seni bayagı zorluyordur ada eskiden maaşallah sabaha kadar uyuyormuş ya
inş eski haline döner biran önce
zorluyor canım yaa dr.umuz bile inanmamıştı akşam 11.30-12.00 gibi bir yatardı sabah en erken 7.00 gibi uyanırdı doğduğundan beri böyleydi en fazla 1 kere uyanırdı son 15-20 gündür bir haller oldu bu gece 4 kere uyandı ve deli gibi ağlıyor ama ben yoğurt dahi yemiyordum gaz yapmasın diye sanırım şimdi sütten gaz oluyor
ne güzelmiş
ben de gaz oluyor diye yogurt verme armut verme kayı verme e ben ne verecem ya
muz kabız yapıyor
iki topigi idare ediyorum vala helal bana
of ben tümden kestim yogurdu ama yemeli dimi yageçen ay yoğurdu akşam 6-7 gibi veriyordum ama sorun olmuyordu şu sıralar 8.30 gibi meyve veriyorum en son yoğurduda 5 gibi veriyorum deneme yanılma yolu ile bulmaya çalışıcam bakalım bugün ben yoğurt yemicem süt tüketmicem gece ne olucak görücez bizim kaka problemimizde hiç olmadı allaha şükür günde en az 2 kere genellikle 3 defa yapıyor
becerikli kadınsın maşallahefe uyuyor herhalde
ada huysuzlandı ben kaçar görüşürüz
emziriyorum kuzum bol su içiyorum onun içinArabeksbana da öyle geliyor ki efeyi bir ömür sallayacam
Bogaz kesmek yok seboş hamur işi ve tatlıyı kestik tam gaz
Onlar da süt yapmıyor canımcım sütün artar inş en kısa zamanda
Bugün benimki de az dolgun degil balık yediydim oysaki dün
Moon maaşallah kamp yaramış canımiyi bir beslenme
Sen emziriyor muydun
Bir hafta daha rahatsın oh yayıl
5 aylıkken yürüyen 10.ayda da evlenmek ister anne diyeydin
valla bende uzun süre dışarda kalamıyorum malesef ama ne bilim bundan sonra ya kavanoz mama alırım yanıma yoğurt alabilirim yada bebe bisküvisi alınır oda verilebilir evde bulamaç yapıp yanımda götürebilirim:)günaydınnnlarrr
nasılsınız? bebeşler uyudu mu gece?
biz dün gittik dışarı hatta dr ye biliyorsunuz hemen söyleyeyim
şaşırdı söyleyince, baktı, smaer testi aldı bir hafta sonra çıkacak sonuç inş. bir şey çıkmaz
mantar için krem ve fitil verdi, bir de düzenleyici
ama kızlar yaa kızım dün çook kötüydü doymuyordu, süreli mızmız gece uyumadı muhallebi yaptım 9 da verdim yok yemedi zor uyudu aç olsa yer ama ağlıyor sıkıyordu kendini sürekli bi ıııııı yapıp duruyordu 2 saatte bir kalktı kuzucummm
sizler nasıl yapıyorsunuz dışarıya çıktığınızda ? süt malum artık yetiyor :44:
aynen bende aceyip sinir oluyorum allah akıl fikir versin bunlaragünaydın kızlarrr
maşallah efe büyümüş c.tesi de sünnet olacakmış hayırlısı olsun canım umarım çok zorlanmadan atlatırsınız bir haftayı
ayyy al birtane daha kaynana benimkide gelip tembel tembel diyip duruyor neymiş küçük görümcem 3 aylıkken sehpaya tutunup ayakta duruyormuş büyük görümcem 9 aylıkken konuşuyormuş ama oğlu bir yaşından sonra yürümüş demiyorki normaldir babasına çekmiş anca tembel tembel pazar günü de k.peder diyor bunun kadarkiler yürüyor bunun emeklemesi lazım artık 7 aylık oldu ayyy sinir oldum yine yaaa ne insanlar
canım umarım test sonucunda temiz çıkar bu ara bebelerde var bir durum benim kızımda bu aralar geceleri çok uyanıyor gazı oluyor halbuki sabah kadar deliksiz uyurdu önceleri
eee ne olacak ben günde 3 kere batikon ve ant. merhem sürüyorumBenim oglanin ayak tirnaklari da bi garip
Dr tirnsk batmasi var ve yapacak bisey yok dedi
doğru valla 30 undan sonra arabeske bi ilgi duymaya başladım zaten yaşanmışlıklardanmı dersinAynen cnm simdi onu biraktim oburunu emziriyorum
Yatiralim valla sikintiliyiz bacim birak gangam tsm bile fazla gelir bize direkt arabeske bile baglayabiliriz
Hayirli geceler
az yemişsincnm bugün biraz daha iyiym bu cumartesiyi atlattık haftaya gelin dedim.salı günü dr gidicem dedim bozuldular biraz ne yapayım cnm insan halinden anlasınlar azıcık hep onların dediğmi olcak
cnm nerden aklınıza geldi kalıp işi süper beğendimmmmmmmmmmmmmmmhadi hayırlısı olsun hemencik iyleşsin pipişiniz.
marjinalim acayip kızdım şu kayınpederine huysuz insan çok zor
gelelim bana ben bugün ne yedim :::: tontiş anne olarak sabah iki dilim ekmek.biraz zeytin peynir 1 tane yumurta.domates ,nutella yemedim kendime şaştım:)açık çay
öğlen kısır ama az
akşam da pazı sarma 8-9 tane ekmek yok yoğurtla ama heralde 3 litre su içtim bugün he bide sütlü türk kahvesi içtim
he birde bugün kaynanam geldi diyor milletin çocuları 5 aylık yürüyor fatih niye yürümüyor acayip sinir etti beni genededim bebek bu mucize bekleme ben yaşımı geçerek yürümüşüm bana çekmiş.sabrımı zorluyorrrrrrrrrr
sallarsın canım hazır ol benim büyük 6.5 oldu inan boyu bana yaklaştı utancımdan söyleyemiyodum burda sebos diyince gaza geldim hergün sallıyomArabeksbana da öyle geliyor ki efeyi bir ömür sallayacam
Bogaz kesmek yok seboş hamur işi ve tatlıyı kestik tam gaz
Onlar da süt yapmıyor canımcım sütün artar inş en kısa zamanda
Bugün benimki de az dolgun degil balık yediydim oysaki dün
Moon maaşallah kamp yaramış canımiyi bir beslenme
Sen emziriyor muydun
Bir hafta daha rahatsın oh yayıl
5 aylıkken yürüyen 10.ayda da evlenmek ister anne diyeydin
temiz çıkar testin inşallah sorun çıkmaz merak etme canımgünaydınnnlarrr
nasılsınız? bebeşler uyudu mu gece?
biz dün gittik dışarı hatta dr ye biliyorsunuz hemen söyleyeyim
şaşırdı söyleyince, baktı, smaer testi aldı bir hafta sonra çıkacak sonuç inş. bir şey çıkmaz
mantar için krem ve fitil verdi, bir de düzenleyici
ama kızlar yaa kızım dün çook kötüydü doymuyordu, süreli mızmız gece uyumadı muhallebi yaptım 9 da verdim yok yemedi zor uyudu aç olsa yer ama ağlıyor sıkıyordu kendini sürekli bi ıııııı yapıp duruyordu 2 saatte bir kalktı kuzucummm
sizler nasıl yapıyorsunuz dışarıya çıktığınızda ? süt malum artık yetiyor :44:
herşeye dişten diyoruz ama haklıyız da. dişi çıkmadan 1 aydır kabarıktı diş yeri. salya akıtıyodu sürekli dk başı üst değiştiriyoduk, gece uyanmaları da ayrı tabi.
bizim de ilk aylar güzel uyuyodu, millet 4-5 aydan sonra öyle uyumuyo tadını çıkarın yazmış boşa değilmiş.
şimdi alttan bi dişi çıktı uzamakla meşgul, diş çıkar çıkmaz salyası kesilmişti şimdi yine başladı diğer diş zorluyo çünkü
gece herşeye uyanıyo, aç olmadığı halde. yanına gittim napıyo diye baktım gözünü açmış bana bakıyo gece 1 de. hiç derin dalamıyo. dalsa da uyandıran sebep çok. yüz üstü uyumaya başladı, kıpırdanırken kalkıyo emekleme pozisyonuna sonra geri yatmayı bilemediğinden ağlıyo. yürümeye başlayınca da ayağa kalkıp ağlıcak sanırım.
akşam pirinç unlu pekmezli muhallebi yedirdim ama hiç onaylamadım. yulaf unu kepeği bişiler kullanıyolar duydunuz mu kullanan var mı, besleyici bi muhallebi için ne yapmalı?
demiri 4-5 gündür vermiyorum kakası bugün düzeldi kaç gündür keçi b.ku gibiydi
bişey daha sorcaktım unuttum. şimdilik bu kadar
benimki muhallebi sevmiyor ama bazen az az veriyorum oda milupanın 7 tahıllı gece diye bişeyi sütlü zaten içinde öyleherşeye dişten diyoruz ama haklıyız da. dişi çıkmadan 1 aydır kabarıktı diş yeri. salya akıtıyodu sürekli dk başı üst değiştiriyoduk, gece uyanmaları da ayrı tabi.
bizim de ilk aylar güzel uyuyodu, millet 4-5 aydan sonra öyle uyumuyo tadını çıkarın yazmış boşa değilmiş.
şimdi alttan bi dişi çıktı uzamakla meşgul, diş çıkar çıkmaz salyası kesilmişti şimdi yine başladı diğer diş zorluyo çünkü
gece herşeye uyanıyo, aç olmadığı halde. yanına gittim napıyo diye baktım gözünü açmış bana bakıyo gece 1 de. hiç derin dalamıyo. dalsa da uyandıran sebep çok. yüz üstü uyumaya başladı, kıpırdanırken kalkıyo emekleme pozisyonuna sonra geri yatmayı bilemediğinden ağlıyo. yürümeye başlayınca da ayağa kalkıp ağlıcak sanırım.
akşam pirinç unlu pekmezli muhallebi yedirdim ama hiç onaylamadım. yulaf unu kepeği bişiler kullanıyolar duydunuz mu kullanan var mı, besleyici bi muhallebi için ne yapmalı?
demiri 4-5 gündür vermiyorum kakası bugün düzeldi kaç gündür keçi b.ku gibiydi
bişey daha sorcaktım unuttum. şimdilik bu kadar
neyi kestin bacım anlat helesenin oglan keyifçi bacım desene efe de öyle mi olurr
çogu şeyi kestim ben ya efe şuan 40 dakikadır sallanmadan uyuyor
düzeliyor inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?