benim de 50 yaş civarı güleryüzlü bi bayan ama girmemle çıkmam bir oluyor hiç daha odadaki sandalyeye totomu koyamadım hep ayaküstü paramla rezillik resmen bide karşılığını alamıyorum
zaten çocuk dr genelde sevimsiz tipler:44:
ek gıdadandır öyleEfe ikinci günün sonunda kaka yaptı ama nasıl bir kaka
Böyle afedersiniz yapıl yapış esniyor acaba niye susuz kaldı diye mi
Cevap bulamazsam doktoru arayacam adam bizi bırakacak bu yüzden
ona davulun sesi hoş geliyo 2 çocuk helede zor çocuklar olursa anlar o anyayı konyayıkaram hem yorgunum diyon hem ikinci diyon bacım amacın ne seninnasıl bir cesaret sendeki pes yaniii
stress ahmette çoştu sanırım bu aralar canım bencede başka bir doktor dene kıyamam yaa nasılda canı yanıyordur
Benim var yuvarlagı canım
karam hem yorgunum diyon hem ikinci diyon bacım amacın ne seninnasıl bir cesaret sendeki pes yaniii
stress ahmette çoştu sanırım bu aralar canım bencede başka bir doktor dene kıyamam yaa nasılda canı yanıyordur
biri 2. mi dedi:18::18:
çok incelememek gerektiğini düşünenlerdenim yaBizimki genç erkek tez canlı hızlı hızlı bakıyor
Ben de tezcanlıyım hızlı hızlı sorup duruyorum
Eşimin başı dönüyor çıkınca
Bizimki çok komik efe şöyle huysuz böyle huysuz diyom
Efe adama bakıp gülücükler atıyor adam bana bakıyor neresi
Huysuz der gibi bir de herşeyin dogalından yana bebe bis
Küvisine karşı
ek gıdadandır öyle
susuz kalınca idrarları bezde sarı sarı duruyo aklınızda bulunsun
ona davulun sesi hoş geliyo 2 çocuk helede zor çocuklar olursa anlar o anyayı konyayı
ahmetin canı yanıyodur dağilmi:26:ama yürütecinde geziyor acısa basmak istemezdi hıı
senin 70 inde bile enerjin bitmez inan ben senin kocana acıyom yazık adamaBenim var yuvarlagı canım
napim ya yaş oldu 29 enerjimiz bitmeden
Ben dedim
senin 70 inde bile enerjin bitmez inan ben senin kocana acıyom yazık adama
çok incelememek gerektiğini düşünenlerdenim ya
anacım ben hiç bir mama yememişim beğenmezmişim pürünç unuyla büyümüşüm annem söyler hep halada bayılırım eee ne oldu anne sütü alanları da sğlıklı beslenenleride görüyom amann diyom cins önemli
normal canım ek gıda demir efeyide bozdu işte sıkıntı yok no panikAma çok koyuydu ya yavrum zorlandı bayagı
Kız biliyom zorlugunu ablam 6 aylıkken bebegi hamile kaldı
Ki çkalede kimsesi de yok yaparım bir tane yanıma yardımcı
İki yaşa kadar çek rezillik sonra oynasınlar beraber
Şuan ablamın 3 ve 4,5 Yaşında çocukları ordan biliyom
Verin gazı yapayım kıss
normal canım ek gıda demir efeyide bozdu işte sıkıntı yok no panik
benim arada düşüklerim olmasaydı
6.5 yaş
5 yaş
4 yaş
7 aylık
Ama çok koyuydu ya yavrum zorlandı bayagı
Kız biliyom zorlugunu ablam 6 aylıkken bebegi hamile kaldı
Ki çkalede kimsesi de yok yaparım bir tane yanıma yardımcı
İki yaşa kadar çek rezillik sonra oynasınlar beraber
Şuan ablamın 3 ve 4,5 Yaşında çocukları ordan biliyom
Verin gazı yapayım kıss
normal canım ek gıda demir efeyide bozdu işte sıkıntı yok no panik
benim arada düşüklerim olmasaydı
6.5 yaş
5 yaş
4 yaş
7 aylık
benim de romatizma ağrım tavan yapmış durumda boynum bile tutuldu sırf emziriyorum diye minosetle idare ediyorum..k.peder aramış cumartesi günü 3 aile toplanıp bize gelceklermiş eşim demiş aslı hasta annen yapar.yardım eder,,yalan geldimi buram ağrıyor şuram ağrıyor diyor otur diyorum bende ne diyim onlara yemek mi yapıyım evmi temizliğim boynumun ağrısı cabası ne düşüncesiz insanlar var ama dicem gelmesinler başka zaman dicem..sankii gelip bana bakanmı var hastalanıyorum daha misafir getirme peşinde
Stres benim telin şarjı azaldı canım
Elektrik de yok ben çıkıyorum aslında iyiydik yakalamışken seni
Sohbet öptm gör
aradaki 2 tane sebepsiz belki yorgunluktandır bilmiyorumHadi ya amma düşmüş kız niye ki
Çıkamadım meraktan
bunun için bırakacaksa bıraksın gitsinamann ben o kadar cesur değilim :18:
gecen ay ki korkudan sonra bu ay olabildiğince az şey olduhep bahane uydurdum bi yandan da koca bıkacak diye de korkuyorum
napim zamansız 2.den korkuyorum
gelmesinler canım ya geçmiş olsunbenim de romatizma ağrım tavan yapmış durumda boynum bile tutuldu sırf emziriyorum diye minosetle idare ediyorum..k.peder aramış cumartesi günü 3 aile toplanıp bize gelceklermiş eşim demiş aslı hasta annen yapar.yardım eder,,yalan geldimi buram ağrıyor şuram ağrıyor diyor otur diyorum bende ne diyim onlara yemek mi yapıyım evmi temizliğim boynumun ağrısı cabası ne düşüncesiz insanlar var ama dicem gelmesinler başka zaman dicem..sankii gelip bana bakanmı var hastalanıyorum daha misafir getirme peşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?