2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

step aleti iyidir ya twis nasıl bilmiyorumda
ben bu zamana kadar hiç düzenli spor diyet hiçbirini yapmadım o yüzden aslında ne nasıl yapılır tam bilmiyorum

canım spor aleti dediniz dediniz duymuşlar heralde altta reklamlarda hepsiburadada spor aletleri %60 indirime girmiş kargoda ücretsizmiş reklam vermişler

gerçi hepimiz aynı reklamlarımı görüyoruz bilmiyorum

Stres kuculur di miii, nadide sultan depresyonuna girmeme gerek yok di mi

Hakkaten spor hedefi de koysak ama bana gercekten yapabilirim gibi gelmiyo, disimi zor fircaliyorum

Beni de mahveden sekersiz icemedigim sabah, ogle, aksam caylari ve yaninda yedigim abur cubur. Sirf kilo acisindan degil bebekler acisindan da dusunup yemek lazim aslinda. Hep zararli maddeler var onlarda, yazik yavrularimiza geciyo sutle. Ama tatlari da ne guzel yaaaaaaaa, simdi cayla browni olsa da yesem
Yok yok, yemesem sizi denedim, browni diyince yayvan gulumseme oldu mu

canım spor aleti dediniz dediniz duymuşlar heralde altta reklamlarda hepsiburadada spor aletleri %60 indirime girmiş kargoda ücretsizmiş reklam vermişler

Ayni reklamlari gormuyoruz galiba, ben sayfa yeniliyorum hep ayni tup bebek reklami cikiyo. Hayirdir insallah

kızlar ben bugün tartıldım 800 gr vernişim 72 oldum .atritim artığı için mecburen şekerli şeyleri minumuma indirmem lazım kortizoda kullanıyorum şişmiyim diye işi ciddi tutman lazım öpüldünüz

benim de o dikkatimi çekiyor hepp galiba öyle oluyor , konuştuklarımızla bağlantılı :44:

düşündüm d ben kilo veren arkadaşları tebrik etmedim dimiii??

tebrikleeerrrr

şu kilo vermeye hadi sporu da ekleyelim, kim ne kadar, ne yapabilirse artık gün içinde.. burdan da gaza gelelimmmm vee yaza ideall kiloyla girelimm

yoksa olmuyor gidiyor evet ama sıkılaşmak gerekk

hep yazacam unutuyorum
ben dr a yürüteci sordum önermiyorumm dedi, dişlik ? onu da önermiyorum dedi ahşap bulabilirseniz olur dedii
bir de, artık desteksiiz oturuyor mu tavşancık dedi??

aklıma eliföykü geldii

dr de bile burayıı düşünüyorummm

geldim az konuşalım demiştim maalesef kimseciiklerii bulamadımmm, temizliğe ara verdim yemek zamanııııı

berbat bi gecenin ardından günaydın
tartı durumum 72.8

kızlar bu bebelere ne ayakkabı alsak dışarı için ben patik ayakkabı giydiriyodumküçülmüş olmuyor
yine patik ayakkabımı alsam ucuz onlar çünkü yoksa üyü bişeymikullanıyorsunuz

Gogus kuculmez mii? Bosuna mi umit besliyorum

Ben dogumdan once birkac yildir plates yapiyodum, hamileyken evde kendim yaptim.
Bence gayet eglenceli, ah bi tekrar baslayabilsemmmm

Hanimlarrr zayifliyan herkezi tebrik ediyorumm maasallah sizee veremeyenlerede ha gayret diyorum moon 83 atritin hangi bölgede?bugun cok yorgunum adetliyim yirmiliklerim bir yandan bas agrisi bir yandan ve yavruumun dislerr simdi kendim diyorum yirmilik disler beni bukadar rahatsiz ediyorsa yavrumu kim bilir yeni cikan disler nekadarrahatsiz ediyorrr!stress bende alti yumusak spor ayakkabisi gidiyoriyorum gerci bu günlerde cit cityerini acip ayakkabiyi kemirmeye calisiyor o ayri birseyy
Sizde keyfler nasiil?

Son düzenleme:

yürüteci öneren yok da işte bizim kolayımıza geliyo bende 2 ay sonra düşünüyorm
artık desteksiz otrması mı gerekiyomuş :26: bizimkinin hiç öyle bi niyeti yok

kız resim koymuşsunda ben niye görmedim aşk olsun ama kaldırmışsın hemencik

geçmişi yarıda kesip geldim valla öğrenince
sen de akşam gelseydin koyup kaldırıyorum hemen
foto orda kalınca üstüm açık kalmış gibi oluyor
browni oh yanında da kahve
evet ya spor hedefi de koyalım da nasıl :44:
ben de anca efeye kahvaltı efeye çorba yogurt bunlarla geçiyor günüm
akşam eşim yap diyor ama takatim kalmıyor
tebriklerr
gelelim gaza
hee hee drlar önermiyor zaten
biz daha kullanamadık boyu yetmiyor ilginç bir şekilde
boyu yetişene kadar yürür galiba

desteksiz oturamıyor benimki de mert paşa bile oturamıyor ne de olsa o abimiz

kızlarr efe bugün alkış yapmayı ögrendi
alkışş annecigim diyorum yavrum iki elini birbire vuruyor bir de marifet yapmış ya gülüyor
büyümesini bir şeyler ögrendigini görmek ne hoş
yarın bu evlenecem ben anne de der

bende devamlı 150-200 kg arası bi bayan hamburger ısırıyor yanındada mideye bitkisel kelepçe yazısı çıkıyor

senin dediğin reklam bende yok
kız ben nadide sultanı çok gördüm kadın zayıf çıtıpıtı göğüslerde o kadar normalki anlatamam tv de kendileri o halde gösteriyo sexü olmak için

spor hedefi koyalım vede yapacaz diye and içelim kız
bende yürüteci çok kullanıyorum dr lar kendileri kullanmıyomuymuş sanki hocanın dediğini yap yaptığını yapma misali

zor diş işi Allah bütün bebelerede sanada şifa versin
ayakkabı almayıda unuttum

sen kesin kaynana olucan he evlenmek ister diye büyümesine sevinemiyon bile:18:

cnm benim tüm eklemler diyebilirim bir ara dizlerimdeydi şuan dzilerim ağrımıyor el bileklerimde şişme oluyor şimdide değişiyor yani
benimki oturuyor ama öyle uzun süreli değil cnm benim sıpanın emekleme girişimi yok karnı yere değmicek
tşkrler cnm eylül bebeleri totişlerini yormuyor bizimkide yüzüstü yattımı hemen kendini çeviriyor

oy yerim onu maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…