2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bence ben 2 günde 1-2 kilo verdim çok yoruldum çok mertte rahat durmuyorki biraz rahat dursa çoktan bitirirdim.
çok derin temizlik yaptım heryer bal dök yala oldu

kız helal sana ben bu bebeyle derin temizliği bırak günlük işleri bile zor yapıyorum.

benim adam dudağımda parlatıcı olsun ruj olsun öpmez bile.bigün sen hazırlan süslen püslen yıldönümümüz adam beni öpmedi bile neymiş dudağımda bişey varken öpemezmiş.

o nasıl kayınvalideymiş tembel kadına tahammül edemem çok rahatmış insan geliniyle oğlu geliyor bir hazırlık yapar.

ayy ayy daha neler var neler anlatsam inanmazsınız.oğlunun akşam işten geldiğini bile bile iş çıkışı onlara gitsek teklif bile etmediği olur yemek yermişiniz diye.

kız yaptım ama birde bana sor ne haldeyim perdeleri asmaktan boynum tutuldu balkon yıka halı sil heryeri kaldır süpür sil camları sil aynaları sil banyo tuvalet yıka dahada neler var neler ikide bir bunları yaparken merti kontrole gel bide buraya laf yetiştir süpermen gibi hissettim kendimi

ayy ayy daha neler var neler anlatsam inanmazsınız.oğlunun akşam işten geldiğini bile bile iş çıkışı onlara gitsek teklif bile etmediği olur yemek yermişiniz diye.

yuhh yani sinir oldum ayıp

afiyet bal şeker olsun bacım.

Yok canım bişiyi korkutma kendini ek gıdalardan etkileniyor belki
bizimkide çok memeci düğünde inşallah açmaz biryerlerimi canı isteyince dışardan bile emmeye kalkıyor

Bu nerden çıktı ya emrivakilerden hiç hoşlanmam sana sorsun bir istiyor musun diye
kolay gelsin canım sana cocukla cok zor temizlik benim evide pislik götürüyo
yorma kendini fazla hasta olursun allah muhafaza
Benimki de öyle yarın temizlenir biter hiç sıkamam kendimi
Rahatım rahat
merhaba canım nasıl gidiyo kızın nasıl karam sana soru soracaktı saç rengiyle alakalı foto koycaktı gelse bari.
Kaçırdım ya eylülü akşam gelse bari

Oh iyi gelir kankama açılırsın azcık az ye bak senle gaza geliyom
Ben aynı kilodaydık sen öne geçtin bakalım son durum ne olacak

Efe de bazen şıçroyor uyurken aglıyor gaz diyorum ben kvalidem de nazar ya da kötü rüya diyor
kızlar bence ben 2 günde 1-2 kilo verdim çok yoruldum çok mertte rahat durmuyorki biraz rahat dursa çoktan bitirirdim.
çok derin temizlik yaptım heryer bal dök yala oldu
Temiz evin hali bir başka tabi

Anlat kız arada öfkemizi çıkaralım

Bence her erkek sever bakımı ışıltıyı
Dogallık derler sonra ona buna bakarlar

yok kız benimki bakmaz bayılıyor bana azcıkta cilveli olsaydım iyiydi adam benden soğursa görüntümden değilde klaslığımdan soğur.
ayrıca bakımlıyım ben saç boyamıyorum ama üstüme başıma temizliğime çok dikkat ederim azcıkta makyaj yapıyorum.

teyzesi mert kakasını yaptı az önce şükür ama yinede bu düzensizlik beni korkutuyor:18:

ben biraz ağırdan alıyorum. yavaş yavaş ilerliyorum.teşekkür ederim çok sağol bilgiler için.

bu arada sohbete dahil olamıyorum. daha geçmiş yapamadan benim kız mızmızlanıyor. kusura bakmayın.şimdi bile tuşlara basacağım diye ağlıyor.

Güzel de benim canım oh
teyzesi mert kakasını yaptı az önce şükür ama yinede bu düzensizlik beni korkutuyor:18:
Oh olur kız öyle benim efe de dünden beri yapmıyor şuan pırt pat yapıyor
Kakanın sesleri bu
girmişken senle vedalaşayım bacım 2-3 güne görüşürüz

Kız yapma öyle özleyecem seni
Bu da veda busen olsun

Kiz ben oglani dogurdum geldim eve o gun basladi esim 3. ye ben de dogumu rahat yapinca bi k.valide bakarsa 4-5 yil sonra dusunuyorum valla
Otelin resimlerine baktim baya kalite
Sen gitsen yemiycen yani nefis yemekleri
Kesin goturuyosundur simdi annende hobidi girtlak
Yarin rezillerdeyiz kesin

Selam bayanlaar, vefasiz bilisl geldii
Nassinizz?
Bizden iyilik saglik. Son gunlerdeki hafif kabizlik disinda iyiyiz, hala donmeme ve emeklemememize ragmen
Son sayfalara baktim soyle bi. Marji dugune mi gidiyo?
Karam boya aldim ben yarin sacimi boyiycam. Daha once de kendim boyadim 2 kere, problem yok. İyi olursa foto eklerim
Yarin sabahi heyecanla bekliyorum. Az bi sey ya gitti ya da yerimde sayiyorum bu hafta..

nerdesin sen
koy foto ne renk aldın zeminin ne renk

kara listede ben de olabilirim yarın
oh ye bacım götürün götürelim

nerdesin sen
koy foto ne renk aldın zeminin ne renk
Ay sorma bacim, aklim sizde kaliyo ama gelemiomm. Bu hafta aksam evde bile yazi hazirladim. Cocukla mi ugrasayim isle mi bilemedim.

Sutum de azaldi baya yaa, daha erken degil mi niye azaliyo yaaa
Normal sartlarda bu donemde ne kadar anne sutu almali bebelerr?

Sac zeminim cok koyu kahve, siyaha yakin.
Boya rengim bronz kahve. Nanoteknoloji kullanilarak uretilmis bi boyaymis, deniycem bakalim. Daha once findik kabugu takiliyodum, seviyodum o rengi. Bebeden beri boyamadim, artik aklardan sacimi toplayamaz oldum. Doktora sordum suttem bebeye gecme riskini, dedi ki cep telefonuydu internetiydi derken o kadar olumsuz faktor var ki cevrede bu da onlardan biri. Engelleyemiyoruz hepsini o kadar incelemeye gerek yok, ben olsam boyatirdim dedi. Ben de artik beyazlardan kurtulayim dedim.

Karam, sunnet etkisi kalmadi, tamamen iyilestiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…