2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba eylül anneleri öncelikle iyi geceler diliyorum artık sık sık giremiyrum. girsemde geçmiş yapamıyorum çünkü 150 den fazla sayfa oluyor :2: dolayısı ile okadar vaktim olmuyor.. sizleri selamlıyorum bebişlerinizi de avvuçlarından öpüyorum
size bişi sorcaktım. acaba aranızda ferrum damla kullanan var mı? tadı diğer kan ilaçlarından tatlı mı? alacağımda onuda içmezse boşa para vermiim diyorum ne dersiniz? :13:

Vallamillet cumbur cemaat sohbette bunlarin cocuklarina kim bakiyo ki ya da uslu uslu uyuyolar
Sen napiyosun kacak
Evet onlar gece gündüz sohbetteler
Karamm resimlerini göremedim
Kac defa koydun resmini canimm bir ben göremedim herhaldee
Bu arada efe nasil olduu ?

Canım ablamla yiyenlerimi kpydu hemen çektim canım
Benim fotom. Yoktu

merhaba ben kullanmadığım için bilmiyorum hiç birini bi selam veriyim dedim sadece:13:

Kolay gelsin canim insaallah halledersin bebis olunca insan bir yeri yapiyorsa bir yer kaliyorr

Kolay gelsin cnm yorma kendini fazla
Eylulnaz stres

sağolun kızlar çoçukla çok zor gerçekten.

Vallamillet cumbur cemaat sohbette bunlarin cocuklarina kim bakiyo ki ya da uslu uslu uyuyolar
Sen napiyosun kacak

doğru onların maşallahı var hep sohbetteler biz ise pek vakit bulamıyoruz bu aralar.

slm bizim damla ferrum sanol tadına bende baktım iyiçok pahalı bir şey değil zaten

merhaba
evet bu aralar görüyorum seni.
bebekler için değil mi ? evet biz kullanıyoruz diğerlerini bilmiyorum tadı nasıl diye, bunu içiyor benim ki kilosuyla orantılı damla sayısı

günaydınlaarrrr?

bebişler rahat uyumuştur umarım, biz 2 saate bir kalktıkk

ben kaçıyorum kızlar mertin kahvaltısını hazırlıyım sonrada kendim birşeyler yiyim görüşürüz.

streeesss
marjiiii

bu arada marji o takıntı bende de var bi misafir gelecekse kızımı bırakır evi toparlarım
stres keşke senin gibi düşünebilsem mantıklı diyorsun canım haklısın ama işteee

bir de 23 nisanda annemler gelecek inşşşşş. ozmana kadar benim dip bucak temizlemem gerek, offf biiirr sürüüüü iş var. havalar ısınsaydı, yorganları bile söktürecem, birini çağırıp köpületecem.. offff düşünmesi bile yorucu. halılarımı yıkayacam.
annem şimdi her yere bakar, kendisi yapar bende onu istemiyorum. kadıncağız her gelmesine bi yeri temizler gider. bu sefer torun sevsin sadece istiyorum

bende ona gittiğimde bakarımmmm anneme çekmişim işteeee(hep snıfta kalan ben olurum ama)

slmm
uzun zamandır gelemedim kotam bitti de
yenilendi ve damladım
karamm ya efe nasıl oldu merak ettim bende kesin yaptırmaya karar verdim gibi aslında hala kararsızım :26:

idare eder canım sabah 8de kalktım perdeleri makinaya attım,camları sildim,halıları sildim burayada azcık uğradım.

günaydın canım bizimki çok geç uyudu şimdi kalkar bende hep temizlik yaptım yemek bile yemedim daha.
Kız helak ettin kendini kız az dur ayol
zilim çalıyor kahveye arkadaş geldi heraldegörüşürüz
Keşke ben sana gelseydim sohbet etseydik doya doya senle
slmm
uzun zamandır gelemedim kotam bitti de
yenilendi ve damladım
karamm ya efe nasıl oldu merak ettim bende kesin yaptırmaya karar verdim gibi aslında hala kararsızım :26:

Canım efe çok iyi eskisinden akıllı
Ama ben tuhafım canım kızarıklık şişlik zor feci görünüyor
Ben hassasın ignede bile duramam kesi daha feci bir de pipde olunca
Ama yine de acaba sünnetçide mi yapsaydım diyorum
Çabuk iyileşiyormuş diye siz nerde yapmayı düşünüyorsunuz kime yani

ayy hiç fikrim yok ki kim daha iyi yapıyomuş yani hastanaye gidince ne dicez hangi bölüm :26:

ayy hiç fikrim yok ki kim daha iyi yapıyomuş yani hastanaye gidince ne dicez hangi bölüm :26:

Ürolog yapıyor çocuk cerrahı da yapıyo sünnetçi de
Ama ben pişman gibiyim sünnetçininki daha çabuk iyileşiyormuş
Bugün altıncı gün biraz düzeldi ama çok yavaş geçiyor
Aklım ruhum onun pipisinin şeklinde canım şuan yaptırsaydım
Sünnetçiye yaptırırdım hoş o zamanda niye orda yaptım dru var bu işin diye
Kızarmışım kendime eşim diyor ve beni tanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…