkıyorum aynı aynı offf sende durumlar nasıl ne hissediyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…