napsın canım ya beni bunaltmakla meşguldü bütün gün.eskiden ben mutfaktayken falan örümceğinde yada halıda dururdu salonda şimdi ben odadan çıktığım an beni göremediği an basıyo yaygarayı napıcağımı bilemedim numaradan ağlıyo farkındayım ama ben yanına gitmedende susmuyo.numara yapıyo gitmeyim diyorum bu seferde gerçekten ağlamaya başlıyo ben gitmedikçe.kafayı yedim tüm gün
kız canına yazık ben misafire hiç ev temizlemem onca adam gelip mahvedecek her yeri ne bide dip bucak temizlik yapıyosun
geçmiş yaptım
hürremi seyrettim geldim sizden ne haber
idare eder canım sabah 8de kalktım perdeleri makinaya attım,camları sildim,halıları sildim burayada azcık uğradım.
Ürolog yapıyor çocuk cerrahı da yapıyo sünnetçi de
Ama ben pişman gibiyim sünnetçininki daha çabuk iyileşiyormuş
Bugün altıncı gün biraz düzeldi ama çok yavaş geçiyor
Aklım ruhum onun pipisinin şeklinde canım şuan yaptırsaydım
Sünnetçiye yaptırırdım hoş o zamanda niye orda yaptım dru var bu işin diye
Kızarmışım kendime eşim diyor ve beni tanıyor
Lamamma dogru diyosun abartıyor muyum diye bile geçiyor
Ama iyileşmeden
oldu da bitti evet canım ama iyi araştır canımaynen bende öyleyim biraz aratırma yapiyim ben
sende sıkma artık kendini bak ne güzel oldu bitti cocuğun canı yansa belli olur zaten
atlattınız bitti gitti işte
canım abartmıyorsun emin ol senin yerinde ben olsam bende aynı olurdum seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim iğneden ödüm kopar o doğumu nasıl yaptım sezeryan oldum o masaya nasıl yattım hala kendime şaşıyorum
oldu da bitti evet canım ama iyi araştır canım
ve de sana sünnet sonrası görüntüsünü de göstersinler ben hazırlıksızdım
ondan yadırgadım keşke önceden görseymişim diyorum
ben de öyle ayaklarım geri geri gitti doguma giderken çok feciydim lokal sezeryan oldu bir de benimki
öldüm öldüm dirildim efe giderken ameliyathaneye bir de önlük falan giydirdiler minnoşuma
durun götürmeyin diyip almamak için zor tuttum kendime
ama lütfen kimseyi korkutmak istemiyorum nolur yanlış anlamayın benim yapımla ilgili olabilir
ya da anneligin etkileri de olabilir lütfen erken olması iyi oldu bence ma sadece operasyon sonrası görüntü
önceden görseydim diyorum yine de
ürolog mu yapmıştı :26:
hayal edince tüylerim ürperdi :18: off ne zor bişey yaa
mert bu aralar göğsümü çok ısırıyor yaa kopartmasına az kaldı üst dişleride çıkınca yandım:18::18::18:
ısırınca bağırıyorum sırıtıyor sıpa hoşuna gidiyor oyun sanıyor bazende ağlıyor.
ayy dişleri çıkınca en korktuğum şey ısırmaları emerken.o şekil nsıl emzirilir bilmiyorum.emerken hep ısırıyomu yoksa oyun olsun diye aradamı ısırıyo.
kolay gelsin canım bu arada ağır temizlik varmış.kız senin kardeşin baya baya evleniyor haa mayıs gibiydi diye hatırlıyorum baya erkene çekmişler.gerçi nikah falanda yapıldı artık ama.hayırlısı olsun inşallah.
mertede papyonlu takım bulamamışsın bende istiyodum mayısta kardeşimin düğünü vra keten bi takıma papyon.yokmuymuş bunlara göre papyon.
kız onların gelini
hemen olsun diyor
25 mayısta da benim kardeşimin dügünü var daha kilo bile veremedim
bugün herkese çatasım var
yok canım ne abartması ya.biz bebeler iğne vurulurken bile dayanamıyoruz ben hemen eşime veriyorum.bende sneişn gibi iğne olmaktan bile korkarım normal doğum yaptım bide.bu daha başka bişey canından öte varlığın canı söz konusu.bide onu ameliyat önlüğüyle faan görmüşsün aman allahım ben tırsar gönderemezdim belkide.
belkide o yüzden daha sünnet ettirmeye çekiniyorum eşime atıyorum suçu sen istemiyosun diye.halbuki benimde cesaretim yok.sen iyi cesaretlisin yine sünneti oldu bitti efenin maşallah geriye iyileşmesi kaldı.oda geçicek inşallah.ama iyi yönünden bakmak lazım efe hiçbişeyin farkında değil.canıda acımıyomuş.ilerde ben niye sünnet olmuyorum dediğnde sen oldun bile yavrum dersiniz bide sünnet düğünü patlatırsınız ohh mis acısız düğün olur onunki.
kız ne gerek var senin kilo vermene ben anlamıyorumki çıtırsın işte.göbeim var diyosun da ben görmedim varsa onu kapatacak bişey giyersin olur biter.bol elbiselerde güzel oluyor.yeterki kendine yakıştır bacım.sen güzelim dersen herkez güzelsin der.
ben düğünde ne giyerim bilmiyorum daha çıkıp bakmadım bile tesettürlü bi elbise olması lazım bide.önümüzdeki ay çıkıp bakiim bari napiiim.
ayy dişleri çıkınca en korktuğum şey ısırmaları emerken.o şekil nsıl emzirilir bilmiyorum.emerken hep ısırıyomu yoksa oyun olsun diye aradamı ısırıyo.
kolay gelsin canım bu arada ağır temizlik varmış.kız senin kardeşin baya baya evleniyor haa mayıs gibiydi diye hatırlıyorum baya erkene çekmişler.gerçi nikah falanda yapıldı artık ama.hayırlısı olsun inşallah.
mertede papyonlu takım bulamamışsın bende istiyodum mayısta kardeşimin düğünü vra keten bi takıma papyon.yokmuymuş bunlara göre papyon.
ayyyy noldu bugün oğlanın altını değiştirdim baktım hafif kızarmış dedim a.çık bırakıyım biraz bi don giydirdim koydum örümceğine ortalığı topluyoruz.benimki bi çiş yapmış ama taaa çoraplarına kadar inmiş örümceğinede yapmış haliyle.bebeyede kızamadım ben bıraktım sonuçta onu öle gülsemmi ağlasammı bilemedim.
kız onların gelini
hemen olsun diyor
25 mayısta da benim kardeşimin dügünü var daha kilo bile veremedim
bugün herkese çatasım var
marjidaha temizli mi yapıyorsun gel şurda laflayak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?