2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar başım çatlıyo parol içtim bi tane off ya iyce çürüğe çıktım ha
büyük oğlanın öğretmeni aradı iyi şeyler söyledi keyfim yerine geldi gerçi ama başım kazan gibi

kızlar başım çatlıyo parol içtim bi tane off ya iyce çürüğe çıktım ha
büyük oğlanın öğretmeni aradı iyi şeyler söyledi keyfim yerine geldi gerçi ama başım kazan gibi
Hadi mehmet im yakışıklım da iyi yönde gelişme var desene
Yorgunluktan o baş agrusı canım bence ben de de olur yorulunca
neler hatırlıyorsun kız anlat bakayım

Söylemem unuttum

Balık burcuyum balık hafızalıyım var mı ötesi
Hem ben neler hatırlıyom bir bilseniz

bugün daha az sanki kesin allerjik ya ya benim yediğim bişey ya verdiğim bişeyden oldu veya oluyor bakalım bekliyorum artık

banada öyle geliyor içinde inek sütü olan şeylerden mi acaba şüphe ediyorum şişli etfalde bir doktor varmış eşimin patronunun arkadaşı ona götürücez galiba.

Gerçekten zormuş işin canım ya
Olsun zamanla alışır inş canım benim
alışır canım ya ben neler gördüm ama işte anneyi hırpalar böyle bebekler ama büyüdükçe düzelir

banada öyle geliyor içinde inek sütü olan şeylerden mi acaba şüphe ediyorum şişli etfalde bir doktor varmış eşimin patronunun arkadaşı ona götürücez galiba.
sende süt ürünlerini yeme marji dene bakalım ne oluyor

ben içinde süt olan kaşık maması ve yoğurttan şüpheleniyorum bakalım 2-3 gün vermiycem deneyeceğim çoçukta mikrop çıkmadı çünkü doktor basit bir ishal demişti ama o zaman niye bu kadar sürdü:44:

selam güzel anneler ve tatlı bebişleri. umarım herşey yolundadır herkes afiyette, bebişlerde huzurlu bir şekilde uyuyordur. daha geçmiş yapamadım. biz çok şükür iyiyiz, bugün tam 6 aylık olduk, aşımız vardı. kuzum, mis kokulum ağladı. toplam 3 aşı ikisi aynı bacaktan bir de ağza damla damlatıldı. şimdi uyuyor. umarım bu günü sorunsuz atlatırız. aşıya giderken ayaklarım geri geri gitti. canı yanacak diye. anne olmak ne tuhaf, ne zor. 9. ayda bir aşı olduğunu daha söylediler. 68 cm, 8100 gr olmuş yavrum. normal sanırım. kızlar size danışmak istiyorum tecrübenizden faydalanmak açısından. ek gıdaya bir kaç gündür deneme çalışmaları ile başlamıştım azar azar. ama kahvaltı hiç vermedim. bu konuda kahvaltı mönüsünü merak ediyorum neler veriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…