karam pişman mısın ya :26:
bende düşünmeye başladım yaptırsak mı diye ne diyosun :26: of cok sıkıntılı ya büyüyünce olsa en azından şuram acıyo diyebilecek
e şimdi de hemen iyileşir diyolar
yeşim hamile mi:44:
bende düşünmeye başladım yaptırsak mı diye ne diyosun :26: of cok sıkıntılı ya büyüyünce olsa en azından şuram acıyo diyebilecek
herkese kocaman günaydın
canım bende 10 eylülde doğm yaptm ama halen olmadım bende emziriyorm büyk ihtimal ondandr
koptum ya seninkimi güzel benimkimi
En güzeli efeninkibüyüyünce bunalmasın çocugum şekil yaptı doktoru
bende özenmeye başlamıştm master topikte herkes yaptrmış nerdeyse ama hiçte kolay değildr eminim yaşayan anneler dahaiyi bilir
kararsızım bide dr. mu sünnetçimi muhabbeti çıkmış ya
herkese günaydınlar
dünden beri doktor doktor geziyoruz genel cerrah,çock.dr,ürologumuz derken
içimiz anca rahat etti ama bu ödem gitmeden oglumu hırpalayıp sevemeden
tam olarak içimiz rahatlamayacak
paşam genel olarak iyi ama biz de hala stres var..
zamane sünnetleri de degişik oluyormuş yani doktorla sünnetçilerin yapımı farklıymış
ürologumuz çize çize anlattı içimiz rahatlasın diye
diyorum ya anne oluncA İnsan tam iyileşmeden rahat edemeyecez
marjinal merhaba bende yeni üye oldum ilk defa seninle karşılaştım mert de 28 ağustos doğumluydu değil mi benim oğlum da 28 ağustosta doğdu da
marjinal merhaba bende yeni üye oldum ilk defa seninle karşılaştım mert de 28 ağustos doğumluydu değil mi benim oğlum da 28 ağustosta doğdu da
canım oğlan nasıl oldu hala günde 4 keremi yapıyo.randevu aldınızmı canım ne zaman gideceksin araştırma hastanesine.çokmu cıvık yapıyo az az yapıosa 4 kere normal olabilir belki canım ya.
evet 4 kere yapıyor hala 2 kere çok 2 kere az yapıyor annesütü aldığı dönemdeki haline döndü kıvamı 2 gündür iyi sanki
yok alamadık randevu çok yoğunlar yine özele götürücez galiba belkide artık normal düzeni budur:44:
bebeği günde 4 kere yapan var mı aranızda?
geçmiş gitmiş olsun canım normalmiş bak zamanla iyileşir normal halini alır neticede operasyon geçirdi ödem falan olması normal.seninde gözün alışır zamanla
genel anlamda allerji değilde bazı şeylere olabilir
diyorum ya dr un iyiside kötüsüde sansiyi bari kısa zamanda zarardan dönmüşsünüz ben anadolu yakasındayım dr un adı ne bide ne doktoru yani allerjimi çocukmu
canım kusura bakma yeni geçmiş yapıyorum cumadan bu yana giremedim. şimdi okudum. doktorumuz memorial hastanesinde çocuk gastroenteroloji uzmanı prof. özlem durmaz. çok methediyorlar ki ben de tavsiye üzerine gitmiştim ve bizi ikna etmişti. çok şükür ki kendisine ulaşıp diyete devam etmedim.
herkese slmlar, umarım anneler ve tatlı bebişleri iyidir. cuma günü aşımız vardı yazmıştım, yavrum akşamı ve akabinde gecesinde huzursuzdu. hafta sonuda takip edemedim. yavrum müsade ederse geçmiş yapayım önce bu arada karam geçmiş olsun efeciğin damatlığını da görmek nasip olur inşallah. gözünüz aydın olsun.
herkese slmlar, umarım anneler ve tatlı bebişleri iyidir. cuma günü aşımız vardı yazmıştım, yavrum akşamı ve akabinde gecesinde huzursuzdu. hafta sonuda takip edemedim. yavrum müsade ederse geçmiş yapayım önce bu arada karam geçmiş olsun efeciğin damatlığını da görmek nasip olur inşallah. gözünüz aydın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?