haklısın canım sonuna kadarteşekkür ederim kızlar,
gerekirse işi mahkemeye kadar götürmek lazım ama o durumda uğraşacak gücü bulmak zor tabi...
ama hakkımız olan bi şeyi böyle saçma sebeplerden almaları çok acı sonrada rapor peşinde dr lara yalvarıyor insanlar bebeğine 2-3 ay daha fazla süt verebilmek için. verdikleri 3,5 ay doğum izninden utanmıyorlarda sonra tr deki öğretmenler avrupa da en çok rapor alanlarmış utanıyormuş ömer dinçer bey. avrupa da doğum izinleri ne kadar bir de bunu söylesinler bakalım
umarım burada işler yolunda gider
gaz deme yaahmette bu aralar sert gazlı dönemselmi acaba ama ben bu ek gıda saatlerini tutturamıyorum biraz gece kalıyor onlarda yapıyor heralde
benim 8 kilosenin 5 kilon var hedefine canım ya hiç bişeycik ya biz ne yapalım en son 17 kilo idi
pipiyi de eşim dedicanım bizimde öyle hala kabuk tutup atıyor
ayyy pipide gidecek erkek olacak efemiz
kız kurtulamıyacak yoksa bu adamdan adama uğraş olsun bariii
ayak el toto hatta yarına kadar pipininde alın bari
stress kısırlar hüpletilmiş afiyet bal şeker olsun canımcım
kızlar bu gaz olayı dönemsel herhalde bizimkinin de gaz sorunu yoktu ama bu ara geceleri ağlıyor bacakları karnına çekip duruyor
bu aralar moralim çok bozuk bir yandan mertin hastalığı, bir yandan bu kpnin saçma sorunları,bir yandan kardeşimin düğünü sinirlerim alt üst oldu
ne güzel o ilaçı kullandığımızda mertin ishali kesilmişti bıraktık bugün yine 4 kere yaptı ne yapacağımı şaşırdım
hedefe yaklaştıkça daha zor oluyo ama strescim, ilk fazlalıkları atmak daha kolay
benim hamilelik başlangıcı 62 kiloydu, ona baya yaklaştım da daha da iyi olmak istiyorum
canım benim sıkma canını
bu tür sıkıntılar hiç bitmiyor ki Allah daha büyüklerinden korusun
demesi kolay biliyorum ama kp hiç takma aklına, madem öyle zor bi insan onu yok say bence kendi zihnnide. katlanman gerektiğinde de sadece eşimin hatrı için diye düşün. bana eşim kv ye kızdıgımda "benim için katlan" demişti, ben de hep onu aklıma getiririm. sevgili kocacıgımın hatrı ve yuvamızın huzuru için görmezden gelmeliyim diye telkin ederim kendime. sizinle yaşama fikrini de aklına bile getirme, insan kendi annesiyle bile rahat edemiyor, düzen değişiyor, kp ile Allah muhtaç etmesin..
mertcanım niye öyle olmuş yaa
mikrop mu kapmıştı, ishalin sebebi neydi?
çocuktur, olur o kadar. şimdi her şeyin teşhisi tedavisi daha kolay. biz küçükken geçer der akışına bırakırlarmış her türlü çocuk hastalığını :) gönlünü ferah tut canım, tekrar bi doktora gidersiniz anlarsınız durumu
olumsuzluklar üstüste gelince insanın gücü iyice azalıyo ama bugun gelir yarın geçer
ben de diyorum ama kendim yapamıyorum
ben hep aklıma takacak bir şey bulurum, senden beterim yani
ama şu yazı iyi geldi bana bak mutlulugun formülünü bulmuşlar
"Önce evlendiğimizde hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi.
Evlendikten sonra, bir çocuğumuz doğduktan hatta ardından bir tane daha olduktan sonra hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi...
Sonra çocuklar yeterince büyük olmadıkları için kızar, onlar büyü yünce daha mutlu olacağımıza inanırız. Bundan sonra, ergenlik dönemlerinde çocuklarla uğraşmamız gerektiği için öfkeleniriz.
Kendimize, çocuklarımız bu dönemden çıkınca daha mutlu olacağımızı, yeni bir araba alınca, güzel bir tatile çıkınca, emekli olunca, yaşantımızın dört dörtlük olacağını söyleriz.
Gerçek ise şu andan daha iyi bir zaman olmadığıdır. Eğer şimdi değil ise ne zaman?... Hayatınız her zaman mücadelelerle dolu olacaktır. En iyisi bunu kabul edip her ne olursa olsun mutlu olmaya karar vermektir. En sevdiğim sözlerden biri Alfred D. Souza' ya aittir. Der ki;
-"Uzun zamandan beridir gerçek hayatın başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken birşey, bitmemiş bir iş, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatımdı."
Bu görüş acısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterdi. Mutluluk yoldur, öyleyse sahip olduğunuz her anın kıymetını bilin ve mutluluğu, vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylaştığınız için, ona daha fazla değer verin. Unutmayın, zaman hiç kimse için beklemez. "
bizden haberler
ürologla görüştük ctesi sabah 9 da pipi azcık ucundan
kan verdik elden ve de topuktan pıhtılaşma süresi için
tabi ben giremedim eşim girdi tuttu
en geç 1 haftada iyileşir dedi
hafif sedasyonla yapacakmış ve bebege hiçbir zararı yokmuş
yöntem dedim genel cerrahi dedi
gitmişken böbreklerine de bakayım dedi baktı güzel dedi
bagırsaklarına da bakalım dedim abartma dedi
karşıda da efenin doktoru vardı hemen gittim ama yerinde yoktu kilosunu boyunu ölçtürttüm kızlara
büyümüş kilo almış yine tosunum
bizden haberler
karşıda da efenin doktoru vardı hemen gittim ama yerinde yoktu kilosunu boyunu ölçtürttüm kızlara
evet cerrahi kelimesi tırsık oluyor birazmasallah
kız bende istiyorm ama genel cerrahi diyince korktum :26: inş. sorunsuz atlatırsınız ya
maşallah efeciğe biraz daha zor olacak bu 1 hafta sana ama bu zamanlarda yaptırmak en iyisi cabucak atlatırsınız inşallah
iyi bir labaratuvarda kaka tahlili yaptırsın canımbu aralar moralim çok bozuk bir yandan mertin hastalığı, bir yandan bu kpnin saçma sorunları,bir yandan kardeşimin düğünü sinirlerim alt üst oldu
ne güzel o ilaçı kullandığımızda mertin ishali kesilmişti bıraktık bugün yine 4 kere yaptı ne yapacağımı şaşırdım
benimde 3 gündür sütüm bitti bitiyor sana ne olduki acepCnm benim bozma moralini hic sutun gitmesin bacim
Benim iyice azaldi bitecek yakinda:18:
Gecmif olsun yavruma disten oluyo biraz heralde
Bu kp nerden cikti yine ya
maşallah efeyebizden haberler
iyi bir labaratuvarda kaka tahlili yaptırsın canım
benimde 3 gündür sütüm bitti bitiyor sana ne olduki acep
maşallah efeyeilla kestireceniz yani
o işte bi tuhaflık varyürüteçte hala ayaklar degmiyor canım netten aldık diye kazıklandık mı yanlık mı kurdu bilmem ama degmiyor boyu 71 çıktı :44:
he okudum son sayfalara bakamadım amao işte bi tuhaflık var
ya onu bunu bırakta ağustos annelerini okudunmu
kız nereye kayboldun
bizim topik türk sanat müziği icra ediyor orası gamgam yapıyorbizim topikte hiç aksiyon yok
Cnm benim bozma moralini hic sutun gitmesin bacim
Benim iyice azaldi bitecek yakinda:18:
Gecmif olsun yavruma disten oluyo biraz heralde
Bu kp nerden cikti yine ya
hedefe yaklaştıkça daha zor oluyo ama strescim, ilk fazlalıkları atmak daha kolay
benim hamilelik başlangıcı 62 kiloydu, ona baya yaklaştım da daha da iyi olmak istiyorum
canım benim sıkma canını
bu tür sıkıntılar hiç bitmiyor ki Allah daha büyüklerinden korusun
demesi kolay biliyorum ama kp hiç takma aklına, madem öyle zor bi insan onu yok say bence kendi zihnnide. katlanman gerektiğinde de sadece eşimin hatrı için diye düşün. bana eşim kv ye kızdıgımda "benim için katlan" demişti, ben de hep onu aklıma getiririm. sevgili kocacıgımın hatrı ve yuvamızın huzuru için görmezden gelmeliyim diye telkin ederim kendime. sizinle yaşama fikrini de aklına bile getirme, insan kendi annesiyle bile rahat edemiyor, düzen değişiyor, kp ile Allah muhtaç etmesin..
mertcanım niye öyle olmuş yaa
mikrop mu kapmıştı, ishalin sebebi neydi?
çocuktur, olur o kadar. şimdi her şeyin teşhisi tedavisi daha kolay. biz küçükken geçer der akışına bırakırlarmış her türlü çocuk hastalığını :) gönlünü ferah tut canım, tekrar bi doktora gidersiniz anlarsınız durumu
olumsuzluklar üstüste gelince insanın gücü iyice azalıyo ama bugun gelir yarın geçer
ben de diyorum ama kendim yapamıyorum
ben hep aklıma takacak bir şey bulurum, senden beterim yani
ama şu yazı iyi geldi bana bak mutlulugun formülünü bulmuşlar
"Önce evlendiğimizde hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi.
Evlendikten sonra, bir çocuğumuz doğduktan hatta ardından bir tane daha olduktan sonra hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi...
Sonra çocuklar yeterince büyük olmadıkları için kızar, onlar büyü yünce daha mutlu olacağımıza inanırız. Bundan sonra, ergenlik dönemlerinde çocuklarla uğraşmamız gerektiği için öfkeleniriz.
Kendimize, çocuklarımız bu dönemden çıkınca daha mutlu olacağımızı, yeni bir araba alınca, güzel bir tatile çıkınca, emekli olunca, yaşantımızın dört dörtlük olacağını söyleriz.
Gerçek ise şu andan daha iyi bir zaman olmadığıdır. Eğer şimdi değil ise ne zaman?... Hayatınız her zaman mücadelelerle dolu olacaktır. En iyisi bunu kabul edip her ne olursa olsun mutlu olmaya karar vermektir. En sevdiğim sözlerden biri Alfred D. Souza' ya aittir. Der ki;
-"Uzun zamandan beridir gerçek hayatın başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken birşey, bitmemiş bir iş, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatımdı."
Bu görüş acısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterdi. Mutluluk yoldur, öyleyse sahip olduğunuz her anın kıymetını bilin ve mutluluğu, vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylaştığınız için, ona daha fazla değer verin. Unutmayın, zaman hiç kimse için beklemez. "
vala çok güzel yazmışlar
ben genelde anı yaşamaya çalışırım efe ne kadar yorsa da hayatta tatsızlıklar çıksa da
canımı fazla sıkmam keyfime bakarım
bizden haberler
kız onu demiyom beni bi sıkıştırdılar nevar ne yok döküldüm okumadınmı kız gülsün tatlışkom iriss beni sıkıştırdı kız tabi her zamanki tatlı halleriyle onlarlada kaynaştım bacım okusana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?