2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

annelik hep bir endişe hali canım hepimiz öyleyiz efe inşallah zamanla düzelicek doktorlar sorun yok diyormuş içiniz birazda olsa ferahlamıştır.

marjinal merhaba bende yeni üye oldum ilk defa seninle karşılaştım mert de 28 ağustos doğumluydu değil mi benim oğlum da 28 ağustosta doğdu da

benden de herkese günaydınlar
bebekleri hasta olanlara çook geçmişler olsun kuzular hep sağlıklı hep neşeli olsunlar
ben bişe soracam arkadaslar 9 eylülde doğum yaptım halen daha adet olmadım benim gibi olanınız var mı bu arada hala emziriyorum ondandır deniliyor

herkese günaydın karam geçmiş olsun umarım efe tez zamanda iyileşir canım bizim oğlan 1 haftada iyileşti korkma başta biraz kötü görünüyor ama zamanla düzeliyor
evet canım ya çok tuhaf görünüyor apayrı bir organ gibi
bilmedigimiz için çok tuhafımıza gitti..siz nerde yaptırdınız canım
marjinal merhaba bende yeni üye oldum ilk defa seninle karşılaştım mert de 28 ağustos doğumluydu değil mi benim oğlum da 28 ağustosta doğdu da

oo seninki de abi o zaman rüzgar oglanla mert oglan

bence normal canım 1,5 2 yıl olmazmış annem sonra da digerine hamile kalırmış
5.ayda olmuştum ben

ewet hava çk güzel bizde biraz çıkıp geldik oğlumla
hamilelik konusnda bilgilendr cnm merak ettim hayrlısı olsun değilsndr umarım

yok cnm değilim...ohhh rahatladım ee ben her ay merak edip test mi yapçam ya

canım çok geçmiş olsun..bitti geçti işte.Allah sağlık versin..

ne yaptın yesim test aldınmı yaptınmı durumlar nedir:127:[/

değilmişim canım...nasıl heyecanlandım ama yaparken ya..çok tırstım

kız yeşim hamiş stresi basmış seni de
bişi yokmuş çok sükürr..kız rahat dursanıza
çiftli korun canım şakası yok

karam pişman mısın ya :26:
bende düşünmeye başladım yaptırsak mı diye ne diyosun :26: of cok sıkıntılı ya büyüyünce olsa en azından şuram acıyo diyebilecek
e şimdi de hemen iyileşir diyolar

yeşim hamile mi :44:

herkese kocaman günaydın

canım bende 10 eylülde doğm yaptm ama halen olmadım bende emziriyorm büyk ihtimal ondandr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…