korkuyorum tartılmaktann:18: bu hafta dana gibi yedim seboş benzetmesianacım istediğimi yemiyorum ya kendimi zayıflamış hissediyom bazen tartıya çıkıyorum aynı aynı offfsende durumlar nasıl ne hissediyon
ohh miss yarasın efe paşaya
efemede afiyet olsun anasıuyumaksa tabi sallıyorum bir yandan sallanmadan uyusun yarım saat uyusun ya
emire ne güzel işte
ben 2 haftadır sebze veriyom zaten bu hafta çorba haftası
afiyet olsun zahmetime
sogan koymuyorum ben artık gazını arttırıyor
efemede afiyet olsun anası
gaz demişken ahmete ben 20 günlükten itibaren hep kimyon içirdim rahat gaz yapsın diye öyle çok sıkıntı yaşamadım ha bide nurse harvey diye bitkisel ilaç kullandım aklında olsun
yaklaşık 2 aydır ahmette gazlı versemmi acaba kimyon derken ağlıyor şuan kaçtımmmmmmm
kzılar sanırım benim oğlan beni kullanmayı öğrendi.biyere yaklaştığı zaman yapmaması gereken bişey olduğu zaman şşşş hayır diyorum anlıyo hayırın ne demek olduğunu sanırım başlıyo alt dudağını emer gibi yapıp surat büzmeye benim surat ifadem değişmezse gülmessem ağlamaya çeviriyo .çok fena bu bebeler ya ama şimdiden alışmaları lazım dmi hayıra .kızıyorum sonra ağlamasın diye gülüyorum sanırım bu hiç iyi bi duruş olmuyo sizce nasıl davranmam gerekiyor.kararlımı davranmalıyım yksa şimdilik hiç hayır olayına girmeyyeyim kızmayaymmı
ek gıdadandır öyle
susuz kalınca idrarları bezde sarı sarı duruyo aklınızda bulunsun
ona davulun sesi hoş geliyo 2 çocuk helede zor çocuklar olursa anlar o anyayı konyayı
ahmetin canı yanıyodur dağilmi:26:ama yürütecinde geziyor acısa basmak istemezdi hıı
Benim var yuvarlagı canım
napim ya yaş oldu 29 enerjimiz bitmeden
Ben dedim
Ama çok koyuydu ya yavrum zorlandı bayagı
Kız biliyom zorlugunu ablam 6 aylıkken bebegi hamile kaldı
Ki çkalede kimsesi de yok yaparım bir tane yanıma yardımcı
İki yaşa kadar çek rezillik sonra oynasınlar beraber
Şuan ablamın 3 ve 4,5 Yaşında çocukları ordan biliyom
Verin gazı yapayım kıss
normal canım ek gıda demir efeyide bozdu işte sıkıntı yok no panik
benim arada düşüklerim olmasaydı
6.5 yaş
5 yaş
4 yaş
7 aylık
benim de romatizma ağrım tavan yapmış durumda boynum bile tutuldu sırf emziriyorum diye minosetle idare ediyorum..k.peder aramış cumartesi günü 3 aile toplanıp bize gelceklermiş eşim demiş aslı hasta annen yapar.yardım eder,,yalan geldimi buram ağrıyor şuram ağrıyor diyor otur diyorum bende ne diyim onlara yemek mi yapıyım evmi temizliğim boynumun ağrısı cabası ne düşüncesiz insanlar var ama dicem gelmesinler başka zaman dicem..sankii gelip bana bakanmı var hastalanıyorum daha misafir getirme peşinde
geçmiş olsun canım oğluşuna ama ihmal etme doktora götür bence boğazdaki hemen ciğere inebiliyor
bizim göbişde duruyor daha gömemedik biryere
canım allaha şükür birşey çıkmamış çok sevindim
marji sizin bu gelin tam fenaymış canım yaa ama sorsan o fena değil sen görümcelik yapıyorsun
karam afiyet olsun canım mangal üstüne tatlııı ohhh götür bacım
belli olamadığın
gece ahmete bi bağırdım bide bacağına şöyle parmağımla bi ittirdim anam o ne ağlama o ne ağlama evi yıktı gururu kırıldı herhal
benim de 50 yaş civarı güleryüzlü bi bayan ama girmemle çıkmam bir oluyor hiç daha odadaki sandalyeye totomu koyamadım hep ayaküstü paramla rezillik resmen bide karşılığını alamıyorum
zaten çocuk dr genelde sevimsiz tipler:44:
Ama çok koyuydu ya yavrum zorlandı bayagı
Kız biliyom zorlugunu ablam 6 aylıkken bebegi hamile kaldı
Ki çkalede kimsesi de yok yaparım bir tane yanıma yardımcı
İki yaşa kadar çek rezillik sonra oynasınlar beraber
Şuan ablamın 3 ve 4,5 Yaşında çocukları ordan biliyom
Verin gazı yapayım kıss
benim de romatizma ağrım tavan yapmış durumda boynum bile tutuldu sırf emziriyorum diye minosetle idare ediyorum..k.peder aramış cumartesi günü 3 aile toplanıp bize gelceklermiş eşim demiş aslı hasta annen yapar.yardım eder,,yalan geldimi buram ağrıyor şuram ağrıyor diyor otur diyorum bende ne diyim onlara yemek mi yapıyım evmi temizliğim boynumun ağrısı cabası ne düşüncesiz insanlar var ama dicem gelmesinler başka zaman dicem..sankii gelip bana bakanmı var hastalanıyorum daha misafir getirme peşinde
kzılar sanırım benim oğlan beni kullanmayı öğrendi.biyere yaklaştığı zaman yapmaması gereken bişey olduğu zaman şşşş hayır diyorum anlıyo hayırın ne demek olduğunu sanırım başlıyo alt dudağını emer gibi yapıp surat büzmeye benim surat ifadem değişmezse gülmessem ağlamaya çeviriyo .çok fena bu bebeler ya ama şimdiden alışmaları lazım dmi hayıra .kızıyorum sonra ağlamasın diye gülüyorum sanırım bu hiç iyi bi duruş olmuyo sizce nasıl davranmam gerekiyor.kararlımı davranmalıyım yksa şimdilik hiç hayır olayına girmeyyeyim kızmayaymmı
haklısın canım zaten buda bize ders oldu bidahada abuk sabık şeyler yedirmeyiz oğluşa.oda herşeye kuş gibi ağzını açıyo
geçmiş olsun cnm ağır gelmiştir lahmacun düzelir hemen inşallahmerhabalar anneler
yine geçmiş yapıp geleyim dedim sizi görünce vazgeçtim sohbet edelim dedim.
emir kaan bugün daha iyi az biraz burun akıntısı var başkada bişeyi yok çok şükür.strescim kusmadan önce benim koca oğluşa lahmacun yedirdiben ondanda olabilir diye pek telaşlanmadım.devam ederse götürürüm diye düşündüm devamıda gelmedi şimdi gözlem aşamasındayım sürekli ateii ölçüyorum ateş yada öksürk olursa yada kusma hemen göötürecem canım.sağol düşündüğün ve bilgilendirdiğin için.
beş kuruşluk faydaları yok cnm insan halinden anlamıyorlar
aradaki 2 tane sebepsiz belki yorgunluktandır bilmiyorum
bunun için bırakacaksa bıraksın gitsinbırakmaz kız bak bana kardeş kardeş yaşıyoz kocişle
gelmesinler canım ya geçmiş olsun
işe yaradıkları yok bide zahmet vericekler düşüncesizler
aynen cnm sözde yardıma geliyor oram ağrıyor buram ağrıyor beni daha beter strese o sokuyor.niye sende toplanıyorlarmış bacım kendi karısına iş olmasın diyemi demiş.eşinde iyi demiş hasta diye.gelmesinler boşver sende söyle olmassa.biz hastalanınca kimsenin umrunda olmuyo bide o halde çocuklara bakıp onlkarıda hasta ediyoruz.töbe töbe ne düşüncesiz insanlar var hasta dediği halde olsun annen yardım eder demiş .kayınvalidelerde gelinime gitsemde iş yapsam diye gözlüyolar sanki.
kendileri yetmiyor bide milleti topluyor cnm gelmesinler dedim eşime söyleyecek bakalımFaydaları yok bir de zarar verirler üç aile mi valla işin zor canım
Hoş geldin kus gel biz geçmiş yaratalım
Elektrik geldi gitmiyorum
maşallah ne çorbamış cnm yok yok yani yarasın bebişinebugün yapıcaktım şehriye çorbası yemez dedim vazgeçtüm en faydalısı sebze çorbaları ya ben sebzeye takılıcam
bugün balkabağı patates havuç kereviz yerelması soğan sarımsak ve irmikli çorba yaptım
sağol tatlım aynen boğaz derdine düşmüşcanım yürüteçte tam üstüne basıyormu yıkarken giydirirken falan elleyince huysuzlanmıyormu tepki vermiyorsa acımıyordur
kız acele etme hele bir dur zati sezeryanlısın dr ile konuştun mu kaç sene verdi malum zaman geçmedi mi sorun olabiliyor hamişken şöyle düşün efe tam ayaklanmış oyun istiyor sen hamilesin kafan kalkmıyor halsizsin efeyle nasıl ilgileneceksin yazık kız kuzuya
karammmm al sana gazz
canım sende bereketliymişsin ben birtane yapasıya kadar cebelleştim durdum
geçmiş olsun canım bu insanlar ne düşüncesiz yaa eşin hasta diyor k.peder hala gelme derdinde
eliföykü kız lahmacun mu yedirdiniz çocuğa :26::26: canım muhtemelen yağlı gelmiştir o yüzden kusmuştur eşine söyle acele etmesin o kadar ev yemekleri neyse kendin yapıyorsun içindekileri biliyorsun ya dışarıdakiler hem et çok çabuk bakteri üretir dışarıdan yerken bizler bile dikkatli davranmalıyız
sağol balım aynen öyleler hasta olmasam gene uğraşırımda ancak oğluma yetiyorum bu aralar allah akıl fikir versin onlarada başka zaman gelsinler ne yapayım çekemem.öyle oluyor canım adım cadı görümceye çıktı.
bizimkide öyle ortalığı yıkıyor azcık sesimi yükseltsem küsüyor
bende dünya para veriyorum aynı tas aynı hamam şöyle bir çoçuğa tam olarak bakmıyorlar bile 3 doktor değiştirdim hele en sonuncusu tam bir felaket yaşlı bir kadındı ve sanki ben onun yardımcısıymışım gibi emirler veriyor ne olduğumu şaşırdım yani devlet hastanesindeki muhabeleden farksız
yap kız yap bakarsın
geçmiş olsun canım,ne düşüncesizler zaten küçücük bebeğin var bir onlar eksikti.
bende hayır ve cıss diyorum ağlıyor ama sonra aynen devam ama devam etmeli böyle böyle öğreniceklerkzılar sanırım benim oğlan beni kullanmayı öğrendi.biyere yaklaştığı zaman yapmaması gereken bişey olduğu zaman şşşş hayır diyorum anlıyo hayırın ne demek olduğunu sanırım başlıyo alt dudağını emer gibi yapıp surat büzmeye benim surat ifadem değişmezse gülmessem ağlamaya çeviriyo .çok fena bu bebeler ya ama şimdiden alışmaları lazım dmi hayıra .kızıyorum sonra ağlamasın diye gülüyorum sanırım bu hiç iyi bi duruş olmuyo sizce nasıl davranmam gerekiyor.kararlımı davranmalıyım yksa şimdilik hiç hayır olayına girmeyyeyim kızmayaymmı
sadece parmağını elleyince çekiyor ben betadin ve antibiyotik pomat başladım bugün 2-3 güne üyleşirde iyi bi dr bulayımcanım yürüteçte tam üstüne basıyormu yıkarken giydirirken falan elleyince huysuzlanmıyormu tepki vermiyorsa acımıyordur
kız acele etme hele bir dur zati sezeryanlısın dr ile konuştun mu kaç sene verdi malum zaman geçmedi mi sorun olabiliyor hamişken şöyle düşün efe tam ayaklanmış oyun istiyor sen hamilesin kafan kalkmıyor halsizsin efeyle nasıl ilgileneceksin yazık kız kuzuya
karammmm al sana gazz
canım sende bereketliymişsin ben birtane yapasıya kadar cebelleştim durdum
geçmiş olsun canım bu insanlar ne düşüncesiz yaa eşin hasta diyor k.peder hala gelme derdinde
eliföykü kız lahmacun mu yedirdiniz çocuğa :26::26: canım muhtemelen yağlı gelmiştir o yüzden kusmuştur eşine söyle acele etmesin o kadar ev yemekleri neyse kendin yapıyorsun içindekileri biliyorsun ya dışarıdakiler hem et çok çabuk bakteri üretir dışarıdan yerken bizler bile dikkatli davranmalıyız
değiştir valla hiç bebek sevenine raslamadım soy tut çevir giydir oldu canım arayayımda iyi bi dr görsün kuşumuöyle oluyor canım adım cadı görümceye çıktı.
bizimkide öyle ortalığı yıkıyor azcık sesimi yükseltsem küsüyor
bende dünya para veriyorum aynı tas aynı hamam şöyle bir çoçuğa tam olarak bakmıyorlar bile 3 doktor değiştirdim hele en sonuncusu tam bir felaket yaşlı bir kadındı ve sanki ben onun yardımcısıymışım gibi emirler veriyor ne olduğumu şaşırdım yani devlet hastanesindeki muhabeleden farksız
yap kız yap bakarsın
geçmiş olsun canım,ne düşüncesizler zaten küçücük bebeğin var bir onlar eksikti.
ilk defa böyle dr duydumyerim ben onu yaaa çok tatlı bu bebişler
herkes dr dan bahsetmiş bizim doktorumuz çok iyi geçen ay 6. ay kontrolünde tam 45 dakika sürdü görüşmemiz odaya girer girmez alır adayı üstünü kendi çıkarır bezini kendi değiştirir telefonlarımıza maillerimize muhakkak cvp verir
karam maşallah ya iyi yürümüşsün .bizim evdede yürüyüş bandı var ama kulanan yok
HERKESE GÜNAYDINNN...hamileligim sizinle geçti diyebilirim..daha aktif olmak istedim...beni de aranıza alırsanız sevinirimm :)
oburlukta bir numaraabunu görür görmez içine karpuz koyup ogluma veresim geldi :) kendime de mi alsam ne :)
merhaba
yanlış hatırlamıyorsam senin oğlanda bağırsak düzenleyici kullanıyordu duph.......
sen nasıl ve nekadar kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?