he bu çok güzel ama sarısı daha seyrek olsa daha üyü olurEki Görüntüle 683779
canım bu renk olabilir ama tekrar resmini görünce daha iyi fikir verebiliriz tabi
tavuk ve suyu blendırdan geçince öğğğğ bi tat oluyor ben vermiyorum o yüzdenşu yaptığım tuhaf çorbayı oğlana içirmeyi deneyim bakalım ben bile sevmedim zaten haşlanmış tavuğun kokusunu pek sevmem.
yarın eğlence var sen temizlik peşindesinherkese slm
bugün mahvoldum ayakta uyuyorum resmen
dahada bitmedi mola verdim
bol foto bekliyoruzkızlar bu foruma son girişlerim 2-3 gün giremiycem sonra yine devam
iyi terafından bakalım hazır yemek yersin oğlanı atarsın kucaklarına rahat rahat çay içersin:103:ayy bu adam beni deli edecek ya
az önce aradı ee neymiş akşam babası beni almaya gelicekmiş eşimle çarşıda buluşup annesine gözlük seçicekmişiz.oldu canım kadının gözlüğünden bananeyse anlamadım gitti.ordanda onlara geçicez tabi allahım bana sormadan planlar falan yapılıyo aklıma mukayyet ol çok sinirlendim çokkk.
Eki Görüntüle 683779
canım bu renk olabilir ama tekrar resmini görünce daha iyi fikir verebiliriz tabi
yok teyzesi akıllı bugün daha doğrusu şimdiye kadar
naber canım zahmet çokmu yordu yoktun bugün.hastalığı ne durumda
keyfi yerindeyse huyu bu demek bu sıralar böyleyse sıkıntısı vardır kuzununölüyorum kızlar
uyumuyor uyumuyor uyumuyor(((( ne gece ne gündüz (( heryerim ağrıyor artık. nerede yanlış yaptım anlamıyorum ((
şimdi güç bela uyuttum ama 10 dk sonra uyanır. belki de uyanmıştır.gidip bakmaya korkuyorum:)))
açık renk saçlar hep makyaj istiyor canım bende artık saçlarımı yavaş yavaş koyultacambenim de bir ara saçlarım böyleydi ama eşim beğenmediiii doğal olsunmuşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sarılar daha azdı
ama heppp fön ve makyaj istiyordu bu saç :)))))
ölüyorum kızlar
uyumuyor uyumuyor uyumuyor(((( ne gece ne gündüz (( heryerim ağrıyor artık. nerede yanlış yaptım anlamıyorum ((
şimdi güç bela uyuttum ama 10 dk sonra uyanır. belki de uyanmıştır.gidip bakmaya korkuyorum:)))
aynen benim kocada sevmiyor boyayı makyajı falan ben eserse yapıyorum arada yine.benim de bir ara saçlarım böyleydi ama eşim beğenmediiii doğal olsunmuşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sarılar daha azdı
yok teyzesi akıllı bugün daha doğrusu şimdiye kadarmaşallah diyimde anca banyo yaptık oğluşla ben ev süpürdüm o yürüteçle beni takipte felan yorulduk yani
kaynanaya en berbat gözlüyü seçmeyesin bu sinirlen
niye kız evinedemi yemek yapmıyorki ne tembeller varya valla şöyle rahat bi insan olamadım ona yanarımcanım bütün bebelerin gazları geri geldi ondandır bi hastalık falan yoksa
aynen benim kocada sevmiyor boyayı makyajı falan ben eserse yapıyorum arada yine.
bende saç kestiricem tırsıyorum orda beğeniyorum tabi fönlü falan eve geliyorum bi banyo pişman oluyorum kestirdiğime
hep böyle olur inşallah.
heerşeyi yapabilirim
yok canım nerde benim kv çkok tembeldir keyifçidir yemek falan hazırladığını sanmam bebeyide 5 dk anca tutar hemen satmaya bakar oram ağrıdı buram ağrıdı diye.bide genç yani yaşlı falan değil.
bak akşama kadar kendimi dolduruyorum görüyonmu.
hep böyle cnm. doğduğundan beri uyku problemimiz var. işin tuhaf yanı da bu zaten. maşallah keyfi yerinde. huyu bu mu yani şimdikeyfi yerindeyse huyu bu demek bu sıralar böyleyse sıkıntısı vardır kuzunun
benimkide bazen uykuyu hiç istemiyor bazende uyuyor ama genelde uykuyla arası yok başak bebeleri böyle heralde
canım bütün bebelerin gazları geri geldi ondandır bi hastalık falan yoksa
huyu bu canım demek benim 2 sıpamda uykuyu sevmediler tabi çok yorucu bide anne felan yanında yoksahep böyle cnm. doğduğundan beri uyku problemimiz var. işin tuhaf yanı da bu zaten. maşallah keyfi yerinde. huyu bu mu yani şimdi(( ee ben çalışmaya başlayınca bakıcıyla ne yapacaklar. kimse bakmak istemez ki:))))
yok cnm hep böyle benim sıpa:))
huyu bu canım demek benim 2 sıpamda uykuyu sevmediler tabi çok yorucu bide anne felan yanında yoksa
bakıcının işi ne bakıcak işte sadece ekstra bişey yapamaz tabi kadın
niye kız evinedemi yemek yapmıyorki ne tembeller varya valla şöyle rahat bi insan olamadım ona yanarım
n
benim annemde bi dünya yemek yapmışçocuklarla oraya gidicem akşam rahattayım yani ahmetide etarım halıda yuvarlansın
yanlız yarın tartıda durumlar feci çıkacak gibi geçen hafta alkışları topladım ama bu hafta tık yok
ekstra bişey istemiyorum cnm iyi baksın da kuzuma..
yardımcı olacak kimse yok cnm maalesef. annemler memlekette. eltim görümcem kaynanam burada ama o konulara hiççççç girmeyeyim. aşırı sinirleniyorum.sayfalarca yazabilirim onlar hakkında
eşimde geç geliyor. popomu yere koyamıyorum. bazen çorbak bile yapamıyorum kızıma düşün yani(( gece 1 de hala makineye çamaşır atıyordum.sabah kalkınca çalıştırırım diye (
maşallah sana. senin büyük okula da gidiyordur.allah yardımcın olsun...bende hafta sonu yürüteç alıcağam. biraz daha rahat mı yürüteç??
hemde ne tembel kahvaltıyı yemekleri falan kp yapar çoğu zaman.hatta bayramlarda dolmayı tatlıyıda kp yapar çekinir sölemez tabi kimseye.ben böle bi kadın görmedim valla.
Ohh akşam sen dinlenirsin ne güzel anne yemekleri misss ye gitsin boşver
yürüteç seni rahatlatır canım al bencede yemek yemeye falan fırsatın olur böylelikle.uyumayan çocuk zor son 1-2 ay bizimkide öleydi şükür geçti
artık düğünden sonra görüşürü zcanım sen şu düğünü bi atlatta rahat rahat takılırız
takıntı varsa daha zor tabi canım bebekle temziik yapmak zor bide misafir ağırlamak dahada zor.bide sürekli oğlanı kucaktan kucağa gezdirirler sende onlara hizmet deli olursun ayy çabuk atlat bari.bi an kendimi senin yerine koydumda çok zor çok aynısı mayısta benim başımada gelicek gerçi.
aç anne aç çekinme diyormuş.yanında mama bulundurursun canım olmadı girer biyere emzirirsin mert paşayı çocukla düğünde zor yaaa Allahtan sizin tarafın düğünü teyze kızına hala kızna falan bırakabilirsin merti yada annene gerçi annen ogün daha yoğun olur.
Cnm benim hasta olacaksin parcalama kendini bu kadar
kolay gelsin canım sana cocukla cok zor temizlik benim evide pislik götürüyo
yorma kendini fazla hasta olursun allah muhafaza
şanslıymış kayınvaliden:))))
alacağım cnm yarın inşallah. Dediğin gibi en azından mutfakta falan yanımda olur.çorbaları hergün bir sebze ekleyerek mi devam ediyorsunuz. Yokda başka şeylerde yapıyor musunuz. Ben tarhana verdim içti:)))
benim de bir ara saçlarım böyleydi ama eşim beğenmediiii doğal olsunmuşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sarılar daha azdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?