2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende özenmeye başlamıştm master topikte herkes yaptrmış nerdeyse ama hiçte kolay değildr eminim yaşayan anneler dahaiyi bilir
kararsızım bide dr. mu sünnetçimi muhabbeti çıkmış ya

HTML:

Yok canım pişmanlık degil büyüyünce de olsa aynı olurdum
Müdahale kesik dikiş eninde sonunda olacak şeyler
Onlar beni çok üzüyor
Büyüyünce daha zor olabilir farkında olmadan iyi bence canının yanması
Geçti üç saattir sallanmadan uyuyor ama ben işte fena oluyorum
İster istemez

bende özenmeye başlamıştm master topikte herkes yaptrmış nerdeyse ama hiçte kolay değildr eminim yaşayan anneler dahaiyi bilir
kararsızım bide dr. mu sünnetçimi muhabbeti çıkmış ya

Korkunun ecele faydası yok
Er geç olacak bir şey..aşıda bile nasıl oluyorduk sünnet daha zor haliyle
Allaha emanet inş sorunsuz atlatır tüm bebeler
Büyük bir adım ne de olsa

Yok kız hamile degil şüpheliydi temize çıktı

geçmiş gitmiş olsun canım normalmiş bak zamanla iyileşir normal halini alır neticede operasyon geçirdi ödem falan olması normal.seninde gözün alışır zamanla

canım oğlan nasıl oldu hala günde 4 keremi yapıyo.randevu aldınızmı canım ne zaman gideceksin araştırma hastanesine.çokmu cıvık yapıyo az az yapıosa 4 kere normal olabilir belki canım ya.

marjinal merhaba bende yeni üye oldum ilk defa seninle karşılaştım mert de 28 ağustos doğumluydu değil mi benim oğlum da 28 ağustosta doğdu da

evet canım mertte 28 ağustos doğumlu aynı gün doğmuşlar

marjinal merhaba bende yeni üye oldum ilk defa seninle karşılaştım mert de 28 ağustos doğumluydu değil mi benim oğlum da 28 ağustosta doğdu da

canım oğlan nasıl oldu hala günde 4 keremi yapıyo.randevu aldınızmı canım ne zaman gideceksin araştırma hastanesine.çokmu cıvık yapıyo az az yapıosa 4 kere normal olabilir belki canım ya.

evet 4 kere yapıyor hala 2 kere çok 2 kere az yapıyor annesütü aldığı dönemdeki haline döndü kıvamı 2 gündür iyi sanki
yok alamadık randevu çok yoğunlar yine özele götürücez galiba belkide artık normal düzeni budur:44:
bebeği günde 4 kere yapan var mı aranızda?

bizimki çok armut ve yemeğinde balkabağı gibi bağırsak çalıştıran bi şey yediyse 4ü bulabiliyor canım. ama sürekli değil, dediğim durumlara bağlı olarak. su gibi değil, biraz cıvık yapıyo o günlerde. pöfffff

Efe de çok sık yapardı doktor 6,7 ye bile normal diyordu
Ek gıdayla kabız oldu ek gıda vermiyorum sünnetten dolayı
Şimdi yine arttı için rahat etsin yine de bir doktorunuza danışın
Derim

herkese slmlar, umarım anneler ve tatlı bebişleri iyidir. cuma günü aşımız vardı yazmıştım, yavrum akşamı ve akabinde gecesinde huzursuzdu. hafta sonuda takip edemedim. yavrum müsade ederse geçmiş yapayım önce bu arada karam geçmiş olsun efeciğin damatlığını da görmek nasip olur inşallah. gözünüz aydın olsun.

canım benim oğlanda sadece anne stü aldığı zamnlar günde 5-6 kere bile yaptığı oluyodu artık günde 1yada 2 kere yapıyor.ama mertinki normal olabilir çok cıvıkta değilse zaten ek gıdayı çok az veriyodun bildiğim kadarıyla zamanla dahada azalır

sagol canım
inş kız adım adım büyüyorlar işte gözüme daha büyük geliyor ayol
minik erkekim diye seviyorum

bugün burası çok sakin bende sıkıldım ağustos analeına dadandım 40 sayfa falan okudum sanırım

çok işim var evde ama canım hiçbişey yapmak istemiyor hadtasonu 2 gün gezdim hala yorgunum oğlanda temiz havadan anırım dün güzel uyudu maşallah ayyy inşallah böle devam eder uykusuzluk tak etmişti yani.

bu oğlanın diş konusuda beni benden aldı sanırım o çıkan beya zsivri sert şey diş değil diş olsa çoktan gerisi gelmişti o ne acaba yaww

selam canım bu aşı çoğu bebekte ateş yaptı ondan huzursuzlanmış olabilir inşallah iyidir şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…