2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

seni bayagı zorluyordur ada eskiden maaşallah sabaha kadar uyuyormuş ya
inş eski haline döner biran önce

zorluyor canım yaa dr.umuz bile inanmamıştı akşam 11.30-12.00 gibi bir yatardı sabah en erken 7.00 gibi uyanırdı doğduğundan beri böyleydi en fazla 1 kere uyanırdı son 15-20 gündür bir haller oldu bu gece 4 kere uyandı ve deli gibi ağlıyor ama ben yoğurt dahi yemiyordum gaz yapmasın diye sanırım şimdi sütten gaz oluyor

ne güzelmiş
ben de gaz oluyor diye yogurt verme armut verme kayı verme e ben ne verecem ya
muz kabız yapıyor

ne güzelmiş
ben de gaz oluyor diye yogurt verme armut verme kayı verme e ben ne verecem ya
muz kabız yapıyor

geçen ay yoğurdu akşam 6-7 gibi veriyordum ama sorun olmuyordu şu sıralar 8.30 gibi meyve veriyorum en son yoğurduda 5 gibi veriyorum deneme yanılma yolu ile bulmaya çalışıcam bakalım bugün ben yoğurt yemicem süt tüketmicem gece ne olucak görücez bizim kaka problemimizde hiç olmadı allaha şükür günde en az 2 kere genellikle 3 defa yapıyor

of ben tümden kestim yogurdu ama yemeli dimi ya
becerikli kadınsın maşallah efe uyuyor herhalde

yok yanımda uzanıyor gagnam dinliyor şişe ısırıyor gayet mutlu görünüyor şimdilik

herşeye dişten diyoruz ama haklıyız da. dişi çıkmadan 1 aydır kabarıktı diş yeri. salya akıtıyodu sürekli dk başı üst değiştiriyoduk, gece uyanmaları da ayrı tabi.
bizim de ilk aylar güzel uyuyodu, millet 4-5 aydan sonra öyle uyumuyo tadını çıkarın yazmış boşa değilmiş.
şimdi alttan bi dişi çıktı uzamakla meşgul, diş çıkar çıkmaz salyası kesilmişti şimdi yine başladı diğer diş zorluyo çünkü
gece herşeye uyanıyo, aç olmadığı halde. yanına gittim napıyo diye baktım gözünü açmış bana bakıyo gece 1 de. hiç derin dalamıyo. dalsa da uyandıran sebep çok. yüz üstü uyumaya başladı, kıpırdanırken kalkıyo emekleme pozisyonuna sonra geri yatmayı bilemediğinden ağlıyo. yürümeye başlayınca da ayağa kalkıp ağlıcak sanırım.

akşam pirinç unlu pekmezli muhallebi yedirdim ama hiç onaylamadım. yulaf unu kepeği bişiler kullanıyolar duydunuz mu kullanan var mı, besleyici bi muhallebi için ne yapmalı?

demiri 4-5 gündür vermiyorum kakası bugün düzeldi kaç gündür keçi b.ku gibiydi

bişey daha sorcaktım unuttum. şimdilik bu kadar

emziriyorum kuzum bol su içiyorum onun için
bu lafı söyleyeyim :) beğendim cnm
valla bende uzun süre dışarda kalamıyorum malesef ama ne bilim bundan sonra ya kavanoz mama alırım yanıma yoğurt alabilirim yada bebe bisküvisi alınır oda verilebilir evde bulamaç yapıp yanımda götürebilirim:)

aynen bende aceyip sinir oluyorum allah akıl fikir versin bunlara

Benim oglanin ayak tirnaklari da bi garip

Dr tirnsk batmasi var ve yapacak bisey yok dedi
eee ne olacak ben günde 3 kere batikon ve ant. merhem sürüyorum

Aynen cnm simdi onu biraktim oburunu emziriyorum
Yatiralim valla sikintiliyiz bacim birak gangam tsm bile fazla gelir bize direkt arabeske bile baglayabiliriz
Hayirli geceler
doğru valla 30 undan sonra arabeske bi ilgi duymaya başladım zaten yaşanmışlıklardanmı dersin

az yemişsin

kv de eleştirecek ya hiç 5 aylık yürüyen duymadım kendi yürümüşmüki
sallarsın canım hazır ol benim büyük 6.5 oldu inan boyu bana yaklaştı utancımdan söyleyemiyodum burda sebos diyince gaza geldim hergün sallıyom utanmıyomusun diyorum neyapayım uyuyamıyorum anne diyor kıyamıyorum işteevlat ama sonra bu çocuklar nasıl adam olur onu bilemiyorum

temiz çıkar testin inşallah sorun çıkmaz merak etme canım
dışarı için yoğurt veya meyve kavanoza koyup yanıma alıyorum bunların hazırınıda kullanıyorum sende böyle yapabilirsin

ben de demiri kestim canım azcık dizelmişti efe onu verince hepten coştu
vermeyecem de radikal bir karar ama napim
kıyma ya başlarım 7.aya sonra da gıda takviyesiyle tamamlamaya çalışırız
muhallebiye devam sütü koyunca besleyici oluyormuş canım
ben denemedim ama çok merak ediyorum bu zevkle efe tanışınca ne yapar
yemezse de üzülmem ben yerim

senin oglan keyifçi bacım desene efe de öyle mi olurr

çogu şeyi kestim ben ya efe şuan 40 dakikadır sallanmadan uyuyor
düzeliyor inş

benimki muhallebi sevmiyor ama bazen az az veriyorum oda milupanın 7 tahıllı gece diye bişeyi sütlü zaten içinde öyle

size on puanlık bir sorum var
bizim günlük ögünlerimiz yazayım az mı çok mu siz ne veriyorsunuz karşılaştıralım her bebek farklı ama benim kafamı kurcalıyor
sabah 60,70 cc kahvaltı bulamacı
öglen 40 cc çorba ya da sebze püresi
yogurdu kestim
elma ya da armut veriyorum bazen yarımşar ama armudu da kestim
bişi kalmadı ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…