surat ifadelerimizi bile kendimiz yapıyormuşuz behamileligimde 23 kg almıştım :) şimdi 18 kg verdim ama hala alyansım olmuyorhalbuki 10 kg alana kadar takmıştım niye böyle oldu anlamadım aranızda böyle olan var mı acaba ?ha bir de ayakkabılarım da olmuyor bir no büyümüş çok sinir bozucu bir şey yaa..hep böyle mi kalacak acaba
eylülllbende 13 kilo almistim hamileligimde 13 hepsini verip geri sade 2 kg aldim emzirdigim zaman .
alyansim cok sükür oluyor ama bu ayakkabi olayi bendede var ya diyorum dogumdan sonra bütün kaliplar degisti yada benim ayagim büyüdü
düzelir diye umut ediyorum yaa koca ayak koca elli kalacagım yoksa :)
umut taciri eylülldüzelir canim hamilelikten sonra 1 sene sürer tamamen eski halimize dönmemiz
aylardır degişen bir şey olmamışevet ya 4,5 aydır böyleyiz biz..20 günlüktü kolik başladı dizimizde salladık sallayış o sallayış...şimdi de diş var ondan huzursuz..tam uyudu diyoruz duruyoruz hoopp ayaklar havaya kalkıyor ve uyanıp aglıyor gel de sallamagece gündüz böyleyiz napacagımızı şaşırdık..
biliss degilmiş 8.ayı bekleyecez o zamançok zor bir durum. ben ablamdan biliyorum. ablamın oğlu kolikti. tam 8 ay sürdü. sabahtan akşam 12 ye kadar hiç susmadan ağlıyordu. herkes seferber oluyordu. ağlamaktan gözündeki damar şişmişti. 8 ay sonra da tık diye kesildi. şimdi çok sakin bir çocuk. inşallah sizinki bu kadar uzun sürmez.
sadece güldümben doğumdan sonra çok kilo aldım ama kilonun dışında ellerim şiş ödem oluyor sadece ellerimde alyans olmuyor ayakkabı olmuyor hiç ama hiç birşeyim olmuyor
aslında bu duruma kabız denmiyor kaka sertliği olmadıkça beyimizin poposu haftada bir çalışıyor oda kurcalamayla neyse düzenli olsun dedik duphalac diye bağırsak düzenleyici içiyor 3 gündür 1 defa yaptı oda dün az birşey acaba az yiyor ya hepsini vücut kullanıyormu artık böyle düşünmeye başlayacam sanırım
buna bir çare bulmak lazım ben şu an büyğk oğlumda yaşadıklarımı sende gördüm inan çok üzüldüm sana çok samimi tavsiyem ağlasada yırtınsada bu kadar sallama
ben 3 yıl evet 3 yıl uyku bilmedim ayagında salla yok beşik salla hayata küsmüştüm taki yeter dedim sallamadım sonra ağlamaktan boğulur gibi oluyordu ama direndim sallamadım zorla bıraktı bir yolu olmalı
ya nasıl bu kiloları veriyorsunuz ben neden veremiyom
aman diyim şikayet ertme bende hep memede kalmak istiyo diyordum ya 3-4 gündür emmiyo gece uyku haliyle bile emdiğinifark edince gözünü açıp kendini geri atıyor çok canım sıtkın
eklediğin yoğurta ılık sütten 1 kaşık ekle sulandır sonra süte dök ve artık hareket ettirme 6-7 saat sıcak tut bu süre sonunda hala sıvı görünüyorsada dolaba kaldır dolapta katılaşıyor
haklısın ağzı var dili yok ama inan bi süre sonra sen yıpranırsın yıpranmış anne kadar çocuğa zararlı birşey de yok tabi herkes yaşadıkça öğreniyor herşeyi kolay gelsin
saol canım
ay ne tuhaf geldi eski yazışmalar