ben de son zamanlarda dikkat etmedim ama uzun zamandır dediğin gibi kabuk vardı. banyoda düşüp düşüp tekrar bağlıyodu. ben aile hk. ne sormuştum, normal tuttugu için öyle olur demişti. aklına takma bence.
:
bacım senin oğlanda başladı demek muzurluklara bu yürüteç bunlara cesaret veriyo ama koymasakta iş yaptırmıyolar adama.dikkat etmek lazım valla prizlere meraklı senin Ahmet efendi demek.
benimkide dün ayakkabılığın çekmecesine parmağını sıkıştırdı hemde gözümün nünde ben gidip onu ordan uzaklaştırana kadar yaptı yapacağını sonrada cızık cızık tabi.
çekmecelere falan senin bi önlemin varmı canım deneyimlerinden yararlanayım dedim.
bu arada kısırda götürümüş mideye yarasın Ahmet kuzuya süt olsun inşallah.bende çok severim ekşi eki nasıl canım çekti.
bence aklı ermeden en iyisi
erkek olacak ogluşum hayırlısıyla inş daha gaz çıkaramıyor o ayrı
sadece uykuya geçerken veriyorum emzik. yoksa dediğin gibi napacağı belli olmuyo ama uyurken de sabit durmuyo artık. park yatağın bi ucuna sırt üstü yatırıyorum diğer ucunda yüzüstü uyuyo oluyo bi zaman sonra. bu sırada emzik ağzında olabiliyo, nefesine falan engel olucak diye korkuyorum
yaza geldiği için izinli olan memura tekrar izin verilmez dedi burdaki meb. öğretmen olan bazı arkadaşlar aktardı o 5 haftayı bazıları aktaramadı. il meb in tavrına göre değişiyo. evet eylülde doğurmak bizim seçimimiz değil ama böyle yapan meb ler var. hele bazılarının aktarması en kötüsü, ne yaptığını meb de bilmiyo yani.
açıkcası ben o 5 haftayı raporla geçirdim sonra ücretsiz izne ayrıldım. baya araştırdım haklıyız, dava açsak da kazanacağımız büyük ihtimaldi ama uğraşmak istemedim. daha doğrusu uğraşamadım küçük bebekle.
bahtına bu işler umarım yaşadığın şehirde aktarıyolardır.
Canım o bulundugun memle alakalı bir durum
Ben de kullanamadım iznimi aktaramadım tam okulun açıldıgı gün
Dogum yapmıştım.. İnş baglı bulundugun mem bir sorun çıkarmaz
Saglıkla bebişini kucagına alırsın
benim de canım çektii
işteyim ben
1 paket bisküvi yedim ama hala açııım aç
yiyecek demeyin banaaa, canımı çektirmeyiiinnnn
büyük oğlan 1 yaşında mecburiyetten oldu urolog yapmıştı genel anesteziyle ben de oda çok çektik oyüzden ben ahmette sorun çıkmazsa düşünmüyorum erkendencanım gitti gidiyorda minik hatıralar var ordan aldık kit halinde satılıyor
ablamış bebekleri büyük onlar yapmış sadece ayak çerçeveletmiş falan çok güzel olmuş aşmışlar odaya
mattika kim yaptı sünneti ürolog mu genel cerrah mı neler bekliyor beni biraz bilgilendirir misin
çok tırsıyorum:18:
bacım senin oğlanda başladı demek muzurluklara bu yürüteç bunlara cesaret veriyo ama koymasakta iş yaptırmıyolar adama.dikkat etmek lazım valla prizlere meraklı senin Ahmet efendi demek.
benimkide dün ayakkabılığın çekmecesine parmağını sıkıştırdı hemde gözümün nünde ben gidip onu ordan uzaklaştırana kadar yaptı yapacağını sonrada cızık cızık tabi.
çekmecelere falan senin bi önlemin varmı canım deneyimlerinden yararlanayım dedim.
bu arada kısırda götürümüş mideye yarasın Ahmet kuzuya süt olsun inşallah.bende çok severim ekşi eki nasıl canım çekti.
ayyyy canınız cidden çektimi yabenim de canım çektii
işteyim ben
1 paket bisküvi yedim ama hala açııım aç
yiyecek demeyin banaaa, canımı çektirmeyiiinnnn
bencede en iyisi erken yaptırmak uzmanlarda bunu savunuyo zaten bende diretiyim kocişe erkek olsun oğlumuz deyim.
ya şu gaz ne zman bitecek acaba dün gece kıvrandı yavrum gözleri kapalıyken ağlıyodu artık çok uykusu var ama uyuyamıyor sert sert gaz çıkarıyo ıkınırsa sürekli lkaldırıp pışpışlıyorum gaz çıkarıyo sabaha karşı ezan okunmuştu artık biz uyuduk tam anlamıyla.
dün yoğurt çorba yada muhallebide vermedim sadece kahvaltı etti o kadar.anlamıyorum artık.
5 kilo varmış canım verilkecek öyle böyle gider o kilo hem kısır kilo yapmazzki ye gitsin akşam yapta sütte olur bulgurunu az yağınıda zeytinyağı koyarsın olur biter
ahmette bu aralar sert gazlı dönemselmi acaba ama ben bu ek gıda saatlerini tutturamıyorum biraz gece kalıyor onlarda yapıyor heraldebencede en iyisi erken yaptırmak uzmanlarda bunu savunuyo zaten bende diretiyim kocişe erkek olsun oğlumuz deyim.
ya şu gaz ne zman bitecek acaba dün gece kıvrandı yavrum gözleri kapalıyken ağlıyodu artık çok uykusu var ama uyuyamıyor sert sert gaz çıkarıyo ıkınırsa sürekli lkaldırıp pışpışlıyorum gaz çıkarıyo sabaha karşı ezan okunmuştu artık biz uyuduk tam anlamıyla.
dün yoğurt çorba yada muhallebide vermedim sadece kahvaltı etti o kadar.anlamıyorum artık.
ayyyy canınız cidden çektimi ya
ben canım istediğinden değil arkadaşa ikramlık olsun diye yaptım yapıncada yedim işte bende bulgur süt yapmıyo sadece kilo olarak cumartesiye yansır kesin
senin 5 kilon var hedefine canım ya hiç bişeycik ya biz ne yapalım en son 17 kilo idiemerken gaz yutuyo olabilir mi acabaa??
ama akşama, eve gitmeye çok var
zaten 18:30 gibi evde oluyorum, oğlum üstüme atlıyo resmen son zamanlarda :) kısır yapmamı beklersek gece yarısını buluruz aç aç
annem yemeklerimizi hazırlamıştır, onun mis yemeklerınden yerim artıkın
selamlar eylül anneleri
geçmiş yapmadım daha bişey sorucam bu verem aşısı oldularya koldan benim oğlanın kolundaki yara hal duruyo kabuk bağlıyo düşüyo tekrar kabuk bağlıyo e hala baya kabarık yarası.siiznkiler ne durumda geçmesimi lazımdı şimdiye doktor olucak dedi diye önemsememiştim ama dün banyoda gene düşünce kabuğu artık korkmaya başladım.doktora götürmelimiyim sizce.
kızlar eşim randevu almış 4.30 da üroloji uzmanından gidip pipi şhow yapacaz kan verecez yarın da kesecekler:18:
inş bir aksilik olmaz
kp evlendirin ha çok güldüm
görgüsüzlük işte komple sokacakmışız neredeyse
totosunun kalıbını da alalım demiştim eşime çok gülmüştük
of kısır süt yapar bacım afiyet olsun
sürekli sallananlar kervanına katıldı desene ahmet de
inş uzun sürmez
Foto yine yamuk strsten bir fırça yeriz arık
Kızlar bu efenin 4 aylık ayagının şekli
İlk denememiz oldugu için neredeyse komple bacagının
Kalıbını alacakmışızsadece ayak kalıbı daha güzel oluyor
Tabi biraz büyüyünce el ayak büstyapacaz işte
kızlar eşim randevu almış 4.30 da üroloji uzmanından gidip pipi şhow yapacaz kan verecez yarın da kesecekler:18:
inş bir aksilik olmaz
acil tabi gidecez biz
efenin ilk dogdugu günden bugüne diye 104 resim çıkarttık eşim getirmiş çok duygulandım
minikmiş ya nasıl da büyüdüler
ve çok çirkinmiş ama bana çokk datlu geliyordu
bu aralar moralim çok bozuk bir yandan mertin hastalığı, bir yandan bu kpnin saçma sorunları,bir yandan kardeşimin düğünü sinirlerim alt üst oldu
ne güzel o ilaçı kullandığımızda mertin ishali kesilmişti bıraktık bugün yine 4 kere yaptı ne yapacağımı şaşırdım
senin 5 kilon var hedefine canım ya hiç bişeycik ya biz ne yapalım en son 17 kilo idi
bu aralar moralim çok bozuk bir yandan mertin hastalığı, bir yandan bu kpnin saçma sorunları,bir yandan kardeşimin düğünü sinirlerim alt üst oldu
ne güzel o ilaçı kullandığımızda mertin ishali kesilmişti bıraktık bugün yine 4 kere yaptı ne yapacağımı şaşırdım
Canım esra erol mu olur su gibi mi olur hepsine çıkaralım anca buluruz birinişekerim ben nasıl evlendireyim yaa koskoca adamı
esra erola mı başvursak
kayınvalidem başkasıyla evlendi bile.
bu adamı kimse çekmez ki hasta sorunlu biri çok sinirli bir onun dediği doğru herkes yanlış ona göre 30 yıllık karısı bile dayanamadı kimse dayanamaz buna,kendi evlatları çekemiyor ben ne yapayım yaa benim ne suçum var
Kıvamı nasıl kakanın canım belki ishal degildir sen yinede bol su muz falan ver umarım normale döner en kısa zamandabu aralar moralim çok bozuk bir yandan mertin hastalığı, bir yandan bu kpnin saçma sorunları,bir yandan kardeşimin düğünü sinirlerim alt üst oldu
emerken gaz yutuyo olabilir mi acabaa??
ama akşama, eve gitmeye çok var
zaten 18:30 gibi evde oluyorum, oğlum üstüme atlıyo resmen son zamanlarda :) kısır yapmamı beklersek gece yarısını buluruz aç aç
annem yemeklerimizi hazırlamıştır, onun mis yemeklerınden yerim artıkın
ahmette bu aralar sert gazlı dönemselmi acaba ama ben bu ek gıda saatlerini tutturamıyorum biraz gece kalıyor onlarda yapıyor heralde
inş bir aksilik olmaz
selamlar eylül anneleri
geçmiş yapmadım daha bişey sorucam bu verem aşısı oldularya koldan benim oğlanın kolundaki yara hal duruyo kabuk bağlıyo düşüyo tekrar kabuk bağlıyo e hala baya kabarık yarası.siiznkiler ne durumda geçmesimi lazımdı şimdiye doktor olucak dedi diye önemsememiştim ama dün banyoda gene düşünce kabuğu artık korkmaya başladım.doktora götürmelimiyim sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?