- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
marji neoldu mertim in kakası
Balık burcuyum balık hafızalıyım var mı ötesi
Hem ben neler hatırlıyom bir bilseniz
anacım bi dilini kesemiyo iştekesmediğin şey kalmamış
maşallahçok tatlı uyuyor
bilmek istemiyom korkuyom vallaBalık burcuyum balık hafızalıyım var mı ötesi
cerrahpaşa veya çapayamı kızaah teyzesi dün yine 4 kere sulu yaptı üniversite hastanesine götürmeyi düşünüyoruz randevu alabilirsek
Hiç mi pütür yok yani şehriye meyve falansütün yetiyorsa ondan canikom
bende albüm yo ya bi ara yapayım
biz pütürlü yiyemiyoz bacım
aah teyzesi dün yine 4 kere sulu yaptı üniversite hastanesine götürmeyi düşünüyoruz randevu alabilirsek
bugün daha az sanki kesin allerjik ya ya benim yediğim bişey ya verdiğim bişeyden oldu veya oluyor bakalım bekliyorum artıkahmet nasıl canım heryeri kızardı diyordun
Hadi mehmet im yakışıklım da iyi yönde gelişme var desenekızlar başım çatlıyo parol içtim bi tane off ya iyce çürüğe çıktım ha
büyük oğlanın öğretmeni aradı iyi şeyler söyledi keyfim yerine geldi gerçi ama başım kazan gibi
neler hatırlıyorsun kız anlat bakayım
hiç birini pütürlü yemiyor su gibi yapıp ağzından aktarıyorum çok sorunlu bu konuda çok iştahsız belliHiç mi pütür yok yani şehriye meyve falan
Hadi ya ne oldu bu çocuga nazara mı geliyor ne
anacım bi dilini kesemiyo işte
bilmek istemiyom korkuyom valla
cerrahpaşa veya çapayamı kız
Gerçekten zormuş işin canım yahiç birini pütürlü yemiyor su gibi yapıp ağzından aktarıyorum çok sorunlu bu konuda çok iştahsız belli
Balık burcuyum balık hafızalıyım var mı ötesi
bugün daha az sanki kesin allerjik ya ya benim yediğim bişey ya verdiğim bişeyden oldu veya oluyor bakalım bekliyorum artık
inan evladıyla ilgili güzel şeyler duyunca karpuz gibi oluyor kız şiştimde şiştimHadi mehmet im yakışıklım da iyi yönde gelişme var desene
Yorgunluktan o baş agrusı canım bence ben de de olur yorulunca
Söylemem unuttum
banada öyle geliyor içinde inek sütü olan şeylerden mi acaba şüphe ediyorum şişli etfalde bir doktor varmış eşimin patronunun arkadaşı ona götürücez galiba.
alışır canım ya ben neler gördüm ama işte anneyi hırpalar böyle bebekler ama büyüdükçe düzelirGerçekten zormuş işin canım ya
Olsun zamanla alışır inş canım benim
sende süt ürünlerini yeme marji dene bakalım ne oluyorbanada öyle geliyor içinde inek sütü olan şeylerden mi acaba şüphe ediyorum şişli etfalde bir doktor varmış eşimin patronunun arkadaşı ona götürücez galiba.
Degil mi kuz ohh hakkettin canım psikolog işe yaradı galibainan evladıyla ilgili güzel şeyler duyunca karpuz gibi oluyor kız şiştimde şiştim
karam hiç tartılıyonmu kız kaçamak yapıyonmu
benim 27 nisana bayağı zayıflamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?