2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evlensin de görsünanyayı konyayı
mert gecenin prensi zaten dayısına rakip
bir gün ara bile koymamışlar dügünle kına arasına

çocugun suçu ne tuvalet egitimimi var
sen koymuşssunoh çocuk rahatlamış
yapsın temizleyek işimiz ne

bu ne sinir bacım benden betersin bugün bende stresliyim
benimde kınayla düğün arka arkaya olmuştu

canım nasıl doğurdum hatırlamak bile istemiyorum bide 3-4 gün öncesinden sancılarım başladı.burda yazıyordum sancım var doğuramyorum diye.gidiodum doğum yok diolardı.en son gittiğimde artık 1 cm açılma varmış yatırdılar beni sancım baya çoktu çünkü.geceye doğurursun dedi öledeoldu.oğluşum beklenen doğum tarihi olan 13 eylülün gecesi yani 14 aylül sabahı 3.40 da doğdu.
ama ne sancıydı artık bağırıyorum yırtınıyorum doktor bana bi iğne yaptı yok hala sancı var fayda etmedi.hemşire dedi bazı kadınlkar çok sancı çeker bebek başıyla baskı yapa yapa açar bazıları çok ancı çekmez orası açılır ebek sonra iner diye.benim oğlan başıyla ite ite açtı orayı kaç saat sancı çektim.nst cihazlarının kablolorını söküyodum göbeğimden duramıyordum.hemşire diyo oğlanın kafasına dokundum açıklık kontrolünde ben dahada korkuyorum falan.sonra açılma 3 cm e çıktığında çok çabuk ilşerledi yarım saatte tam açlılma oldu ve beni götürdüler doğurttular.

oyy oyy sonra dikiş falan.ama ben sezeryandanda korkuyordum belki o yüzden normal yaptım sezeryandan daha çok korkuyordum.ameliyat sonuçta uyuştutuyrlar falan .anesteziden uyuşturulmaktan falan korkarım hep.
bide doğumda ıkın dedklerinde canım yanmasın diye ıkınmıyodum öle bi sıkmışımki kendimi bacak kaslarım kasılmış doğumdan 2 hafta sonrasına kadar basamadım bacağımın üstüne.doktora falan gidiyoruz dikişlerden sanıyolar yok değil .artık doktorun biri kas gevşetici krem verdide öle geldim kendime.

ayyy ne anlattım be kadınlarım doğum anıları hiç bitmezmişya öle oldu birden anlatasım gelmiş demekki.

ben daha bakmadımda marji bulamadım demişti papyonlu ytakım ondan dedim bende bi bakiim bakalım koca ankarada varmı.

gögüsaltından genişleyen elbiseler var dogru
hamile elbisesi gibi
tesettürlü elbise çeşitleri çok güzel bir kere

bulursun canım gzüel bbi elbise bulursun kendine merak etme bence saklayacağın çok bişey yok.

kız ne bu sinir hep şeytan olmuş heryer kime kzıdın bu kadar

kuzenimin bir yaşındaki kızıda gelicek bakalım mertle anlaşabilecekler mi kız çok cadıymış oğluşuma vurmasın vurma huyuda varmış

kuzenimin bir yaşındaki kızıda gelicek bakalım mertle anlaşabilecekler mi kız çok cadıymış oğluşuma vurmasın vurma huyuda varmış

siz de mi kalacklar
eliföykü valla çatı çatır dogurmusun bacım helal
ben de sezeryandan korkuyordum ama normalden daha feci
ki bayagı çektim dikişlerden
oglumun da pipisi dikişli

bekliyoruz canım seninde mert paşanında fotolarını eminim düğünün en yakışıklısı olucak küçük paşa.
bizimkide ısırıyo memei hiç ısırmadıda böle elimizi parmaklaımızı falan ısırıyo eşim diyo şimdi böleyse dişi çıkınca yandık biz diye

çocugun suçu ne tuvalet egitimimi var
sen koymuşssunoh çocuk rahatlamış
yapsın temizleyek işimiz ne

temizledim bacım zaten 2 dk dur dediydim oda çişini yapıvermiş hemen .

kız düğünle kına arasında günmü olurmuşki bizde hep arka arkaya olur sizin nasıl oluyoki bacım

siz de mi kalacklar

bir gece kalıcaklar sanırım şehir dışından geliyorlar çünkü kızın aileside geliyor o yüzden onları bize alırım.
bende normal doğumdan çok korktuğum için isteğe bağlı sezaryan yaptırdım oda zormuş bacım 1 hafta çok çektim yerimden iki kişi kaldırıyordu ağrı kesicide pek yapmıyorlardı annelik kolay değil

siz de mi kalacklar

bidahada doğurmam heralde bacım kız çocuk hayallerim yalan oldu bidaha asla cesaret edemem.
beni hep annem gaza getirdi onun doğumları çok kolay olmuş girdiğiyle doğurduğu bi olurmuş bende ırsidir deyip korkmadım çok fazla.

arada bir gün mola olur bizde
dinlensin diye gelin damat
23 kına 25 dügün
ben de korkuyorum mememi dişler bagırırım diye orda burda

mert paşa asildir vurmaz ona buna ama kız vuruyormuş ne olur bilmem
ayırma çocugunu yanındançöpte bulmadık biz bu çocuklar
beni üç kişi kaldırıyorduyatagımız yüksekti gelmeden kalkamıyordum biri
az aglamadım o halde çaresiz hele banyo yapamazdım tek eşim yıkardı

benim annem zor dogurmuş çatısı darmış ben mecburi çatı muayenesi yaptırdım
bayılacaktım nerdeyse sancım tutunca mecbur oldu kanala indi mi diye
sen dogurursun gördüm sende o ışıgı

arada bir gün mola olur bizde
dinlensin diye gelin damat
23 kına 25 dügün
ben de korkuyorum mememi dişler bagırırım diye orda burda

sizinki farklıymış kız ilk defa duydum oda iyiymiş ama aceleleri varsa gelinle damadın beklemek istemeyebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…