2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ahh ah bu bebelerin hepsi aynı demek ki bende altını değiştiriyorum elimi yıkamak için odadan çıkıyorum bizimki basıyor çığlığı biraz uzun sürse işim hemen ağlamaya dönüyor

kız canına yazık ben misafire hiç ev temizlemem onca adam gelip mahvedecek her yeri ne bide dip bucak temizlik yapıyosun

geçmiş yaptım

hürremi seyrettim geldim sizden ne haber

kız senin misafire ihtiyacın yok ki her daim tertemizsin bence hergün banyo mutfak ciflediğine göre

idare eder canım sabah 8de kalktım perdeleri makinaya attım,camları sildim,halıları sildim burayada azcık uğradım.

hamarat seni maşallah canım hızına

karam efenin canım acımıyor demek ki acısa neşesi yerinde olmazdı canım sende biraz rahatlamaya çalış hoş senin yerinde bende olsam aynı olurdum en ufak bir yaraya bile bakamam biri anlatsa benim canım yanar hep diyorum allah dağına göre kar veriyor benim oğlum olsa nasıl sünnet edirirdim acaba diye düşünmüyo değilim

aynen bende öyleyim biraz aratırma yapiyim ben

sende sıkma artık kendini bak ne güzel oldu bitti cocuğun canı yansa belli olur zaten
atlattınız bitti gitti işte

Lamamma dogru diyosun abartıyor muyum diye bile geçiyor
Ama iyileşmeden

canım abartmıyorsun emin ol senin yerinde ben olsam bende aynı olurdum seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim iğneden ödüm kopar o doğumu nasıl yaptım sezeryan oldum o masaya nasıl yattım hala kendime şaşıyorum

aynen bende öyleyim biraz aratırma yapiyim ben

sende sıkma artık kendini bak ne güzel oldu bitti cocuğun canı yansa belli olur zaten
atlattınız bitti gitti işte
oldu da bitti evet canım ama iyi araştır canım
ve de sana sünnet sonrası görüntüsünü de göstersinler ben hazırlıksızdım
ondan yadırgadım keşke önceden görseymişim diyorum

ben de öyle ayaklarım geri geri gitti doguma giderken çok feciydim lokal sezeryan oldu bir de benimki
öldüm öldüm dirildim efe giderken ameliyathaneye bir de önlük falan giydirdiler minnoşuma
durun götürmeyin diyip almamak için zor tuttum kendime

ama lütfen kimseyi korkutmak istemiyorum nolur yanlış anlamayın benim yapımla ilgili olabilir
ya da anneligin etkileri de olabilir lütfen erken olması iyi oldu bence ma sadece operasyon sonrası görüntü
önceden görseydim diyorum yine de

ürolog mu yapmıştı :26:
hayal edince tüylerim ürperdi :18: off ne zor bişey yaa

ürolog mu yapmıştı :26:
hayal edince tüylerim ürperdi :18: off ne zor bişey yaa

kız seni korkuttum mu canım ya lütfen
çok üzülürüm ben canım gerçekten
evet ürolog sünnetten sonra adam 5 saatlik ameliyata girdi
adamın birinin böbrek taşı tırtıklıymış o böbrege saplanmış
onu bile yapacak kadar uzman işinin ehli
sünnet yanında neki denir ama huyum galiba

ayy dişleri çıkınca en korktuğum şey ısırmaları emerken.o şekil nsıl emzirilir bilmiyorum.emerken hep ısırıyomu yoksa oyun olsun diye aradamı ısırıyo.

kolay gelsin canım bu arada ağır temizlik varmış.kız senin kardeşin baya baya evleniyor haa mayıs gibiydi diye hatırlıyorum baya erkene çekmişler.gerçi nikah falanda yapıldı artık ama.hayırlısı olsun inşallah.
mertede papyonlu takım bulamamışsın bende istiyodum mayısta kardeşimin düğünü vra keten bi takıma papyon.yokmuymuş bunlara göre papyon.

yok canım ne abartması ya.biz bebeler iğne vurulurken bile dayanamıyoruz ben hemen eşime veriyorum.bende sneişn gibi iğne olmaktan bile korkarım normal doğum yaptım bide.bu daha başka bişey canından öte varlığın canı söz konusu.bide onu ameliyat önlüğüyle faan görmüşsün aman allahım ben tırsar gönderemezdim belkide.
belkide o yüzden daha sünnet ettirmeye çekiniyorum eşime atıyorum suçu sen istemiyosun diye.halbuki benimde cesaretim yok.sen iyi cesaretlisin yine sünneti oldu bitti efenin maşallah geriye iyileşmesi kaldı.oda geçicek inşallah.ama iyi yönünden bakmak lazım efe hiçbişeyin farkında değil.canıda acımıyomuş.ilerde ben niye sünnet olmuyorum dediğnde sen oldun bile yavrum dersiniz bide sünnet düğünü patlatırsınız ohh mis acısız düğün olur onunki.

kız onların gelini
hemen olsun diyor
25 mayısta da benim kardeşimin dügünü var daha kilo bile veremedim
bugün herkese çatasım var

kız onların gelini
hemen olsun diyor
25 mayısta da benim kardeşimin dügünü var daha kilo bile veremedim
bugün herkese çatasım var

kız ne gerek var senin kilo vermene ben anlamıyorumki çıtırsın işte.göbeim var diyosun da ben görmedim varsa onu kapatacak bişey giyersin olur biter.bol elbiselerde güzel oluyor.yeterki kendine yakıştır bacım.sen güzelim dersen herkez güzelsin der.

ben düğünde ne giyerim bilmiyorum daha çıkıp bakmadım bile tesettürlü bi elbise olması lazım bide.önümüzdeki ay çıkıp bakiim bari napiiim.

evet iyileşecek inş büyüyünce diyecem lan senin pipine
öldüm öldüm dirildim
elin kızı için
4 haftaya tam iyileşirmişnormal nasıl dogurdun be helal olsun
yavrum iyi çok şükür en azından acımıyor canı
papyonlu takımın suyu mu çıkmışben de bulamıyorum

ayyyy noldu bugün oğlanın altını değiştirdim baktım hafif kızarmış dedim a.çık bırakıyım biraz bi don giydirdim koydum örümceğine ortalığı topluyoruz.benimki bi çiş yapmış ama taaa çoraplarına kadar inmiş örümceğinede yapmış haliyle.bebeyede kızamadım ben bıraktım sonuçta onu öle gülsemmi ağlasammı bilemedim.

gögüsaltından genişleyen elbiseler var dogru
hamile elbisesi gibi
tesettürlü elbise çeşitleri çok güzel bir kere

sürekli ısırmıyor canım karnı doyunca oyun yapıyor ama bazen kafası eserse 4-5 kere bile ısırıyor dişin izleri çıkıyor resmen dün kolumu ısırdı öyle derin ısırmışki eşim izi görünce şok oldu2 tanecik dişi var ama ısırmadığı şey kalmadıüst dişleri çıkınca emzirememekten korkuyorum:18::18::18:
bulamadım canım genelde bir yaş civarıydı hep bende çok cici şeyler aldım resimlerini koyarım düğünden sonra
evet evleniyor cumartesi kına pazar düğün var

çocugun suçu ne tuvalet egitimimi var
sen koymuşssunoh çocuk rahatlamış
yapsın temizleyek işimiz ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…