2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese slm

bugün mahvoldum ayakta uyuyorum resmen
dahada bitmedi mola verdim

herkese slm

bugün mahvoldum ayakta uyuyorum resmen
dahada bitmedi mola verdim

merhaba canım bu ev işi yap yap bitmez biyeri yaparsın arkandan başka biyer batar.düğüne kadar işin zor canım.dinlen biraz boşver çokta sıkma kendini.

mert paşanın ishali bitmiş kabıza dönmüş canım.bu daha iyi sanırım

kızlar bu foruma son girişlerim 2-3 gün giremiycem sonra yine devam

Son düzenleme:

evet canım birde bebekle çok çok zor bilirsin bide misafirler gelicek ben takıntılıyım kız düzen takıntısı var bende

evet teyzesi mert şimdide kaka yapamıyor çoçuğumun bağırsaklarında bir sorun mu var acaba korkmaya başladım

ben gideyimde işime devam edeyim uğrayabilirsem son defa uğrarım sonrada pazartesi gelirim en erken.

kızlar bu foruma son girişlerim 2-3 gün giremiycem sonra yine devam

artık düğünden sonra görüşürü zcanım sen şu düğünü bi atlatta rahat rahat takılırız

takıntı varsa daha zor tabi canım bebekle temziik yapmak zor bide misafir ağırlamak dahada zor.bide sürekli oğlanı kucaktan kucağa gezdirirler sende onlara hizmet deli olursun ayy çabuk atlat bari.bi an kendimi senin yerine koydumda çok zor çok aynısı mayısta benim başımada gelicek gerçi.

bizimkide çok memeci düğünde inşallah açmaz biryerlerimi canı isteyince dışardan bile emmeye kalkıyor

aç anne aç çekinme diyormuş.yanında mama bulundurursun canım olmadı girer biyere emzirirsin mert paşayı çocukla düğünde zor yaaa Allahtan sizin tarafın düğünü teyze kızına hala kızna falan bırakabilirsin merti yada annene gerçi annen ogün daha yoğun olur.

ayy bu adam beni deli edecek ya
az önce aradı ee neymiş akşam babası beni almaya gelicekmiş eşimle çarşıda buluşup annesine gözlük seçicekmişiz.oldu canım kadının gözlüğünden bananeyse anlamadım gitti.ordanda onlara geçicez tabi allahım bana sormadan planlar falan yapılıyo aklıma mukayyet ol çok sinirlendim çokkk.

canım maşallah analı kızlı çok güzelsiniz nazar değmesin inşallah

tesekkür ederim canım o senin güzelligin

gördüm gördüm
işte benimde rengim buydu birara
maaşallah size ana kız başka ya
kızındaki keyfte kimsede yok

saolsın canım evet salıncagı cok sevdi bu arada eliföykünün koydugu resimdeki sac harikaydı
benimki hep röfleli hamileyken bayagı uzadı kırkım cıktı 41. gün kuaförde buldum kendimi
bide fox ana haberdeki nazlı tolganın sac rengine bayılırım ama onunki dogalmıs aralarda sadece ısıltı varmıs

arzural ünlü oldun kız şimdi herkes arkadaş olacak senlee

ayy bende sinir olurum bana sormadan benim dahil oldugum planlara senin ne işin var anacım kv nin gözlüğünden cok güldümtabi sinirde oldum

kızma tarhana corbası yaptım içereyim bari

afiyet bal şeker olsun yarasın kuzuna

Iyiyim cnm sebosa yogurt yedirdim uyutacam birazdan eylul nasil sen nasilsin cnm
Oh afiyet olsun eylulde iyi teyzesi dislerden biraz perisan patlatmasi bukadar sorun olmadida büyüme evresii daha cok sanci yapiyor gibi
Evet onlar gece gündüz sohbetteler

Canım ablamla yiyenlerimi kpydu hemen çektim canım
Benim fotom. Yoktu
Hadi bakalim öyle olsuun
ohhh sefasii olsunpasanin

bizde emzirme olmadigi icin meme degilde parmak isiriyorr agzina birsey götürünce hemen kapior bide isiriyor resimm isterizz

arada bir gün mola olur bizde
dinlensin diye gelin damat
23 kına 25 dügün
ben de korkuyorum mememi dişler bagırırım diye orda burda
Bizdede 3gün 3 gece. Mola vs diyede birsey yoktuu daha bide üstüne dügünden bi gün önce bodrum katini yikadimm

Gecmisi devamin gelior birazdaan niye böyle oldu anlamadim

He bacım bismilin köyünde
Kız aryam yoksa sen eşim misin kız o hep
Diyordu üye olacam ben de sohbet edecem diye

Kız o yapar mı yapar delüdür azcık
Hatta diyor. Stresle kanka olacam senden ayıracam
Stresten kıskanıyor beni bir da diyoki haydi hanımlar haydi
Oturmaya mı geldiniz diyecem
adamıda kendimize benzetmişiz çatlak patlak yusyuvarlak

demek büyükbaş
seni gidi boyalı dana

kız epidural süper bişey bi daha doğurursam yine epidural inşallah
pes sebos pes 2 tane doğurdun 3. nün peşindesin

1 kilo verdin ya illa 5 kilo olarak geri alıcan dimi

iyi uydurmuşsun
havuç da atarım ben içine
tavuk kıyma vermedim daha unuttum bugün yarın kıyma koyayım efe için cevizden az küçük kıyma koydum poşetlere attım buzluga tek kullanımlık
bende yaptım ama kıyma koyunca yemek istemiyo hep ağız kilt

bak kumral yaptır aralara daha açık tonlarda ışıltılar eklet çok güzel olur

Ben bir doktora gittim onda kaldim doktorumdan cok memnundum ve bana hep normal demisti hatta eylül doguma 2 hafta kala ters dön,üstüü doktorum geri dön,esse sezeryan olursun dedii bir üzülmüstüm bir üzülmüstümm gercii geri döndüde ne olduu sonuc yine sezerya
Bende sezeryandan korkuyordum canimkesinlikleee sezeryan olmiyacamdiyorduum ama olmayinca olmuyorr
Vallahbensezeryandan cok korkuyordum müsterilerimi görüyorduum ihlaya tihlaya agda yaptiramiyorlardi sezeryandan sonra dogrula miyorlardii bünye meselesiymisss benim günüm gecti eylülde basini kanala yerlestirmisti hatta doktorum eylülün basini iyicene yerlestiriyorum demisti muaynede ama tik yook bizde sanci varama dogurtacak kadar degill acilmamda yeterince olmadii suyumda patlatilmisdi artik aksama hayal kirikligi doktorum sezeryan dedii korkuyordum halbuki ondan öncede ameliyat olmüsdum sonra bir uyandimm hic gördügüm sezeryanlilar gibi degildim bi kac saat sonra ayaga kalktim kizimin herseyiyle ilgilendimm maasallahim vardi ama ikinciye öyle olurmuyum bilmiyoruum hayirlisi böyleymisss

Ben cikmaliyim gecmisi daha sonra devam yapicammm aksama grs insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…