neyi kestin bacım anlat hele
bende apar topar bi salata yapıp geleyim az sonra burdayım
of ben tümden kestim yogurdu ama yemeli dimi ya
yok yanımda uzanıyor gagnam dinliyor şişe ısırıyor gayet mutlu görünüyor şimdilik
herşeye dişten diyoruz ama haklıyız da. dişi çıkmadan 1 aydır kabarıktı diş yeri. salya akıtıyodu sürekli dk başı üst değiştiriyoduk, gece uyanmaları da ayrı tabi.
bizim de ilk aylar güzel uyuyodu, millet 4-5 aydan sonra öyle uyumuyo tadını çıkarın yazmış boşa değilmiş.
şimdi alttan bi dişi çıktı uzamakla meşgul, diş çıkar çıkmaz salyası kesilmişti şimdi yine başladı diğer diş zorluyo çünkü
gece herşeye uyanıyo, aç olmadığı halde. yanına gittim napıyo diye baktım gözünü açmış bana bakıyo gece 1 de. hiç derin dalamıyo. dalsa da uyandıran sebep çok. yüz üstü uyumaya başladı, kıpırdanırken kalkıyo emekleme pozisyonuna sonra geri yatmayı bilemediğinden ağlıyo. yürümeye başlayınca da ayağa kalkıp ağlıcak sanırım.
akşam pirinç unlu pekmezli muhallebi yedirdim ama hiç onaylamadım. yulaf unu kepeği bişiler kullanıyolar duydunuz mu kullanan var mı, besleyici bi muhallebi için ne yapmalı?
demiri 4-5 gündür vermiyorum kakası bugün düzeldi kaç gündür keçi b.ku gibiydi
bişey daha sorcaktım unuttum. şimdilik bu kadar
size on puanlık bir sorum var
bizim günlük ögünlerimiz yazayım az mı çok mu siz ne veriyorsunuz karşılaştıralım her bebek farklı ama benim kafamı kurcalıyor
sabah 60,70 cc kahvaltı bulamacı
öglen 40 cc çorba ya da sebze püresi
yogurdu kestim
elma ya da armut veriyorum bazen yarımşar ama armudu da kestim
bişi kalmadı ayol
devam sütü almadım hiç, kendi sütüm de sağacak kadar yok. hem doğal bişey olsun hem besleyici olsun dedim çok şey mi istedimben de demiri kestim canım azcık dizelmişti efe onu verince hepten coştu
vermeyecem de radikal bir karar ama napim
kıyma ya başlarım 7.aya sonra da gıda takviyesiyle tamamlamaya çalışırız
muhallebiye devam sütü koyunca besleyici oluyormuş canım
ben denemedim ama çok merak ediyorum bu zevkle efe tanışınca ne yapar
yemezse de üzülmem ben yerim
hmm sen de hazır kullanıyosun. nette tariflere baktım hep pirinç unu ama dr.lar vermeyin diyo pirinç ununu.benimki muhallebi sevmiyor ama bazen az az veriyorum oda milupanın 7 tahıllı gece diye bişeyi sütlü zaten içinde öyle
sabah yarım veya tam yumurta, 1-2 tatlı kaşığı lor.size on puanlık bir sorum var
bizim günlük ögünlerimiz yazayım az mı çok mu siz ne veriyorsunuz karşılaştıralım her bebek farklı ama benim kafamı kurcalıyor
yogurdu kestim
bişi kalmadı ayol
3-4 tatlı kaşığı kahvaltı bazen birazdaha fazla bazen hiç yemiyosize on puanlık bir sorum var
yogurdu kestim
bişi kalmadı ayol
yarı emekleme yarı sürünme ilerleyebiliyo. bi yerlere gitmek hoşuna gittiğinden sürekli bu pozisyonda gün içinde. e akşam da aynısını yapıyo uykusunda. nasıl ağlıyo bi de.çok güldüm bebişine yaaa emekleme pozisyonunda kalıyor ha yerim ben onu yaaa
muz veremiyodum demir yüzünden ama içine kayısı erik karıştırmak iyiymiş.3-4 tatlı kaşığı kahvaltı bazen birazdaha fazla bazen hiç yemiyo
öğlen biraz muz içine 2 kayısı 1-2 erik kurusu blendırdan geçirip vermece veya küçük elma yarısı ve 1 dilim armut rendesi
ögleden sonra 50-60 cc çorba
akşamüstü 40-50cc yoğurt
genelde ya meyve ya çorbadan birini veremiyorum güne sıkıştıramıyorum
ya kızlar sizinkilere göre çok az yiyiyormuş efe :5
iki haftada 300 gram almış ama bu nasıl iş anlamadım:44:
yarı emekleme yarı sürünme ilerleyebiliyo. bi yerlere gitmek hoşuna gittiğinden sürekli bu pozisyonda gün içinde. e akşam da aynısını yapıyo uykusunda. nasıl ağlıyo bi de.
bi blogta okumuştum yürümeye başlarken ayağa kalkıp ağlıyo diye yok artık demiştim oluyomuş demekki
muz veremiyodum demir yüzünden ama içine kayısı erik karıştırmak iyiymiş.
muzu elimle tutuyorum kemirip yiyo. salata gibi doğayım ozaman erikle beraber.
öyle bulamaç yemiyo tükürüyo. hepsi bi cins bunların
benimkine göre az değil canım ya. öğün sayımız az bizim. tembel miyim neyim
arkadaş ekleyin beni albümlere bakalım. sizin foto var mı albümde. ben oğluşu da koyamıyom bu sayfaya görmemişin bi oğlu olmuş hesabı
muzu da kestim demiri de
yarın da efenin pipisini kesecez
alllah dilime zeval vermesin
kız ben bunu yerim anaaaam maşallah maşallahŞişşşştt efe uyuyorrr
sütün yetiyorsa ondan canikomya kızlar sizinkilere göre çok az yiyiyormuş efe :5
iki haftada 300 gram almış ama bu nasıl iş anlamadım:44:
bende albüm yo ya bi ara yapayımbenimkine göre az değil canım ya. öğün sayımız az bizim. tembel miyim neyim
arkadaş ekleyin beni albümlere bakalım. sizin foto var mı albümde. ben oğluşu da koyamıyom bu sayfaya görmemişin bi oğlu olmuş hesabı
biz pütürlü yiyemiyoz bacımcinsler gerçekten
efe de işine gelen pütürlüyü yiyiyor
işine gelmeyende kendini kusturuyor
himm çaktım köfteyi
e sen 2 aydır kk deyim diyordun :44:
bende üzülüyorum bu çocuklar niye böyle oldu
ahmet mertinde surat vicut hala kıpkırmızı ayak parmağı bi tuhaf daha ne bekliyosam üzülüp bekliyorum boş boş biraz araştırayım bari
öncesinde takipçiymiş marji yani isimsiz takip edenlerden
günaydınnnlarrr
nasılsınız? bebeşler uyudu mu gece?
biz dün gittik dışarı hatta dr ye biliyorsunuz hemen söyleyeyim
şaşırdı söyleyince, baktı, smaer testi aldı bir hafta sonra çıkacak sonuç inş. bir şey çıkmaz
mantar için krem ve fitil verdi, bir de düzenleyici
ama kızlar yaa kızım dün çook kötüydü doymuyordu, süreli mızmız gece uyumadı muhallebi yaptım 9 da verdim yok yemedi zor uyudu aç olsa yer ama ağlıyor sıkıyordu kendini sürekli bi ıııııı yapıp duruyordu 2 saatte bir kalktı kuzucummm
sizler nasıl yapıyorsunuz dışarıya çıktığınızda ? süt malum artık yetiyor :44:
muzu da kestim demiri de
yarın da efenin pipisini kesecez
alllah dilime zeval vermesin
Şişşşştt efe uyuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?