- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
kızlar bebişlerden desteksiz oturan var mı :26:
ben de sevmem bazen gerçekten tatları öyle kötü oluyorki ben üzülüyorum bebelere
herkese slm
bugün mahvoldum ayakta uyuyorum resmen
dahada bitmedi mola verdim
merhaba canım bu ev işi yap yap bitmez biyeri yaparsın arkandan başka biyer batar.düğüne kadar işin zor canım.dinlen biraz boşver çokta sıkma kendini.
mert paşanın ishali bitmiş kabıza dönmüş canım.bu daha iyi sanırım
zaten yarım kase anca içti ardından hemen mememe yapıştı.
kızlar bu foruma son girişlerim 2-3 gün giremiycem sonra yine devam
evet canım birde bebekle çok çok zor bilirsin bide misafirler gelicek ben takıntılıyım kız düzen takıntısı var bende
evet teyzesi mert şimdide kaka yapamıyor çoçuğumun bağırsaklarında bir sorun mu var acaba korkmaya başladım
bizimkide çok memeci düğünde inşallah açmaz biryerlerimi canı isteyince dışardan bile emmeye kalkıyor
herkese slm
bugün mahvoldum ayakta uyuyorum resmen
dahada bitmedi mola verdim
canım maşallah analı kızlı çok güzelsiniz nazar değmesin inşallah
gördüm gördüm
işte benimde rengim buydu birara
maaşallah sizeana kız başka ya
kızındaki keyfte kimsede yok
arzural ünlü oldun kız şimdi herkes arkadaş olacak senlee
ayy bu adam beni deli edecek ya
az önce aradı ee neymiş akşam babası beni almaya gelicekmiş eşimle çarşıda buluşup annesine gözlük seçicekmişiz.oldu canım kadının gözlüğünden bananeyse anlamadım gitti.ordanda onlara geçicez tabi allahım bana sormadan planlar falan yapılıyo aklıma mukayyet ol çok sinirlendim çokkk.
ben gideyimde işime devam edeyim uğrayabilirsem son defa uğrarım sonrada pazartesi gelirim en erken.
tesekkür ederim canım o senin güzelligin
saolsın canım evet salıncagı cok sevdi bu arada eliföykünün koydugu resimdeki sac harikaydı
benimki hep röfleli hamileyken bayagı uzadı kırkım cıktı 41. gün kuaförde buldum kendimi
bide fox ana haberdeki nazlı tolganın sac rengine bayılırım ama onunki dogalmıs aralarda sadece ısıltı varmıs
ayy bende sinir olurum bana sormadan benim dahil oldugum planlara senin ne işin var anacım kv nin gözlüğünden cok güldümtabi sinirde oldum
kızma tarhana corbası yaptım içereyim bari
Oh afiyet olsun eylulde iyi teyzesi dislerden biraz perisan patlatmasi bukadar sorun olmadida büyüme evresii daha cok sanci yapiyor gibi
Iyiyim cnm sebosa yogurt yedirdim uyutacam birazdan eylul nasil sen nasilsin cnm
Hadi bakalim öyle olsuunEvet onlar gece gündüz sohbetteler
Canım ablamla yiyenlerimi kpydu hemen çektim canım
Benim fotom. Yoktu
ohhh sefasii olsunpasaninayyyy noldu bugün oğlanın altını değiştirdim baktım hafif kızarmış dedim a.çık bırakıyım biraz bi don giydirdim koydum örümceğine ortalığı topluyoruz.benimki bi çiş yapmış ama taaa çoraplarına kadar inmiş örümceğinede yapmış haliyle.bebeyede kızamadım ben bıraktım sonuçta onu öle gülsemmi ağlasammı bilemedim.
bizde emzirme olmadigi icin meme degilde parmak isiriyorr agzina birsey götürünce hemen kapior bide isiriyorsürekli ısırmıyor canım karnı doyunca oyun yapıyor ama bazen kafası eserse 4-5 kere bile ısırıyor dişin izleri çıkıyor resmen dün kolumu ısırdı öyle derin ısırmışki eşim izi görünce şok oldu2 tanecik dişi var ama ısırmadığı şey kalmadı üst dişleri çıkınca emzirememekten korkuyorum:18::18::18:
bulamadım canım genelde bir yaş civarıydı hep bende çok cici şeyler aldım resimlerini koyarım düğünden sonra
evet evleniyor cumartesi kına pazar düğün var
bekliyoruz canım seninde mert paşanında fotolarını eminim düğünün en yakışıklısı olucak küçük paşa.
bizimkide ısırıyo memei hiç ısırmadıda böle elimizi parmaklaımızı falan ısırıyo eşim diyo şimdi böleyse dişi çıkınca yandık biz diye
temizledim bacım zaten 2 dk dur dediydim oda çişini yapıvermiş hemen .
kız düğünle kına arasında günmü olurmuşki bizde hep arka arkaya olur sizin nasıl oluyoki bacım
Bizdede 3gün 3 gece. Mola vs diyede birsey yoktuuarada bir gün mola olur bizde
dinlensin diye gelin damat
23 kına 25 dügün
ben de korkuyorum mememi dişler bagırırım diye orda burda
He bacım bismilin köyünde
Kız aryam yoksa sen eşim misin kız o hep
Diyordu üye olacam ben de sohbet edecem diye
adamıda kendimize benzetmişizKız o yapar mı yapar delüdür azcık
Hatta diyor. Stresle kanka olacam senden ayıracam
Stresten kıskanıyor beni bir da diyoki haydi hanımlar haydi
Oturmaya mı geldiniz diyecem
demek büyükbaş
seni gidi boyalı dana
pes sebos pes 2 tane doğurdun 3. nün peşindesinkız epidural süper bişey bi daha doğurursam yine epidural inşallah
1 kilo verdin ya illa 5 kilo olarak geri alıcan dimikız adet (buna niye adet derler acaba) olmuşum buna da olmak denirse iki damla bişey
yalnız bu sabah dünkünden bi kg eksiktim o iki damlada ne hikmetler var
dün koltukta sızmış kalmışım yatağın yolunu zor bulmuşum
kızım işteyim ben boş muyum sen gibi
arada gelip laf yetiştiriyorum yine
yaşasın otele gidiyorum haftaya
gelsin yemekler gelsin spalar
stres duymasın fırçalar şimdi beni
bende yaptım ama kıyma koyunca yemek istemiyo hep ağız kiltiyi uydurmuşsun
havuç da atarım ben içine
tavuk kıyma vermedim daha unuttum bugün yarın kıyma koyayım efe için cevizden az küçük kıyma koydum poşetlere attım buzluga tek kullanımlık
bak kumral yaptır aralara daha açık tonlarda ışıltılar eklet çok güzel olurevet canım benim de eşim çok memnun ama ben degişiklik olsun hava katsın bana iştiyorum
röfle kızıl kumral turuncu bile olmuşlugum var ama benim gönlüm sarı ya da kumralda sizce ne renkler güzel
esmer tenliyim ben koyacam foto zaten de siz söyleyin eylüle sorayım bir dee
eyyylllüüllllll ne renk gider canımcım bana
Ben bir doktora gittim onda kaldim doktorumdan cok memnundum ve bana hep normal demisti hatta eylül doguma 2 hafta kala ters dön,üstüü doktorum geri dön,esse sezeryan olursun dedii bir üzülmüstüm bir üzülmüstümm gercii geri döndüde ne olduu sonuc yine sezeryaben doğuma kadar 3 tane doktor değiştirdim hepsi aynı kafadaydı birtanesi normal doğumu deneyebilirsin dedi ama oda maddi durumun varsa sezaryan yaptır dedi ben sezaryan yaptırdığıma pişman değilim çünkü normal doğum konusunda kendime hiç güvenmiyordum.ama doktorların bu davranışları beni etkiledi doğrusu yasaya uyulmuyor hala durumun varsa yaptırıyorsun denetleme yok sanırım
Bende sezeryandan korkuyordum canimkesinlikleee sezeryan olmiyacamdiyorduum ama olmayinca olmuyorrkız sana bişey deyimmi sençocuk doğurmak için ameliyat olmayı göze aldınya normali her halukarda yapardın eminim ben buna.çocuğunun geleceğini düüüşününce mecbur ıkınıyorsun ve zaten herşey normal olduğu için normal akışında gelişiyo sen ıkınman gerektiğini anlıyosun ve yapıyosun bunu ben başta engel olmaya çalıştım ama sonra 3 ıkınmada çıktı ıkınmak doğurmak falan zor değil bacım zor olan sancıydı.bence sezeryan olan biri ondan korkmayan biri normal doğumu çok rahat yapar.bence sende o cesaret var bende sezeryandan korkuyordum mesela.
Vallahbensezeryandan cok korkuyordum müsterilerimi görüyorduum ihlaya tihlaya agda yaptiramiyorlardi sezeryandan sonra dogrula miyorlardiibazı sezeryanlar çok zor ben ilkini hiç hisetmeden 2 saat içinde normal halime döndüm ama 2. de 1 ay 2 kat gezdim
benim ilki çatım dar diye sezeryanla alınacaktı ama o tarihi bile beklemeden mecburi sebeplerden 21 gün önce alındı
2. de mecburen sezeryan oldu ama ahmettede 30 ağustosta sezeryan oldum ama 1 hafta neseteye bağlı gibi yaşadım çünkü suyum bitmiş haldeydi normalin çok altındaydı anca 30 ağustosa kadar bekleyebildiler
sezeryanın amacı bebek doğum kanalına girmeden bebeği almak zaten kanala giren bebek sezeryanla alınamaz ve riskli gebelikse hem anne hem bebek veya ikisinden biri ölebilir
insanların bebeğe zarar vermiyosa şayet seçim hakkı olmalı kürtaja hayır ama sezeryana evet diyenlerdenimtabi rabbim büyük konuşturmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?