2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sen sorduysan benim sormama gerek yok o zaman canım iyice rahatladım şimdi ordada normal dedilerse

benim de canım çektii
işteyim ben
1 paket bisküvi yedim ama hala açııım aç
yiyecek demeyin banaaa, canımı çektirmeyiiinnnn

bence aklı ermeden en iyisi
erkek olacak ogluşum hayırlısıyla inş daha gaz çıkaramıyor o ayrı

bencede en iyisi erken yaptırmak uzmanlarda bunu savunuyo zaten bende diretiyim kocişe erkek olsun oğlumuz deyim.

ya şu gaz ne zman bitecek acaba dün gece kıvrandı yavrum gözleri kapalıyken ağlıyodu artık çok uykusu var ama uyuyamıyor sert sert gaz çıkarıyo ıkınırsa sürekli lkaldırıp pışpışlıyorum gaz çıkarıyo sabaha karşı ezan okunmuştu artık biz uyuduk tam anlamıyla.
dün yoğurt çorba yada muhallebide vermedim sadece kahvaltı etti o kadar.anlamıyorum artık.

teşekkür ederim kızlar,
gerekirse işi mahkemeye kadar götürmek lazım ama o durumda uğraşacak gücü bulmak zor tabi...
ama hakkımız olan bi şeyi böyle saçma sebeplerden almaları çok acı sonrada rapor peşinde dr lara yalvarıyor insanlar bebeğine 2-3 ay daha fazla süt verebilmek için. verdikleri 3,5 ay doğum izninden utanmıyorlarda sonra tr deki öğretmenler avrupa da en çok rapor alanlarmış utanıyormuş ömer dinçer bey. avrupa da doğum izinleri ne kadar bir de bunu söylesinler bakalım

umarım burada işler yolunda gider

benim de canım çektii
işteyim ben

5 kilo varmış canım verilkecek öyle böyle gider o kilo hem kısır kilo yapmazzki ye gitsin akşam yapta sütte olur bulgurunu az yağınıda zeytinyağı koyarsın olur biter

büyük oğlan 1 yaşında mecburiyetten oldu urolog yapmıştı genel anesteziyle ben de oda çok çektik oyüzden ben ahmette sorun çıkmazsa düşünmüyorum erkenden

benim de canım çektii
işteyim ben
ayyyy canınız cidden çektimi ya

ben canım istediğinden değil arkadaşa ikramlık olsun diye yaptım yapıncada yedim işte bende bulgur süt yapmıyo sadece kilo olarak cumartesiye yansır kesin

elif ahmet efendi zıpır valla perdeleri çekiyo prize parmak atıyo çekmecelere gidiyorda ben önlem almadım henüz başını beklemeye çalışıyorum ama çocuk marketleri veya yapı marketlerinde güvenlik aparatları satılıyor oralara baksan iyi olur faydalı şeyler var

emerken gaz yutuyo olabilir mi acabaa??

5 kilo varmış canım verilkecek öyle böyle gider o kilo hem kısır kilo yapmazzki ye gitsin akşam yapta sütte olur bulgurunu az yağınıda zeytinyağı koyarsın olur biter

ama akşama, eve gitmeye çok var
zaten 18:30 gibi evde oluyorum, oğlum üstüme atlıyo resmen son zamanlarda :) kısır yapmamı beklersek gece yarısını buluruz aç aç
annem yemeklerimizi hazırlamıştır, onun mis yemeklerınden yerim artıkın

ahmette bu aralar sert gazlı dönemselmi acaba ama ben bu ek gıda saatlerini tutturamıyorum biraz gece kalıyor onlarda yapıyor heralde

ayyyy canınız cidden çektimi ya

ben canım istediğinden değil arkadaşa ikramlık olsun diye yaptım yapıncada yedim işte bende bulgur süt yapmıyo sadece kilo olarak cumartesiye yansır kesin

takılıyorum canım sen bakma bana
bulgur bende de süt yapmıyo aynen, ama içinde bol yeşillik olursa onların hatrına olabilir

senin 5 kilon var hedefine canım ya hiç bişeycik ya biz ne yapalım en son 17 kilo idi

canım bizimde öyle hala kabuk tutup atıyor

kızlar eşim randevu almış 4.30 da üroloji uzmanından gidip pipi şhow yapacaz kan verecez yarın da kesecekler:18:
inş bir aksilik olmaz

ayyy pipide gidecek erkek olacak efemiz

kız kurtulamıyacak yoksa bu adamdan adama uğraş olsun bariii
ayak el toto hatta yarına kadar pipininde alın bari

stress kısırlar hüpletilmiş afiyet bal şeker olsun canımcım
kızlar bu gaz olayı dönemsel herhalde bizimkinin de gaz sorunu yoktu ama bu ara geceleri ağlıyor bacakları karnına çekip duruyor

çok şeker olmuş.

kızlar eşim randevu almış 4.30 da üroloji uzmanından gidip pipi şhow yapacaz kan verecez yarın da kesecekler:18:
inş bir aksilik olmaz

hayırlı olsun efe erkek oluyor haa

acil tabi gidecez biz

efenin ilk dogdugu günden bugüne diye 104 resim çıkarttık eşim getirmiş çok duygulandım
minikmiş ya nasıl da büyüdüler
ve çok çirkinmiş ama bana çokk datlu geliyordu

bizimkide ilk doğdunda şimdiki haline göre çirkindi ama bana dünyanın en tatlı bebeği geliyordu

şekerim ben nasıl evlendireyim yaa koskoca adamı
esra erola mı başvursak
kayınvalidem başkasıyla evlendi bile.
bu adamı kimse çekmez ki hasta sorunlu biri çok sinirli bir onun dediği doğru herkes yanlış ona göre 30 yıllık karısı bile dayanamadı kimse dayanamaz buna,kendi evlatları çekemiyor ben ne yapayım yaa benim ne suçum var

bu aralar moralim çok bozuk bir yandan mertin hastalığı, bir yandan bu kpnin saçma sorunları,bir yandan kardeşimin düğünü sinirlerim alt üst oldu
ne güzel o ilaçı kullandığımızda mertin ishali kesilmişti bıraktık bugün yine 4 kere yaptı ne yapacağımı şaşırdım

Cnm benim bozma moralini hic sutun gitmesin bacim
Benim iyice azaldi bitecek yakinda:18:
Gecmif olsun yavruma disten oluyo biraz heralde
Bu kp nerden cikti yine ya

senin 5 kilon var hedefine canım ya hiç bişeycik ya biz ne yapalım en son 17 kilo idi

hedefe yaklaştıkça daha zor oluyo ama strescim, ilk fazlalıkları atmak daha kolay
benim hamilelik başlangıcı 62 kiloydu, ona baya yaklaştım da daha da iyi olmak istiyorum

canım benim sıkma canını
bu tür sıkıntılar hiç bitmiyor ki Allah daha büyüklerinden korusun
demesi kolay biliyorum ama kp hiç takma aklına, madem öyle zor bi insan onu yok say bence kendi zihnnide. katlanman gerektiğinde de sadece eşimin hatrı için diye düşün. bana eşim kv ye kızdıgımda "benim için katlan" demişti, ben de hep onu aklıma getiririm. sevgili kocacıgımın hatrı ve yuvamızın huzuru için görmezden gelmeliyim diye telkin ederim kendime. sizinle yaşama fikrini de aklına bile getirme, insan kendi annesiyle bile rahat edemiyor, düzen değişiyor, kp ile Allah muhtaç etmesin..

mertcanım niye öyle olmuş yaa
mikrop mu kapmıştı, ishalin sebebi neydi?
çocuktur, olur o kadar. şimdi her şeyin teşhisi tedavisi daha kolay. biz küçükken geçer der akışına bırakırlarmış her türlü çocuk hastalığını :) gönlünü ferah tut canım, tekrar bi doktora gidersiniz anlarsınız durumu

olumsuzluklar üstüste gelince insanın gücü iyice azalıyo ama bugun gelir yarın geçer
ben de diyorum ama kendim yapamıyorum
ben hep aklıma takacak bir şey bulurum, senden beterim yani
ama şu yazı iyi geldi bana bak mutlulugun formülünü bulmuşlar

"Önce evlendiğimizde hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi.

Evlendikten sonra, bir çocuğumuz doğduktan hatta ardından bir tane daha olduktan sonra hayatın daha iyi olacağına inandırırız kendimizi...

Sonra çocuklar yeterince büyük olmadıkları için kızar, onlar büyü yünce daha mutlu olacağımıza inanırız. Bundan sonra, ergenlik dönemlerinde çocuklarla uğraşmamız gerektiği için öfkeleniriz.

Kendimize, çocuklarımız bu dönemden çıkınca daha mutlu olacağımızı, yeni bir araba alınca, güzel bir tatile çıkınca, emekli olunca, yaşantımızın dört dörtlük olacağını söyleriz.

Gerçek ise şu andan daha iyi bir zaman olmadığıdır. Eğer şimdi değil ise ne zaman?... Hayatınız her zaman mücadelelerle dolu olacaktır. En iyisi bunu kabul edip her ne olursa olsun mutlu olmaya karar vermektir. En sevdiğim sözlerden biri Alfred D. Souza' ya aittir. Der ki;

-"Uzun zamandan beridir gerçek hayatın başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken birşey, bitmemiş bir iş, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatımdı."

Bu görüş acısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterdi. Mutluluk yoldur, öyleyse sahip olduğunuz her anın kıymetını bilin ve mutluluğu, vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylaştığınız için, ona daha fazla değer verin. Unutmayın, zaman hiç kimse için beklemez. "

Son düzenleme:
Canım esra erol mu olur su gibi mi olur hepsine çıkaralım anca buluruz birini
Kıvamı nasıl kakanın canım belki ishal degildir sen yinede bol su muz falan ver umarım normale döner en kısa zamanda

olabilir belki canım bide her emdikten sonra gaz çıkarır normalde ama bazen çıkarmyo oda birkiyo sanrım 2-3 günde 1 böyle gecelerimiz oluyo.

ohh mis gibi anne yemekleri ben daha akşama ne yapsam karar vermedim

ahmette bu aralar sert gazlı dönemselmi acaba ama ben bu ek gıda saatlerini tutturamıyorum biraz gece kalıyor onlarda yapıyor heralde

bazen gece 10 da bile ek gıda versem rahat uyuyor dün ek gıda hiç vermedim kahvaltı hariç sabaha kadar uykusunda kıvrandı.anlamıyorum ki arada böyle gecelerimiz oluyo acaba birikiyomu bazen de böyle oluyo diyorum.inşallah dönemselidr strescimm bi düzelse şu uykular ahh ahh

senin şu kp den çektiğn nedri marjicim ya kendi karısı bebeleri çekememiş sen ekmek zorunda kalıyorsun.eşin babasına biraz düşkün sanırım canım diğer çocukları konuşmuyosa.ama sakın yanınızda kalmasını falan kabul etme huzurun kalmaz iyice uzaktayken böyleyse yanınızda napar kimbilir.canını sıkma oda döner evine sabah birgün sen duymamaya görmemeye çalış yapıcak başka bişey yok.oğlun için sütün azalmasın

inş bir aksilik olmaz

hadi bakalım efen erkek oluyo insallah bi aksilik cıkmazda cabucak atlatırsınız

evet canım durum benimkindede öyle biraz dahazamanı var heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…