Senoş sen abur cubur mu çok yiyosun yemek mi
Uyuyor ha aşk filmi olsa uyusa anlarsın da korkuda yapmışKorku filmi severim ben ama esimle film izlemenin hcbi keyfi her zamam sinemada bile filmin ortasinda uyur dun de kendi teklif etti film isini yine de uyudu
Lamammacigim insallah senden umitliyim
Strescim ben bsey giyditmiyorum bi iki ayakkabsi var ama cikarip atiyo ayagindan bol almisim herhalde
Evet su icmek cok iyi de ben de pek icmiyorum bu aralar
tam anlayamadımbiliyosun safım biraz sebos anlatsaya anlarım belki
günaydınlarrrr hepinize bayanlar
kilolar gidilmiş geçmişten geldim ama fazla detaylı okuyamadım
ben de bildireyimm 69.9 :))))))) 69 u gördüm yarım kilo gitmişşş
ama ya bişi diyecem neden benim görntümde bi değişiklik yok ya da bilemiyorum bana mı öyle geliyor
sana görünmüyodur canım uzun zamandır görmediğin insanlara görüngünaydınlarrrr hepinize bayanlar
ama ya bişi diyecem neden benim görntümde bi değişiklik yok ya da bilemiyorum bana mı öyle geliyor
hepinize ilham vermişimBenim bundan sonraki isim zor, cunku kilo almadan taaaa 3-4 yil oncesindeki kiloma ulasmam lazim. Hedef kilom mazide kaldi.
Stres bu arada ben senin gecen haftaki kilo verme performansina ozenip bu hafta iyi kilo verdim biliyo musunbu hafta da sen gaza gel
Cok dogru soyluyosun. Su, sut icin de onemli. Ben is yerinde masama sise koyunca iciyorum da evde kosturmacadan unutuyorum. Cok cay iciyirum, o da suyu unutturuyo aslina
Ben alti yumusak ayakkabi giydiriyorum, yuruyene kadar da oyle yapmayi dusunuyorum.
Evde utu bekliyo beni buguuunn, bi de isten eve tasidigim isler ler lerrrr
düğünden sonrada bebek haaEşime fotomu gösterdim dedim bu renk yapacam
Arkadaşlar da begendi yok aşkım böyle güzelsin falan diyor ama agzı ayrıdı
Fotoya bakarken boyayacam karar verdi dügüne yakın kilomu
Da versem ohh miss artık dügünden sonra
Korku filmi severim ben ama esimle film izlemenin hcbi keyfi her zamam sinemada bile filmin ortasinda uyur dun de kendi teklif etti film isini yine de uyudu
Lamammacigim insallah senden umitliyim
Strescim ben bsey giyditmiyorum bi iki ayakkabsi var ama cikarip atiyo ayagindan bol almisim herhalde
Evet su icmek cok iyi de ben de pek icmiyorum bu aralar
Kiz stratejik bilmem ne calistayi var is icabi yani yoksa yemekler spa falan umrumda dgil
hadi verek o zaman bacım:13:
heeee sadece iş yanisıpalarda geliyomu bu iş oteline
umutlarını boşa çıkarmıcam inşallah canım
bizde hiç film seyredemiyoruz eşimle çünkü film zevklerimiz tutmuyor o varsa yoksa komedi istiyor hep komedi de olmaz ki canım
çalıştay bahaneee yemekler ve spa şahaneee
Abur cbur cok yiyorum cnm hele aksamlari cogu zaman oturup sofraya yemem bisey hep abur cubur ne zamandir meyvede yemiyorum hic
Katılıyorum sanaAynen sekoscum, ben de bu takibe baslayali yaklasik 3 kilo verdigim halde gobek ve gogus buyuklugu ayni gibi geliyo, seklim hala kotu. Soyle bi zariflesmiyorum sanki kilo verdikce
Galiba spor yapip sekil vermek, kas yapmak gerek. Ama bu kadar isin icinde nasil olcak bi turlu yol bulamiyorum :26:
Hadi gogus sutu kesince duzelir herhalde yani insallah ama gobek fenaaa
Sipalar +k.valide
İşte onda ben abu cuburu ödül diye yiyorum genelde
Sen de en az bir hafta kes dene mucizeyi göreceksin
Tebriler canım gördümbildirdim cnmmm
Tebrikler cnm
Ahhh aahh su 6 lari bi de ben gorsem
Kesemiyrum cnm ya bagimlilik gibi bisey ya da iradesizlik basiretsizlik...
Uyuyor ha aşk filmi olsa uyusa anlarsın da korkuda yapmış
:52
Sporsuz diye bence canım ben hala oantolonlarıma giremiyom
evetttttt bnde öyle diyorum bi ark var ona dedim geçen gğün tel de bakalım verdin diyebilecek miiii???sana görünmüyodur canım uzun zamandır görmediğin insanlara görün
hepinize ilham vermişim
düğünden sonrada bebek haa
ahmet coştu byyyyyyy
Aynen sekoscum, ben de bu takibe baslayali yaklasik 3 kilo verdigim halde gobek ve gogus buyuklugu ayni gibi geliyo, seklim hala kotu. Soyle bi zariflesmiyorum sanki kilo verdikce
Galiba spor yapip sekil vermek, kas yapmak gerek. Ama bu kadar isin icinde nasil olcak bi turlu yol bulamiyorum :26:
Hadi gogus sutu kesince duzelir herhalde yani insallah ama gobek fenaaa
Tebrikler cnm
Tebriler canım gördüm
Nazar etme nolur abur cuburu kes senin de olur bir hafta sadece dene
Ben bu hafta her gün yarım saat dişimi sıkıp yürüyecem bakalım
Ne olacak inş becerebilirim
göğüs küçülür müüü ne güzel bi haber buuuu
ahh ahhhhh
bende pilates bakalımmm
romantik komedi filmlerini ben çok severim ah ah hey gidi günler heyumutlarını boşa çıkarmıcam inşallah canım
bizde hiç film seyredemiyoruz eşimle çünkü film zevklerimiz tutmuyor o varsa yoksa komedi istiyor hep komedi de olmaz ki canım
çalıştay bahaneee yemekler ve spa şahaneee
hiç gitmesem daha iyiSipalar +k.valide
spora başlayalım gaza gelipte ama çok yormayacak bölgesel zayıflatacak olanlardanKatılıyorum sanagerçekten düşünün ben 23 kilo aldım 25 verdim her yerim bıldır bıldır şuan bir spor yapsam 6 kilo gider 10 kilo vermiş gibi olurum da nasıl
Aile boyu desene
ah ah 69. ... benim psikolojik sınırım orakamları görsem daha iyi hissedicem kendimi belkideTebrikler cnm
tiryakilik gibi dimi ama inan 1 hafta kessen devamı gelicekKesemiyrum cnm ya bagimlilik gibi bisey ya da iradesizlik basiretsizlik...
benim hergün muhakkak şekerli türk kahvem var çayıda şimdi şekerli içiyorum mecburen günde tatlı olarak 5-6 kesme şekeri alıyodur vücudum ama kuru ve yaş meyveler ve sabahları 1 tatlı kaşığı tatlılar hariç:44:Ben de öyleydim bebegim ilk hafta çukusuz benimosuz bisküvisiz
Bomboştu hayat ama şimdi bak bugün ödül günüm kendimi
Yokluyorum yok canım istemiyor
insan tembelleşiyor ya bebek uyuyunca hemen oturasım veya mecburi bi işi yapasım geliyor spora nasıl vakit bulsak bilemedimGogus kuculmez mii? Bosuna mi umit besliyorum
Ben dogumdan once birkac yildir plates yapiyodum, hamileyken evde kendim yaptim.
Bence gayet eglenceli, ah bi tekrar baslayabilsemmmm
romantik komedi filmlerini ben çok severim ah ah hey gidi günler hey
hiç gitmesem daha iyi
spora başlayalım gaza gelipte ama çok yormayacak bölgesel zayıflatacak olanlardan
geçen 1.5 saat alışveriş yaptım tabi yürüyerek valla eve geldim tansiyonum fırlamış gibi kafamı kaldıramadım
ah ah 69. ... benim psikolojik sınırım orakamları görsem daha iyi hissedicem kendimi belkide
tiryakilik gibi dimi ama inan 1 hafta kessen devamı gelicek
benim hergün muhakkak şekerli türk kahvem var çayıda şimdi şekerli içiyorum mecburen günde tatlı olarak 5-6 kesme şekeri alıyodur vücudum ama kuru ve yaş meyveler ve sabahları 1 tatlı kaşığı tatlılar hariç:44:
insan tembelleşiyor ya bebek uyuyunca hemen oturasım veya mecburi bi işi yapasım geliyor spora nasıl vakit bulsak bilemedim
memeler küçülücek canım merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?