step aleti iyidir ya twis nasıl bilmiyorumdacanım keşke romantik komedi olsa benimki gençlik filmlerini seviyor
ahhh spor spor sözde yürüyecektim ama şansıma gece uyanmayan kızım uyanır oldu sabahlarıda 7 gibi muhakkak uyanıyor evde step aleti ile twist aleti var onları çıkarayım bari meydana yapmaya çalışayım
Stres kuculur di miii, nadide sultan depresyonuna girmeme gerek yok di mispora başlayalım gaza gelipte ama çok yormayacak bölgesel zayıflatacak olanlardan
geçen 1.5 saat alışveriş yaptım tabi yürüyerek valla eve geldim tansiyonum fırlamış gibi kafamı kaldıramadım
tiryakilik gibi dimi ama inan 1 hafta kessen devamı gelicek
benim hergün muhakkak şekerli türk kahvem var çayıda şimdi şekerli içiyorum mecburen günde tatlı olarak 5-6 kesme şekeri alıyodur vücudum ama kuru ve yaş meyveler ve sabahları 1 tatlı kaşığı tatlılar hariç:44:
insan tembelleşiyor ya bebek uyuyunca hemen oturasım veya mecburi bi işi yapasım geliyor spora nasıl vakit bulsak bilemedim
memeler küçülücek canım merak etme
Ayni reklamlari gormuyoruz galiba, ben sayfa yeniliyorum hep ayni tup bebek reklami cikiyo. Hayirdir insallahcanım spor aleti dediniz dediniz duymuşlar heralde altta reklamlarda hepsiburadada spor aletleri %60 indirime girmiş kargoda ücretsizmiş reklam vermişler
gerçi hepimiz aynı reklamlarımı görüyoruz bilmiyorum
canım spor aleti dediniz dediniz duymuşlar heralde altta reklamlarda hepsiburadada spor aletleri %60 indirime girmiş kargoda ücretsizmiş reklam vermişler
kızlar ben bugün tartıldım 800 gr vernişim 72 oldum .atritim artığı için mecburen şekerli şeyleri minumuma indirmem lazım kortizoda kullanıyorum şişmiyim diye işi ciddi tutman lazım öpüldünüz
berbat bi gecenin ardından günaydın
tartı durumum 72.8
Bizimki dogdugundan beri biberonla ictigi icin dogustan aliskan. 6. Ayda 3 delikli biberona gecince bikac kez bogulacak gibi oldu, genzine gitti sut ama kisa surede alisti. Cok tehlikeli olmuyosa biraz denemek gerekebilir.
Ooo gulum yeni mi anladiiiinn
Bu sabah baskulden sevinc nidasiyla indim
62.3 yani gecen haftaya gore 1.4 kilo, onceki haftaya gore 1 kilo ve en onemlisi hamilelige basladigim kilo
kızlar bu bebelere ne ayakkabı alsak dışarı için ben patik ayakkabı giydiriyodumküçülmüş olmuyor
yine patik ayakkabımı alsam ucuz onlar çünkü yoksa üyü bişeymikullanıyorsunuz
günaydınlarrrr hepinize bayanlar
kilolar gidilmiş geçmişten geldim ama fazla detaylı okuyamadım
ben de bildireyimm 69.9 :))))))) 69 u gördüm yarım kilo gitmişşş
ama ya bişi diyecem neden benim görntümde bi değişiklik yok ya da bilemiyorum bana mı öyle geliyor
Gogus kuculmez mii? Bosuna mi umit besliyorum
Ben dogumdan once birkac yildir plates yapiyodum, hamileyken evde kendim yaptim.
Bence gayet eglenceli, ah bi tekrar baslayabilsemmmm
kızlar ben bugün tartıldım 800 gr vernişim 72 oldum .atritim artığı için mecburen şekerli şeyleri minumuma indirmem lazım kortizoda kullanıyorum şişmiyim diye işi ciddi tutman lazım öpüldünüz
hep yazacam unutuyorum
ben dr a yürüteci sordum önermiyorumm dedi, dişlik ? onu da önermiyorum dedi ahşap bulabilirseniz olur dedii
bir de, artık desteksiiz oturuyor mu tavşancık dedi??
aklıma eliföykü geldii
dr de bile burayıı düşünüyorummm
sen de akşam gelseydinkız resim koymuşsunda ben niye görmedim aşk olsun ama kaldırmışsın hemencik
geçmişi yarıda kesip geldim valla öğrenince
browni oh yanında da kahveStres kuculur di miii, nadide sultan depresyonuna girmeme gerek yok di mi
Hakkaten spor hedefi de koysakama bana gercekten yapabilirim gibi gelmiyo, disimi zor fircaliyorum
Beni de mahveden sekersiz icemedigim sabah, ogle, aksam caylari ve yaninda yedigim abur cubur. Sirf kilo acisindan degil bebekler acisindan da dusunup yemek lazim aslinda. Hep zararli maddeler var onlarda, yazik yavrularimiza geciyo sutle. Ama tatlari da ne guzel yaaaaaaaa, simdi cayla browni olsa da yesem
Yok yok, yemesemsizi denedim, browni diyince yayvan gulumseme oldu mu
tebriklerrkızlar ben bugün tartıldım 800 gr vernişim 72 oldum .atritim artığı için mecburen şekerli şeyleri minumuma indirmem lazım kortizoda kullanıyorum şişmiyim diye işi ciddi tutman lazım öpüldünüz
gelelim gazadüşündüm d ben kilo veren arkadaşları tebrik etmedim dimiii??
tebrikleeerrrr
şu kilo vermeye hadi sporu da ekleyelim, kim ne kadar, ne yapabilirse artık gün içinde.. burdan da gaza gelelimmmm vee yaza ideall kiloyla girelimm
yoksa olmuyor gidiyor evet ama sıkılaşmak gerekk
hee hee drlar önermiyor zatenhep yazacam unutuyorum
ben dr a yürüteci sordum önermiyorumm dedi, dişlik ? onu da önermiyorum dedi ahşap bulabilirseniz olur dedii
aklıma eliföykü geldii
yürüteci öneren yok da işte bizim kolayımıza geliyo bende 2 ay sonra düşünüyorm
artık desteksiz otrması mı gerekiyomuş :26: bizimkinin hiç öyle bi niyeti yok
bende devamlı 150-200 kg arası bi bayan hamburger ısırıyor yanındada mideye bitkisel kelepçe yazısı çıkıyorcanım spor aleti dediniz dediniz duymuşlar heralde altta reklamlarda hepsiburadada spor aletleri %60 indirime girmiş kargoda ücretsizmiş reklam vermişler
kız ben nadide sultanı çok gördüm kadın zayıf çıtıpıtı göğüslerde o kadar normalki anlatamam tv de kendileri o halde gösteriyo sexü olmak içinStres kuculur di miii, nadide sultan depresyonuna girmeme gerek yok di mi
Hakkaten spor hedefi de koysakama bana gercekten yapabilirim gibi gelmiyo, disimi zor fircaliyorum
Beni de mahveden sekersiz icemedigim sabah, ogle, aksam caylari ve yaninda yedigim abur cubur. Sirf kilo acisindan degil bebekler acisindan da dusunup yemek lazim aslinda. Hep zararli maddeler var onlarda, yazik yavrularimiza geciyo sutle. Ama tatlari da ne guzel yaaaaaaaa, simdi cayla browni olsa da yesem
Yok yok, yemesemsizi denedim, browni diyince yayvan gulumseme oldu mu
bende yürüteci çok kullanıyorum dr lar kendileri kullanmıyomuymuş sankihep yazacam unutuyorum
aklıma eliföykü geldii
zor diş işi Allah bütün bebelerede sanada şifa versinHanimlarrr zayifliyan herkezi tebrik ediyorumm maasallah sizeeveremeyenlerede ha gayret diyorum moon 83 atritin hangi bölgede?bugun cok yorgunum adetliyim yirmiliklerim bir yandan bas agrisi bir yandan ve yavruumun dislerr simdi kendim diyorum yirmilik disler beni bukadar rahatsiz ediyorsa yavrumu kim bilir yeni cikan disler nekadarrahatsiz ediyorrr!stress bende alti yumusak spor ayakkabisi gidiyoriyorum gerci bu günlerde cit cityerini acip ayakkabiyi kemirmeye calisiyor o ayri birseyy
Sizde keyfler nasiil?
sen kesin kaynana olucan he evlenmek ister diye büyümesine sevinemiyon bile:18:kızlarr efe bugün alkış yapmayı ögrendi
alkışş annecigim diyorum yavrum iki elini birbire vuruyor bir de marifet yapmış ya gülüyor
büyümesini bir şeyler ögrendigini görmek ne hoş
yarın bu evlenecem ben anne de der
cnm benim tüm eklemler diyebilirim bir ara dizlerimdeydi şuan dzilerim ağrımıyor el bileklerimde şişme oluyor şimdide değişiyor yaniHanimlarrr zayifliyan herkezi tebrik ediyorumm maasallah sizeeveremeyenlerede ha gayret diyorum moon 83 atritin hangi bölgede?bugun cok yorgunum adetliyim yirmiliklerim bir yandan bas agrisi bir yandan ve yavruumun dislerr simdi kendim diyorum yirmilik disler beni bukadar rahatsiz ediyorsa yavrumu kim bilir yeni cikan disler nekadarrahatsiz ediyorrr!stress bende alti yumusak spor ayakkabisi gidiyoriyorum gerci bu günlerde cit cityerini acip ayakkabiyi kemirmeye calisiyor o ayri birseyy
Sizde keyfler nasiil?
benimki oturuyor ama öyle uzun süreli değil cnm benim sıpanın emekleme girişimi yok karnı yere değmicekyürüteci öneren yok da işte bizim kolayımıza geliyo bende 2 ay sonra düşünüyorm
artık desteksiz otrması mı gerekiyomuş :26: bizimkinin hiç öyle bi niyeti yok
tşkrler cnm eylül bebeleri totişlerini yormuyor bizimkide yüzüstü yattımı hemen kendini çeviriyorsen de akşam gelseydinkoyup kaldırıyorum hemen
foto orda kalınca üstüm açık kalmış gibi oluyor
browni oh yanında da kahve
evet ya spor hedefi de koyalım da nasıl :44:
ben de anca efeye kahvaltı efeye çorba yogurt bunlarla geçiyor günüm
akşam eşim yap diyor ama takatim kalmıyor
tebriklerr
gelelim gaza
hee hee drlar önermiyor zaten
biz daha kullanamadık boyu yetmiyor ilginç bir şekilde
boyu yetişene kadar yürür galiba
desteksiz oturamıyor benimki de mert paşa bile oturamıyor ne de olsa o abimiz
kızlarr efe bugün alkış yapmayı ögrendi
alkışş annecigim diyorum yavrum iki elini birbire vuruyor bir de marifet yapmış ya gülüyor
büyümesini bir şeyler ögrendigini görmek ne hoş
yarın bu evlenecem ben anne de der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?