2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gecmiş olsun canım allah şifa versin

hafta sonu olunca herkes gezmeye gitti tabi bende ewde deli gibi temizlilk yaptım içim rahatladı wallaoh deniz olan sehirde yasamak ayrı bi güzeldir yaa

maşallah 2.resmi cok sevdimmm

Kızlarr biz çok iyiyiz
Efe 4 ten sonra gülücükler şarkılara devam etti
Ve hiç olmadıgı kadar ayaklarını tutup kendine çekiyordu

gecmiş olsun demeye kalmadan gecmiş bile bak annesi
nazar değmesin

eliföykücüm ben hippin 7 tahıllı ek gıdasını yapıyorum anne sütü ile dene istersen güzel yiyor

canım artık sütümü sağmıyorum ama milupanın 8 tahıllısı var oda güzel.ben muhallebi gibi olsun istiyorum bunlar olmuyo oğlan biberon almıyor.bunlarda çok sulu oluyo oğlan içmiyor.yada yarısını içip yarısını üstümüze döküyoruz

cnm ben geldim
ahh ahh sahil
ben de drama dersi kuaför tıkınmaca alışveriş ve hoop burdayım
kuaförde ne yaptın söyle bakalımesas benim ihtiyacım var dipler fora kaşlar herbiri ayrı telden çalıyor bu haftada ben gidiyim bari

aynen dediğin gibi eve alışınca çıkmak istemiyor insan çıkınca ama iyi geliyorda bizimki huysuzluk yaptı yoruldu belkide

mecburi bakım cnm kaşlar orman saçlar bembeyaz olmuştu
benim oğlan gece huysuzu sabaha kadar zırlıyıp duruyo tüm gün uykusuızluktan sarhoş gibiydim
seninki niye huysuz cnm
senin oğlan gündüz çokmu uyuyor sebos yoksa gece gündüz zombimi

oy maşallah perçeminide sevsinler

Kızlarr biz çok iyiyiz
ayyyy çok çok çok sevindim zor geçiyor sandım ameliyat sonrası neyse geçmiş vede hayırlı olsun ana-oğulada

Evet canım okuduklarımdan sezdim sevildigimi anladım canlarım benim

Buarada 74.4 800 gram vermişim

Stress süpersin canım zayıflayan herkesi tebrik ediyorumkendimi de
bende seni tebrik ediyorum

Efem minik erkegim uyuyor babaannesi nöbette bizde uzun biraradan sonra kocişle aynı yataktayız
Çok yorgunum stresten kasmaktan başım da feci agrıyor inş gecemiz
Huzurlu geçer hepinize iyi akşamlarr
inşallah canım hıı akıllı ol ha senin işin belli olmaz

denizden çok anlamam ya belkide gözümüz alıştıgı için sıradan geliyor kıymetini bilmiyoruz ama sahilin tabi o cümbüşü güzel:118:sen nereden katılıyodun canım

biz yazdan yaza deniz görmek için bekliyoruz canım tatile gittiğimizde o sehre girip deniz kokusu almak cok güzel bi duygu offf yine cook özledim yüzmeyi güneslenmeyi falan gerci bu sene bikiniye elveda mayo alcam..ankaradayım ben

karam geçmiş olsun efeye, çabuk iyileşiyo hiç korkma.

kızlar bugün gündüz hiç uyuyamadı barış, uyuyamadıkça ağladı dışarı çıkamadık sonra da akşam 7 de uyudu hala uyuyo gece uyanır mı napar meraktayım

Merhaba kizlarr
Bugun bzi de kahvaltidan sonra disaridaydik. Once ogleden sonra cekirdekli filan basit piknik sonra avm ve aksam yemegi
Baya yorulduk ama oglusum cok eglendi. Artik merakla etfari seyrediyo, kendi kendine bunlar ne ya, ne enteresan seyler der gibi konusuyo ya bayiliyorum sdi uyudu minik prensm, ben de yorgunum uyuyayim

Canim sizi merak ettim ben de, bi bakii dedim. Cok sevindim, gorunuse bakilirsa kolay atlattiniz bu isi. İnsallah geceniz de huzurlu gecer . Darisi basimiza artik.
Bu arada sen uzun bi aradan sonra kocisinle ayni yataktasin ve ayni zamanda topicte mi geziyosun birak burayi saril kocana yat anacim

Yesim bi de sni merak ettim, yarin da senden haber bekliyoruz

Bi deee marjii, mertin son durumu nasil? İlaca devam mi?

Elifoyku oglun cok seker masallah ben de en cok 2. Resmi sevdim, kaslarini catmis gibi

Yarin sute elverisli rejime sil bastan basliyorum, bu haftanin acisini cikarip onumuzdeki cumartesinin bayanstresi ben olucaaaammmm
Herkese iyi geceleer

Zombi cnm zombi
Uykusuzluktan sinirlerim iyice yiprandi sutum de daha da azaldi
Iyi geceler herkese

cnm ben geldim
ahh ahh sahil
ben de drama dersi kuaför tıkınmaca alışveriş ve hoop burdayım
oh oh saatler olsun caniimm iyi yapmissiin

maasallah tosuna yerim onu ben allahim esirgesin

Kızlarr biz çok iyiyiz
maasallah canim tosun pasayaa ooo coktan unutmusturr gecenizz güzell olsun caniim
Bugun biz evdeydik birsey yapmadiikk evin isi su bu derken aksami ettikkk buarada
Stress canimmmmaasallah darisii bizeee 73 olsamm daha ne isterim bana 70 kg bile fazlasiyla yetiyor

Maasallah fistiiikk kizinda ayni sen oglusundaaa bence
Tam hayalimdeki gibisin hep sarisin tahmin ediyorduumm nedensee

Sünnet yaptıranlar özellikle mattika
Bugün bandajı düştü efenin pipinin üst tarafındaki deriler yok
Alt derisi yarı yarı duruyor çok tuhafımıza gitti ve çok kötü oldum
Yarın doktora götğrecez ama normal mi sizin nasıldı foto varsa
Görsem panik içindeyim lütfenn yardım

Canim ya dur panik yapma, normaldir belki
Ben hic bilmiyorum o konuyu ama doktorun telefonu yok mu sizde, arasaniz?
İnternette de vadir belki, gerci bakmissindir ama, sunnet sonrasi filan diyee?

çok geçmiş olsun canım benim sorunsuz geçmiş çok şükür

bizde hep dün gezdik gezmeden sonrada bizimkilere gittik hiç giremedim.

maşallah ne güzel gezmiş

maalesef hafif bir şekilde devam ediyor günde 4 kere sıvı yapıyor ama neşesi yerinde çok şükür

biz dün avm ye gittik yine alışverişe merte düğün için kıyafet aldık papyonlu istiyordumda ona uygun birşey bulamadık genelde daha büyükler için vardı bende pantolon gömlek içine tişört bide ayakkabı aldım.
dünde babaya sardı bütüngün baba babaa diyordu

canım baş tarafta sallanan deriyi kesip içindeki pipiyi açığa çıkarıyorlar
dıştaki deryi gerçek pipiye diktikleri için bi süre pipi ödemli ve rengi tuhaf oluyo ayrıca kasıkları şişebiliyor bazen beze kan bulaşabiliyor bunlar normal
iltahap aşırı ağlama ateş vs aksi bişey olmazsa herşey yolunda demektir
şu an senin gözün yadırgıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…