arya rüzgar nasıl
huzurlu sakin güzel bir gün geçirmek dileğiyle herkese günaydın
doğum günleri aynıymış paşaların. aşısına geç gittiniz o zaman. ben de bugün 6 aylık olduysa diye sordum
evet cnm geçen aşıda biraz geç olmuştu o yüzden sağlık ocağından böle çağırdılar bizi...hadi ya senin paşada mı 21 eylül..kaç kilo doğmuştu?benim oğlan 3250 doğdu ama 2900 e düştü..
inş temiz çıkar canım,ultrasyonalabaktı mı
gaz sanki canım ya
bizim düzenimiz 4 saatte bir anne sütü emzirip çıkacagım saate getiriyorum
düz gece benim sütte sıkıntılıydı gece 1 kere emerdi dün üç kere emdi
drdan sonra da avm ye gittik ctesi de gideceğizz ama dedim eşime ben gitmem sen arkadaşlarla bensiz takıl bi kere dekızım için herşeyyy
evet ya keserlerdi kasap gib çok şükür bir sorun yokefe minik adam olcekk heeee
konuşmuşsunuz da gece şöyle bi baktıım da aklıma geldi eskiden uyuşturma falan var mıydı ki alırlar, keserlerdi, bi aile dostu da elini tutar hıhhh hadi oldu da bitti maşallahh
şimdi ne güzel acı yok ohh mis gibi
iyi olsun tez zamanda iyileşsin inşbiraz daha iyi canım kusması durdu gibi öksürükte azaldı ama daha tam iyileşmedi sen neyapyn efe nasıl sünnet olacakmış şimdiden hayırlı olsun efemiz erkek olacak
hivdam tammm 7 aylıkkkkkk
benim kız da 3200 doğdu 2900 e düşmüştüdoğum günleri aynıymış paşaların. aşısına geç gittiniz o zaman. ben de bugün 6 aylık olduysa diye sordum
evet cnm geçen aşıda biraz geç olmuştu o yüzden sağlık ocağından böle çağırdılar bizi...hadi ya senin paşada mı 21 eylül..kaç kilo doğmuştu?benim oğlan 3250 doğdu ama 2900 e düştü..
evet ya keserlerdi kasap gib çok şükür bir sorun yok
iyi olsun tez zamanda iyileşsin inş
he kız erkek oluyor os...lu erkek
:124::124::124: allah niye yıllara girmenizi nasip eylesinn
evet aynı gün doğurmuşuz
3160 gr doğdu. hem aynı gün hem de aynı kiloda doğurmuşuz
herkese günaydın kızlar
oysaki benim de çook ihtiyacım vardı merkeze gidip şööyle bi haava almaya
sıkıldım artık bu yerden şu tayin dönemi bi gelseydi arkama bile bakmadan giderdikkkkkk merkeze ooffffff
sağol canım tüm bebekler için inş. sağolasınnn
günaydınnnlarrr
nasılsınız? bebeşler uyudu mu gece?
biz dün gittik dışarı hatta dr ye biliyorsunuz hemen söyleyeyim
şaşırdı söyleyince, baktı, smaer testi aldı bir hafta sonra çıkacak sonuç inş. bir şey çıkmaz
mantar için krem ve fitil verdi, bir de düzenleyici
ama kızlar yaa kızım dün çook kötüydü doymuyordu, süreli mızmız gece uyumadı muhallebi yaptım 9 da verdim yok yemedi zor uyudu aç olsa yer ama ağlıyor sıkıyordu kendini sürekli bi ıııııı yapıp duruyordu 2 saatte bir kalktı kuzucummm
sizler nasıl yapıyorsunuz dışarıya çıktığınızda ? süt malum artık yetiyor :44:
Günaydın cnm..nasılsın?pipinin ucu gidecek demekasında biz de yağızı sünnet ettirmek istiyoruz ama biraz da korkuyorum.genek anestezi mi olacak?nasıl oluyormuş?
he gidecek
anestezi degil sedasyonla canım hafif uyku hortum falan degilmiş:44:
vucüda zararı yokmuş kendi doktorumuza da sormuştum
Anladım cnm..biz bir kaç hastaneyi araştırmıştık.lokal ya da genel anestezi yapıyorlar.lokalide doktorlar pek istemiyormuş bebek durmaz eli kolu oynar diye..bende tam bayıltılmasını istemem..öle kaldı..inşallah sorunsuz hallolur efenin ..
günaydın canım
prime mall e mi gitcekler
inş canım ya uzun çarsı,saray caddesi az gezersiniz ben de çok özledim memleketimi
annem bu ayın sonunda gelecek inş
canım dişlerinden huzursuz olabilir prensesin....bu arada niçin doktora gittin?geçmiş yapamıyorum her zaman.kusura bakma..geçmiş olsun..
bizden haberler
ürologla görüştük ctesi sabah 9 da pipi azcık ucundan
kan verdik elden ve de topuktan pıhtılaşma süresi için
tabi ben giremedim eşim girdi tuttu
en geç 1 haftada iyileşir dedi
hafif sedasyonla yapacakmış ve bebege hiçbir zararı yokmuş
yöntem dedim genel cerrahi dedi
gitmişken böbreklerine de bakayım dedi baktı güzel dedi
bagırsaklarına da bakalım dedim abartma dedi
karşıda da efenin doktoru vardı hemen gittim ama yerinde yoktu kilosunu boyunu ölçtürttüm kızlara
büyümüş kilo almış yine tosunum
cnm bugün biraz daha iyiym bu cumartesiyi atlattık haftaya gelin dedim.salı günü dr gidicem dedim bozuldular biraz ne yapayım cnm insan halinden anlasınlar azıcık hep onların dediğmi olcak
cnm nerden aklınıza geldi kalıp işi süper beğendimmmmmmmmmmmmmmmhadi hayırlısı olsun hemencik iyleşsin pipişiniz.
marjinalim acayip kızdım şu kayınpederine huysuz insan çok zor
gelelim bana ben bugün ne yedim :::: tontiş anne olarak sabah iki dilim ekmek.biraz zeytin peynir 1 tane yumurta.domates ,nutella yemedim kendime şaştım:)açık çay
öğlen kısır ama az
akşam da pazı sarma 8-9 tane ekmek yok yoğurtla ama heralde 3 litre su içtim bugün he bide sütlü türk kahvesi içtim
he birde bugün kaynanam geldi diyor milletin çocuları 5 aylık yürüyor fatih niye yürümüyor acayip sinir etti beni genededim bebek bu mucize bekleme ben yaşımı geçerek yürümüşüm bana çekmiş.sabrımı zorluyorrrrrrrrrr
günaydınnnlarrr
nasılsınız? bebeşler uyudu mu gece?
biz dün gittik dışarı hatta dr ye biliyorsunuz hemen söyleyeyim
şaşırdı söyleyince, baktı, smaer testi aldı bir hafta sonra çıkacak sonuç inş. bir şey çıkmaz
mantar için krem ve fitil verdi, bir de düzenleyici
ama kızlar yaa kızım dün çook kötüydü doymuyordu, süreli mızmız gece uyumadı muhallebi yaptım 9 da verdim yok yemedi zor uyudu aç olsa yer ama ağlıyor sıkıyordu kendini sürekli bi ıııııı yapıp duruyordu 2 saatte bir kalktı kuzucummm
sizler nasıl yapıyorsunuz dışarıya çıktığınızda ? süt malum artık yetiyor :44:
günaydın canım evet ara ara oluyorgünaydın kızlarrr
maşallah efe büyümüş c.tesi de sünnet olacakmış hayırlısı olsun canım umarım çok zorlanmadan atlatırsınız bir haftayı
ayyy al birtane daha kaynana benimkide gelip tembel tembel diyip duruyor neymiş küçük görümcem 3 aylıkken sehpaya tutunup ayakta duruyormuş büyük görümcem 9 aylıkken konuşuyormuş ama oğlu bir yaşından sonra yürümüş demiyorki normaldir babasına çekmiş anca tembel tembel pazar günü de k.peder diyor bunun kadarkiler yürüyor bunun emeklemesi lazım artık 7 aylık oldu ayyy sinir oldum yine yaaa ne insanlar
canım umarım test sonucunda temiz çıkar bu ara bebelerde var bir durum benim kızımda bu aralar geceleri çok uyanıyor gazı oluyor halbuki sabah kadar deliksiz uyurdu önceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?