2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Mommy merhaba.bebegi memeden kesme ile ilgili bilgi arastirirken tesadüf senin bı yazinla karşılaştım.saniyorum aynı şeyleri yasıyoruz. O yüzden sana danışmak istediğim birkaç şey var fakat siteyi kullanmayı pek beceremiyorum.arkadaslik gönderdim anca o sekilde ozel mesaj atabilirim herhalde. kabul edersen sevinirim

kimse yok herkez gezmelerde yada dinlenmece tabi ben anlatayım biraz kızımı banyo yaptırdım uyuttum mis oldu böcegim ama benim kuyruk sokumu deniyor o kemiğim inanılmaz derecede agrıyor nedendir acep bileniniz varmı

Canım topik arkadaşlarım

Efenin pipisi stresin de dedigi gibi ödemden görünmüyormuş öglene dogru
Gördük azcık ama içimiz rahat etsin diye akşam doktora götürecez
Minigimi dün akşam iki kere uyandı agrı kesici
Kullanınca karın agrısı da olmuyor galiba ve uykuları uzun ve fazla oldu
Sadece pipisini görünce ister istemez tuhaf oluyoruz kırmızı olunca
İnş biran önce iyileşir

slm arkadaşlar

karam geçmiş olsun efe ye

marji mert nasıl oldu

başka hengi bebe rahatsız biilmiyorum geçmiş yapacak kadar vaktim yok,
kilom 70.4 500 ya da 600 gr gitti

dün avme ye gittik kızmı bir sürü ciciler aldık puset aldık

yarın dr ye gidecez maalesefff 2 3 gündür hep mızmız bugün de tavan yapınca gidelim bakalım neymiş derdi
yavrum anlatamıyorda dünden beri kusuyor uyumuyor inş. önemli bir şey değildir,
oysaki perş. günü hstaneye gittiğimizzde de dr muz doğumcumuzun karşısına odasını taşınmış , bilseydik gitmezmiydikkk

canım şimdi baya garip görünür, deriler şişkin olur. hele krem sürmüş gibi sarı bi kabuk yaptı bizim ben de bozulmuştum baştaki görüntüye. bi sıkıntı yoksa dr.a bi hafta sonra götür hem kontrol olur

maşallah cnm çok tatlı

eminim çok yakışıklı olacaktr mert bey damattan fazla ilgi çeker

kimse yok herkez gezmelerde yada dinlenmece tabi ben anlatayım biraz kızımı banyo yaptırdım uyuttum mis oldu böcegim ama benim kuyruk sokumu deniyor o kemiğim inanılmaz derecede agrıyor nedendir acep bileniniz varmı

hafta sonu hava güzel herekes gezmelerde galba, bizde az önce duş yaptrdık, mis gibi oluyorlar duş alınca daha güzel kokuyolar
öptükçe öpesm geliyor yavrumu

iyi günlerde giysn yavrun cicilerini
dr.danda önemli bişi çıkmaz inş toparlanır hemen yavrucak
gelip geçiçi huysuzlk mızmızlıklardan biridir.

inşallah hemencecik iyileşir canım.

sağol canım aynıhivdayada çok geçmiş olsun bebeklerin hasta olması çok kötü maalesef

bugün burası pek sessizmiş bizde çıkmak zorunda kaldık hele şükür ayakkabı aldım sade birşey siyah süet.

canım bencede normaldir bi operasyon sonucta hemen iyileşir insallah

ohh kızın cicileri iyi günlerde giysin bizimkide hep mızmız hep dişe baglıyorum seninkinin dişi cıkmısmıydı?
inşallah önemli bişey degildir.

herkes bişeyler almıs bebegine banane ya bende kızıma bişeyler almak istiyorum cıkamadık da dısarı haftaya gideriz inş.
iyi günlerde giysin mertin.benimkide hep baba tamam anlıyorum cok seviyo özlüyoda hiçmi anne demez ya

anne diyen bebişler varmı aranızda?

Biz geldiik tabiki gec geldiik kizimin bugunn sacini kesdikk gözüme cok bir degisik geldii teyzelerii cirkinnn kizim diyorum sanki bir anda büymüs gibi geldi gözümee sizlerde keyfler nasil fazla hareketlilik yook topikte
efeciik daha iyi oldugunaaa sevindi,m karamm maasallah ona
Hepinizee huzurlu geceler diliyoruum

aman da aman salıncaklarada binermiş maşallah

Kızlarr biz çok iyiyiz
Efe 4 ten sonra gülücükler şarkılara devam etti
Ve hiç olmadıgı kadar ayaklarını tutup kendine çekiyordu

canım efenin iyi olmasına çok sevindim dr. götürdünüz mü birşey dedi mi son hali için
efe bir sünnet oldu topikçe aklımız onda kaldı minik erkeğim benim

canım mert düzelmemiş tam olarak çok mu sıvı kakası hala kıyamam ben ona ya topiğimizin abisi bütün ilkler mertte hızlı delikanlı bu gidişle yaşına gelmeden şakır şakır konuşacak maşallah

canım kızını çok kucakta tutuyorsan o yüzden ağrı yapıyor olabilir

canım kilolar verilmiş tebrikler kızınıda dr. götür bakalım sen test sonucu almıyacakmıydın yanlış mı hatırlıyorum o zaman götür olmazsa umarım kötü birşeyi yoktur cimcimenin belki diş çıkartıyordur

günaydınlar hepinize gününüz ve haftanız güzel geçer umarım hasta bebişlerimiz iyileşir bütün bebişler mutlu huzurlu uykulu bir hafta geçirir inşallah tabii bebişlerin anneleri de
bugün eşim evde olucak belki adayı 7 ay kontrolüne götürürz gerçi biraz erken ama babamız evdeyken fırsatı değerlendirelim
bu arada düğün kervanına bizde katıldık küçük görümcemin nişanı var 30 haziranda artık diyet işine iyice asılmam lazım

sekos ne yapıyon bacım

strescim görmemişim canım yaa

inşallah hemencecik iyileşir canım.

sağol canım aynıhivdayada çok geçmiş olsun bebeklerin hasta olması çok kötü maalesef

sağol canımm evet çok kötüü

teş. ederiz teyzesi. biz de diş diyorduk sanırım değil gidecez bakalımm sürekli ıııııı diyip kendini sıkıyor, umarım diştir, çişi kokuyor sanki bu aralar

benim kız da baba cı sürekli baba diyor , ağlarken arada anne diye ses çıkarıyor

gunaydın hepınıze gusel bır hafta gecırmenızı dılıyorummm
sağol canım size de

evet kilolar azar azar gidiyor. bu hafta 69u görmeyi umudediyorum. evet perşembe günü çıkar yine de gittiğimde bir daha sorarım hemen karşı kapı zaten perşembeye kadar bekleyemem hiçç durmuyor. umarım diştir ama

herkese günaydınlar
dünden beri doktor doktor geziyoruz genel cerrah,çock.dr,ürologumuz derken
içimiz anca rahat etti ama bu ödem gitmeden oglumu hırpalayıp sevemeden
tam olarak içimiz rahatlamayacak
paşam genel olarak iyi ama biz de hala stres var..
zamane sünnetleri de degişik oluyormuş yani doktorla sünnetçilerin yapımı farklıymış
ürologumuz çize çize anlattı içimiz rahatlasın diye
diyorum ya anne oluncA İnsan tam iyileşmeden rahat edemeyecez

kestirince insan bir süre yadırgıyor canım ama rahatlıyorlar iyi oluyor.

herkese günaydın karam geçmiş olsun umarım efe tez zamanda iyileşir canım bizim oğlan 1 haftada iyileşti korkma başta biraz kötü görünüyor ama zamanla düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…