- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
herkese günaydınlar
dünden beri doktor doktor geziyoruz genel cerrah,çock.dr,ürologumuz derken
içimiz anca rahat etti ama bu ödem gitmeden oglumu hırpalayıp sevemeden
tam olarak içimiz rahatlamayacak
paşam genel olarak iyi ama biz de hala stres var..
zamane sünnetleri de degişik oluyormuş yani doktorla sünnetçilerin yapımı farklıymış
ürologumuz çize çize anlattı içimiz rahatlasın diye
diyorum ya anne oluncA İnsan tam iyileşmeden rahat edemeyecez
evet canım ya çok tuhaf görünüyor apayrı bir organ gibiherkese günaydın karam geçmiş olsun umarım efe tez zamanda iyileşir canım bizim oğlan 1 haftada iyileşti korkma başta biraz kötü görünüyor ama zamanla düzeliyor
marjinal merhaba bende yeni üye oldum ilk defa seninle karşılaştım mert de 28 ağustos doğumluydu değil mi benim oğlum da 28 ağustosta doğdu da
benden de herkese günaydınlar
bebekleri hasta olanlara çook geçmişler olsun kuzular hep sağlıklı hep neşeli olsunlar
ben bişe soracam arkadaslar 9 eylülde doğum yaptım halen daha adet olmadım benim gibi olanınız var mı bu arada hala emziriyorum ondandır deniliyor
evet canım ya çok tuhaf görünüyor apayrı bir organ gibi
bilmedigimiz için çok tuhafımıza gitti..siz nerde yaptırdınız canım
valla bizim eski usül:) evde yaptık sünnetçi geldi bi sorun çıkmadı tabi önce ucu çok kırmızı kan gibiydi bizde korktuk ama nzamanla rengi açıldı ha bide hafif iltihap vardı o da 1 haftada falan geçti kanama çok fazla değildi ama olsa bile aşırı olmadıkça sorun değilmiş çünkü ablam oğlunu yaptı kanaması bizimkine göre fazlaydı ama yine bi sorun çıkmadı ha bide dikişleri kendiliğinden attı yani korkma zamanla düzeliyor
evet canım ya çok tuhaf görünüyor apayrı bir organ gibi
bilmedigimiz için çok tuhafımıza gitti..siz nerde yaptırdınız canım
valla bizim eski usül:) evde yaptık sünnetçi geldi bi sorun çıkmadı tabi önce ucu çok kırmızı kan gibiydi bizde korktuk ama nzamanla rengi açıldı ha bide hafif iltihap vardı o da 1 haftada falan geçti kanama çok fazla değildi ama olsa bile aşırı olmadıkça sorun değilmiş çünkü ablam oğlunu yaptı kanaması bizimkine göre fazlaydı ama yine bi sorun çıkmadı ha bide dikişleri kendiliğinden attı yani korkma zamanla düzeliyor
aslan yaman mı yaptı :44:
bize de orda yapın dediler ama dr içimize daha çok sindi
dün bir ara piman olacaktım neredeyse ama iyi dendi adam gelecekteki şeklini de çizdi
bakalım hsonuna kadar inş iyileşir
işte sünnetçiyle farklıymış o yüzden tuhafımıza gitti
aslan yaman mı yaptı :44:
bize de orda yapın dediler ama dr içimize daha çok sindi
dün bir ara piman olacaktım neredeyse ama iyi dendi adam gelecekteki şeklini de çizdi
bakalım hsonuna kadar inş iyileşir
işte sünnetçiyle farklıymış o yüzden tuhafımıza gitti
yok biz bi tanıdığa yaptırdık ama d.bakırın en meşhur sünnetçisi aslan yaman ablamın oğlunu yaptı hakikaten adam güzel yapıyor ayıptır demesi yeğeniminki daha güzel olmuş:):)
yok biz bi tanıdığa yaptırdık ama d.bakırın en meşhur sünnetçisi aslan yaman ablamın oğlunu yaptı hakikaten adam güzel yapıyor ayıptır demesi yeğeniminki daha güzel olmuş:):)
öyle deme kız bak içimde uhte kalır ha
bizimki çok degişik oldu yac .tesiden beri başım çatlıyor agrıdan
öyle deme kız bak içimde uhte kalır ha
bizimki çok degişik oldu yac .tesiden beri başım çatlıyor agrıdan
yok kız üzülme valla ben de başta oğlumun sünneti hiç güzel değil diyordum ama zamanla şekli düzeldi dikişler falan tam atınca düzeliyor hem doktorlar daha güzel yapıyomuş ben de doktora yaptırmadım diye pişman olmuştum sen genesiste mi yaptırdın bu arada senin doğumu kim yaptırdı merak ettim konudan konuya atladım ama birden aklıma geldi:)
ewet hava çk güzel bizde biraz çıkıp geldik oğlumla
hamilelik konusnda bilgilendr cnm merak ettim hayrlısı olsun değilsndr umarım
Slm herkese
Anca fırsat buldum bir saat ameliyat sürdü
1,5 saat efe agladı uyanınca o anlar bitmek bilmedi
Şimdi evdeyiz ilk bibişi yapması çok zordu korkuyordu ya
Parken agladı agrı kesici antibiyotik kullanıyoruz
Akşamları da fitil atın dedi doktor çok kötü olursa
Genel olarak iyi sayılırız başım agrıyor çok feci kastım kendimi
Şimdilik bu kadar yazabilcem
Destekleriniz için teşekkür ederiz
ne yaptın yesim test aldınmı yaptınmı durumlar nedir:127:[/
değilmişim canım...nasıl heyecanlandım ama yaparken ya..çok tırstım
yok kız üzülme valla ben de başta oğlumun sünneti hiç güzel değil diyordum ama zamanla şekli düzeldi dikişler falan tam atınca düzeliyor hem doktorlar daha güzel yapıyomuş ben de doktora yaptırmadım diye pişman olmuştum sen genesiste mi yaptırdın bu arada senin doğumu kim yaptırdı merak ettim konudan konuya atladım ama birden aklıma geldi:)
üzülüyorum vala yakvalidemler hep dedi yamana yaptır diye dinlemedim diye kızıyorum
kendime iyileşmesi tam olarak ne zaman ya
genesisteki ürolog yaptı sünneti dogumu da orda yaptım gönül hanıma sezeryan lokal
sen?
üzülüyorum vala yakvalidemler hep dedi yamana yaptır diye dinlemedim diye kızıyorum
kendime iyileşmesi tam olarak ne zaman ya
genesisteki ürolog yaptı sünneti dogumu da orda yaptım gönül hanıma sezeryan lokal
sen?
gönül hanımı biliyom kuzenlerim falan oraya gidiyordu doğumu falan da gönül hanım yaptı ama ben alman hastanesinde yaptım zeki akkuma gidiyordum bnde spinal sezaryan oldum ne yazıkki oysa normal yapmayı çok istiyodum ama hiç açılma yoktu suyum da gitmişti mecbur kaldık sezeryana
gönül hanımı biliyom kuzenlerim falan oraya gidiyordu doğumu falan da gönül hanım yaptı ama ben alman hastanesinde yaptım zeki akkuma gidiyordum bnde spinal sezaryan oldum ne yazıkki oysa normal yapmayı çok istiyodum ama hiç açılma yoktu suyum da gitmişti mecbur kaldık sezeryana
benimki istege baglı canım
son hafta sancım başladı korkuyordum normal dogururum diye iki gün önce aldı verdigi sezeryan tarihinden
ben de o yürek yok canım kan alınırken,igne yaparken bile bakamam bayılacak gibi olurum ben dogumda düşünemiyorum kendimi
sünnet tam olarak ne zman iyileşir canım yaa of be anam ne pipiymiş
pipin mi var derdin var beeeeeeeeee
son hafta sancım başladı korkuyordum normal dogururum diye iki gün önce aldı verdigi sezeryan tarihinden
ben de o yürek yok canım kan alınırken,igne yaparken bile bakamam bayılacak gibi olurum ben dogumda düşünemiyorum kendimi
pipin mi var derdin var beeeeeeeeee[/Q
valla kiminin kısa sürede iyileşiyor kimini uzun sürede ama genelde 1 haftda falan iyileşiyor umarım efeninkide hemencecik iyileşir kafana takma bi bakmışsın iyileşmiş yanlış hatırlamıyorsam bizimki 10 günde iyileşmişti neyse canım tekraradan geçmiş olsun ben çıktım eve gideyim oğluşumu özledim by.
pipin mi var derdin var beeeeeeeeee[/Q
valla kiminin kısa sürede iyileşiyor kimini uzun sürede ama genelde 1 haftda falan iyileşiyor umarım efeninkide hemencecik iyileşir kafana takma bi bakmışsın iyileşmiş yanlış hatırlamıyorsam bizimki 10 günde iyileşmişti neyse canım tekraradan geçmiş olsun ben çıktım eve gideyim oğluşumu özledim by.
10 güne razıyım ben ya sanki hiç iyileşmeyecek gibii
tam canım
rüzgarı öp yerime
benden de herkese günaydınlar
bebekleri hasta olanlara çook geçmişler olsun kuzular hep sağlıklı hep neşeli olsunlar
ben bişe soracam arkadaslar 9 eylülde doğum yaptım halen daha adet olmadım benim gibi olanınız var mı bu arada hala emziriyorum ondandır deniliyor
koptum ya seninkimi güzel benimkimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?