2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

of ben tümden kestim yogurdu ama yemeli dimi ya

yok yanımda uzanıyor gagnam dinliyor şişe ısırıyor gayet mutlu görünüyor şimdilik

ben nasıl olsa o da yiyor artık diye yemeye başladım ama o mu gaz yapıyor bakıcaz artıkın

çok güldüm bebişine yaaa emekleme pozisyonunda kalıyor ha yerim ben onu yaaa

canım bana göre az ama benim sütüm yetmediği için ada hep takviye aldı şimdi sadece kahvaltısına ekliyorum ve gece yatarken veriyorum onun dışında memede ne varsa o yüzden bizde biraz fazla olabilir senin sütünün miktarı da önemli kilo alımında sorun yok bence yeterli geliyordur efeye

devam sütü almadım hiç, kendi sütüm de sağacak kadar yok. hem doğal bişey olsun hem besleyici olsun dedim çok şey mi istedim
kıyma veriyorum ben bikaç haftadır sebze olmasın da yeter ki yiyo

benimki muhallebi sevmiyor ama bazen az az veriyorum oda milupanın 7 tahıllı gece diye bişeyi sütlü zaten içinde öyle
hmm sen de hazır kullanıyosun. nette tariflere baktım hep pirinç unu ama dr.lar vermeyin diyo pirinç ununu.

sabah yarım veya tam yumurta, 1-2 tatlı kaşığı lor.
yanında kayısı püresi sulandırıp veriyorum yarım çay bardağı

öğleden sonra çok değişken yoğurt olur kıymalı çorba olur armut rendesi olur ne olursa yaklaşık 1 kase yiyo. dün köfte verdim kendimize yaptığımdan.
3.öğüne yeni başlıyorum dün muhallebi verdim işte.
kahvaltıyı geç yapıyoruz ama sabah emziriyorum uyumuş olduğmdan bi sabah süt oluyo işe yarar

3-4 tatlı kaşığı kahvaltı bazen birazdaha fazla bazen hiç yemiyo
öğlen biraz muz içine 2 kayısı 1-2 erik kurusu blendırdan geçirip vermece veya küçük elma yarısı ve 1 dilim armut rendesi
ögleden sonra 50-60 cc çorba
akşamüstü 40-50cc yoğurt
genelde ya meyve ya çorbadan birini veremiyorum güne sıkıştıramıyorum

çok güldüm bebişine yaaa emekleme pozisyonunda kalıyor ha yerim ben onu yaaa
yarı emekleme yarı sürünme ilerleyebiliyo. bi yerlere gitmek hoşuna gittiğinden sürekli bu pozisyonda gün içinde. e akşam da aynısını yapıyo uykusunda. nasıl ağlıyo bi de.
bi blogta okumuştum yürümeye başlarken ayağa kalkıp ağlıyo diye yok artık demiştim oluyomuş demekki

muz veremiyodum demir yüzünden ama içine kayısı erik karıştırmak iyiymiş.
muzu elimle tutuyorum kemirip yiyo. salata gibi doğayım ozaman erikle beraber.
öyle bulamaç yemiyo tükürüyo. hepsi bi cins bunların

ya kızlar sizinkilere göre çok az yiyiyormuş efe :5
iki haftada 300 gram almış ama bu nasıl iş anlamadım:44:

benimkine göre az değil canım ya. öğün sayımız az bizim. tembel miyim neyim

arkadaş ekleyin beni albümlere bakalım. sizin foto var mı albümde. ben oğluşu da koyamıyom bu sayfaya görmemişin bi oğlu olmuş hesabı

cinsler gerçekten
efe de işine gelen pütürlüyü yiyiyor
işine gelmeyende kendini kusturuyor

ekledim canım
ama albüm yok arada atıp çekiyorum
attım az önce ben bir tane görmemiş mi oldum

ya kızlar sizinkilere göre çok az yiyiyormuş efe :5
iki haftada 300 gram almış ama bu nasıl iş anlamadım:44:
sütün yetiyorsa ondan canikom

bende albüm yo ya bi ara yapayım

cinsler gerçekten
efe de işine gelen pütürlüyü yiyiyor
işine gelmeyende kendini kusturuyor
biz pütürlü yiyemiyoz bacım

himm çaktım köfteyi
e sen 2 aydır kk deyim diyordun :44:

evet strescim doğru karam balık hafızalı unutmuş kaçkere söylemiştim3 ay oldu aktif olalı eskiden ziyaretçiydim

geçmiş olsun umarım bir sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…