2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba canım nasıl gidiyo kızın nasıl karam sana soru soracaktı saç rengiyle alakalı foto koycaktı gelse bari.

Eki Görüntüle 683779

canım bu renk olabilir ama tekrar resmini görünce daha iyi fikir verebiliriz tabi
he bu çok güzel ama sarısı daha seyrek olsa daha üyü olur

şu yaptığım tuhaf çorbayı oğlana içirmeyi deneyim bakalım ben bile sevmedim zaten haşlanmış tavuğun kokusunu pek sevmem.
tavuk ve suyu blendırdan geçince öğğğğ bi tat oluyor ben vermiyorum o yüzden
herkese slm

bugün mahvoldum ayakta uyuyorum resmen
dahada bitmedi mola verdim
yarın eğlence var sen temizlik peşindesin

kızlar bu foruma son girişlerim 2-3 gün giremiycem sonra yine devam
bol foto bekliyoruz

iyi terafından bakalım hazır yemek yersin oğlanı atarsın kucaklarına rahat rahat çay içersin:103:

ölüyorum kızlar
uyumuyor uyumuyor uyumuyor(((( ne gece ne gündüz(( heryerim ağrıyor artık. nerede yanlış yaptım anlamıyorum((
şimdi güç bela uyuttum ama 10 dk sonra uyanır. belki de uyanmıştır.gidip bakmaya korkuyorum:)))

naber canım zahmet çokmu yordu yoktun bugün.hastalığı ne durumda
yok teyzesi akıllı bugün daha doğrusu şimdiye kadar maşallah diyimde anca banyo yaptık oğluşla ben ev süpürdüm o yürüteçle beni takipte felan yorulduk yani

kaynanaya en berbat gözlüyü seçmeyesin bu sinirlen

keyfi yerindeyse huyu bu demek bu sıralar böyleyse sıkıntısı vardır kuzunun
benimkide bazen uykuyu hiç istemiyor bazende uyuyor ama genelde uykuyla arası yok başak bebeleri böyle heralde

benim de bir ara saçlarım böyleydi ama eşim beğenmediiii doğal olsunmuşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sarılar daha azdı

ama heppp fön ve makyaj istiyordu bu saç :)))))
açık renk saçlar hep makyaj istiyor canım bende artık saçlarımı yavaş yavaş koyultacam

canım bütün bebelerin gazları geri geldi ondandır bi hastalık falan yoksa

benim de bir ara saçlarım böyleydi ama eşim beğenmediiii doğal olsunmuşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sarılar daha azdı

aynen benim kocada sevmiyor boyayı makyajı falan ben eserse yapıyorum arada yine.
bende saç kestiricem tırsıyorum orda beğeniyorum tabi fönlü falan eve geliyorum bi banyo pişman oluyorum kestirdiğime

hep böyle olur inşallah.

heerşeyi yapabilirim
yok canım nerde benim kv çkok tembeldir keyifçidir yemek falan hazırladığını sanmam bebeyide 5 dk anca tutar hemen satmaya bakar oram ağrıdı buram ağrıdı diye.bide genç yani yaşlı falan değil.
bak akşama kadar kendimi dolduruyorum görüyonmu.

niye kız evinedemi yemek yapmıyorki ne tembeller varya valla şöyle rahat bi insan olamadım ona yanarım
n

keyfi yerindeyse huyu bu demek bu sıralar böyleyse sıkıntısı vardır kuzunun
benimkide bazen uykuyu hiç istemiyor bazende uyuyor ama genelde uykuyla arası yok başak bebeleri böyle heralde
hep böyle cnm. doğduğundan beri uyku problemimiz var. işin tuhaf yanı da bu zaten. maşallah keyfi yerinde. huyu bu mu yani şimdi(( ee ben çalışmaya başlayınca bakıcıyla ne yapacaklar. kimse bakmak istemez ki:))))
canım bütün bebelerin gazları geri geldi ondandır bi hastalık falan yoksa

yok cnm hep böyle benim sıpa:))

benim annemde bi dünya yemek yapmış çocuklarla oraya gidicem akşam rahattayım yani ahmetide etarım halıda yuvarlansın
yanlız yarın tartıda durumlar feci çıkacak gibi geçen hafta alkışları topladım ama bu hafta tık yok

huyu bu canım demek benim 2 sıpamda uykuyu sevmediler tabi çok yorucu bide anne felan yanında yoksa
bakıcının işi ne bakıcak işte sadece ekstra bişey yapamaz tabi kadın

huyu bu canım demek benim 2 sıpamda uykuyu sevmediler tabi çok yorucu bide anne felan yanında yoksa
bakıcının işi ne bakıcak işte sadece ekstra bişey yapamaz tabi kadın

ekstra bişey istemiyorum cnm iyi baksın da kuzuma..
yardımcı olacak kimse yok cnm maalesef. annemler memlekette. eltim görümcem kaynanam burada ama o konulara hiççççç girmeyeyim. aşırı sinirleniyorum.sayfalarca yazabilirim onlar hakkında
eşimde geç geliyor. popomu yere koyamıyorum. bazen çorbak bile yapamıyorum kızıma düşün yani(( gece 1 de hala makineye çamaşır atıyordum.sabah kalkınca çalıştırırım diye(
maşallah sana. senin büyük okula da gidiyordur.allah yardımcın olsun...bende hafta sonu yürüteç alıcağam. biraz daha rahat mı yürüteç??

niye kız evinedemi yemek yapmıyorki ne tembeller varya valla şöyle rahat bi insan olamadım ona yanarım
n

hemde ne tembel kahvaltıyı yemekleri falan kp yapar çoğu zaman.hatta bayramlarda dolmayı tatlıyıda kp yapar çekinir sölemez tabi kimseye.ben böle bi kadın görmedim valla.

ohh akşam sen dinlenirsin ne güzel anne yemekleri misss ye gitsin boşver

yürüteç seni rahatlatır canım al bencede yemek yemeye falan fırsatın olur böylelikle.uyumayan çocuk zor son 1-2 ay bizimkide öleydi şükür geçti

şanslıymış kayınvaliden:))))
alacağım cnm yarın inşallah. Dediğin gibi en azından mutfakta falan yanımda olur.çorbaları hergün bir sebze ekleyerek mi devam ediyorsunuz. Yokda başka şeylerde yapıyor musunuz. Ben tarhana verdim içti:)))

kız bende teyze hala yokki kızı olsun bir amacayla bir dayım var bize gelicek olanda amcamın oğlu eşi ve yengem onlarada emanet edilmez bizim sülalede 2den fazla çoçuk yapan yok kural gibi.annem ben bakarım torunuma diyor ama oda zor olur eşime iş düşüyor

Cnm benim hasta olacaksin parcalama kendini bu kadar

ah canım ah hasta gibiyim şuan gerçekten

kolay gelsin canım sana cocukla cok zor temizlik benim evide pislik götürüyo
yorma kendini fazla hasta olursun allah muhafaza

sağol canım evet bebekle çok zor bir yandan onunla uğraşıyorum bir yandan temizlik bittim resmen.

canım paşta patates havuç havucu patatesten daha çok olursa daha çok seviyorlar pirinç yada irmik ve zeytinyağıyla başladık.
daha sonra farklı sebzeler ekleyerek devam ettik.açıkçası ben her sebzeye ayrı bi alıştırma süreci uygulamadım bi alerjiside çıkmadı.ama istersen hergün başka bi sebze ekleyebilirsin ıspanak falan koyarsak 1 gün veriyoruz çorbaları koymassak ertesi günde verebiliyoruz.
bal kabağı, kabak,ıspanak,yer elması,karnıbahar,oırasa,sarımsak,soğan maydonoız hatırladıklarım bunlar topikteki afacanlara verdiğimiz çorbalar içerisinde bulunan sebzeler.ha bide daha sonra et suyuna kıymaya tavuk suyuna falan başladık.mercimekte verilebiliyor dedi çoğumuzu doktoru ama ben daha cesaret edemiyorum gaz yapar diye bazen sebze çorbasının içine haşlanırken az biraz koyuyorum.

benim oğlan dizimde uyuyordu birden öle bi sıçradıki sonra başladı ağlamaya çok fena zor susturdum dün kafasını çarptıya onumu gördü rüyasında korktu acaba.kötü oldum bende birden içim acıdı ya nasıl bi duygu bu annelik.

sarılar daha azdı

dün söylemiştim benimde eşim doğallıktan yana yaşlanınca söz izin vericem diyor
şimdilik ihtiyacım hiç yok çok şükürde değişiklik fena olmazdı ama bu kadar açık renge cesaret edemezdim sanırım

kızlar bence ben 2 günde 1-2 kilo verdim çok yoruldum çok mertte rahat durmuyorki biraz rahat dursa çoktan bitirirdim.
çok derin temizlik yaptım heryer bal dök yala oldu

o nasıl kayınvalideymiş tembel kadına tahammül edemem çok rahatmış insan geliniyle oğlu geliyor bir hazırlık yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…