bizim topik türk sanat müziği icra ediyor orası gamgam yapıyor
sağol canım süt alerjisinden olabilir diye şüpelenmeye başladık yoğurt ve sütlü mamalardan:44:mikrop çıkmadı çünkü tahlilde
bıktım bu adamdan eşimin babası işte mecbur katlanıyoruz bir biz varız bize sarıyor
çok güzel bir yazıymış ahh birde uygulayabilsem.teşekkürler canım
keşke bende senin gibi düşünebilsem
9:inş
saol canım:4
ayy çok heycanlı:18:sorunsuz bir şekilde atlatır inşallah efemiz
kız son rakamı 3 ve 4 le bitenler hatırlayamadım tamyok kız son sayfaları okumadım daha
nasıl döküldün kızz
ben de kaynaşacam yarın
kız son rakamı 3 ve 4 le bitenler hatırlayamadım tam
seni bile yazdılar stres seni almaya geldiler diye bende dedim karam mı ben gidiyom o zaman dedim öyle kaynaştık
ben dedim karam okuyup patlatmıştır cevabı ama okumadın demekkız görsem kesin dalardım konuya görmedim tühh
ben dedim karam okuyup patlatmıştır cevabı ama okumadın demek
marji nereye gitti kız anacım kızı depresyona soktu devrilesi kp bu ne ya
kız zaten iriss eylül analarına selam söyle kahveye bekliyoz dedi sonra gideriz kızhadi be gel gidek kız diyek çay içmeye geldik
ben dedim karam okuyup patlatmıştır cevabı ama okumadın demek
marji nereye gitti kız anacım kızı depresyona soktu devrilesi kp bu ne ya
okudunmu kızseni okumaya gittim kızz
he ben bildimseni okumaya gittim kızz
kız zaten iriss eylül analarına selam söyle kahveye bekliyoz dedi sonra gideriz kız
ne demek tatlım arkandayıztüm destek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum birazda olsa moralim yerine geliyor
okudunmu kızbianda stres niye yazmıyon hep geliyosun dediler ben kopya çeken öğrenci gibi oldum şaştım kaldım anacım artık topikler arası yazışıyorum
marji takma kız bu adamı boşver iş olacağına varsın üzül üzül nereye kadartüm destek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum birazda olsa moralim yerine geliyor
okudunmu kızbianda stres niye yazmıyon hep geliyosun dediler ben kopya çeken öğrenci gibi oldum şaştım kaldım anacım artık topikler arası yazışıyorum
marji takma kız bu adamı boşver iş olacağına varsın üzül üzül nereye kadar
ne demek tatlım arkandayız
yarın akşam gidek mi kızz kahve içmeye
kız yabancı sayılmazlar bizde ağustosta doğurduk nede olsa
onlar kaynaşmıştır canım ya biz çok kaynaşamayız gibi otur oturduğun yerdene demek tatlım arkandayız
yarın akşam gidek mi kızz kahve içmeye
takma demesi kolay bir de marjiye sor bakalım
git kız git bizleride çağırmışlar kahveye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?