merhabalar anneler
yine geçmiş yapıp geleyim dedim sizi görünce vazgeçtim sohbet edelim dedim.
emir kaan bugün daha iyi az biraz burun akıntısı var başkada bişeyi yok çok şükür.strescim kusmadan önce benim koca oğluşa lahmacun yedirdiben ondanda olabilir diye pek telaşlanmadım.devam ederse götürürüm diye düşündüm devamıda gelmedi şimdi gözlem aşamasındayım sürekli ateii ölçüyorum ateş yada öksürk olursa yada kusma hemen göötürecem canım.sağol düşündüğün ve bilgilendirdiğin için.
benim de romatizma ağrım tavan yapmış durumda boynum bile tutuldu sırf emziriyorum diye minosetle idare ediyorum..k.peder aramış cumartesi günü 3 aile toplanıp bize gelceklermiş eşim demiş aslı hasta annen yapar.yardım eder,,yalan geldimi buram ağrıyor şuram ağrıyor diyor otur diyorum bende ne diyim onlara yemek mi yapıyım evmi temizliğim boynumun ağrısı cabası ne düşüncesiz insanlar var ama dicem gelmesinler başka zaman dicem..sankii gelip bana bakanmı var hastalanıyorum daha misafir getirme peşinde
lahmacun mu yok artık
yanına da şalgam suyu vereydiniz
cnm daha cok küçükler ya şimdiden midesine niye zarar gelsin ki zaten büyüdüğünde yeterince zarar görecek
babası da sonuçta gizli yedirmedi dimi
Faydaları yok bir de zarar verirler üç aile mi valla işin zor canımbenim de romatizma ağrım tavan yapmış durumda boynum bile tutuldu sırf emziriyorum diye minosetle idare ediyorum..k.peder aramış cumartesi günü 3 aile toplanıp bize gelceklermiş eşim demiş aslı hasta annen yapar.yardım eder,,yalan geldimi buram ağrıyor şuram ağrıyor diyor otur diyorum bende ne diyim onlara yemek mi yapıyım evmi temizliğim boynumun ağrısı cabası ne düşüncesiz insanlar var ama dicem gelmesinler başka zaman dicem..sankii gelip bana bakanmı var hastalanıyorum daha misafir getirme peşinde
merhabalar anneler
emir kaan bugün daha iyi az biraz burun akıntısı var başkada bişeyi yok çok şükür.strescim kusmadan önce benim koca oğluşa lahmacun yedirdiben ondanda olabilir diye pek telaşlanmadım.devam ederse götürürüm diye düşündüm devamıda gelmedi şimdi gözlem aşamasındayım sürekli ateii ölçüyorum ateş yada öksürk olursa yada kusma hemen göötürecem canım.sağol düşündüğün ve bilgilendirdiğin için.
kız ondan kusmuştur oburix lahmacunu yuttumu kızmerhabalar anneler
lahmacun mu yok artık
yanına da şalgam suyu vereydiniz
cnm daha cok küçükler ya şimdiden midesine niye zarar gelsin ki zaten büyüdüğünde yeterince zarar görecek
babası da sonuçta gizli yedirmedi dimi
dikkat ettimde sizin orda elektirik çok gidiyor niyeFaydaları yok bir de zarar verirler üç aile mi valla işin zor canım
Hoş geldin kus gel biz geçmiş yaratalım
Elektrik geldi gitmiyorum
Ama çok koyuydu ya yavrum zorlandı bayagı
Kız biliyom zorlugunu ablam 6 aylıkken bebegi hamile kaldı
Ki çkalede kimsesi de yok yaparım bir tane yanıma yardımcı
İki yaşa kadar çek rezillik sonra oynasınlar beraber
Şuan ablamın 3 ve 4,5 Yaşında çocukları ordan biliyom
Verin gazı yapayım kıss
iştahın nasıl kız ben öğlen fena dağıttım akşamda hayırlısıOf canım şalgam çekti
Faydaları yok bir de zarar verirler üç aile mi valla işin zor canım
Hoş geldin kus gel biz geçmiş yaratalım
Elektrik geldi gitmiyorum
kız ondan kusmuştur oburix lahmacunu yuttumu kızvermesin kız söyle kocişe bunlar daha bebe yav
bugün yapıcaktım şehriye çorbası yemez dedim vazgeçtüm en faydalısı sebze çorbaları ya ben sebzeye takılıcamefeye pirinçli et suyuna çorba yaptım bakalım içecek mi
maydanos ve nane de koydum
sezeryan oldum ama dogum çok feciymişcanım çok erke değilmi daha heleki efe gazlı bi bebek zor bakıyosun,yoruluyorsun hem sana yazık hemde efeye yazım onun ilgisini kardeşiyle paylaşmak zorunda kalıcaksın daha çok küçükler ve bize çok ihtiyaçları var.ben en çokta 2. bebek olrsa oğluma yeteri ilgiyi zamanı çabayı gösterememekten korkuyorum.2. yi 4-5 sene sonra düşünüyorum.oda yaparsam doğumdan korkuma yaparmıyım bilmiyorum.kız çocuk merakım var ama doğumdan da acayip tırsıyorum tekrar aynı sancıları çekip doğum yapmak kormutuyor beni.yoksa çock bakmak değilde korkutan sadece doğum.
iştahın nasıl kız ben öğlen fena dağıttım akşamda hayırlısı
hoşbuldum canım gitme kal elektirk te gelmiş.efe napıyo şuan uyuyomu kıs
çok obur bacım ağzına ne verirsen yemek istiyo benim adamında hoşuna gidiyo ne yerse ona da veriyo.geçenki yemekteki rezillikten sonra vermez haralde o kustuğunda dışardaydık ne yediyse çıkardı bizim oğlan biyere gir üstüne değiş falan baya rezil olduk.
uyumaksa tabi sallıyorum bir yandan sallanmadan uyusun yarım saat uyusun yahoşbuldum canım gitme kal elektirk te gelmiş.efe napıyo şuan uyuyomu kıs
çok obur bacım ağzına ne verirsen yemek istiyo benim adamında hoşuna gidiyo ne yerse ona da veriyo.geçenki yemekteki rezillikten sonra vermez haralde o kustuğunda dışardaydık ne yediyse çıkardı bizim oğlan biyere gir üstüne değiş falan baya rezil olduk.
bugün yapıcaktım şehriye çorbası yemez dedim vazgeçtüm en faydalısı sebze çorbaları ya ben sebzeye takılıcam
bugün balkabağı patates havuç kereviz yerelması soğan sarımsak ve irmikli çorba yaptım
erkeklerin kafa yavaş işliyo sen gözünü korkutsaydın yinede
ben hep korkutuyorumerkeklerin kafa yavaş işliyo sen gözünü korkutsaydın yinede
canım benim oğlanında saçları kahverengi şuan alttan saçları çkıyo sarı sarı parlıyor.
değişmez artık kıvırcık olmaz canım saçları
efeye pirinçli et suyuna çorba yaptım bakalım içecek mi
maydanos ve nane de koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?