kızlar bence ben 2 günde 1-2 kilo verdim çok yoruldum çok mertte rahat durmuyorki biraz rahat dursa çoktan bitirirdim.
çok derin temizlik yaptım heryer bal dök yala oldu
o nasıl kayınvalideymiş tembel kadına tahammül edemem çok rahatmış insan geliniyle oğlu geliyor bir hazırlık yapar.
kız helal sana ben bu bebeyle derin temizliği bırak günlük işleri bile zor yapıyorum.
benim adam dudağımda parlatıcı olsun ruj olsun öpmez bile.bigün sen hazırlan süslen püslen yıldönümümüz adam beni öpmedi bile neymiş dudağımda bişey varken öpemezmiş.
ayy ayy daha neler var neler anlatsam inanmazsınız.oğlunun akşam işten geldiğini bile bile iş çıkışı onlara gitsek teklif bile etmediği olur yemek yermişiniz diye.
benim annemde bi dünya yemek yapmışçocuklarla oraya gidicem akşam rahattayım yani ahmetide etarım halıda yuvarlansın
yanlız yarın tartıda durumlar feci çıkacak gibi geçen hafta alkışları topladım ama bu hafta tık yok
Yok canım bişiyi korkutma kendini ek gıdalardan etkileniyor belkievet canım birde bebekle çok çok zor bilirsin bide misafirler gelicek ben takıntılıyım kız düzen takıntısı var bende
evet teyzesi mert şimdide kaka yapamıyor çoçuğumun bağırsaklarında bir sorun mu var acaba korkmaya başladım
bizimkide çok memeci düğünde inşallah açmaz biryerlerimi canı isteyince dışardan bile emmeye kalkıyor
Bu nerden çıktı ya emrivakilerden hiç hoşlanmamayy bu adam beni deli edecek ya
az önce aradı ee neymiş akşam babası beni almaya gelicekmiş eşimle çarşıda buluşup annesine gözlük seçicekmişiz.oldu canım kadının gözlüğünden bananeyse anlamadım gitti.ordanda onlara geçicez tabi allahım bana sormadan planlar falan yapılıyo aklıma mukayyet ol çok sinirlendim çokkk.
Benimki de öyle yarın temizlenir biter hiç sıkamam kendimikolay gelsin canım sana cocukla cok zor temizlik benim evide pislik götürüyo
yorma kendini fazla hasta olursun allah muhafaza
Kaçırdım ya eylülü akşam gelse barimerhaba canım nasıl gidiyo kızın nasıl karam sana soru soracaktı saç rengiyle alakalı foto koycaktı gelse bari.
benim annemde bi dünya yemek yapmışçocuklarla oraya gidicem akşam rahattayım yani ahmetide etarım halıda yuvarlansın
yanlız yarın tartıda durumlar feci çıkacak gibi geçen hafta alkışları topladım ama bu hafta tık yok
Efe de bazen şıçroyor uyurken aglıyor gaz diyorum ben kvalidem de nazar ya da kötü rüya diyorbenim oğlan dizimde uyuyordu birden öle bi sıçradıki sonra başladı ağlamaya çok fena zor susturdum dün kafasını çarptıya onumu gördü rüyasında korktu acaba.kötü oldum bende birden içim acıdı ya nasıl bi duygu bu annelik.
Temiz evin hali bir başka tabikızlar bence ben 2 günde 1-2 kilo verdim çok yoruldum çok mertte rahat durmuyorki biraz rahat dursa çoktan bitirirdim.
çok derin temizlik yaptım heryer bal dök yala oldu
ayy ayy daha neler var neler anlatsam inanmazsınız.oğlunun akşam işten geldiğini bile bile iş çıkışı onlara gitsek teklif bile etmediği olur yemek yermişiniz diye.
Bence her erkek sever bakımı ışıltıyı
Dogallık derler sonra ona buna bakarlar
canım paşta patates havuç havucu patatesten daha çok olursa daha çok seviyorlar pirinç yada irmik ve zeytinyağıyla başladık.
daha sonra farklı sebzeler ekleyerek devam ettik.açıkçası ben her sebzeye ayrı bi alıştırma süreci uygulamadım bi alerjiside çıkmadı.ama istersen hergün başka bi sebze ekleyebilirsin ıspanak falan koyarsak 1 gün veriyoruz çorbaları koymassak ertesi günde verebiliyoruz.
bal kabağı, kabak,ıspanak,yer elması,karnıbahar,oırasa,sarımsak,soğan maydonoız hatırladıklarım bunlar topikteki afacanlara verdiğimiz çorbalar içerisinde bulunan sebzeler.ha bide daha sonra et suyuna kıymaya tavuk suyuna falan başladık.mercimekte verilebiliyor dedi çoğumuzu doktoru ama ben daha cesaret edemiyorum gaz yapar diye bazen sebze çorbasının içine haşlanırken az biraz koyuyorum.
Güzel de benim canım ohyok kız benimki bakmaz bayılıyor bana azcıkta cilveli olsaydım iyiydi adam benden soğursa görüntümden değilde klaslığımdan soğur.
ayrıca bakımlıyım ben saç boyamıyorum ama üstüme başıma temizliğime çok dikkat ederim azcıkta makyaj yapıyorum.
Oh olur kız öyle benim efe de dünden beri yapmıyor şuan pırt pat yapıyorteyzesi mert kakasını yaptı az önce şükür ama yinede bu düzensizlik beni korkutuyor:18:
girmişken senle vedalaşayım bacım 2-3 güne görüşürüz
adamıda kendimize benzetmişizçatlak patlak yusyuvarlak
pes sebos pes 2 tane doğurdun 3. nün peşindesin
1 kilo verdin ya illa 5 kilo olarak geri alıcan dimi
bende yaptım ama kıyma koyunca yemek istemiyo hep ağız kilt
bak kumral yaptır aralara daha açık tonlarda ışıltılar eklet çok güzel olur
Selam bayanlaar, vefasiz bilisl geldii
Nassinizz?
Bizden iyilik saglik. Son gunlerdeki hafif kabizlik disinda iyiyiz, hala donmeme ve emeklemememize ragmen
Son sayfalara baktim soyle bi. Marji dugune mi gidiyo?
Karam boya aldim ben yarin sacimi boyiycam. Daha once de kendim boyadim 2 kere, problem yok. İyi olursa foto eklerim
Yarin sabahi heyecanla bekliyorum. Az bi sey ya gitti ya da yerimde sayiyorum bu hafta..
Kiz ben oglani dogurdum geldim eve o gun basladi esim 3. ye ben de dogumu rahat yapinca bi k.valide bakarsa 4-5 yil sonra dusunuyorum valla
Otelin resimlerine baktim baya kalite
Sen gitsen yemiycen yani nefis yemekleri
Kesin goturuyosundur simdi annende hobidi girtlak
Yarin rezillerdeyiz kesin
Ay sorma bacim, aklim sizde kaliyo ama gelemiomm. Bu hafta aksam evde bile yazi hazirladim. Cocukla mi ugrasayim isle mi bilemedim.nerdesin sen
koy fotone renk aldın zeminin ne renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?