2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

efe minik adam olcekk heeee

konuşmuşsunuz da gece şöyle bi baktıım da aklıma geldi eskiden uyuşturma falan var mıydı ki alırlar, keserlerdi, bi aile dostu da elini tutar hıhhh hadi oldu da bitti maşallahh

şimdi ne güzel acı yok ohh mis gibi

bilmiyorum ki bilemediğim için anlamadığım için delirdim dün gece. hala da gerginimmmm, uykusuzum

evet canm alttan baktı
zaten smear testinin yılda bir kez yapılması gerekiyor ben de gitmişken yaptırdık iyi oldu

drdan sonra da avm ye gittik ctesi de gideceğizz ama dedim eşime ben gitmem sen arkadaşlarla bensiz takıl bi kere de kızım için herşeyyy

evet ya keserlerdi kasap gib çok şükür bir sorun yok
biraz daha iyi canım kusması durdu gibi öksürükte azaldı ama daha tam iyileşmedi sen neyapyn efe nasıl sünnet olacakmış şimdiden hayırlı olsun efemiz erkek olacak
iyi olsun tez zamanda iyileşsin inş
he kız erkek oluyor os...lu erkek
hivdam tammm 7 aylıkkkkkk

:124::124::124: allah niye yıllara girmenizi nasip eylesinn

evet aynı gün doğurmuşuz
3160 gr doğdu. hem aynı gün hem de aynı kiloda doğurmuşuz

herkese günaydın kızlar

evet ya keserlerdi kasap gib çok şükür bir sorun yok

iyi olsun tez zamanda iyileşsin inş
he kız erkek oluyor os...lu erkek

:124::124::124: allah niye yıllara girmenizi nasip eylesinn

oysaki benim de çook ihtiyacım vardı merkeze gidip şööyle bi haava almaya

sıkıldım artık bu yerden şu tayin dönemi bi gelseydi arkama bile bakmadan giderdikkkkkk merkeze ooffffff

sağol canım tüm bebekler için inş. sağolasınnn

evet aynı gün doğurmuşuz
3160 gr doğdu. hem aynı gün hem de aynı kiloda doğurmuşuz

herkese günaydın kızlar
günaydın canım

prime mall e mi gitcekler
inş canım ya uzun çarsı,saray caddesi az gezersiniz ben de çok özledim memleketimi
annem bu ayın sonunda gelecek inş

canım dişlerinden huzursuz olabilir prensesin....bu arada niçin doktora gittin?geçmiş yapamıyorum her zaman.kusura bakma..geçmiş olsun..

Günaydın cnm..nasılsın?pipinin ucu gidecek demek asında biz de yağızı sünnet ettirmek istiyoruz ama biraz da korkuyorum.genek anestezi mi olacak?nasıl oluyormuş?

Günaydın cnm..nasılsın?pipinin ucu gidecek demek asında biz de yağızı sünnet ettirmek istiyoruz ama biraz da korkuyorum.genek anestezi mi olacak?nasıl oluyormuş?

he gidecek
anestezi degil sedasyonla canım hafif uyku hortum falan degilmiş:44:
vucüda zararı yokmuş kendi doktorumuza da sormuştum

he gidecek
anestezi degil sedasyonla canım hafif uyku hortum falan degilmiş:44:
vucüda zararı yokmuş kendi doktorumuza da sormuştum

Anladım cnm..biz bir kaç hastaneyi araştırmıştık.lokal ya da genel anestezi yapıyorlar.lokalide doktorlar pek istemiyormuş bebek durmaz eli kolu oynar diye..bende tam bayıltılmasını istemem..öle kaldı..inşallah sorunsuz hallolur efenin ..

fazla düşünmemeye çalışıyorum yoksa çok kasıyorum üzülüyorum
inş sorunsuz sıkıntısız atlatırız

günaydın canım

prime mall e mi gitcekler
inş canım ya uzun çarsı,saray caddesi az gezersiniz ben de çok özledim memleketimi
annem bu ayın sonunda gelecek inş

evet prime mall e gitttik ve yarın da gidecez kızıma bücürükten bi üst almıştım değişim yapacam eşimin gömleğinde kusur çıktı onu değiştirecez
merkezze gidip gezecezzzzzz ama bennn eşim de bensiz gitmez biliyorum bakalım nasıl olacaksa

canım dişlerinden huzursuz olabilir prensesin....bu arada niçin doktora gittin?geçmiş yapamıyorum her zaman.kusura bakma..geçmiş olsun..

evet damağı şişmiş baktık dün, zaten her şeye diş diyoruz ya bu dönemde bi çıksaydı da kesin o deseydikk

kadın doğumcuya canım, bir şey gelmişti ne olduğunu ben de bilmyorum hoşş dr da bilmedi yaa numuneliyim ben numunelikkk

günaydın kızlarrr

maşallah efe büyümüş c.tesi de sünnet olacakmış hayırlısı olsun canım umarım çok zorlanmadan atlatırsınız bir haftayı

ayyy al birtane daha kaynana benimkide gelip tembel tembel diyip duruyor neymiş küçük görümcem 3 aylıkken sehpaya tutunup ayakta duruyormuş büyük görümcem 9 aylıkken konuşuyormuş ama oğlu bir yaşından sonra yürümüş demiyorki normaldir babasına çekmiş anca tembel tembel pazar günü de k.peder diyor bunun kadarkiler yürüyor bunun emeklemesi lazım artık 7 aylık oldu ayyy sinir oldum yine yaaa ne insanlar

canım umarım test sonucunda temiz çıkar bu ara bebelerde var bir durum benim kızımda bu aralar geceleri çok uyanıyor gazı oluyor halbuki sabah kadar deliksiz uyurdu önceleri

günaydın canım evet ara ara oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…